Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

Καλημέρα σας :x

είπα να πω μια καλημέρα πρώτα και μετά να διαβάσω τα νέα σας! :D

Μα καλα τελικα δεν μου χει μεινει ανθρωπος που να μην του την εχω πει ε? :oops::lol:

νομίζω εγώ είμαι η τυχερή!!!! :roll::roll::roll::roll::D ακόμη τουλάχιστον!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: κανόνισε κυρία μου είμαστε και γείτονες!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

5:40.... και κοιμηθηκαμε 00:15 γιατι ο γιατρος ειχε κεφια! Αντε να συρθω μεχρι το γυμναστηριο ετσι χωμα που ειμαι... διαθεση μηδεν. Θα κοιταξω τα υπερμεγεθη οπισθια μου στον καθρεφτη για να κουνηθω.

Καλημερα!!! Παω να ετοιμασω τα κοριτσια!

καλημερα λαλα

τι κανεις?

συμφωνω για το βαρος

ελεος πια με αυτο το βαρος

δηλαδη ο δικος μου που επαιρνε 500γρ τον μηνα τι επρεπε να κανω?

Kαλημερα!!!

Νατασακι μου δε θα ερθω σημερα...Αφου ειναι αρρωστη μωρε...

Για το βαρος της μικρης..Σου ειπα τη γνωμη μου...Αλλα δυστυχως ή ευτυχως οι μανουλες με 2 παιδια ΠΑΝΤΑ συγκρινουν!

Νατασουλα χαιρομαι που περασατε ωραια!!!!Θα βαλουμε τα δυνατα μας να ειμαστε καλα μεχρι το παρτυ!Στο σπιτι σου τελικα?

καλημερα!

ολες κοιμαστε?

ξυπνηστε γρηγορα!

γυρισα εγω και δεν αφηνω ουτε εσας να κοιμηθητε!

ειχα μια βαρδια χαλια....

αλλα ειχα τηλεφωνικη συμπαρασταση απο τον ψυχιατρο....εεεε στις 5:00 που νυσταξε και αυτος αποφασισε να δωσει εντολη για κατι πιο δραστικο...μεχρι να πιασει σχολασα!

Γιωτα δεν χαμηλωνει το καγκελο της κουνιας?

εμεις το εχουεμ κανει και δεν πεφτει!

Νατασα μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου!

οριακα μεν αλλα καλα!

θα δεις στην πορεια!

η Ε. τελεια...δεν εχω λογια!

Νατασουλα///27 ατομα μια χαρα ηταν!

χθες υπολογιζα τα ατομα για τα γενεθλαι την Μ-Ι και θα ειναι 46 μεγαλοι και 19 παιδακια!

λεμε να τα κανουμε 1/5 γιατι στις 7/4 ειναι σαρακοστη και εγω νυστευω....και οτι μαγειρευω στα τυφλα ειναι χαλια!

Νατασσα δεν άλλαξε το βάρος της μετα την αλλαγή της διατροφής σου? προσεχε μη σκεφτεσαι πολυ το βάρος της (το παιδί σου παίρνει βάρος κ αναπτύσεται και σε ύψος) γτ σε βλέπω ακολουθείς τα χνάρια μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βικυ τα καγκελα ειναι στη Θεσσαλονικη :oops: θα τα εστελνε ο αδερφος μου εχθες μα ειχε απαγορευτικο :oops:

καλημέρα σας!!!

έτσι κι εμείς χτες :lol:

είπαμε μεταξύ μας και μαζευτήκαμε πάνω από 20 άτομα :lol:

τι τσιζκεικ απέτυχε...δεν πρόλαβε να σταθεί :( κι έτσι σβήσαμε

τα κεράκια στο τσιζκεικ αλλά κέρασα το μιλφέιγ που ήταν γευστικό.

Όλα τα υπόλοιπα μια χαρά..

Νιώθω κουρασμένη σήμερα :roll:

Τα κορίτσια το καταχάρηκαν

Καλημέρα,

σήμερα έχω τρελό άγχος στην δουλειά πρέπει να καταθέσω μια ένσταση (σήμερα έιναι η τελυεταία προθεσμία) και μου λείπου στοιχεία :evil::evil::evil::evil:

Γιώτα οι άντρες ήταν στο μπαλκόνι τα παιδιά στο παιδικό και οι γυναίκες στο σαλόνι, αλλιώς θα παίζαμε σίγουρα τέτρις :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εσύ πάλι βράδυ ήσουν?

