Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Η ομιλία για σήμερα ισχύει οπότε θα τα πούμε εκεί στις 6!!!!

Πάω να σας διαβάσω και έρχομαι!!!

Χρύσα να χαίρεσαι τον Χρστόφορο!!!!

Να τον καμαρώνεις κοριτσάκι και να ναι πάντα γερός!

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παναγιώτα θα μπορούσε να είναι λίγο πιο εμπλουτισμένη ιδίως μέχρι τον 6ο μήνα που θα θηλάζεις αποκλειστικά. Πόσα κιλά σου είπε ότι πρέπει να χάνεις με την συγκεκριμένη δίαιτα?

Νατάσα ναι θα τα πούμε το απόγευμα :D

Δημοσίευση

Παναγιώτα μου!!!!!! Φιλάκι κοριτσάρα! Πως πάει η δίαιτα;;; Κρατα γερά!

1 κομμάτι κεικ έμεινε!!!

Δήμητρα τη μάτιαξες!!!

Καλή επιτυχία!!

Αφροδίτη βάλτα στη χλωρίνη

Αναστασία έτσι έγραψα;;;

Πάω να το διορθώσω!!

Δημοσίευση
Τα παρακάτω τρόφιμα λόγω χαμηλής θερμιδικής περιεκτικότητας μπορούν να καταναλώνονται ελεύθερα. Τα τρόφιμα αυτά είναι τα:

άνηθος, αναψυκτικά light, καφές χωρίς ζάχαρη,

αρωματικά βότανα, δυόσμος, μαϊντανός, μουστάρδα, κύβοι KNOR (με περιορισμό

λόγω αλατιού), πίκλες, σκόρδο, σόδα, λεμόνι, ροφήματα χωρίς ζάχαρη, ζελέ light !!!!!!!!!

απεριόριστο άνιθο, δυόσμο και μαιντανό? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) ....αυτά δεν είναι τρόφιμα, αλλά βότανα!!!!

πάντως την έσωσα στα αρχεία μου για να την μελετήσω!!!!......

δεν μας είπες πόσα κιλά την εβδομάδα μπορείς να χάσεις με αυτήν? :!:

Δημοσίευση

Χιονούλα πότε τελειώνεις; Φιλάκια!!!

Την Παρασκευή! :ymparty::ymparty::ymparty:

Και μετά πάμε εκδρομούλα με τους γονείς μου. Τα πεθερικά θα τα αφήσουμε σπίτι να μας φτιάξουν τον κήπο :D

Φιλάκια και σε σένα κορίτσι :-*

Χρύσα να το χαίρεσαι το αγοράκι σου! Χρόνια του πολλά πολλά πολλά! :x

Δημοσίευση

χθες που έφτιαχνα πρωινό με βοήθησε ο Λ., ετοίμασε το τραπέζι και το Σ. το ετοίμασε η Ρ. :x:x

......

αν και εγώ θα ήθελα - χθες- να πει ο άντρας μου "κάθησε και θα ετοιμάσουμε εμείς το πρωινό σήμερα"...αλλά πού......!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα και απο μένα!

Εχω πολύ στρες με το ταξιδι. Πρεπει να πλυνω και να ετοιμασω βαλίτσες. Και τι ρούχα να πάρω; Μια κρύο μια ζέστη.

Σισσιώ περαστικά σου!

Αργυρούλα πες στον άντρα σου πως σαν καλή χριστιανή που είσαι, στέλνεις τα ζουζούνια ...στον οίκο του Θεού!!!!!! :lol:

Παναγιώτα εγώ λέω να συναντηθούμε κατά τις 15 Μαϊου. Το αργότερο 21 Μαϊου γιατί μετά την κάνω. Τι λέτε, θα τα καταφέρουμε;

Δημοσίευση

Μακάρι να μη ξαναχαλασει ο καιρός Νατάσα. Εδώ σημερα ειμαστε με κοντομανικα.

Εφαγα σαν γουρουνι. Που να κανω τη διαιτα της Παναγιώτας... Δεν μπορω να περπατησω απο το πολύ φαγητό... :evil::evil:

Δημοσίευση

καλησπερα..κοιμηθηκε 11.30 κ ξυπνησε 8..ελεος..

