Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τζα!!

πηγαμε βολτα με τον φοφο..στην πλατεια ειχε παραδοσικους χωρους...ηθελε το καμαρι μου να παει και να χωρεψει με τις γριες...

Εφαγα μισο πακετο ρυζογκοφρετες και ενα παγωτο καημακι...

Σισσιω και Αναστασια.....δε θελετε να μαθετε ΤΙ σκεφτομαι τωρα...ουτε θελετε να μαθετε τον πραγματικο λογο για τον οποιον φοβαμαι τοσο μα τοσο πολυ να ξανακανω καισαρικη.

Μακαρη να ημουν σαν τη γυναικα ενος ξαδελφου μου...4 εκανε...

Δημοσίευση

Χρυσα η αδελφη μου εχει κανει 1 αποβολη-αποξεση στον 5ο και 3 καισαρικες που μεταξυ τους μεσολαβουσαν 2 χρονια !

ηλικια? 33, 35, 37

αν τη ρωτησεις τωρα που αν και χωρισμενη θα σου πει οτι θα εκανε κι αλλο μωρο!

αλλα ειναι πολυ χαλαρη...και τα παιδια της ακομα πιο πολυ...δεν συμφωνω αλλα παιδια της ειναι!

με απασχολει κατι...

αυτη η περιοδος μου αργησε 3 μερες και ηταν με πολυ πολυ αιμα καθως και περισοτερες μερες

ειχα διαισθηση- υποψια οτι ηταν βιοχημικη....δεν ξερω γιατι αλλα ετσι ενοιωθα!

το πρωι πηγα εκανα χωριακη...πηρα το αποτελεσμα αλλα δεν εχω ανοιξει το φακελο!

δεν ξερω αν θελω να δω αυτο που μπορει να γραφει...!

ουφ!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια σορρυ που χαλαω παρει την ροη δεν εστειλα πμ γιατι ηταν δημοσια συζητηση, δεν εχω κατι προσωπικο με την λαλα ουτε μαλωνω μαζι προς Θεου αλλα επειδη ψαχνομαι να το κανω πιο επαγγελματικα δε θελω να γραφονται αναληθειες, οντως ειχαμε κανει αυτη την συζητηση πριν απο παραπολυ καιρο νομιζω η μικρη να ηταν 1 χρονων τωρα ειναι σχεδον 2μιση, σε ευχαριστω ομως και παλι για τα καλα σου λογια

Οπως επισης και το λινκ δε το εβαλα για διαφημιση οπως θα σκεφτουν οι πιο πολλοι εδω μεσα (ουτως η αλλως οσοι εχουν Blog ξερουμε οτι δε βγαζουν λεφτα οσο κουφο και αν ακουγετε αυτο)απλα για αυτη την τουρτα ειχε γινει η συζητηση to blοg sxedon ολες απο το τρενακι το ξερετε και με τις περισσοτερες μιλαω και προσωπικα.

Συγνωμη και παλι για την αλλαγη θεματος,

cecilia με το καλο το δευτερο αγορακι

Γιωτα περιμενω νεα ξερεις εσυ, με την λενα θατα πουμε την Κυριακη

Και ελπιζω να γραψω και εγω στα κοντα οτι περιμενω νινι αυτα τα ολιγα

:):D

Δημοσίευση

pebii όποιο και να είναι το αποτέλεσμα ότι ήταν να γίνει έγινε... :roll:

πώς μπορείς να μην ανοίγεις το φάκελο??

Και οι βιοχημικές (αν τελικά είναι) για κάποιο λόγο προκαλούνται..

Αν όμως θέλετε 2ο παιδάκι βουρ στο ψητό και καλά αποτελέσματα ;)

Δημοσίευση

πεμπι ετσι κ αλλιως οτι εγινε εγινε

μην το σκεφτεσαι ανοιξε το φακελο!

μαργαριτα γιατι δε γραφεις στο τρενακι???

το λεω κ σε σενα, κανονισε να γκαστρωθεις κ εσυ πριν απο μενα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

θα σε κυνηγησω!!!!

κ ξερω κ που μενεις!!! :lol::lol::lol:

μαριαιωαννα σε ειδα στον υπνο μου προχτες :D

Δημοσίευση

Geia sas!!!

