Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 9! Για πιο δυνατές κλωτσιές!!!


Recommended Posts

αννα αυτο με τον αφαλο κ εμενα με πονουσε προχτες ειδικα οταν εκανα καποιες κινησεις.μπορει να ειναι κ μυικος ο πονος.εγω παντως θα τα παρω ολα απο τζαμπο.η αληθεια μερικα που εχω απο την μικρη μου εχουν ηδη ξεθωριασει, αλλα ειναι σε καλυτερη κατασταση.αλλα δεν πειραζει.κ για δευτερα μια ωρα αναγκης καλα ειναι.αλλωστε σε δυο μηνες δεν θα τους κανουν θα θελουν αλλα.οπως βολευεται κανεις παντως. ;);)

μαρακι κ εγω εβαζα μαλακτικο.δεν ξερω γιατι σου ειπε ετσι.οχι οτι θα παθουν τα ρουχα κ κατι κ χωρις αυτο αλλα μυριζουν ακομα πιο πολυ μωρουδιλα κ ειναι κ τρελα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νικολ μου καλα ειμαι κοριτσι μου σε ευχαριστω πολυ...απο ξεκουραση αλλο τιποτα!!

Ευγενια μου δεν μου ειπε..αλλα κι εγω θα βαλω μαλακτικο...οπως λεει και η Μιχαελα να εχουμε περισσοτερη μωρουδιλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα ξεχασει ποσο τελεια ειναι αυτη η μυρωδια του βρεφικου απορρυπαντικου.απο την ωρα που τωρα πηρα το ανοιγω κ παιρνω τζουρες συνεχεια :D:D:D λετε να βαλω κανενα πλυντηριο της μικρης μου με αυτο :lol::lol::lol: ετσι για αρχη :lol::lol::lol:

τι τρωτε σημεραααααα?εμεις φασολαδα...που εχουμε κ καιρο να φαμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι μυρίζουν υπέροχα τα ρούχα!!! Τι τέλεια!!

Ρε κορίτσια ανυπομωνώ να την πάρω αγκαλιά και να της μιλήσω!!! :D:D Επίσης ανυπομωνώ να γνωριστούν με τον Νικόλα μου!!!Βέβαια αυτό μπορεί και να το μετανοιώσω μόλις γνωριστούν...

:?:?:?

Μιχαέλα μου μια χαρά είναι κι εγώ έχω κάποια που είναι λίγο ξεθωριασμένα... αλλά δεν πειράζει!για δεύτερα όπως λες κι εσύ... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!κρίμα δεν είναι να πετάμε τα λεφτά σε καινούρια για 1-2 μήνες???

Εγώ τρώω κλασικά σαλατούλα και ψαράκι σήμερα συνοδευτικό!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσιά, χαίρομαι που στε όλες καλά.

Και εγώ το Proderm χρησιμοποιώ και απορρυπαντικό και μαλακτικό, μ αρέσει η μυρωδία του.

Κορίτσια έκλεισα τις 34 εβδομάδες σήμερα. Απίστευτο, 6 εβδομάδες μείνανε. Αν γεννήσω με καισαρική τελικά θα ναι και λιγότερες!!!! Ανυπομονώ να δω το γιο μου.

Μαράκι το καλό που σου θέλω να ξεκουράζεσαι, τα άλλα κορίτσια μπορούν να σου"θυμώνουν" από μακριά εγώ που μαι κοντά θα σου κατέβω να στα ψάλλω αν παρεκτραπείς.... :D:D:D

Μάχη μου μην αγχώνεσαι για τα κιλά και εγώ περιμένω να τ ακούσω το Σάββατο που θα πάω γιατρό. sorry αλλά δεν γινόταν να μη φάω τις φλαούνες μου και τα τσουρέκια μου. :lol::lol::lol: Πάντως αυτό που λέτε ότι στο τέλος περιορίζεται η όρεξη, στη δική μου περίπτωση...δεν ισχύει. :lol::lol::lol:

Καλό μεσημεράκι να χουμε

χχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια!!!!!

Έχω πάρα πολλή καιρό να σας γράψω αλλα επειδή δεν μπαίνω συχνά δεν προλαβαίνω τις εξελίξεις σας με αποτέλεσμα να μένω λίγο πίσω... Σας διαβάσω όποτε μπω ,πάντως...

Πλησιάζει ο καιρός................!!!!!!!!!!! Με το καλό εύχομαι σε όλες μας να κρατήσουμε γερά μπεμπέ και με ένα πόνο!!!

Φιλιάα!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο Μαράκι μου, ξεκούραση και όλα θα πάνε τέλεια........

