Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζoνυχτίου Νο 39- Επιστροφές καταστροφές...

Recommended Posts

Αργυρο απο τοτε που γεννηθηκε ειμαι το μονο σταθερο του ατομο ....πριν λιγες ευδομαδες που πηγα στην ημεριδα μητρικου θηλασμου ελειψα πρωτη φορα 5 ωρες !!!ηταν με τον μπαμπα και δεν εκλαιγε ....αλλα επιπτωσεις ειχα και τοτε στον υπνο ...μετα απο λιγες μερες σταματησε μονος του .

αυτην την φορα με ειδε στην πορτα αποχαιρετιστηκαμε αλλα δεν ηθελε να φυγω μονη μου ,ηθελε να ερθει και αυτος ...το πηρε πολυ σχημα που εφυγα ....ηταν 40 λεπτα πισω απο την πορτα και εκλαιγε ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημεραααααα!!!

Μωρη Αργυρω τα σουβλακια στην Αθηνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙΙΙΙΙΙ!!!τα πιτογυρα εννοει.Τα αλλα τα λεμ Καλαμακιααααααααα!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Βικυ μου να τη χαιρεσυε τη κουκλα σας και να τη δειτε οπως επιθυμειτε!!!!!

Παντως και εγω εκει που του λεω για τη Χιονατοι και τους 7 νανουυς ετσι μου ρχεται να του πω οτι το ριξανε στο .... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:

Αφρο το φερους χαουζμαν πιναμε εμεις.

Γωγουλα ακομη εδω βρε;;;Τι κανεις;;;

Καρολινακι να χαιρεσαι και εσυ την αδερφη σου.Να ναι παντα καλα!!!

Και συνεχιζω...

Ρε Νατσσουλα εγω στα κοριτσια στη Γ Γυμνασιου τους λεω για τις γονιμες μερες και να προσεχουνε. :oops::oops::oops: Θεωρω δεδομενο οτι ξερουν για το σεξ. :?:? Λες να μου ρθει καμια μανα και να με βριζει???? :o:o:o:o

Νατασααααααα ξαναγραψτα καλε!!!Καλε ο γαμπρος σας εδειρε.Α πα πα πα!!!

Α ι μωρη Θου σιγανοπαπαδιά!!!! :lol::lol::lol:

Καλε Σισσιω νομιζω οτι εχεις ωρες να εμφανιστεις??? :?::?::?:

Χρυσα τελικα τι σε απασχολει.Η εφιδρωση ή η ανπτυξη του;;; Νομιζω οτι μια χαρα δεν ειναι απο αναπτυξη;;; Παντως και μενα ιδρωνει στον υπνο του.

Αναστασια απ'οτι ειδα το αλλαξες το αβαταρ.Για την πανα δε ξερω. :|

Ετοιμαζω την προικα της ανηψιας.Πεοραζει που ολα ειναι γαλαζια??? :roll::roll::roll:

τωρα που εκατσα θα σας πω τα νεα μου .

απο την δευτερα που εφυγα για τον γιατρο και εκλαιγε για 40 λεπτα το βραδυ ερχετε στις 3 στο κρεβατι μου και θελει και συνεχεια στηθος ....

Τελικα 2 χρονων τα παιδια ειναι παρα πολυ μικρα!!!Θελουν την ιδια φροντιδα που θελει το μωρο και επιπλεον χρονο για να παιξουν και επικοινωνησουν.

Σημερα θα πατε παιδ;;;

Αφρο :(:(:(:( τι κρίμα, πολύ με στενοχωρούν τέτοιες καταστάσεις!!

Παναγιώτα το ξέρω βρε ότι λέγονται καλαμάκια, δεν το διευκρίνησε και είπα να ρωτήσω! :roll::roll::roll:

εμένα τα καλαμάκια μου αρέσουν ιδιαίτερα :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

δεν σας είπα: χθες η Ρεβέκκα από τις 5.30 το πρωί που ξύπνησε κοιμήθηκε ξανά στις 20.00 :o:o:o δεν ξέρω πώς άντεξε τόσο πολύ!!!!.....την βάζω για ύπνο και δεν κοιμήθηκε αμέσως, βγάζει τον υπνόσακο, ανάβει το φως, ανοίγει την πόρτα με φωνάζει, δεν πάω, κλείνει πάλι την πόρτα και κοιμάται....μία ώρα μετά, ακούσαμε ένα μπαμ και λέω πάω να σβήσω το φως της.....και πώς την βλέπω? το κεφάλι της ακουμπούσε το πρώτο σκαλί της σκάλας!!!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: πώς δεν έπεσε?!!!....την βάζω στον υπνόσακο και την τοποθετώ σωστά!!!

