Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ναι Αργη...η φαλαινα με το γκρι φορεμα...

δεν μπορεις να πεις καμια σχεση με αυτη που ημουν

Αχ...στεριση τωρα..δεν μπορω να φαω τιποτα..στεριση και μετα...

αμα καμια μερα με πιασουν τα τρελα μου μεγαλονωντας..θα χτυπαω στα παιδια μου τι "θυσιες" εκανα για παρτι τους...φτου φτου να μη το παθω ποτε αυτο

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερουδια παναγιωτα...αφρο...γωγακι...βικυ..αρτζι...

μην σκατε κοριτσακια μου...δεν αξιζει...ας πουμε καμμια βλακεια εδω να γελασουμε ...

γωγω ...οι ορμονες σου φταινε ε?χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: μην δινεις σημασια αγαπη μου...

βαριεμαι σημερα....

κ@@@βαραω .... :D:D θελω να παω για καφεδακι εξω...εχει τελειο καιρο...

Δημοσίευση

ελα χρυσουλινι μουυυυυυυυ...καλα ειμαι ...ειπα να μην γραφω πολυ...για διαφορους λογους...αλλα πως να αντεξω μακρια σας ε????????????

δεν μπορωωωωωωωωωω

σου γραψα και στο αλλο ...χαχα τα λεμε εις διπλουν...απο τις πολλες ατες που πηγαμε δεν θελω αν βαλω κ@@ο μεσα...ειμαι στην δουλεια..σωματικως...αλλα το μυαλο...όχι... :lol::lol::lol::lol:

εσυ πως εισαι? περασατε ομορφα στο παρτυ ε? μπραβο...

Δημοσίευση

Μάγδα αν βρείς τον τρόπο να ξεκολλήσει η Μαρκέλλα να τον πείς και σε μένα

χθες στο πάρτυ του Αναστάση που είχε τόσα πράγματα να ασχοληθεί και να φάει ήρθε και ζήτησε 2 φορές να θηλάσει :?:?:?:?

Αργυ ο Μιχάλης έπαιζε με την θεία Λένα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

9:50 η Ρέα? αυτό πρέπει να το γιορτάσετε :D:D:D

Βίκυ πάει σε χαλάσαμε και σένα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα Αναστασία, Χρύσα, Καρολινάκι, Αφρο και Γωγώ

Δημοσίευση

Νατασούλα το γιορτάσαμε πήγαμε έξω για φαγητό!!!! :D:D ...αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε βέβαια η θεία ( :lol::lol::lol: ) Λένα είναι ειδική σε παιδιά αυτής της ηλικίας!!! ;)

Δημοσίευση

Αυτο δε με δικαιολογει καθολου!!!

ενταξη απο εγκυμοσυνη εχω παρει μονο 5...αντε 6 εχω να ζυγηστω 2 ευδομαδες..αλλα δενε ιναι δικαιολογια..

ειπαμε εχω το γνωθι σαυτον...

Αχ παιδια...με βλεπω με το που γενναω να ξαναπλακονομαι στο φαη..

ετσι εγινε και με τον Φοφο..αδυνατησα...μετα πλακωσε η αλλεργια..ξανα στερησεις..ε μετα του δωσε και καταλαβα...

πολυ πικρα..να μη βαζεις κιλα στην εγκυμοσυνη και να τα βαζεις μετα

Δημοσίευση

καλημερααααααααααααα

τι κανετε?

εδω εχει τελεια μερα..

καλε χρυσα σταματα να λες οτι εισια φαλαινα..

ηρθε ηβλαμενη να σε φαει το φαι? :twisted:

αργι εγω παλιδε καταλαβα οτι ειναι η ιουλια..χχχοχχοχοο

χιονουλα τοσο πολυ ρε θηλαζει?πω πω..φρικη..

βικυ για πες για το ονειρο :mrgreen:

γιωτα κ αναστασια που αναφερεστε?????????

νατασουλα τι κανουν τα παιδακια σου?κανα ταξιδακι θα εχεις παλι?