Chrystalleni μου περνάει ο καιρός τελικά πιο γρήγορα απο ότι φανταζόμουν...σιγά σιγά θα ξεκινήσουν κ οι γέννες σε αυτο το πόστ....αντε με το καλο...6 βδομάδες είναι τίποτα...αν πας καισαρική μπορέι να είναι και 4.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω φαγητο απο χθες..στραπατσαδα..εχω και κουνελι λεμονάτο!!

Χρυσταλλενη μου...εμεις που ειμαστε και κοντα να σου στειλω το τηλ μου να με ενημερωσεις οταν με το καλο γεννησεις!! Πλησιασες πολυ εσυ...δεν αποφασισατε ακομα αν θα κανετε καισαρικη??

Μην ανησυχεις..ειμαι φρονιμη τωρα :lol::lol::lol:

Χρυσουλίνι τι κανεις?? Κι εσυ πλησιαζες...αντε με το καλο!!

Ευγενία μου μια χαρα θα τα πανε τα μωρακια σου..θα την συνηθισει ο Νικολας πού θα πάει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω προχτες που επλυνα τα βρεφικα μυριζε ολο το σπιτι μωρουδιλλα και ο αντρας μου ζηλεψε και τωρα θελει να του πλενω και τα δικα του με το παιδικο απορρυπαντικο :lol::lol: Δεν εβαλα μαλακτικο βεβαια γιατι ακουσα οτι για πολυ μωρο δεν κανει, για αλεργιες και τετοια...

Τα μπιμπερο που πηρα κι εγω ειναι γυαλινα με θηλες σιλικονης, της nuk και της chikko. Και οτι μας κατσει. Και επισης οι πιπιλες παλι με σιλικονη.

Αννα προσοχη τωρα λιγο με το ζαχαρο, ειναι δυσκολο αλλά χαλαλι για τα μωρακια...

Ευγενια μια χαρα θα τα παει ο Νικολας με την μπεμπα, μην αγχωνεσε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι καλά είμαι ... τρόπος του λέγειν αν εξαιρέσεις κάτι ψιλό ιώσεις που με τριγυρνάνε...

Πλησιάζω και εγώ ... το αργότερο μέχρι τις 10/06 θα έχω γεννήσει και όσο σκέφτομαι (τώρα τελευταία) ότι σε ένα μήνα περίπου θα γεννηθεί το μωρό ... αιφνιδιάζομαι , σαστίζω .. γενικά τώρα έχω αρχίζει να το συνειδητοποιώ λίγο ... γιατί μέχρι τώρα είχα ρίξει όλη μου την προσοχή στο πρώτο παιδάκι και είχα λίγο παραμελήσει την κοιλίτσα.. :oops:

Ευχομαι όλες να είστε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρυσουλίνι απόλαυσε το οσο έμεινε!!!

Μάχη δεν έβαλες εσύ μαλακτικό ε?? Και τώρα μια φίλη μου είπε οτι η παιδιατρος την είπε μετά από 6 μηνών ναβάζει μαλακτικό....τώρα το γιατί δεν το ξέρω...Εγώ δεν πιστεύω οτι θα κάνει κακό στο μωρό...Εκτός αν είναι πολύ ευαίσθητο..

Μπιμπερά δυό μικρά πήρα και 4 πιο μεγάλα αλλά θέλω να θηλασω..Μια μαρκα πήρα της tommee tippee..Αν δεν μας κανει παίρνουμε άλλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό είναι να χρησιμοοιούμε ένα είδος μπιμπερό και θηλής και να μην τα μπερδεύουμε δηλαδή η θηλή να είναι ίδιος τύπος σε όλα τα μπιμπερό (ίδιο σχήμα, μέγεθος)για παράδειγμα εγώ ξεκίνησα με μπιμπερό της chicco και χρησιμοποιώ μόνο αυτά, της NUK έχουν διαφορετικές θηλές.. το ίδιο καλό θα ήταν να γίνει και με τις πιπίλες !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι βασικα δεν εβαλα μαλακτικο και δεν το πολυεψαξα κιολας, θεωρω οτι αν δεν βαλω δεν τρεχει και κατι. Και με το απορρυπαντικο μια χαρα μυριζουν τα ρουχα. Αλλά και στα δικα μας δεν βαζω μαλακτικο γιατι προκαλει αλεργια στον αντρα μου.

