Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πηρα μια χαρα τωρα!!!!!! :D:D:D:D

μιλησα με την συνονοματη ξαδερφουλα απ οτην κρητη μολι τωρα που γεννησε την τριτη και την ρωτησα αν θηλαζει και τι μου ειπε ρε κοριτσια????

ναι ναι βεβαια στο νοσκομειο του εγ. νικολαου ειναι μονο υπερ του θηλασμου και με βοηθησανε..μιυ τα ειπανε ολα!!! μποραβ οτους χιλαι μποραβο!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εμείς έχουμε καλοκαιρινή μέρα αλλά δεν πήγαμε πουθενά! κλασικά δλδ!!! :evil:

Νατάσα εμείς εδώ είμαστε των άκρων την μία μέρα θα φοράμε καλοκαιρινά και την άλλη πουλόβερ και μπουφάν!!! :lol::lol::roll::roll::roll: ...αλλά ο καιρός είναι ζεστός, έχουμε 25 βαθμούς, που είναι το αντίστοιχο 35 της Ελλάδας, οπότε.... ;)

Αναστασία τώρα το πρόσεξα είστε η οικογένεια των 3ΑΑΑ :o:o:roll::roll::roll: , αν κάνεις και 2ο παιδάκι πάλι Α πρέπει να το ονομάσεις!!!! :roll::roll:

Νατάσα πολύ ωραίο εκκλησάκι :)

Γωγώ τι ομορφούλα η μπεμπούλα-Δημητρούλα :D είδα τις φωτό στο φατσοβιβλίο!

αυτή την στιγμή είμαι μόνη με τα παιδιά, τα οποία γκρινιάζουν, στην πραγματικότητα ο Λ. γκρινιάζει!!! :?

Μάγδα ποτάκι και με συμβουλή ειδικού! ωραίο :D

Συμπεθέρα ξενιτεμένη καλό το αυτοκινητάκι? :D

Συμπεθέρα Αθηναία πώς πάνε οι ετοιμασίες? ή μάλλον το πάρτυ σας? :D καλά να περάσετε :x και φιλιά στην νύφη :x

Δημοσίευση

Αφρο άλλη παιδική χαρά, κανονική δεν έχετε εκεί κοντά?

κρίμα να τις χαλάνε!

και κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά δεν θυμάμαι....

ίσως αύριο....

σας αφήνω :x

Δημοσίευση

επίσης ΓΩΓΩ τώρα που το θυμήθηκα: το όνομα Martina είναι ένα παράγωγο του Martin και είναι λατινικής προέλευσης. Αυτό σημαίνει είτε ότι είναι ο γενναίος ή αυτός που είναι στον στρατό και πολεμά!!!! :?

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου γεια σας!!! Δεν προλαβαινω να σας διαβασω, μπηκα να δωσω το παρον απο την Αφρικη!!!

Αχ νιωθω οτι λειπω χρονια!! Καταρχας να πω οτι ειδα φωτο της μπεμπας της Γωγως στο ΦΒ!! τι ομορφη που ειναι! Μανα κ κορη πολυ ομορφες!!

Εμεις ακομα καλα...πολυ μεγαλη πτηση, φτασαμε εντεκα το βραδυ κ ειχαμε ξεκινησει στις 5 το πρωι...οπως ειχα πει πηγαμε μεσω Ρουαντα με σταση στο Κιγκαλι (πρωτευουσα της Ρουαντας). Η πτηση καλη, ο Σεμπ αψογος αλλα δεν κοιμηθηκε καθολου,,ευτυχως ειχα παρει μαζι μου παστιτσιο κ εφαγε στη διαδρομη...

Το σπιτι ωραιο ειναι φτιαξαμε δωματιο του μικρου κ εχει ξετρελλαθει....η Καμπαλα..τι να πω τωρα...οκ δεν εχω δει πολλα, σημερα πηγα μια βολτα με το αυτοκινητο στην πολη....δεν εχω λογια...εχει καποια σημεια που μοιαζει με πολη (πχ εκει που μενουμε) κ μετα στο κεντρο....εχει πολυ σκονη, παντου κοσμο που περπαταει πανω κατω, δεν εχει (παρα) πολλους ζητιανους αλλα ειναι τριτοκοσμικη χωρα...καμια σχεση με οτι μπορει να φανταστει κανεις...