Χρύσα τι έπαθες βρε παιδί μου πολύ άγχος νομίζω ότι έχεις, δεν φεύγετε κανένα ΣΚ να ηρεμήσεις λίγο?

Αναστασία με γειά το δοντάκι :D:D

Έχει δηλαδή 4 μπροστά και 4 τραπεζίτες????????

Μιτσάκι τι κάνεις μικρομανούλα, όλα καλά?

Το ανηψάκι πως είναι?

Καλημερα!!

λαλα γιατι δεν κανει μαργαρινη??? ρωταω διοτι η παιδιατρος μου μου ειπε να μη βαζω ζωικο λιπος αλλα καλυτερα μαργαρινη.ειναι πολυ καλη παιδιατρος, δεν εχει πεσε εξω σε τιποτα, κ ειναι απο τους γιατρους που ουτε φαρμακα δινουν, ουτε εχει δωσει ποτε διαφημιστικα κ μαλιστα εκεινη επιμενει να θηλαζω το μικρο μεχρι τα 2 χρονια τουλαχιστον (κ παραπανω αν θελουμε...αλλα ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ)!!

Αααα σε μενα δεν την εχεις πει :P:P

Μαρια τι καλα που περασατε!! εμεις σε 1.5 μηνα μπαινουμε 2...θα τα γιορτασουμε κατω, ευτυχως τα γλυκα κ τα φαγητα τα φτιαχνει ο πατερας του, διοτι αν περιμενε απο μενα....

Νατασσα δεν ξερω τι να πω για τη διαιτα...Οπως σου ειχα πει εμας ο παιδιατρος στην Κοπεγχαγη υποστηριζε πως η διαιτα της μαμας δεν εχει κανενα αποτελεσμα οταν θηλαζεις το μωρο κ κυριως γινεται για ψυχολογικους λογους της μαμας...Τι να πω....μηπως εχει δικιο η Γιωτα???

Αναστασια ειδες που τελικα συμφωνουμε:D ! Παντως σιγουρα δεν υπαρχει συγκριση με τα δικα μου πεθερικα διοτι εγω δεν τους βλεπω, κ ειναι κ Δανοι, οποτε κ να ηθελα να τους δω παραπανω (λεμε τωρα!!!!) δεν θα ηθελαν αυτοι!!

Εμεις εχουμε ηπατιτιδα Α σημερα, αντε αυτο κ ενα ακομα πριν φυγουμε...καλα με τοσα εμβολια που εχω κανει εγω στο μικρο :shock::shock: ...αλλοι φοβουνται κ τα βασικα, κ εμεις εχουμε κανει κ 5 παραπανω...ουφ!!!Κ εχω κ εγω ενα να κανω....

Μητσακι, Πεμπη, Γιωτα την καλημερα μου!! ποια αλλη ξεχασα???

Καλημερα!!!!

τι κανετε;;;

εμεις ειχαμε ενα δραματικο βραδυ

Ο Μικρος παιδια εχει ανστηκτο...και οταν δεν ειμαι καλα μου κανει τη νυχτα ακομα χειροτερη

Χτες η πεθερα μου εκανε κοτοπουλο στο φουρνο και ξεχασε οτι ειχε αλειψει απο πανω σαλτσα κοκκινης καυτερης πιπεριας..ειχε βαλει τοσο λιγη που ουτε εγω δεν την καταλαβα...

αχ παιδια...πεθανα ολη νυχτα στις καουρες..

ο δε Χριστοφορος ξυπνησε στις 2 παρα και αρχισε να ουρλιαζει για να τον παρω μαζι μας....

να λεω του Οδυσσεα φερτον δεν μπορω να πηγαινοερχομαι και δεν θελλω να ουρλιαζει..οχι μου λεει αυτος ..τελικα τον πηρα στο κρεβατι μας...ουτε εκει κοιμηθηκε καλα αλλα τουλαχιστων απο το να μη κοιμαμαι καθολου...καλυτερα ηταν ....εννωειται πως με το που ξυπνησε κερασα και ειμαι σημερα ενα ρακος

Τεσπα....

Αναστασι μεγεια το δοντι....μια χαρα τα πατε!!!!

Νατασακι μη στεναχωριεσαι..μια χαρα βαρος πηρε...απλα ειναι λογικο να ανισυχεις γιατι εχεις συνηθησει σε αλλα μεγεθη...δεν ειναι απαραιτητο να εκτρεφουμε και γουρουνοπουλα!!!!!