καλε εβαλααααααααααααααα τικερακι επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αργησα αλλα το κανα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....... :D:D:D:D:D

χρυσα ευχαριστω για όοοοοοοοολα;);););)

παναγιωτα μου ευχαριστω κοριτσαρα μου για τις ευχες!!!!!!!! να σαι καλα αγαπη μου... :-*:-*

αφρο μου υπομονη κοριτσακι μου γλυκο.....

παναγιωτα αν εννοεις παιδιατρο οχι ...σιγα μην παω μονη μου ....απλα ηθελα να δω ποιο σας εδωσε εσας για να δω τι θα γραψει και εμενα ....οτι θα του γραψει θα του γραψει σιγουρα ,αν και δεν εχει δει καλα το χρωμα του γιατι οποτε τον βλεπει ειναι κατα κοκκινος απο το κλαμα ειδε το αυτακι που στο εσωτερικο ειναι κιτρινο ....

οκ κοριτσαρα.ειπα και γω μονη της θα πάει;;; :?:?

Εμενα η πτωση μαλλιων συνεχιζεται φανατικα.Εκλεισα για δερματολογο την αλλη τεταρτη.

Αργυρω πως αντεξε ρε συ τόσες ώρες??? :o:o Και οταν λες σκαλι τι εννοεις;;;Του δωματιου της ή τη σκαλα του σπιτιου???

Καρολ με γεια το τικερ βρε.

αφου σου ειπα οτι ειναι φυσιολογικο ....αχ αγχοτικια μου εσυ :lol::lol::lol::lol::lol:

αργι και εγω δεν καταλαβα ...πιο σκαλι ?

ο μανωλης με φτυνει εδω και ωρα ....κυριολεκτικα και μου ερχετε να τον ... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Καρολινάκι να χαίρεσαι την αδεφούλα σου... :D:D:D Καλά μωρή με τέτοια κοιλιά έφαγες σουβλάκια;;;; :o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όσο για την παπένια, είδες πως καταλαβαίνουν οι μουσίτσες;;;;; :roll::roll::roll:

ευχαριστω γωγακι μου...

οσο για τα σουβλακια... ναι μωρηηηηηηηηηηη :lol::lol::lol: κρατησα χαρακτηρα...

εφαγα σκετα καλαμακια...

το παπι ασε μεγαλη μουσιτσα αλλα με στεναχωρησε αυτο που κανε.... :(:(

ειδες Παναγιωτα μου...χαρηκα τοσο που το φτιαξα και κανω...σαν μικρο παιδακι... :lol::lol::lol: αλλα δεν τσιριζω σαν το παπι μου...χαχα

Καλημερα!!!!

Τι κανετε;;;;

Εγω καλα!!!

Βιακη καταρχας να χαιρεσαι την Μαρια Ιωαννα σου!!!!..να είναι παντα γλωσσου, τσαχπινα, ομορφη και να πινει το γαλατακη της μαμας οσο γουσταρει!!

Αφρο φρικη το ονειρο…εχεις οντως πολύ αγχος..κανε εισπνοη εκπνοη..ΓΩΓω να θυμηθεις αμεσως πως με ειδες..εχει σημασια..

Φρανιτακη χαλαρα και εσυ…να πεις ευχαριστω που φευγεις..ξερω τι λεω..

Παναγιωτα με απασχολει ο ιδρωτας…από αναπτυξη είναι σουπερ…13 κιλα και 75 εκατοστα ηταν την τελευταια φορα..πριν από κανενα διμηνο ..

Σημερα που πηγα να παρω τις εξετασεις μου τις αιματολογικες μιληςα με την μικροβιολογο μου, είναι και φιλη της παιδιατρου μας, μου συστησε 2 ενδοκρινολογουςαν και λεει από οσα ξερει από την Τζενη- την παιδιατρο μας- το παιδι είναι μια χαρα…παντως μου ειπε να παω και να ερθω σε αυτην να μου κανει τις εξετασεις του μικρου …

Καριλινακη μου τιποτα ρε συ..να χαιρεσαι την αδελφουλα σου!!!

