Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλησπέρα κορίτσια μου!! Συγχαρητήρια στα κορίτσια με τα θετικά!
Εγώ γέννησα την μικρουλα μου την Τρίτη. Είμαστε στο σπίτι, πολύ καλη, κοιμάται και τρώει. Οχι σαν τον μεγάλο (1ετους τώρα και τον λέω μεγάλο 🫣).
Βέβαια εχουν αρχίσει κολικοί... Και ετοιμάζομαι για την μάχη... Αλλά όλα καλά, θα κερδίσουμε και αυτη την μαχη 😁😁
Ο μικρός σε φάση να περπατήσει και δεν κάθεται πουθενά. Αν ηταν η μικρή μου ζορικη δεν ξέρω τι θα εκανα
Αντε και στα δικά σας κορίτσια μου! Σε όλες 🩷🩷🩷
Επειδή το έχω απορία, αν έχει εμπεδωθεί το ένα, παίζει να σε αφήσει να γεννήσεις φυσιολογικά; Ή ενέχει και πάλι κινδύνους; Βασικά δεν ξέρω γιατί συνήθως τα δίδυμα τα βγάζουν με καισαρική. Φαντάζομαι θα έχει πολλές επιπλοκές μία τέτοια γέννα ε;
Αχ την μετακόμιση πότε θα την κάνετε; Ποπο αγχώθηκα εγώ για εσένα!
Κορίτσια να σας πω κάτι που συνειδητοποίησα? Αυτή η δεύτερη εγκυμοσύνη μου είναι και η τελευταία μου (εάν φυσικά πάνε όλα καλά και γεννήσω ένα υγιές μωράκι) και δεν την χαίρομαι καθόλου, ούτε έχω προλάβει να την απολαυσω! Δεν την αναδεικνύω δεν βγάζω φωτο όπως την πρώτη, και τώρα σκέφτομαι, ότι δεν θα ξαναυπαρξω έγκυος, και θα μου λείπει όλο αυτό και τώρα που έχω την ευκαιρία δεν το χαίρομαι. Πρέπει να το δω αλλιώς μου φαίνεται
Γεια σας κορίτσια, κ γω παίρνω σαλοσπιρ μετά την αυχενική μου που έδειξε ότι δεν αιματωνεται καλά η μήτρα. Αιματολογο δεν έχω , ότι με είπε η γυναικολόγος... Δεν μου είπε πχ να είμαι πιο προσεκτική ότι υπάρχει κίνδυνος αιμορραγίας κτλ. Ξέρει ότι έχω κι άλλο παιδί, ότι δουλεύω κ γενικά είμαι πολύ δραστήρια. Θα τη ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού αν πρέπει να προσέχω λόγω σαλοσπιρ!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.