κ τωρα κοιμουνται κ τα δυο..ουφφφφφφφφφφφφφ

να με βλεπατε..απο το πρωι να ειμαι με το θοδωρη να παιζω για να τον βαζω γιογιο κ τον μικρο στο βυζι αγκαλια ριλαξ κτλ

πτωωωωωωωμα..αχ μακαρι να παρει γρηγορα μπρος..

εκανε 3 φορες στο γιογιο κ αλλες τοσες εξω..πφφφφφφφφ

νατασα :o:o:o πηρε σβαρνα οες τις σκαλες?πως εγινε/'??τη αφηνεις μονη?

αχ το γιαβρι μου

λενακι σε 2 μηνες κααρισε η ειρηνη..χμμμμμμμμ

εχω κ τον παιδικο κ δε ξερω τι να κανω..θα με παει πισω?

σισσιω :cry: περαστικα σου ρε..αντε ξεκουρασου τωρα.εκμεταλευσου το

αργι πως κοιμηθηκες στο καριδοτοκογραφο αφου οταν εχεις πετρωματα πρεπει να πατας το κουμπι?

εγω στο θοδωρη εκανα.κρατησ ε 1,30 ωρα

στο μπεμπουλη δε εκανα :D

χρυσα να χαιρεσαι το χριστοφορακο σου..οτι επιθυμει..

αχ φατσουλα!!!!!!!!!

μιτσακι μια απ τα ιδια..οποτε λεω κατι καλο για τα παιδια μου ερχεται μπουμερανκ

αφρο καμια εξελιξη?

καλε εχεις καιρο..τι σκας

εγω οταν δε βγαινουν οι λεκεδες τα βαζω λεκανι με χλωρινη :? κ μετα πλυντηριο..ερχονται δυσκολοι καιροι..μη τα πετας :lol::lol::?:?

μα πως του κανουν?δε ψηλωσε?με κλιπς δε ειναι?να κουμπωνει κατω στο παμπερς?

νατασουλα ερωτησ,.,κ προς τις αλλες..

δε ειναι κουλο..τα βαζουμε πλυμενα σιδερωμενα στις σακουλες τα χειμωνιατικα κ το φθινοπωρο ξανα μανα πλυντηριο..

η μονο εγω το κανω? :x

μα ρε μαγδα να κλειστεις εξω ξαιτιας μις κατσαριδουλας??????? :lol::lol::lol::lol:

αναστασια για ποια νατασα λες οτι εδωσε ξενο? :roll::roll::roll::shock::shock:

παναγιωτα για πες για τη ηλιακη καταιγιδα.. :roll::roll::roll::roll:

καλα τα αντρακια σου?κ οχι μοσχαρακια :twisted::twisted::twisted:

καλε λεει η διαιτα κ για αναψυκτικα λαιτ? :o

εγω θα ετρωγα αφθονο ανηθο :lol::lol::lol:

Αθηνα ποτε πετας?

στο οικο του θεου?καλοοοοο!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μάρθα κι εγώ το κάνω αλλά μόνο των παιδιών, τα δικά μας όχι...

Στον παιδικό δεν τους κάνουν εκπαίδευση τουαλέτας?

Στον Μιχάλη από τον παιδικό μου είπαν ότι θα ξεκινήσουν και ταυτόχρονα να το κάνω κι εγώ στο σπίτι για να μην μπερδεύεται το παιδί.

Θα έρθεις το απόγευμα?

Αθηνά στην φώτο που έβαλες με τον φόρεμα πάντως δεν φεινόταν ούτε μισί περιττό κιλό :D:D:D

Δημοσίευση

Αν σχολάσει ο Η κανονικά μόνη μου αλλιώς με την Έλενα και ο Θεός βοηθός :shock:

Σε δημοτικό πήγαινε απλά επειδή την επόμενη χρονιά που θα ήταν 2,5 αν δεν καθαρίζε δεν θα τον έπαιρναν ξεκίνησαν τον Μαϊο σε όλα τα παιδάκια εκπαίδευση τουαλέτας

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες!!!