Σημερα πηγα στο τακτικο ραντευου μου στο Παπαγεωργιου, μου κλεισανε και για ντοπλερ για τις 01/06..αλλα με ειδε ενας πανιβλακας γιατρος απαπα..πολυ εκνευριστικος..πολυ ερριστικος..ολο τουπε, αγενεστατος…σκαψου να τον εχεις γιατρο..και να τον πληρωνεις..απαπαπ…

Σε αντιθεση με τις νοσηλευτριες που είναι παρα πολύ εξυπηρετικες και ευγενικες

Παναγιωτα ειναι φυσιολογικο ρε να πεφτουν τα μαλλια μετα τη γεννα...θα επανελθεις..

Αφρο εγω δεν δινω συμπληρωμα σιδηρου..αλλα αμα θες σημερα μαλλων θα παμε παιδιατρο να τη ρωτισω και να σου πω

συμπεθερα μου τι εχει ο μανωλακης μαλλον χαμηλο σιδηρο?και εμας η νυφουλα σου ειχε χαμηλο και της ειχε δωσει σε μορφη σιροπιου αλλα δεν θυμαμαι πιο...παει καιρος... :oops::oops:

παναγιωτα μου και εγω το παθαινα αυτο ...τον πρωτο καιρο...τα νοιωθα λες και ηταν πιο λιγα...λογικα θα επανελθει κοριτσακι μου...φταιει αυτη η αποτομη αλλαγη των ορμονων....μην αγχωνεσαι αγαπη μου...

αρτζι τι εγινε με το σκαλι ουτε εγω καταλαβα :roll:

καλε παρατηρησατε τον τιτλο ...βυζινυχτίου..γωγακι μου σκοπιμως το γραψες λογω βυζου? :lol::lol:

Με ψάχνετε καλές μου? :x

Πήζω :evil:

Βρήκα κι ένα "κενό" σε ένα από τα αποτελέσματά μου και προσπαθώ να το σουλουπώσω...Αύριο πρέπει να το στείλω για εκτύπωση :-ss

Και για να δείτε που έχω το μυαλό μου...κάπου, αντί για basis, έγραφα babies :shock::lol: Ξεφτίλααααα

Φιλιά στα παιδάκια σας και ιδιαίτερα στο birthday girl Μ-Ι! Χρόνια πολλά :ymparty:

Θα επανέλθω από εβδομάδα...Αϊ πρόμις :P

Ρε Καρολ κατα λάθος το έγραψα, το είδα, αλλά δεν ξέρω πως αλλάζει ο τίτλος... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Χρύσαααα τι σου έκανε αυτός ο αγενέστατος γιατρός;;;;; :?:?:?:? Επίσης, μήπως ήθελες να πεις ότι ο Φοφος είναι 85 εκατ.;;;;;;; :?:?:?:? 75 μου φαίνονται λίγα... :?:?:?

Παναγιώτααααααααααα ακόμα εδώ..Βαστάω γερά... :lol::lol::lol: Τι έχεις μωρή με το μαλλί;;;; :roll::roll::roll: Μηπως είναι από το άγχος;;;; :roll::roll::roll:

Αφροοοοοοοοοοοο κι εγώ δε θυμάμαι τι σίδηρο έδινα στην Ιωάννα..Πάει καιρός... :?:?:?

Έχουμε απεργία σήμερα, ο Γιωργος είναι σπίτι και ξύπνησε στις 12.30 το μεσημέρι... :twisted::twisted::twisted:

Αύριο 7.30-8 το πρωί πρέπει να είμαι στο Έλενα..Να με δει ο γιατρός...Πως θα ξυπνήσω τόσο πρωί;;;;; :o:o:o:o:o:o Το σκέφτομαι και θέλω να κλάψω... :cry::cry::cry::cry::cry:

Ασε γωγω..δεν εδωσα σημασια..αλλα μου ρθε να του κανω ενα σεμηναριο καλης συμπεριφορας..εχω και ενα σαβουαρ βιβρ στο σπιτι..θα του το κανω δωρο αμα τον ξαναδω..