Koritsia ειμαι να σκασω...ή να κλαψω...Ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα θελω τη γνωμη σας...(κ τις γνωσεις σας)...ΠΩΣ να καταφερω να δωσω σιροπι στην Αννυ χωρις να κλαιει τοσο πολυ???Σημερα νομισα πως της γυρισαν τα ματια :(:(:( Σταματησα..Δεν επεμεινα...Θελω να κλαψω κ μονο που θυμαμαι την εικονα...Της ζητουσα συγνωμη,την αγκαλιαζα....Δεν θελει τιποτα(ουτε αντιπυρετικο εχω καταφερει να της δωσω ποτε πανω απο 1-2 μλ)...Ουτε με συριγγα,ουτε κουταλακι,ουτε σε νερο/πορτοκαλι/γαλα..Δοκιμασα μεχρι κ αυτο που ειχε πει η Νατασουλα,να της κλεισω στιγμιαια τη μυτη για να καταπιει κ να αναπνευσει...Κραταει την ανασα της... :(:(:( Τι ηλιθια που νιωθω....Και αντε τωρα ας υποθεσω οτι θα γινει καλα κ χωρις το σιροπι(αν κ ΒΡΑΖΕΙ σαν ηφαιστειο ο θωρακας της)..Αν καποτε ΠΡΕΠΕΙ να πιει πχ αντιπυρετικο?Και αν τελικα χρειαστει(που κατα εκει παμε) να πιει σιδηρο?

Πειτε καμια γνωμη...

Για τις σκεψεις τις τρελλες που εγραψα...Καλεεεεε!Σκεψεις ειναι!Ανθρωπινες :?:P ....Που εννοειται δεν της εκανα πριν γινω μανα γιατι τοτε δεν ηξερα τι θα πει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αγαπη...Τωρα λιωνω για το μωρο μου...Οι σκεψεις για τη ζωη ΜΟΥ ειναι..Συμπληρωματικες κ ουσιαστικα Χεστ$κα για ολα αυτα!Η Αννυ μου να ειναι καλα!Και ναι (δημητρουλα μου) δεν μπορω να την αποχωριστω...Τουλαχιστον οχι για να ειναι με ανθρωπους που με εχουν βλαψει γιατι αυτοι εμμεσως εχουν βλαψει κ εκεινη... :roll:

Λαμπρινη φυσικα κ ειναι πολυ νωρις για 2ο.Υποθετικα μιλησα!

Σισσιω προβληματα ειχαμε κ απο πριν...Αλλα μαλλον διογκωθηκαν...

Α!Λαλα...Το ασβεστιο των γαλακτοκομικων επηρεαζει την απορροφηση σιδηρου του μητρικου γαλακτος?Γιατι η Αννυ δεν παιρνει σιδηρο απο πουθενα αλλου!Και οοοοταν τυχει να φαει λιγο φακες ή κουακερ μεσα σε κουλουρακια δεν δινω τπτ γαλακτοκομικο κοντα...

Αν θεωρεις μεγαλο λαθος το να της δινω γενικως γαλα/γιαουρτι(ασχετα με το σιδηρο) τοτε να μου το πεις!Ειμαι "σκασμενη" με το φαγητο της αλλα δε θα κανω χαζομαρες! ;) Το γαλα το πρωι(κ γενικως ολη μερα) το ζηταει..Ανοιγει μονη της το ψυγειο κ κανει σαν παλαβη "γαλ γαλ ή αλααλααλα"....Οτι γαλα σε οποια θερμοκρασια!Αλλα οχι πανω απο 1 φλ τσαγιου...Α!Γιατι λες οτι η Αννυ εχει ευαισθησια σε βρογχικα?Οκ ειχε 2-3 φορες ακομη μεσα στο χειμωνα μυξες αλλα...Νομιζω οτι ολα λιγο-πολυ εχουν?Πραγματικα ρωταω γτ θελω τη γνωμη σου κ αν ειναι ανευ ενδιαφεροντος για τις υπολοιπες στειλε μου πμ!

Πωπω...εκθεση γραφω παλι κ τιποτα δε λεω...

Παντως κ η δικες μου σπιτικες τουρτες εχουν σαντιγυ(δεν κανω διακρισεις στη μαρκα) :D:P ...