τι κανετε;;;;

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας..το χαιρομαι το καμαρι μου οσο μπορω!!!

Αφρο και ο Χριστοφορος το κανει...δε θελει χαδια καια γκαλιες απο τον μπαμπα του..μονο παιχνιδι..για χαδια ερχετε σε μενα!!!

Καλε Λενα ουτε εγω ακουσ ατον Αναστασι..οποτε μαλλων δε φωναζε και τοσο πολυ το παιδι!!!

Θυμαστε που σας ειπα οτι εχασα την ταυτοτητα μου;;;..ε τη βρηκε ο αντρας μου κατω απο το καθησμα του συνοδηγου στο αμαξι του... :evil::evil::evil: ..τωρα τη βρηκε που εβγαλα αλλη... :cry::cry::cry: ..και στην οποια ειμαι 25 κιλα πιο βαρια..και φυσικα δεν εχει το τελειο βισματικο νουμερο 650000.... :((:((:((:((:(( ...

Πηγα στο γιατρο σημερα..ολα καλα οπως παντα...ειμαι στα +6 κιλα..και μου λεει και ο εκει γιατρος..μπραβο κυρια μου +6 κιλα...του λεω λογικο..αφου δεν τροω τιποτα..και μου λεει οτι δεν κανει να κανουμε διαιτα στην εγκυμοσυνη εκτος και αν συντρεχει λογος υγειας...του λεω δεν κανω διαιτα...δεν ΜΠΟΡΩ να φαω τιποτα

Δημοσίευση
αργι πως κοιμηθηκες στο καριδοτοκογραφο αφου οταν εχεις πετρωματα πρεπει να πατας το κουμπι?

εγω στο θοδωρη εκανα.κρατησ ε 1,30 ωρα

στο μπεμπουλη δε εκανα :D

γιατί να μην κοιμηθώ? :?:?:

αυτό δεν είναι το μηχάνημα (στην φωτό) και σε συνδέει με μια ζώνη, που την περνά στην κοιλιά σου και καταγράφεται η καρδιά του παιδιού και οι συσπάσεις, αν υπάρχουν!!!!.....

δεν πατούσα εγώ κανένα κουμπί!!!! :D

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια

σισσακι περαστικα κοριτσακι μου, πως εισαι σημερα?

παναγιωτα μου εμενα τα φορμακια τα μαδερκεαρ δεν εχουν παθει τιποτα!!

κ τα 0-3 τα ειχα δωσει σε μια κοπελα που γεννησε τα χριστουγεννα κ τωρα που τα πηρα φαινονται αθικτα!!

κοριτσια ελπιζω να ειναι πολυ καλη η ομιλια κ να περασετε καλα!!

χρυσα να χαιρεσαι το χριστοφορακο σου γλυκια μου!!!! οτι καλυτερο σας ευχομαι!!

νατασα λαβι το θυμαμαι αλλα θελω να στο ρωτησω απο κοντα!

αχ κοριτσια δεν ειμαι καλα... εχω τα νευρα μου!!

σημερα στο σχολειο ολη μερα τσακωνονταν.. κ αρπαχτηκα πολυ με 2-3 συναδερφους..

στο τελος του χρονου ως ειθιστε τα δημοτικα κανουν μια μεγαλη γιορτη.. κ ειπα το γυμναστη οτι θα τον βοηθησω (δεν τον βοηθαει κανεις) αυτο εγινε πριν το πασχα

ε κ αφου ακουσαν οι αλλοι ετσι φανταστηκαν οτι θα εβρισκα υλικο κ θεματα για την καθε ταξη!!

κ μου εκαναν κ παρατηρηση σημερα επειδη δεν τους εχω παει ακομα τα σκετσακια τους!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πω πω εγινα τουρκος!!

κ καθε δευτερα την εκτη ωρα κανω μαθημα στην πεμπτη αγωγη του πολιτη

γενικα ειναι ζωηρα κ επειδη μπαινω τελευταια ωρα ειναι αλλου γιαλλου

αλλα σημερα ηταν οτι ναναι!! τσατιστηκα παρα πολυ, ουρλιαζα κ αυτα το χαβα τους..