Εμενα με ενοχλει η βρωμα...πολυ βρωμα...παντου...Εχει σουπερ μαρκετ κλπ αλλα μετα θελεις απολυμανση..οτι αγορασουμε (απο φρουτα μεχρι μπουκαλια με γαλα κ πακετα μακαρονια) πρεπει να πλυθουν πριν μπουν σε συρταρια κ ψυγειο...κ εννοειται οτι το νερο της βρυσης δεν το πινουμε...

Πηγα το μικρο στις κουνιες...του αρεσει αλλα μετα θελει απολυμανση...Γενικα θελει μια καθημερινη ρουτινα στην καθαριοτητα που πρεπει να τηρειται με ευλαβεια...Αχ το χειροτερο μου ειναι οι χειραψιες...Σου ερχονται ολοι με ενα μεγαλο χαμογελο για χειραψια κ δεν μπορεις να αρνηθεις...κ μετα αν δεν πλυνεις αμεσως τα χερια δεν ξερεις τι μπορει να παθεις...Το πιστευετε οτι εβγαλα μυρμηγκια στο δαχτυλο??? ειμαι σιγουρη οτι εινα απο χειραψια....αλλα τι να κανω!!!

Δεν ξερω τι αλλο να πω..ειναι πολλα...

Σας φιλω...ακομα ζουμε παντως :roll:

Θα σας διαβασω οταν εχω υσηχια να πω κ καμια αλλη κουβεντα!!

Δημοσίευση

Φρανιτακι μου κουράγιο! Νομίζω ότι με τον καιρο θα συννηθισεις την ρουτίνα της καθαριότητας και απολυμανσης.. Τουλάχιστον είσαστε όλοι μαΖι! Και έχει και κουνιες! Είναι αρχή τώρα και για αυτο σου φαίνονται όλα βουνό.. Χαίρομαι που είσαστε καλα..

Φιλακια και στα υπόλοιπα κορίτσια, καλο μήνα να έχουμε όλοι

Δημοσίευση

Φρανίτα σιγά σιγά, θα συνηθίσεις....αυτές τις χειραψίες και εγώ δεν τις μπορώ!!! :? ...και εδώ τις έχουν με το παραμικρό!!!!

παρά λίγο να χάσω το μπουμπούκι μου ..... βγήηκε έξω.....πάω να ξανα ελέγξω!!!

Δημοσίευση

γεια σας!καλο μηνα να εχουμε!

φρανιτα θα συνηθισεις κοριτσακι μου!!!

καλη αρχη!

ερη φιλουρες!

αργυρουλα προσεχε κοπελα μου, ειναι ατιμα τα σκατουλια μας, πρεπει να εχουμε παντα το νου μας

κοριτσια συγνωμη που δε σχολιαζω περισσοτερο, θα τα διαβασω τα υπολοιπα πιο μετα

φιλακια

Δημοσίευση

τκαλο μηνα..τι κανετε?

εγω κοματια..

γενικα δε ειμαι καλα..φταει ο καιρος..

με επιασε κ παραπονο σημερα :cry::cry::cry:

γτ να μη ζουν οι δικοι μου να τους χαρω κ να καμαρωσουν τα εγγονια..γτ????????????

τεσπα..

ενα αλλο..πως γινεται μα παντα να ξυπνανε μαζι το πρωι..

δηλ κ οι δυο για γαλα..

κ οχι δε κανουν φασαρια κανενας τους..

ο θοδ φωναζει μαμα που εγω το ακουω δε ειναι δυνατα

κ ο μπεμπης οταν θελει γαλα δυσανασχετει...δε τον αφηνω να κλαψει του χωνω μεμε κ τελος..

μα παντα μαζι..ελεοςςςςςςςς

καλα νατασα τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειο το εκκλησακι- :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

θα ναι ονειρικη βαφτιση..με το καλο..