Ευγενία η εμπειρια σου σιγουρα ειναι κατι που μας λειπει και κανουμε λαθη εμεις οι ασχετες :lol::lol:

Εγω πηρα 2 μικρα και 2 μεγαλα μπιμπερο απο ενα της nuk και της chikko. Οσο για πιπιλες πολλες και ολες διαφορετικες. Το μονο τους κοινο ειναι η θηλη απο σιλικονη.

Μαρια κι εγω στην αρχη θελω να θηλασω αλλά επειδη δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται, λεω ας τα παρω να υπαρχουν στο σπιτι και ας τα χρησιμοποιησω αργοτερα. Καποια στιγμη ουτως η αλλως θα πρεπει να σταματησω το θηλασμο λογω δουλειας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάλι καλά δηλαδή που πήρα όλα την ιδια μαρκα :D:lol:

Μαχη μου αμα εχετε αλεργια άλλο αυτο...

Λοιπον σας αφηνω να κοιμηθω λιγο αν τα καταφερω και μετα σιγα σιγα να ετοιμαστω για το γιατρο...

Σας φιλω ολες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και πάλι κορίτσια, είχα βγει για κάτι δουλίτσες και μόλις επέστρεψα....

Σχετικά με το απορρυπαντικό, εγώ πήρα το αρκάδι, γιατί αυτό χρησιμποιούσα παλιά στην κόρη μου. Αλλά τότε ήταν σε νυφάδες, ενώ τώρα είναι σε σκόνη και δεν λιώνει και κολλάει στη θήκη του πλυντηρίου :evil: . Οπότε θα το γυρίσω στο υγρό μάλλον.

Για το μαλακτικό που λέτε... μιλάμε για το βρεφικό, έτσι? Εγώ πάντος έβαλα σε όλα τα ρουχα που έπλυνα.

Εις ότι αφορά τις τιμές, θα συμφωνήσω στο "ψάξιμο". Προτιμώ να τα φάω εγώ ή το παιδί μου τα λεφτά παρά να χρυσοπληρώνω κάποια προϊόντα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε???Εμεις ειμαστε καλα,μεγαλωνουμε κ πιεζουμε πολυυυυυυυ τη μαμα η οποια κοντευει να σκασει απο το μεσημερι κ μετα!!!! :):):):):) Δεν λεμε για το βραδυ...το βραδυ δεν βολευομαι πουθνα ουτε δεξια ουτε αριστερα ουτε ανασκελα!!!Γυριζω σαν τη σβουρα συνεχεια...

Σημερα φαγαμε αρακα με σαλατουλα τυρακια κ μια φετα ψωμι..εφαγα ενατοστακι το πρωι ε κ δυο τρια κουλουρακια..αντε να τελειωσουν..γιατι στο τελος θα γινω βοδακι!!!

Βεβαια απο το μεσημερι κ μετα δνε μπορω να φαω κατι..κ το βραδυ τρωω μονο φρουτα..σημερα εκοψα πεπονι!!!!!

Αρχισατε τα πλυσιματακια γκαστρουλες ε??τελειααααα!!!

Εγω σημερα εχω κοπελες για γενικη ευελπιστω να μην βρεξει κ θα μου καθαρισουν κ την ντουλαπα στο παιδικο ,οποτε θα πλυνω αυτα που ηδη εχω απο την αδερφη μου..να δω κ τι ακριβως θα χρειαστει να παρω επιπλεον...

Παρολο που σας διαβασα 4-5 σελιδες,τα ξεχασα ολα παλι..τι κακο αυο με τη μνημη..ολο ξεχναω....

Σας φιλω !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Moλις γυρισα και εγω!Παλι ολο το πρωι για δουλειες τρεχαμε.Παραγγειλαμε κλιματιστικο για το σαλονι γιατι κανει παααααααρα πολλη ζεστη το καλοκαιρι.Αναγκαστικα επειδη ο χωρος ειναι γυρω στα 40 τετραγωνικα,πηραμε το πιο μεγαλο και μας βγηκε 1500 ευρω! :shock::? Το ψαξαμε αρκετα αλλα δεν βρηκαμε αλλο μεγαλο,καλο και πιο οικονομικο...

Πηγα και εφορια για μια δουλεια.Ειχε μια ουρα 10 μετρα!Φυσικα πηγα μπροστα και ζητησα να εξυπηρετηθω,οπως και εγινε.Ειπα και ενα "συγγνωμη ειμαι εγκυος" :lol: στην ουρα που με στραβοκοιτουσε και ενα ευχαριστω στο τελος και εφυγα! ;) Εχει και τα καλα της η εγκυμοσυνη! :lol:

Αννα ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με το ζαχαρο!!!Ειναι αρκετα ανεβασμενο!Εμενα με μετρηση 146 μετα απο μια ωρα και ο ενδοκρινολογος με εκραξε,ειπε κομμενη η ζαχαρη εντελως!Και αμυλο σε πολυ περιορισμενη ποσοτητα!Παρε και ενα μηχανακι να μετριεσαι...