Μια χαρα ειναι παρακολουθα το ακομα

Αυτο με τα φυτικα ελαια κλπ και ατ προιοντα λαιτ τα ξερω...συνηθως κανω κεικ με βουτυρο αλλα κεικ κανω σπανια..επισης βλεπω πολλους να λενε πχ πατατακια βιολογικα..εμ πως να ειναι υγεινα...βιολογικα ξεβιολογικα...παλη πατατακια ειναι...

Ειδικα στην Ελλαδα μονο 2 ετικετες ιδιας εταιριας δενε χουν μεσα τρανσ λυπαρα.

Λαιτ δεν παιρνω

Λενακη θα συμφωνισω με την Αφρο στο θεμα σς..

Λαλα ναι αυτη ειναιη Μαργαρητα..αλαλ ρε παιδια κρεμα ζαχαροπλαστικης ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις...ΟΚ λερωνεις μια κατσαρολα..αλλα ειναι πιο νοστιμη και για την ετοιμη παλη λερωνεις ταπερ...

Νατασουλα εαν θα ειμαι καλα την Παρασκευη θα φτιαξω καρυδακια και θα σας φερω

Επισης και εγω θα σας τηλεφωνισω για το που ειστε γιατι θα φυγω 5...τωρα το ποση ωρα θα σας δω...δεν ξερω :lol::lol::lol::lol:

Φρανιτακη τα φιλια μου

Φραν έχετε αρχίσει αποθηλασμό?

Εμείς πάντως δεν βλέπω να αποθηλάζουμε σύντομα αντί να μειώνονται οι θηλασμοί αυξάνονται......

Χρύσα να κάτσεις να ξεκουραστείς και άσε τα καρυδάκια για άλλη φορά........

Βούτυρο φυτικό χρησιμοποιώ ελάχιστα σε κανένα κεικ μόνο και σε κουλουράκια, σε φαγητά μόνο ελαιόλαδο, θα δοκιμάσω όμως και σε κεικ να βάλω ελαιόλαδο. Τα κουλουράκια γίνονται καλά με ελαιόλαδο????

Γιώτα έλα εσύ και θα σου φτιάξω ολόκληρη για πάρτυ σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα δοντια της Αννη πραγματικα ειναι ενα αινιγμα . Για εξηγησε με απλα λογια λε Αναστασι ποια εχει βγαλει ? Οι κυνοδοντες και οι πισω τραπεζιτες νομιζω ειναι απο τα τελευταια που βγαινουν .

Χρυσα δεν σου πα χτες μη λες πολλα?? Παρε τωρα ξυπνηματα που σου χαν λειψει :-p

Φραν διαβασε και σε σαιτ του εξωτερικου . Η μαργαρινη εχει τρανς λιπαρα που ειναι πολυ κακα για την υγεια . Θα μου πεις το βουτυρο εχει κορεσμένα , ναι αλλα σε μικρη ποσοτητα δεν πειράζουν . Εξάλλου το βουτυρο ειναι φυσική τροφη και οχι επεξεργασμένη οπως η μαργαρίνη .

Μπεμπου καλημέραααα !!

Πεμπι κατι ρωτησες πως βρεθηκαμε εδω οι ξενιτεμενες . Θα σας γραψω λεπτομερως αργοτερα μολις βρω χρονο .

Μαρια το θεμα ειναι οτι περασατε καλα , δεν πειραζει που δεν πετυχε το τσιζ !

Νατασσουλα καλη επιτυχια με την ενσταση . Αληθεια τι δουλεια κανεις ?

Μιτσακι καλημέραααα

Περιμενω τη φακη να τελειωσει το πρωινο της και να φυγουμε . Θυμηθηκε οτι θελει ψωμι με μελι ....

καλημερουδιαααααααααααα...

αναστασακι με γεια το δοντακι ...μπραβο στην αννυ μας...

χρυσα μου τι ειχε ο φοφος μας?

λοιπες κοριτσαρες τι κανετε?

θεσσαλονικιες μου!!!!!!!! καλα να περασετε σημερα με το σισσακυ μας....

γιωτινι μου τι κανετε κουκλες μου? η ξανθια ζουζουνονινα μας? κεβεζου το ρυζακι ε?χαχαχα :lol::lol:

μαιμουδακο μου χαθηκαμε ...που εισαι?

γωγουλι μου πως εισαι σημερα?

δημητρουλα μου ....μικρομανουλα μου όμορφη!!!!!!!!!!!!!!πολλα πολλα φιλακια σε σενα και στην γλυκυτατη κορουλα σου....και ναι εχεις πολυ ωραια φωνη..ειπαμε πρεπει να πας στο αλτερ!!!!!!! ;);)

παναγιωτα μου τι κανουν τα ζουζουνια σου?ο μικρος κουκλος?