κ τωρα που γυρισα εχω μαλλον κατι σαν καφετια.... :(:(:(:(:(

ειμαι κ θυμωμενη κ στεναχωρεμενη ταυτοχρονα..

ετσι μουρχεται να παω να παρω μια αναρρωτικη κ να ψαχνονται ολοι τι θα κανουν με τη γιορτη κ με την ταξη μου...

Δημοσίευση

Αυτό είναι το μηχάνημα Αργυρώ απλά εδώ σου λένε να πατάς ένα κουμπάκι κάθε φορά που νιώθεις κίνηση του μωρού

Χρύσα στο Παπαγεωργίου τι σου κάνουν υπέρηχο?

Λένα μην μου συγχίζεσαι κοριτσάκι μου, κοίτα να ξεκουραστείς λίγο, αν είναι να χαλιέσαι έτσι στο σχολείο καλύτερα να πάρεις αναρρωτική ;)

Δημοσίευση

νατασουλα μου δεν ξερω ρε γαμωτο τι να κανω...

σκεφτομουν να παιρνω αδεια τις δευτερες απο τον διευθυντη για να μη μου σπανε τα νευρα..

τα δικα μου ειναι τοσο καλα.. για αυτα καθομαι στην ουσια στο σχολειο..

καλα στον τολη δεν το λεω, θα τσακωθουμε αν το μαθει...

Δημοσίευση

ρε λενα :cry::cry::cry::cry:

μη μου συγχισεσαι ρε κοριτσαρα...αχ δυσκολα ειναι να εχεις πολλα παδια κ να τα βαλεις σε ταξη..μηπως να επερνες τη αδεια κ να πηγαινα,με γι καφεδακια???????? :lol::lol::lol::lol:

αργι ναι αυτο ειναι.

εδω σε λενε οταν εχεις συσπασεις πατας ενα κουμπι..τι να πω :roll:

α ναι σωστα νατασουλα,,οταν αισθανεσαι να κουνιεται το μωρο..εμεναν κοιμοταν γιαυτο κ εκατσα 1,30 ωρα

χρυσα 6??????????ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τελεια

Δημοσίευση

πω πω κ εγω το θυμαμαι αυτο το μηχανημα.. πολυ βαρετο!

θουλη μην ανησυχεις, εχεις ενα ολοκληρο καλοκαιρι μπροστα σου που θα σουρχομαι μερα παρα μερα! :lol::lol::lol::lol: ετσι για να μη με αποθυμας πολυ!!! :lol::lol::lol::lol:

χρυσα αφου λετε οτι δεν τον ακουσατε μπορει να ειμαι κ λιγο υπερβολικη... μαλλον!

μια χαρα ειναι τα 6 κιλα παντως! μπραβο!

Δημοσίευση

εδώ δεν πατάς κανένα κουμπί, και γιατί να το κάνεις αφού όλες οι κινήσεις καταγράφονται στο χαρτί που βγαίνει!!!!.............αν ήταν να πατάω κουμπί, όταν ήμουν έγκυος στον Λ. θα έπρεπε να πατάω κάθε δευτερόλεπτο διότι συνεχώς κινούνταν!!!! :roll::roll::roll:

μάλλον άλλα συστήματα έχουν στην Ελλάδα..... :?

Δημοσίευση

θου τα ζιπουνακια ειναι για 1,5 μεχρι 2 ετων ,τα φοραει ομως απο 1 χρονων (ηταν λιγο μποσικα τοτε) .

θα κανω αυτο με την χλωρινη ...αν και δεν την θελω στα ρουχα μας ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Λες να έχουμε ευχάριστα;;;; Πάντως τα συμπτώματα είναι ενθαρρυντικά!!! Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις τεστ από τώρα κ απογοητευτείς τζάμπα!! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Εγώ που έκανα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία βάσει συμπτωμάτων 13η η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ δεν κοκκινησε κατευθείαν, αφού κάνω κ το βλέπω κ δεν βγάζει γραμμή λέω δεν είσαι κ 2 λεπτά μετά ξεκινάει να φαίνεται… Αχ μακαριιιιιιιι🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...