Αφρο φυσικα θα ειναι ετσι κ το 2ο!!!!Οσα κ αν κανουμε παντα θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ! :lol:

Α!Σημερα στο σ/μ(στη θεσ/νικη) μαλλον ενας νεαρος μου την επεφτε εμμεσως...Ελεγε πως ειναι μυθος οτι δεν υπαρχουν ασχημα κ ομορφα μωρα...Αφου αυτο(δλδ η Αννυ) ειναι πραγματικα πανεμορφο!Το πιο ωραιο μωρο που εχει δει κ αλλα τετοια! :lol:

Οκ!Ειπαμε ρε φιλε να πεις καλη κουβεντα αλλα εσυ το παραχ$σ$ς! :P

Βεβαια εγω συμφωνω μαζι του! :lol::lol:

Μαιμουδακι καμια δε θα ερθει στο παρτυ σου???/Παλι εμεις κ εμεις(κυριολεκτικα :lol: ) θα ειμαστε? :lol:

Αν ειμαστε οκ βεβαια!

Τι αλλο ηθελα να πω????

Δημοσίευση

μαργαριτα ευχομαι καλες δουλειες με τις τουρτες ...εγω τωρα το εμαθα :roll:

καλα κανεις αφου αρχιζεισ κατι δεν θελεις να γραφονται διαφορα και τα διευκρινιζεισ .

θεσσαλονικη μενεισ ?

βυκη ανοιξε τον φακελο

Δημοσίευση

Ναι Θεσσαλονικη μενω

Αναστασια παρε στο μωρο σου συριγγες και δωστε να παιζει οταν γινει καλα μεσα απο το παιχνιδι μπορεις να τις βαζεις χυμους και καλα οτι ειναι αρωστη και να πινει ή οτι εινια αρρωστα τα κουκλακια της και γινονται καλα,

Δημοσίευση

Αναστασία

μιας φίλης μου η μικρή δεν δέχτηκε ποτέ να πιει αντιπυρετικά ή φάρμακα

σε σιρόπι. Τα έκανε εμετό. Τα αντιπυρετικά λοιπόν τις τα δίνει σε υπόθετο και

no problem. Τώρα για το σιρόπι που παίρνει η Άννυ δεν ξέρω αν υπάρχει σε υπόθετο

και γενικά αν όλα τα φάρμακα υπάρχουν και σε υπόθετα :roll::roll::roll:

Δε μιλάω δε μιλάω τόση ώρα αλλά ναι ναι ναι

κι εγώ κάνω τέτοιες σκέψεις (σαν της Αναστασίας) :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

(αλλά ότι θα είμαι μόνη όχι ποτέ δεν το φαντάστηκα στα σοβαρά δεν μπορώ χωρίς το Γ και για ψυχολογικούς αλλά και για πρακτικούς λόγους :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: )

Δημοσίευση

Μαργαριτα θα το μυρισει οτι δεν ειναι πχ νερο ή χυμος...Το εχω δοκιμασει πχ να βαλω σε 2 φλυτζανακια στο 1 νερο κ στο αλλο σιροπι κ με καλαμακι επινε το νερο...Οταν πλησιασε στο αλλο φλ λες κ το μυρισε κ εφυγε...

Αφρο μου οχι δεν το εχω δοκιμασει... :? Νομιζω πως το μονο που θα καταφερω θα ειναι να την ξυπνησω κ να λερωσω κ τα σεντονια...Εσυ το εχεις κανει?Το ηπιε?μετα συνεχισε τον υπνο του?Γενικως ξυπναει ευκολα ο Μ?

Μαρια κ ο Α αυτο μου προτεινε..να βρω αλλης μορφης φαρμακο...Υποθετο δεν υπαρχει περιπτωση να της βαλω!Δεν μπορω! :shock::?:? Ουφ..!Σας πρηζω παλι....

Δημοσίευση

μαριαιωαννα ειδα οτι ησουν τραγουδιστρια!!

την κυριακη θα τα κανουμε, θα ερθετε???? :D:D:D:D \

αναστασι μου δε μπορω να σε βοηθησω... ουτε ο δικος μου πινει τα σιροπια, εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.. δε θελω να σου πω πως του τα δινω, θα με μισησεις :?

κ τι θα κανεις αν καποια στιγμη ΠΡΕΠΕΙ να της δωσεις καποιο φαρμακο?