αφρο κανε υπομονη εφαγες τον γαιδαρο κοριτσακι μου...η ουρα εμεινε...

αρτζι...λαλα...μαρακι..νατασουλα...lovie..πέμπι...μπεμπουλης..χιονουλα...τι κανετε?

θουυυυυυυυυυ που εισαι εσυ κοριτσαρα μου?

σημερα βαριεμαι απιστευτα ...και εχω τόοοοοσα να κανω...

Οχι ρε παιδια...μεινανε μονο οι τελευταιει 4 τραπεζιτες που σηγα μη τους βγαζει τωρα...δενε χει και πολυ καιρο που εβγαλε τον τελευταιο κυνοδοντα..

δεν ηταν κλαμα πονου...ηταν κλαμα ιστερικο..το κανει συχνα πικα πλεων ..

απλα ηθελε αγκαλιτσες και να ερθει μαζι μας...

και σας ειπα..οταν ειμαι χαλια..εχει ενστηκτο ...με αποτελειωνει.

Ασε κομματια δ ελες τιποτα...και εχω και τις μεταφρασεις που πρεπει να παραδοσω αυριο μεχρι το μεσημερη για να φυγει ο φακελος στο ΣΔΟΕ...δεν ειναι δυσκολα..αλλα ειναι πολλα!!!

τεσπα..

Λαλα μου ειχες δικιο δεν μπορω να πω....

Δηλαδη Λαλα στη βρωμη του που του βαζω λιγη μαργαρινη να το κοψω??? να βαζω ελαιολαδο???Αυτο εβαζα πριν αλλα μετα μου ειπε η παιδ να βαζω μαργαρινη, κ ναι μεν μου εκανε εντυπωση οταν το ειπε, αλλα γενικα η γυναικα ειναι τοσο καλη στη δουλεια της κ δεν λεει βλακειες...μαλλον της ξεφυγε το θεμα...θα κοψω τη μαργαρινη....

Εχω νευρα....θελω να κανω το τελευταιο εμβολιο το τετραδυναμο της μηνιγγ στο Σεμπ...αυτο υπαρχει μονο στη Διευθυνση Υγειας...Τους πηρα τηλεφωνο, ακουστε...δεν το κανουν χωρις παρσουσια παιδιατρου...Λεω οκ...ΑΛΛΑ δεν εχουν παιδιατρο...κ ο ενας (μα ενας????) που εχουν εχει αδεια κ δεν ερχεται πριν το καλοκαιρι.... :shock::shock: Επισης επειδη λεει τα εχουν σε στοκ των 10 δεν μου το δινουν αν δεν βρεθουν αλλοι 9 πριν να το κανουν...Κ οταν βρεθουν θα με παρουν τηλ να παω με δικη μου ευθυνη να το παρω κ να το κανει η παιδιατρος μου....Κ της λεω κ αν δεν βρεθουν οι 9, κ αν βρεθουν παραπανω κ ανοιξετε δευτερη φιαλη κ μετα παλι πρεπει να περιμενω να βρειτε 9 ατομα???? Μου λεει...εεε ναι...κατι θα κανονισουμε..Τι θα κανονισετε της λεω??? φευγω 29 απριλιου..πρεπει να το κανει το παιδι...

Δεν εβγαλα ακρη...Παρτε μας τηλεφωνο λεει σε ενα μηνα.... :shock::shock::shock:

μια και μιλάτε για δόντια να σας πώ ότι η Ρέα έχει μόνο 16!!!! ακόμη να βγάλει τα τελευταία 4!!!

δλδ δεν έχει τους προγόμφιους και γόμφιους!!! :? , όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτό!!!!

πότε θα τα βγάλει? δεν ξέρω!!!! :?

και το καλυτερο...Παιρνω στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στο τμημα ταξιδιωτικης ιατρικης και εμβολιων, αυτοι μου προτεινουν να κανει ενα αλλο εμβολιο..Της λεω (ηταν γιατρος τρομαρα της) μα το ΜΕΝΒΕΟ δεν εχει παρει αδεια για παιδια κατω των 11 ετων, προτιμω το προηγουμενο το τετραδυναμο...Κομπιαζει, λεει εεε ναι...δεν εχει (ρε παιδια ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΜΑΛΑΚΩ Κ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Κ ΕΜΒΟΛΙΑ)..μετα μου λεει οτι το τετραδυναμο υπαρχει στα φαρμακεια...Της λεω μα δεν υπαρχει, τωρα μιλησα με την Διευθυνση Υγειας....

