Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσιααααααα.τι κανετε?μου λειψατε ;;) δεν προλαβαινω να μπαινω δεν εχω και ιντερνετ για λιγο καιρο οποτε καταλαβαινετε...ελπιζω να ειστε ολες καλα και γεματες αισιοδοξια!

εμεις σε λιγο καιρο θα αρχισουμε επιτελους ξανα προσπαθειες και χαιρομαιιιι :D:D περιμενω να ερθει η περιοδος, που κανει κολπα αυτες τις μερες,να παμε για μια εξεταση παλι να δουμε οτι ολα ειναι οκ και μετα βουυυυρ :-p βρε κοριτσια ξερετε τι παρατηρησα?εχω πονακια εδω και 2 μερες και ακομα δεν εχει ερθει και σημερα ειναι η 30η μερα αν και μπορει να ερθει μεχρι αυριο...απλα σκεφτομαι αν ειχαμε ελευθερες επαφες θα ειχα τρελαθει απο την αγωνια μου και θα νομιζα οτι ηταν συμπτωματα εγκυμοσυνης :-p αφου μου περναει απο το μυαλο οτι μπορει να ειμαι 2 μηνων απο τοτε δηλαδη που ειχαμε ελευθερα επαφη :lol::lol::lol: ωρε με χτυπησε η ζεστη @-)@-)

φιλιααααααα πολλαααα και στις εγκυουλες μας διπλααααααα ;):-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

lagonisi αν συνεβαινε αυτο τωρα θα ηταν απιστευτο :o δεν νομιζω να εχει γινει ολο και κατι θα αλλαζε αν ημουν απλα σκεφτομαι τωρα εγω διαφορα να περναει η ωρα :-p

καλα να ειμαστε και θα ερθει και το μωρο στην ωρα του :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Χθες πήγαμε στον Λυμπερόπουλο. Τα ααποτελέσματα θα τα έχουμε Παρασκευή με Δευτέρα.

130€ μας πήρε για πλήρες σπερμοδιάγραμμα κ καλλιέργεια...

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας....

Άσχετοσχετικό 10 Ιουλίου τελειώνει η σύμβαση της δουλέιάς μου... θα μου φάει το μεδούλι τώρα κι αυτό το αγχος..... Στην υγειά μου θα είναι τι κλείσιμο του μήνα....

Δημοσίευση

Καλημέρα μελλοντικές εγκυούλες...:).....

σας στέλνω όλη μου την θετική σκέψη και ένα πολύ δυνατό και γλυκό φύσημα για να έχετε σύντομα όλες σας φουσκωμένες κοιλίτσες.....

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

...σας φιλώ πολύ πολύ γλυκά...;)

Δημοσίευση

lil μου μακαρι να ερθει γρηγορα :ympray::ympray: ευχαριστω :-*:-*:-*

athanasia πω η δεν πω αυτη ηρθε επιτελους και ησυχασαμε :-p ανυπομονω να ξεκινησουμε παλι =p~

καλη επιτυχια κοριτσιαααα!!!ατε να ξεκολλαμεεεεεε φυσατε εγκυουλες γιατι δεν μας βλεπω καλα :lol::lol::lol::-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

Δημοσίευση

κοριτσια γεια!! υπαρχει μια αναμονη αλλα νομιζω ειναι για καλο!! αντε ροσε ξεκολλα τη λιστα!! χεχε

φιλια στις εγκυουλες μας και για ολες εμας που προσπαθουμε να θυμαστε η.. λαχταρα πεθαινει τελευταια!! φιλια

Δημοσίευση
Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Χθες πήγαμε στον Λυμπερόπουλο. Τα ααποτελέσματα θα τα έχουμε Παρασκευή με Δευτέρα.

130€ μας πήρε για πλήρες σπερμοδιάγραμμα κ καλλιέργεια...

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας....

Άσχετοσχετικό 10 Ιουλίου τελειώνει η σύμβαση της δουλέιάς μου... θα μου φάει το μεδούλι τώρα κι αυτό το αγχος..... Στην υγειά μου θα είναι τι κλείσιμο του μήνα....

Καλημέρα κοριτσάκια και απο μένα....

Ελενάκι επειδή κι εμείς είμαστε σε φάση που ψαχνόμαστε με σπερμοδιάγραμμα και ακούμε και κάτι τρελές τιμές, μήπως είναι εύκολο να μου στείλεις με pm το τηλ. αυτού του Λυμπερόπουλου (ουρολόγος είναι?) ?? διεύθυνση κλπ. μήπως βρούμε κι εμείς καμιά άκρη??!!

Ευχαριστώ πολύ και κουράγιο με την δουλειά...!!

Δημοσίευση

Καλημέρα στα κορίτσια!!!!!!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

και ξανά

και φιλιάααααααααααααααααααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...