θα πρεπει η να δωσεις πχ υποθετο η να τη ζορισεις πολυ..

λαλα ο αναστασης εχει μεγαλη ευαισθησια σε βρογχικα

αλλα δεν παρουσιασε ποτε καποιου ειδους ενδειξη αλλεργιας

υπαρχει περιπτωση να του εμφανιστηκε τωρα??

καλα κοριτσια δε θελω να σας πω τι σκεψεις κανω καθημερινα...

πραγματικα θα νομισετε οτι ειμαι σαικο :shock:

Δημοσίευση

εγω του εχω δωσει στον υπνο του

μερικες φορες το πινει κ γλειφεται κιολας

αλλα καποιες αλλες κανει λες κ τον σφαζω!!!

αη μωρη!!!!

γιατι εγω που γραφω τοσο καιρο!!!

θα επρεπε να εχω γεννησει!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

κακομοιρα μου κανονισε!!! θα σου πεταω καθε βραδυ χαλικακια στα παραθυρα!! :lol::lol::lol:

αφροδιτη κ εγω αυτο σκεφτομουν!!!! μολις τωρα!!!! :lol::lol:

ε ρε τα μεγαλα πνευματα κ μυαλα!!!!!! 8-)8-)

Δημοσίευση

Αναστασία στο θέμα με το σιρόπι σε νιώθω, έτσι και ο Μιχάλης δεν έπινε σιρόπι με τίποτα και τις περισσότερες φορές έκανε εμετό. Του έχω τάξει τα πιο ακριβά παιχνίδια για να πιεί 2ml σιρόπι. Μια μέρα έφυγα από την δουλειά γιατί η μαμά μου δεν μπορούσε με τίποτα να του δώσει αντιβίωση κι άλλα πολλά.......

Βίκυ τι θα μπορούσε να δείξει η χοριακή από την στιγμή που έχεις αδιαθετήσει????? Είμαι λίγο άσχετη με το θέμα :?:?

Λάλα ή όποια άλλη ξέρει έχετε να προτείνετε κάποιο βιβλίο για την σεξουαλική διαπεδαγώγηση????

Υπάρχουν εδώ κλειστές ομάδες που δεν τις μπορούν να τις διαβάσουν όλοι??????

Μαργαρίτα καλώς ήρθες :D

Δημοσίευση

ελα το βραδυ εγω το μεσημερι κανω δουλεια χαχαχαχα

εμενα εχει ερωτα με τα σιροπια οποτε δεν το εχω αντιμετωπιση

απλα να το δινετε με μικρες δοσεις να μη μπορει να το φτυσει

Δημοσίευση

Πεμπι γιατι πηγες και εκανες χοριακη ???? Εγω ειμαι κατα της χοριακης (απορω που ειναι τοσο "μοδα" στην Ελλάδα) εκτος και αν την ζητήσει ο γιατρος . Η φύση ξέρει καλυτερα καποιες φορες ;)

Μαργαρίτα καλες δουλειες !!!

Αναστασί το μητρικό γαλα ειναι φτωχό σε σιδηρο . Στο χω ξαναπει , για μωρά που θηλάζουν δεν υπάρχει κανενας λογος να δινουμε αλλα γαλακτοκομικά . Ουσιαστικά η διατροφη της Αννη αυτη τη στιγμη ειναι μονο γαλακτοκομικα ...

Σε διαβάζω καιρο τωρα οτι η Αννη εχει μυξες και αφενος μεν ειναι φυσιολογικό αφετέρου ομως μηπως παρατήρησες καποια σχεση αναμεσα στην ορεξη για γαλακτοκομικα και στις μυξες που επιμένουν ? Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια κατι , σου λεω διαφορα και συ θα καταλαβεις τι ισχυει .

Για το σιροπι τωρα δυσκολα τα πραγματα ... Ενας τροπος ειναι να το ριξεις με συριγγα στην ακρη της γλωσσας προς το μάγουλο και πισω (καταλαβες πως?). Ετσι αναγκαστικά θα το καταπιει αλλα αν το παιδι ταραζεται τοσο πολυ , εγω δεν θα το κανα .