Μαρακι καλο γιατρο!

Μιχαελα,οταν λεω πανες αγκαλιας εννοω αυτα τα πανια που τυλιγουμε το μωρο για να το παρουμε αγκαλια τον πρωτο καιρο,ειδικα αν θελουν να το πιασουν γιαγιαδες κλπ.

Κοριτσια εγω απο τα Τζαμπο δεν θελω να παρω ρουχαλακια...Μονο κανενα σελτεδακι,σαλιαρες και τετοια που δεν ειναι σε αμεση επαφη με το δερμα του μωρου.Μικροπραγματα φυσικα θα παρω απο Τζαμπο που ειναι πιο φθηνα..Τα ρουχαλακια ομως δεν μου φαινονται πολυ καλα ποιοτικα...

Εχω κανει και εγω λιστα στο Αμαζον και σε ενα αλλο σαιτ με προικουλες κλπ.και καποια πραγματα θα τα παρω απο εκει που ειναι πολυ πιο φθηνα απο τα μαγαζια.Ο αποστειρωτης κικκο κανει 50 ευρω στα Τζαμπο και 25 στο Αμαζον!!!Και το καροτσι μας απο το ιντερνετ το παρηγγειλα.Μονο ρουχαλακια και μικροπραγματα θα αγορασω απο εδω,δεν συμφερει!

Απορρυπαντικο ολες Προδερμ χρησιμοποιειτε;Δεν το θελω καθολου βρε κοριτσια,ειναι τιγκα στα παραμπενς,οπως και το Πλανετ...Σκεφτομουν για το αρκαδι ή καποια αλλη μαρκα που να ειναι πιο αθωα...Το εχει παρει καμια σας;

Ελις,το Αρκαδι σκονη δεν το βαζεις στην θηκη,αλλα στον καδο απευθειας.Τουλαχιστον ετσι δειχνει στην διαφημιση. ;)

Μαλακτικο βρεφικο και εγω ξερω οτι δεν κανει,γιατι απλα δεν ξεπλενεται και μπορει το μωρο να κανει αλλεργια...Δεν θα αγορασω καθολου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπεμπουλινο μου απο οτι μου ειπε ισως να προερχεται απο τα πολλα φρουτα που τρωω,μετριεμαι πολυ συχνα με το μηχανακι κ ποτε δεν εχει δειξει μεγαλο αριθμο ακομα κ 1 ωρα μετα το φαγητο.γλυκα δε τρωω καθολου.ουτε παγωτα ουτε κ πολυ αμυλο τρωω λογω κιλων.αλλα δε ξερω τι γινεται.

η μικροβιολογος μου ειπε λιγο να προσεξω τη διατροφη.αλλα πιστευω η κατασταση επιβαρυνεται λογω διδυμων.

οσο μπορω ομως θα προσεχω με τα φρουτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aννα δυστυχως το ζαχαρο δεν ειναι αποκλειστικα θεμα διατροφης.Καμια φορα στην εγκυμοσυνη ειναι και οργανικο.Παντως να ξερεις πως τα φρουτα περιεχουν πολλη ζαχαρη,ειδικα η μπανανα,τα συκα,τα σταφυλια,το καρπουζι.Η αδελφη μου(διαιτολογος) μου ειπε μεχρι 3 την ημερα επιτρεπονται αν ανεβαινει το ζαχαρο.Και καλο ειναι να αποφευγονται οι χυμοι,ακομα και οι φυσικοι γιατι απορροφαται πιο ευκολα το ζαχαρο απο τον οργανισμο οταν ειναι σε υγρη μορφη. ;) Επισης τα τηγανιτα και τα λιπαρα ανεβαζουν το ζαχαρο,οπως και τα οσπρια σε μεγαλη ποσοτητα.

Μια ωρα μετα το φαγητο το ζαχαρο δεν πρεπει να ξεπερναει το 140 και 2 ωρες μετα το 120.Κανε δοκιμες να δεις τι στο ανεβαζει.Εγω διαπιστωσα πως αυτο που μου το ανεβαζει ειναι το αμυλο και οχι τοσο τα γλυκα.Μια ωρα μετα απο παγωτο που μετρησα ηταν πολυ χαμηλο,ενω μια ωρα μετα απο ενα πιατο μακαρονια ειχε παει πανω απο 140!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσακια!Εκανα τις δουλιτσες μου το πρωι,μαγειρεψα τα φασολακια μου κοιμηθηκα κ ενα διωρο κ ειμαι μια χαρα!!!