ΕΛΕΟΣ..... :evil::evil::evil:

Φρανίτα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πες την παιδίατρό σου να παρευρίσκεται, αλλά και πάλι δεν θα το κάνουν.....άντε να βρεις τώρα 9 ακόμη άτομα :lol::lol::lol::lol: ....για γέλια και για κλάμματα!!!! :?

Γιώτα τόσο ψηλό είναι το κρεβάτι της Κων/νας που θέλεις το προστατευτικό?

καλημερα .

Χρυσα η λυση ειναι ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ για να ειναι και ο φοφο .

Γιωτα δεν καταλαβα ...καγκελο για που το θελετε για την κουνια ? ειπαις οτι το εχεισ πανω ,η κουνια εχει καγκελο (κανονικα εχουν δυο) αν εχει ενα αλλαξε την πλευρα και βαλε την πλευρα χωρισ καγκελο στον τοιχο και την πλευρα με καγκελο απο εξω και χαμηλωσε την .

στα δοντια εγω σαν μνρο ημουνα πολυ αναποδο ....ολα αναποδα τα εβγαλα .

σημερα ξυπνησε στισ 7 και εκλαιγε στο κρεβατι του ,κατι ελεγε αλλα δεν καταλαβα ,τον πηρα στον καναπε να θηλασει αλλα γλαρωνε ...και εγω και πηγαμε στο κρεβατι και ξανα κοιμηθηκαμε μεχρι τωρα στισ 10 .

ρε παιδιά προσπαθώ να διαβάσω ένα άρθρο και μία παράγραφο την έχω διαβάσει 5 φορές για να καταλάβω τι λέει!!!! :shock: και αυτό γιατί η κοπέλα είναι δίπλα μου με το γνωστό παζλ και πρέπει να επαναλαμβάνω ό,τι μου λέει!!!! :shock::shock::?:?

Kαλημέρα.

δεν προλαβαίνω να γράψω περισσότερα.

Θεσ/νικιές πρέπει να κανονίσουμε μέρος.

Επειδή απότι βλέπω δε θα φέρει καμία το παιδί της μαζί εκτός από την Σισσιώ θέλετε να κανονίσουμε αν τη βολεύει να βρεθούμε σε ένα καφέ;;;

Τί λέτε;;

Η Ιουλία θα έρθει; Η Λένα;

Εγώ θα έχω τη μπέμπα, η Θου,η Νατάσα, η Βένι και η Χρύσα θα είστε χωρίς παιδιά, η Αναστασία δεν θα έρθει.

Θε πάρω τηλ τη Σισσιώ να τη ρωτήσω αν είναι οκ. Εσείς τί λέτε;

και συνεχιζω τα νευρα μου με τα εμβολια...πειτε μου ΓΙΑΤΙ στη Δανια δηλαδη το κανουν, γιατι εκει εχουν αλλες οδηγιες για τα παιδια?? γιατι εκει μου ειπαν τελειως αλλες πληροφοριες (και γνωριζαν οτι το καινουριο εμβολιο δεν το κανουν κατω των 11) κ στην Ελλαδα λενε οτι μαλακια τους κατεβει?? Δεν τελιωνουν ιατρικη εδω δηλαδη? Μαλλον τελιωνουν (πιθανον καπου στη Βουλγαρια οπου πληρωνουν για να παρουν πτυχιο) η στην Ελλαδα κ μετα δεν ξανανοιγουν βιβλιο μεχρι να παρουν συνταξη...Αυτη η χωρα ειναι ξεγραμμενη....τελειως...ειλικρινα χαιρομαι ΤΟΣΟ για την οικονομικη κριση, να βουλιαξει ολο το κρατος, μπας κ αλλαξει η νοοτροπια..

Ουφ τα ειπα!

νατασα εγω δενε χω προβλημα..το προτιμω μαλιστα!!!!

Φρανιτακη...τελειωνουν Ιατρικη..αλαλ δε θες να μαθεις πως την τελειωνουν...δηλαδη τα οσα εχεις διαβασει εδωσ το φορουμ..σου φαινται απο ατομα σπουδαγμενα..

αυτε ςτις οδιγιες εχουν..και αυτα πραττουν...δενε χουν κριτικη σκεψη...δεν ψαχνονται...η ενημερωση που εχουν ειναι απο τις φαρμακευτηκες εταιριες...ελαχιστοι ειναι συνδρομητες σε Ιατρικα περιοδικα..ακομα λιγοτεροι παρακολουθουν τις εξεληξεις

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...