α λενακι κ παλι χρονια πολλα :x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG:;)

πως περασες?

Δημοσίευση

Kαλησπέρα και καληνύχτα μανούλες!

Μετά την χθεσινή ρέντα, απόψε ξεκουράζεστε, ε; :P

Σας διάβασα το πρωί, αλλά τώρα μπόρεσα να γράψω. Είμαι καλύτερα, αν και το στομάχι μου δεν έχει συνέλθει εντελώς. Τη μικρή φοβάμαι ότι τη γυροφέρνει, αλλά ελπίζω να μη κολλήσει τελικά! :ympray: Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές για ανάρρωση!! :x

Δεν θυμάμαι να σχολιάσω, αλλά γέλασα πολύ με όλα αυτά που γράψατε, αυτό το θυμάμαι!!! :lol:

Καλό μήνα, εύχομαι να περάσατε μια όμορφη Πρωτομαγιά και να είναι όλα τα μπεμπάκια (εντός και εκτός!) ;) καλά!!!

Lenaki μου καλό, χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!!! :YMHUG: Να σε χαίρονται ο άντρας σου και τα πανέμορφα παιδάκια σου, Να τους χαίρεσαι κι εσύ και να έχετε πάντα υγεία και χαρά στο σπιτάκι σας!!! :-* Πολύχρονη κοριτσάκι μου!! :D

Σας φιλώ πολύ γλυκά ΟΛΕΣ και σας καληνυχτώ... i-):-*:-*

Θουλάκι μου γλυκό, τώρα σε είδα... :x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

θου πραγματικα το βιντεακι ειναι ολα τα λεφτα!!!

πολυ γελιο ριχνουμε!!!

πω πω πολυ ζορι το πρωι θουλαρα ε?

μιτσακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!

νατασα λαβι τελειο το εκλησακι!! πω πω θα ειναι μια τελεια βαφτιση!! τι καλααααα!!

αχ πως θα σηκωθω αυριο να παω στη δουλεια, ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!!

τοσες μερες σηκωνομουν γυρω στις 10.30.... πως θα ξυπνησω 6.30 οεο?????

ιουλια τζαμπα μεκανες χτες κ εκανα φασινα!! δεν ηρθατε!

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσακια μου? Πως περασατε σημερα?

Χιλια ευχαριστω για τις ευχες σας!!! Με συγκινησατε βρε! Περασαμε πολυ ωραια σημερα! Ειχε τελειο καιρο εδω και σπιτι ηρθαμε μονο για υπνο το μεσημερι και μετα παλι εξω. Κοψαμε τουρτα το απογευμα και η Ειρηνη εσβησε τα κερακια καμια 10αρια φορες! :lol: Εμαθε και το τραγουδακι και μου το τραγουδουσε απο το πρωι αλλα ελεγε παντα με με μαυρα μαλλια αντι για ασπρα!! :lol: Φαινεται καταλαβε ποσο βαρυ μου επεσε το 30! :D Πιασαμε το Μαι τον Ιουνιο τον Ιουλιο και γενικα ολα τα λουλουδια που βγηκαμε εξω! :lol::lol: Μονο στεφανι δεν καναμε!

Φρανιτακι μου χαιρομαι που μαθαινω νεα σας! Υπομονη τον πρωτο καιρο μεχρι να συνηθισεις θα ειναι δυσκολα. Μα τοσο βρωμα πια? :shock:

Θου και εγω τετοιες μερες δεν ειμαι καλα...σκεφτομαι οτι ειμαι μακρια και δεν μπορω να γλεντησω-διασκεδασω οπως θελω..μου λειπουνε ολοι...βεβαια με τον καιρο ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα καθε φορα ποναει οταν ερχοντε γιορτινες μερες. Βεβαια αυτο δεν συγκρινεται με την διια σου περιπτωση... :( Εμενα ευτυχως δεν ξυπνανε μαζι τα μικρα αλλα το βραδυ θελουνε να φανε και να κοιμηθουνε την ιδια ωρα! Εκει να δεις τι πανικος που γινεται!