Μαρακι κ Ευγενια καλο γιατρο,με το καλο να δειτε τα μωρακια σας κ θα περιμενουμε νεα σας!

Κατερινακι μου χαιρομαι που εισαι καλα κι εσυ κ το ζουζουνι σου!

Για μαλακτικα που λετε,ολοι οι παιδιατροι λενε να μη χρησιμοποιουνται τους πρωτους 6 μηνες.Τωρα γιατι δε ξερω..

Αννουλα θα συμφωνησω με τη Νικη.Το ζαχαρο στην εκυμοσυνη δεν ειναι τοσο θεμα διατροφης οσο θεμα οργανισμου,ουτε τοσο θεμα διδυμων.Για παραδειγμα εγω με διδυμα,με τουλαχιστον 1 παγωτο καθημερινα κ γλυκα-ζυμαρικα εχω μονιμως υπογλυκαιμια, κ στις καμπυλες που εκανα.Καλυτερα ειναι να δεις τι στο ανεβαζει κ να το αποφευγεις,οπως εκανε η Νικη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφουλα φτου,φτου κοπελα μου!Ετσι να πας μεχρι το τελος,χωρις ζαχαρο και τετοια προβληματα!

Εγω πλεον ξερω τι μου το ανεβαζει και απλα το αποφευγω.Ρυζι και πατατες σε περιορισμενη ποσοτητα και μακαρονια μακρυαααααα!Παγωτο τρωω χωρις προβλημα,δεν μου το ανεβαζει ποτε! :o:shock: Εφαγα και πιτσα τις προαλλες και παλι δεν μου το ανεβασε...Αυτα ομως τα εμαθα μετα απο πολλες δοκιμες. ;)

Τυχερη εισαι που κοιμασαι το μεσημερι.Εμενα με πιανει υπερενταση και δεν μπορω να κοιμηθω οσο και αν νυσταζω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειαα σας φιλεναδες παω να διαβασω τα νεακια σας και να σας γραφω ταυτοχρονα...

Γεια σου Γιελιζ..μια χαρα η καμπυλη εε??Εγω τπτ δεν εχω παρει ακομα...εχω καπια απο το γιο και την Τριτη παω να δω το καροτσι και αν ειναι να το παρω..περιμενω πως και πως

Αχου Μιχαελα πολυ ωραια τα αυτοκολλητα τελεια..αμα δεν κανω το αλλο δωματιο ετσι λεω και εγω μια μερα κοριτσιστικη και μια με μακουιν κλασικααα,δεν εγινες σκρουτζ αλλα με τετοια ακριβια τι αλλο να κανουμε?

Καλε Μαχη ποτε να προλαβεις να βαλεις αλλα 10 ελεος λιγο σου εμεινε...

Εγω Μαρακι απο απορηπαντικο το προδερμ σε σκονη επαιρνα και αυτο λεω να παρω και τωρα μου αρεσε και η μυρωδιααα μωρουυυ

Απο πανες στην αρχη επαιρνα παμπερς και οταν εγινε περιπου 6 μηνων ο Χριστοφορος αγοραζα απο το λιντλ μια χαρα πανες και οικονομικοτατες το ιδιο και τα μαντηλακια,προτα παμπερς και μετα τζαμπο λιντλ μια χαρα ειναι και αυτα

Εμενα ο γιος μου ειχε την εξης παραξενια..ενω στα μπιμπερο ειχαμε θηλες ΝΥΚ οι πιπιλες ηταν σχημα σταγωνας CHICO εντελος ασχετο...αμα ξεμενα και αγοραζα καμια αλλη ηθελε εμετο να κανει...χαχαχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέραααα!!!!!!Τι κάνετε γλυκούλες μου???

Εμείς είμαστε καλά είμαστε ήδη στο γραφείο και έχουμε ξυπνήσει και κλωτσάμε τη μαμά!!!! :D:D

Εχτές πήγα,ε στο γιατρό αλλά αυτός δεν ήταν εκεί... :|:| μόλις είχε φύγει γιατί τον ειδοποίησαν για τοκετό... τι να κάνουμε???κλείσαμε ξανά ραντεβού την Τρίτη στο ΜΗΤΕΡΑ!!! Ανυπομωνώ!!ήθελα τόσο να την δω την μπουμπουκα μου!!!

Μαράκι μου περιμένουμε τα δικά σου νέα....

Κοιμάστε όλες???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...