δεν εδωσα ομως σημασια..αφενος γιατι θελλω να γινει η δουλει αμου, εφετερου υπηρχαν εκει μεσα ασκουμενοι και φοιτητες και μαλλων το επαιζε κακος καθηγητης- σαν τα μουτρα του θα τους κανει..αν και δεν παρακολουθουσαν και πολυ-

Οσο για το υψος ναι παιδια 85 σορυ..πολυ συχνα το γραφω 75...δεν ξερω γιατι,,στο 75 εμεινα εγω..χαχαχα..

αν και ορθιο που τον μετρησα στο σπιτι στην πααδαλη-πααδαλη ( που λεει και ο φοφος) ηταν 83,5.

Απ΄οσο συζητησα παντως σημερα με την μικροβιολογο μας- ειναι και φιλη με την παιδιατρο μας- δεν πρεπει να εχει κατι...απλα θα παω απο βδομαδα σε ενδοκρινολογο και θα κανουμε καποιες εξετασεις περα απο τον θυροειδη και θα δουμε..

παντως ο ιδρωτας τους δεν ειναι αλμυρος- αυτο με ρωτησε και πειρα την πεθερα μου και την εβαλα να τον γλειψει- μη γελασει καμια σας- και μου ειπε οτι αυτο ειναι καλο σημαδι γιατι δεν χανονται πολυτιμα αλατα απο τον οργανισμο..και πιθανως οντως να οφειλετε στο οτι ειναι παρα πολυ ζωηρος..

θα δουμε..θα σας πω νεα απο βδομαδα πανω σε αυτο το θεμα που θα παμε στον γιατρο...

Επιτέλους χαράλωσα λίγο

Καρολινάκι να χαίρεσαι την αδερφούλα σου

Παναγιώτα καλά κανεις ρε και ενημερώνεις τα κορίτσια στο γυμνάσιο, σκέψου ότι εγώ πήγαινα γυμνάσιο πριν 20χρόνια :oops::oops::oops::oops: και να σου πώ μακάρι να υπήρχε κάποιος να μας ενημερώσει;)

Γωγώ πονάκια έχεις καθόλου???

Για την Ρέα εγώ κατάλαβα ότι το κεφάλι της ήταν στην σκάλα του κρεβατιού

Άφρο και με την Έλενα έχω σοβαρό πρόβλήμα δεν κάθεται με κανέναν εκτός από την γυναίκα που την κοιτάει. Πως θα την στείλω παιδικό από Σεπτέμβρη???????????????????

Σήμερα θα πάω τελικά στην Ιουλία για καφέ, να φάω και την υπέροχη μηλόπιτά της

:D:D:D:D:D:D:D

Χρύσα μόνη αποφάσισες να πας σε ενδοκρινολόγο χωρίς να σου το πεί η παιδίατρος?

1) Εμενα η πτωση μαλλιων συνεχιζεται φανατικα.Εκλεισα για δερματολογο την αλλη τεταρτη.

2) Αργυρω πως αντεξε ρε συ τόσες ώρες??? :o:o Και οταν λες σκαλι τι εννοεις;;;Του δωματιου της ή τη σκαλα του σπιτιου???

1) στις μητέρες που θηλάζουν η τριχόπτωση αρχίζει μεταξύ 4-6 μήνες μετά την γέννα και αυτό γιατί κατά την διάρκεια της κύησης δεν χάνεται καθόλου μαλλί (αντίθετα υπάρχει τριχοφυία), με αποτέλεσμα μετά τον τοκετό οι τρίχες που έπρεπε να πέσουν, να πέσουν όλες μαζί σε αυτούς τους μήνες......αυτό το είχα διαβάσει από την Αγλαϊα γιατί και εγώ ανησυχούσα....η δικιά μου τριχόπτωση άρχισε τον 5ο μήνα και τις 2 φορές!!!!......καλό θα ήταν να μην έβαφες το μαλλί!!!!

2) δεν ξέρω πώς άντεξε, κοιμήθηκε μόνο για 15 λεπτά στο καρότσι όταν πηγαίναμε να πάρουμε τον Λ.

επίσης το κρεβάτι της είναι κουκέτα και κοιμάται ψηλά, έχει σκάλα για να ανέβει και υτο κεφαλάκι της έφτανε το πρώτο σκαλί από πάνω!!!! :?