Το αντιθετο με τη Χριστιάννα που περισυ ειχαμε παρει ενα φυτικό σιροπι για το βηχα και καθε πρωι ήθελε να πινει !!! :shock: Ολοκληρο θεατρο μου εκανε οτι δηθεν βηχει :lol: οποτε το πεταξα με συνοπτικες διαδικασιες .

Δημοσίευση

Ηρθε κ η εκσταση?!Αγαπητη μου ευτυχως που δε μας λες τις σκεψεις σου!Εδω τα ονειρα σου μας λες κ χτυπιομαστε ολες!!!! :lol::lol:

Λαμπρινη μου!!!!Ααααααχ τι εχεις τραβηξει εδω μεσα !Αλλα γουσταρεις πολυ το πρηξιμο!Οποτε κ εγω θα σου κανω το χατηρι :lol: να σε πρηξω λιγο!

Οχι!Δεν σχετιζονται καθολου οι μυξες με τα γαλακτοκιμικα.Οταν αρρωστησε(μονο μυξες) στη Σουηδια δεν επινε ακομα γαλα(αγελαδας).Οταν ξανα αρρωστησε(παλι μονο μυξες) ,1 μηνα μετα, δεν μου ζητουσε εκεινη γαλα.Εγω της εδωσα λιγες φορες με κορν φλεικ επειδη ζηλευε απο εμενα(που ετρωγα σοκολατενια)...Στην αρχη ετρωγε μονο τα κορν φλεικς κ οχι το γαλα...Τωρα πραγματικα ειναι διαφορετικο το κρυωμα της.Πιο βαθυ.

Εσυ καλα κανεις κ μου χτυπας καμπανακι.Κ εγω θα το παρακολουθησω.Αλλα σχεδον βαζω το χερι μου στη φωτια( :lol::P:P ) οτι δεν εχει σχεση!

Η διατροφη της ΔΕ βασιζεται σε γαλακτοκομικα(εκτος κ αν εννοεις το δικο μου...γαλακτοκομικο).Μονο 1 μεριδα τη μερα της δινω(1οομλ γαλα'η 1 γιαουρτι)...Βασιζεται σε...αερα κοπανιστο,λιγα φρουτα,τραχαναδες-μακαρονια-ρυζια!Α!Κ λιγο μαρουλι σημερα! :lol:

Για την προταση σου...Αυτο προσπαθω να κανω αλλα ..... :(:(:?:?:? Αχ!

Δημοσίευση

Να σας πω , η Γωγω εγραψε σημερα ? Δεν θυμαμαι ....

Αναστασι αφου το χεις παρατηρήσει οκ δεν επιμένω . Α ! Αντιπυρετικο εγω εχω δωσει 2 φορες στη Χριστιάννα και αυτο παντα υποθετο , εδω ετσι προτεινετε για μικρα παιδια . Την πρωτη φορα δεν της αρεσε καθολου , ουτε τη δευτερη βεβαια , αλλα τις επομενες μερες μου δειχνε το κολαράκι της και μου λεγε να της βαλω :?:lol:

Λενα δεν νομιζω να χει αλλεργια ο Αναστασης . Βεβαια το λεω και το ξαναλέω οταν τα παιδακια ειναι αρρωστα μην επιμενετε με το γαλα . Αν θελουν οκ αλλα αν δεν θελουν καλυτερα οχι . Για πες τις σκεψεις σου να μας στειλεις !!! χαχαααα

Νατασσουλα δεν το χω ψαξει καθολου αυτο το θεμα ακομα .... Κυκλοφορουν εχω ακουσει ωραια βιβλιαρακια με σκιτσακια και εικονες που δειχνουν ακριβως χωρις πολλα πολλα . Δυσκολο το εργο των γονιων !!!! Εν τω μεταξύ ειναι λεει εντελως αντιπαιδαγωγικο να πεις για μελισσουλες , αυγουλακια και τετοια , εμενα ομως πολυ μου αρεσει !!! χαχαααα

Δημοσίευση

οχι δεν εγραψε η γωγω .

εμενα παλυ βασιζετε σε γαλακτοκομικα (γαλα,ΤΥΡΙ πολυ τυρι!!!) και υδατανθρακες (δημητριακα ,ψωμι ,πατατες,μακαρονια και οτι κανεισ με αλευρι )αντε και αυγα ,ταχινι ,μελι και καμια σταφιδα ....ξεχναω τιποτα ????? :roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...