Παω να την πεσω! Τα υπολοιπα αυριο. Φιλακια σε ολες!! :YMHUG::YMHUG::x:x

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

Συμπεθέρα :x , πού τον πάει τον μπέμπη τελικά? στην δουλειά? :lol::lol::lol::lol::x , επίσης μήπως θέλει να σου πει ότι θέλει ένα αδελφάκι? λέω εγώ τώρα!!!!

Συμπεθέρα Βίκυ πώς περάσατε χθες? :x

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Μα ποσα γραφετε;;;;

δε σας προλαβαινω!!!

λενακη μου χρονια πολλα για χτες!!!

οτι επιθυμεις...να χαρεις τα καμαρια σου να ειναι γερα και ευτυχυσμενα!!

Τι αλλο μου κανετε;;;

Φρανιτακη...ελααα...σε θελλω δυναμικη οπως παντα!!!!..κουραγιο!!!

Σημερα ειδα ενα απιστευτο ονειρο..

ειδα οτι ημουν στο νοσοκομειο και ο γιατρος ειπε πως πρεπει να κανουμ εκαισαρικη τωρα γιατι κινδυνευει το μωρο..και ηταν χαλαρος και σηγουρος και εγω εκλαιγα και φωναζα τη μαμα μου συνεχεις και ελεγα πως δεν θελλω τωρα να γεννισω γιατι το μωρο ειναι πολυ μικρο και θα το βαλουν θερμοκοιτηδα και δεν θα το βλεπω δεν θα το αγγιζω ουτε θα το θηλασω και οτι δεν θελλω να κανω καισαρικη με τιποτα λεμε και δωστου κλαμα στο ονειρο..

και οσο εβλεπα το ονειρο ενιωθα το νινι να κλοτσαει απιστευτα δυνατα!!!!..μπρρρρρρ..

και να φανταστει κανεις οτι την Παρασκευη ο γιατρος ειπε πως δεν εχουμε σημαδια προωρου τοκετου και οτι ο τραχηλος ειναι μια χαρα.

τεσπα...

φιλακια πολλα..καπου εδω θα ειμαι..συγηχηστηκα χτες και με 2 ατομα..θα σας τα πω μετα

Δημοσίευση

καλημερα.

χθες δεν εγραψα καθολου γιατι δεν ημουνα στα πολυ καλα μου ...αλλαζα ευδομαδα μηνα ....

ειδα και εγω περιεργο ονειρο ειδα οτι ειχα ενα παρα πολυ βρωμικο μπανιο και προσπαθουσα να το καθαρισω ....ειδα οτι εβγαζα απο το σιφωνι της μπανιερας παρα πολες τριχες της μαμας μου ....μα παρα πολλες και ηταν εκει η η θουλη η η λενα (μαιμου) και με βοηθουσε .....

Δημοσίευση

Καλημέρα!! :D:D

Λενάκι εγώ σου ευχηθηκα μέσω ΦΒ! :x

Χθες πιάσαμε τον Μάη στο μπαλκόνι της μαμάς μου. Είναι ρετιρέ το πατρικό μου. Γύρω γύρω έχει πολλά λουλουδια!! :lol::lol::lol: Επίσης έχει και μια ωραιότατη ψησταριά με κάρβουνα! :D Βάλαμε πάνω πανσέτες, λουκάνικα, μπριζόλες, ήρθαν και τα ξαδέρφια και περάσαμε ζάχαρη! :D

Πήγαμε το απόγευμα και την επισκεψούλα με το σύζυγο και την κόρη, ψιλοξενερώσαμε, αλλά υποχρεώσεις είναι αυτές...