παω να βρω φωτο απο το καψιμο

α νατασουλα σπαθολαδο εβαλα..

Δημοσίευση

Χρυσα μου εισαι μια γλυκαααααααααααααα και ας εχεις λιγα κιλα παραπανω...ακομη και μετα να βαλεις μερικα θα τα χασεις αγαπη μου...μην σκας γ'αυτα...την υγεια σου να χεις και μια πολυ πολυ ευκολη γεννα οπως την θες εσυ...με φυσιολογικο ευχομαι... ;)εισαι πολυ τυπακι...και ας μην σε εχω δει ακοοοοομη απο κοντα....ειδα και απο κατι ψηλες σαν αγγ@@@@ αδυνατες κοκκαλιαρες...που οταν πανε να ανοιξουν το στομα σου λες...τι???????ασε που ναι κρυες....εισαι μια κουκλα...δεν ακουω κουβενταααααααααααααααααααααα....

ακους???????????????????????

Δημοσίευση

δε μας το δειχνει με τιποτα..στο υπνο το εβγαλα..

κοιτα οταν καηκε δε με εδειξε το καρπο αλλα τα δαχτυλα..το βραδυ στο μπανιο το ειδαμε..

θα μεινει κ σημαδι

αφρο καλα?ο μανωλης?

καρολ για δουλεψεεε :D:D:D

γωγωκααααααααααααααααααααα :D:D:D:D

Δημοσίευση

Μαρθα περαστικα,οταν εκαψε η μικρη τα δαχτυλα της μου ειπε ο παιδιατρος οταν σκασουν να βαλω φουσιντιν αλοιφη,παντως μηπως να το εβλεπε ο γιατρος?

εγώ εκανα ενα σχολιο περι ντεκαπαζ καποια στιγμη μα δεν το πιασατε!!! 8-);)

Δημοσίευση

καρολ για δουλεψεεε :D:D:D

προσπαθω μαρθουλι μου σωματικως ειμαι εδω...μα το μυαλο μου όχι.. :lol::lol: σε λιγο όμως ..θα την κανω...

ελπίζω να του περασει μωλε και να φυγει και το σημαδι...φανταζομαι θα πονεσε πολυ η ψυχουλα μου ε??? δωσε του ενα φιλακι ζουμερο...απο το Λυδιακι μου...

Δημοσίευση

Κορίτσια ένας συνάδελφος του άντρα μου αγόρασε ένα ποδήλατο Tandem λέγεται: μπροστά κάθεται ο μπαμπάς (πάντα βάζουμε τον μπαμπά μπροστά για να κάνει πετάλι!!! :lol::lol::lol:;) ), πίσω η μαμά και πίσω έχει 2 ρόδες, όπου ανάμεσα στις ρόδες υπάρχει κάθισμα για τα παιδιά που είναι δεμένα με ζώνη ασφαλείας σαν αυτές των αγωνιστικών αυτοκινήτων!!!....μιλάμε τέλειο....το έκανε ειδική παραγγελία γιατί ο γιος του, είναι 6 χρονών, και κάθε φορά που πάνε όλοι μαζί με το ποδήλατο αυτός πάει όπου θέλει και δεν προσέχει στον δρόμο, οπότε για να έχουν ωραία ποδηλατικά τούρ αγόρασαν αυτό!!!!.....η τιμή ξεπερνά τα 2.000 ευρώ, αλλά αυτός το αγόρασε 1.100 ευρώ γιατί το κάνει και διαφήμιση!!!!

είναι περίπου όπως η παρακάτω φωτό, μόνο που ανάμεσα στις ρόδες υπάρχει το κάθισμα!!!! ;)

Δημοσίευση

Πω πώ πόνεσε η ψυχή μου μόνο που το είδα :cry::cry::cry::cry:

Μάρθα τον πήγες γιατρό καθόλου μπορεί να χρειάζεται καμιά κρεμούλα και να του το δέσουν για να μην είναι εκτεθειμένο σε μικρόβια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...