Πήγα και έκοψα λίγο τα μαλλιά μου για να γίνω άνθρωπος όλο αυτό κράτησε μία ώρα η κοπελάρα μου ήταν μαζί μου και κάθησε στην καρέκλα, της έδωσα και ένα παιδικό βιβλίο που είχαν και κάθησε σαν κυρία, δεν ενόχλησε κανέναν :x:x:x μόνο το τελευταίο 5λεπτο σηκώθηκε και πήγε σε ένα αλογάκι που έχουν για να κόβουν τα μαλλιά των παιδιών και αυτό!!! :D

Καρόλ και ο αδελφός μου είχε γενέθλια χθες!!!! :D

να τα εκατοστήσει η αδελφούλα σου :D

Νατασούλα καλά κατάλαβες :D

Geia σας μανουλες!!!

Χρονια πολλα στην Μ-Ι!!!!Να την χαιρεστε κ να την καμαρωνετε Βικυ!!!!

Σημερα εχει η αδερφουλα μου γενεθλια!Να την χαιρομαι!!! :D

Αφρο εγω της δινω(οοοοταν το πινει ) το hemafer(για σιδηρο μιλαω)

Φραν μ'αρεσεις!!! :lol:

Πανικος με το εμβολιο εε?Τελικα τι θα γινει?

Α!Η Αννυ δε λεει τα κακα της!Ειπε τα τσισα της! :lol: Βασικα απ'οτι καταλαβα δεν μπορει να τα συγκρατησει αλλα μπορει να τα κανει οταν θελει(αν)!Και τωρα που πηγα να την πλενω της ειπα (για πλακα) "Αντε κανε τσισα"(στο νιπτηρα την ειχα κ θυμηθηκα την Ιουλια που εκανε κακα ο Γ στη μπανιερα κ την "κοροιδευα"! :lol: )...Και εκανε κοριτσια!Πολλα!!!Τωρα...Οπως λεει κ η Λουκια μου....Οτι να'ναι ειναι το κοριτσακι μου!!!

Τα χθεσινα τα διαβασα το βραδυ αλλα δεν προλαβα να μπω...Τωρα δε θυμαμαι...

Εχω ακομα 3 σελ αλλα ηθελα να σας πω για μια μανουλα που ειδαμε σημερα(με Την Νατασα αλλα εκεινη δεν εβλεπε γτ ηταν πλατη!)

Ειχε εναν μπεμπη περιπου 4-5 μηνων!Ο οποιος με κοιτουσε με τα πανεμορφα μπλε ματακια του κ με εκανε να νιωθω σκατ@ που(Ω ναι!) δεν ειχα μαζι μου την Αννυ!!!!

Αλλα το θεμα ειναι πως η μανουλα του τον θηλαζε στο Σοσιαλ(κεντρικο καφέ κ αρκετα "στεναχωρο")<σε εξωτερικο χωρο,με παρεα 6-7 ατομωνκ αντρες,σηκωνοντας τη μια κ μοναδικη κοντομανικη μπλουζα της και ταυτοχρονα εκανε κ "χαιρω πολυ" σε εναν νεαρο που "μπηκε' στην παρεα!!!!!! :D:o

ΟΥΑΟΥ εε???!!!!!

Επανερχομαι μετα το φρεσκαρισμα του..Ασβου μου!!! :lol:

Γεια σας και πάλι....Τελείωσα για σήμερα το γράψιμο και τώρα κάθομαι και φτιάχνω λίγο τα νύχια μου....Το Σάββατο έκανα μανικιούρ και όμως είναι και πάλι γεμάτα πετσάκια... :?:?:?:? Ίσως επειδή είχα να τα κάνω πολύ καιρό... :oops::oops::oops: Σοβαρά προβλήματα έχω ε;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασία και η αδερφούλα σου γενέθλια;;;; :D:D:D Αντε ρε να τη χαίρεσαι... :D:D

Τη βλέπω την Άννυ να την κόβει την πάνα τσακ μπαμ... ;););)

Όσο για την κοπέλα που λες, μπορεί να θέλω πολύ να θηλάσω και ίσως τα καταφέρω αυτή τη φορά, αλλά η συγκεκριμένη εικόνα που περιγράφεις με χαλάει πολύ....Το βρίσκω απαράδεκτο....Μπροστά σε τόσους άντρες δε σηκώνεις χύμα την μπλούζα σου να βγάλεις το βυζί έξω... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Είναι θέμα χαρακτήρα...Εγώ δε θα το έκανα ποτέ και αν το έκανε κάποια δικιά μου φίλη θα την έκραζα...