Μου τη σπάτε που ψωνίζετε :evil: ...Και εγώ δε μπορώ να ψωνίσω!!! :twisted::cry::cry:

Παρόλα αυτά είμαι μεγάλη καρδιά και χαίρομαι για σας και με γεια να χαρείτε τα ρουχαλοπαπουτσάκια σας! :D

Νατάσα με το καλό η βάφτιση της κουκλίτσας σας! Είμαι σίγουρη οτι θα είναι υπέροχη! :x

Ιουλία, Βένη είστε τρελοκομεία!!! :lol::lol::lol::lol: Το τι γέλασα δε λέγεται!! :x:x:x

Πάντως Βένη και γω τα ίδια θα έκανα...! :oops::oops::D

Ιουλία μη μασάς! Μια χαρά οδηγάρα θα γίνεσαι όσο περνάει ο καιρός! Δεν ξερω τι παθαίνουν οι άντρες και μας βλέπουν σαν προέκταση του εαυτού τους στην οδήγηση! :twisted::twisted: Και μένα το 2002 κάτι τέτοια μου έκανε!!! :twisted: Τσαντιζόταν που δεν οδηγούσα όπως μου έλεγε! :roll:

Αργυρούλα με πρόλαβες! Αυτό ετοιμαζόμουν να πω στη Γωγώ για το Μαρτίνα! Έχω εναν φίλο, γνωριστήκαμε στη Ρώμη το 2003, Γερμανοπολωνό που τον λένε Μάρτιν, πολύ καλό παιδί.

Γωγούλα να επιμείνεις στο Χαρά μήπως και τελικά καταφέρεις τίποτα. :roll:

Μάγδα όταν τα σκατώνεις με στυλ, είναι σα να μην τα σκάτωσες, οπότε μία η άλλη θα σου έρθει. Καλά έκανες και επένδυσες στα ρούχα! Το παν είναι το στυλ! :lol::lol::lol:

Φραν όλα θα πάνε καλά, δε σε φοβάμαι εσένα!! Μη μασάς! :x Θα σου γίνει ρουτίνα η καθαριότητα και δε θα το σκέφτεσαι καν. Να μας λες πράγματα για την Ουγκάντα! ;)

Αλήθεια η Κάρολ που είναι;

Παναγιώτα τα είπαμε και στο τηλέφωνο αν τελικά το κανονίσετε για Τετάρτη είμαι μέσα, διαφορετικά δε θα μπορέσω. Αυτή την εβδομάδα θα ψάξουμε για το γαμπριατικο του Παν. και θα μοιράσουμε και τα προσκλητήρια και γενικά έχουμε διάφορες δουλειές για τον γάμο! Μόνο τέσσερις εβδομάδες έμειναν! :shock::shock:

Βίκη πώς περάσατε;; Τα φαγατε όλα τα φαγητά ή να έρθουμε σήμερα να "καθαρίσουμε" την κουζίνα;

Άφρο, Θούλη, Έρη, Νατασσούλα,Χρυσάκι, Αναστασί και όποια άλλη ξεχνάω, σόρι που την ξεχνάω, θα τη θυμηθώ στην πορεία, τα φιλιά μου!!! :x

Δημοσίευση

αμάν βρε εγκυούλες τι όνειρα είναι αυτά που βλέπετε!!!! :o:o:o:o

Χρύσα σου έχει γίνει έμμονη ιδέα η καισαρική τελικά, χ α λ ά ρ ω σ ε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου :D

Αφρο το καθάρισες το μπάνιο τελικά? :lol::lol::roll::roll::roll: ....δεν ήσουν καλά επειδή άλλαζες εβδομάδα? :?

Σισσιώ καλά που μου το θύμισες και εγώ ήθελα να πω στην Ιουλία για την οδήγηση......Ιουλία μου μην ακους κανέναν άντρα, εσύ να οδηγείς όπως ξέρεις (εννοείται αν είναι σωστά αυτά που ξέρεις!) και να είσαι ήρεμη όταν δίπλα σου κάθεται ένας άντρας!!!! :evil: ....σε καταλαβαίνω, εγώ αποφεύγω να οδηγώ όταν συνοδηγός είναι ο άντρας μου!!!! απαπαπαπα....νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα!!!! :evil::evil::evil: .....αφού μια φορά πηγαίναμε για ψώνια και στο τσακ ήμουν να σταματήσω στην άκρη και να κατέβω!!!!.......στον γυρισμό δεν οδήγησα εγώ!!!!

σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν!!!!....άραγε είναι αλήθεια? και τι να περιμένουμε τώρα? :?::!:

Δημοσίευση

Καλέ την εγκυούλα τη Λένα ξέχασα! :oops::oops:

Άφρο δεν ξέρω τί σημαίνει το όνειρο σου, φαντάζομαι τίποτα. ;)

Χρυσάκι να μην αφήνεις να σε συγχίζουν! :evil: Σου έχει γίνει εμμονή η καισαρική; :?

Καλέ Αργυρούλα τα ίδια θα λέμε;; :P:lol:

Δημοσίευση

Μπήκα για μια καλημέρα και φεύγω!!!!!!

Θα βγούμε βολτίτσα με τα ζουζούνια και μετά έχω να φτιάξω τούρτα για το καμάρι μου!!!

Έχει γεννέθλια αύριο! :D:D:D

Σισσιώ έφτασε ο καιρός!!!!!!!!!!!!

Arrgi και γω τα ίδια σκέφτομαι...

Τι παιχνίδια να παίζονται άραγε.....

Xρύσα αμαν βρε καλή μου...

Και στον ύπνο σου σκας!! Χαλάρωσε κοριτσάκι!!!

φιλάκια

Καλημεεεεεεεεεεεεεεεεερααααααααααααααααα!!!!!!!

Δημοσίευση

χθες όλο το μεσημέρι-απόγευμα τα παιδιά ήταν έξω στον κήπο.....κάποια στιγμή βγαίνουν και στον δρόμο, αφού ήταν και άλλα παιδάκια, ..... βγήκε και το μπουμπούκι και ξαφνικά την βλέπω και ανεβαίνει την μεγάλη σκάλα της ΄παρακάτω φωτό :o:o:o ....(η σκάλα είναι ακριβώς απέναντι από τον κήπο μας)......μάλλον ακολούθησε τον Λ., της φωνάζω να γυρίσει πίσω, τίποτα....γυρίζω για μερικά δευτερόλεπτα πίσω προς το σπίτι και βγαίνω έξω, ανεβαίνω την σκάλα και.....πουθενά το μπουμπούκι :o:o:o:o:o το τι λαχτάρα πήρα δεν λέγεται!!!!....ψάχνω (από τα δεξιά της σκάλας είναι αδιέξοδο, μόνο σπίτια), με ρωτούν κάτι άνθρωποι τι θέλω να με βοηθήσουν, τους ρωτώ αν είδαν ένα μικρό κοριτσάκι, μου λένε όχι, αρχίζω φωνάζω....τίποτα....κατεβαίνω την σκάλα, βλέπω τον Λ., τον ρωτώ πού είναι και μου λέει εκεί!!!!......μα πότε κατέβηκε και από πού? :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

το πώς αισθάνθηκα δεν περιγράφεται ........ κάθε χρόνο στην Γερμανία εξαφανίζονται 50.000 παιδιά και έχουν τραγικό αποτέλεσμα!!!! :(:( πώς να μην ανησυχήσει κανείς? :?::!:

Δημοσίευση

εγω ξερω τι ηθελε να μου πει το ονειρο μου ....οτι πρεπει να καθαρισω :twisted:

αργι εχω παρατηρησει σε αυτην την εγκυμοσυνη αυτο που ακουγα απο πολλες οτι οταν αλλαζεις μηνα η ευδομαδα δεν εισαι καλα εχεις ενοχλησεις ....τι να πω στον μανωλη δεν ειχα ..αλλα τοτε δεν ειχα τιποτα απο αυτα που περναω ....αν παρατηρησεις οσες φορες σας εχω πρηξει οτι δεν ειμαι καλα ειναι κυριακη με δευτερα ....

παω να κανω καμοια δουλιτσα πριν περασει η ωρα και αρχισω να "βαραινω"....γιατι το πρι ξυπναω καλουτσικα και μεχρι το βραδυ καταρρεω σιγα σιγα ....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...