Αρτζι με 'γεια το κούρεμα.... :D:D:D

Νατασούλα μου πονάκια έχω πότε στην κοιλιά πότε στη μέση, αλλά τίποτα άλλο... :roll::roll::roll::roll: Αύριο να δουμε τι θα μου πει ο γιατρός... :?:?:?

Και ναι!Εκανε κ παλι τσισακια στο νιπτηρα αφου της το ειπα!Βρε μπας κ πρεπει να κανω κατι?Μηπως αν δεν κανω θα...χασω το τρενο οπως η Φραν??? :?:?

Χαχαχα!!Αργυ καλο αν κ παλιο!!!!!!

Καρολινακιιιιι!Να χαιρομαστε τις αδερφουλες μας βρεεεε!!!Ειναι μεγαλυτερη ή μικροτερη??Εμενα ειναι 13 χρ μικροτερη!

Παναγιωτα για την τριχοπτωση...Εμενα επεφταν μπορει κ μεχρι 8-9 μηνων!!!Και μετα αρχισαν να βγαινουν πααααρα πολλες φυτρες!Τωρα ειναι σαν να εχω εξτε!Ειναι ενα καρε το μαλλι απο φυτρες κ 5 τριχες που ειναι μακρυες!

χαχαχα Γωγωωωωω!!!!!!!θελεις να κλαψεις που θα ξυπνησεις τοοοσο νωρις!!!!!!?????? :lol::lol::lol: καλομαθημενο μου!!!!!!Αχ να σε δω με την μπεμπουλα τι θα κανεις!!!!!!!

Ουτε εγω θα το εκανα αυτο που περιεγραψα!Παντως ολοι την αντιμετωπισαν πολυ φυσιολογικα κ μαλιστα ενας αντρας της παρεας ειπε "Πολυ βολικο αυτο εε?εχεις παντου μαζι το φαγητο σου!"

Νομιζω οτι μας "χαλαει αυτο που δεν εχουμε συνηθίσει!Το σκεφτομαστε σαν στηθος κ οχι σαν φαγητο μωρου!

Την καμαρωνα ομως πολυ!

Θουλακι που εισαι???Σου στελνω πολλα ξεχωριστα φιλια!Χωρις λογο...

αναστασια μου ...κριμα που εβγαλες την τοσο γλυκια φωτο προφιλ :(:( ωραια ειναι τα γατουλια δε λεω..αλλα ψηφιζω αννιω και παλι αννιω... :lol::lol:

να χαιρεσαι και εσυ την αδελφουλα σου.... :D:D οπως και εγω την δικια μου... :lol::lol:

καλε και της αργυρως ο αδελφος ειχε γενεθλια χθες...χρονια πολλα και καλα..ολα τα κριαρακια μας λοιπον να τα χαιρομαστε....

φευγω αγαπες την κανω...

γωγω καλο μανικιουρρρρρρ...

σισσακυ μου γλυκο ειχες πολυ δουλιτσα ε?

μακια σεολες μια προς μια...

αναστασια μηπως να παρεις σταγονες σιδηρο για να τις βαζεις σε χυμο η σε νερο ?

παω να ξαπλωσω .

α και ξεχναω απο το πρωι ,χρονια πολλα στις αδερφες σας !!!

Καρολ μου θα βαλω μια αλλη φωτο αλλα δε θελω (πλεον) να φαινομαι κ εγω...Ουτε η Αννυ ανφας.. :? .Οποτε μεχρι να διαλεξω...Θα εχω τις γατουλες του μπαμπα μου(που πλεον ειναι ολοκληρα "θηρια")

Αφρο μου σε χυμο το βαζω ετσι κ αλλιως!Αλλα δεν ηθελε μαλλον αυτες τις μερες...Ισως να την ενοχλει η γευση πια...

Καλη ξεκουραση!!!

Αργυ να χαιρεσαι τον αδερφο σου!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...