Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

καποια στιγμή που θα κάνεις εισαγωγή τροφών σκέψου να κάνεις ,αν κ λένε οτι δεν τα πολυ εμπιστευονται,γτ τα κανουν τότε? :? εκανες αποκλειστικό θηλασμό Νατάσσα ?γτ τα στατιστικά λένε οτι εαν δεν εχει πιει καθόλου σκόνη τοτε στους 6 μήνες κατα πάσα πιθανότητα θα την εχει ξεπερασει την αλλεργία!

Γωγούλα ναι κάνω δίαιτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοιμηθηκα το μεσημερι .

τωρα προσπαθω να σας διαβασω ...εχω χασει πολλα επεισοδια ....δεν σας προλαβαινω .

εχω και τον Μ και τον Κ και που να γραψω .

Kαλησπέρα πολυλογούδες μου! :P

Σας διαβάζω, αλλά που να τα συγκρατήσω όλα αυτά!!! :P

Νατασούλι μου, καλά πάει το gmat, σήμερα είχα πάλι μάθημα. Θέλει αρκετό διαβασματάκι, αλλά το παλεύω. (ελπίζω όχι χωρίς λόγο!) :roll:

Επιστρέφοντας σήμερα απ' το μάθημα, η Β έπαθε μία κρίση "δεν ξέρω τι θέλω", άλλο πράγμα!!! :shock: Στο τέλος μου είπε "Συγγνώμη, δεν θα το κανακάνω!", αλλά είχα ήδη βγει απ' τα ρούχα μου!!! :?

Λένα, Ανασταcia, Φρανίτα, ναι, είμαι και τροβαδούρος εκπληκτικός!!! :D Είδατε για να έχω παιδί που δεν τρώει; Έχω εξασκηθεί άριστα στο τραγούδι, στην αποστήθιση παραμυθιών, στο "κατέβασμα" ιστοριών απ' το κεφάλι μου κλπ κλπ κλπ!!! :lol::lol::lol:

Βίκυ, χαρά στο κουράγιο σου με τις νυχτερινές βάρδιες!!! i-) Αμφιβάλλω αν θα άντεχα!!! :?

Αφροδίτη, έφτασες στις 30 εβδομάδες και στο doppler;;; :o Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός!! :shock: Την άλλη εβδομάδα έχω κι εγώ καμπύλη σακχάρου :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss και γιατρό!!

Χρυσουλάκι μου, πολύ ωραίο το όνειρο... O:-) Εγώ ονειρεύομαι στο ξύπνιο μου, μια φυσική γέννα, σε χρόνο μηδέν... στο σπίτι μου!!!! :mrgreen: Ωραία που θα ήταν............... :D

Πω, πω, ήθελα κι άλλα να πω, αλλά τα ξέχασα!!! :oops: Αν τα θυμηθώ... ;)

λοιπόν

έκανα ένα τσηζκεικ,μια πίτσα, ψήνω τυροπιτάκια

και λουκανικοπιτάκια.

Έχω ένα μιλφειγ και κεικ μήλο..

και μόλις έκατσα στον καναπέ

από την ώρα που μπήκα σπίτι στην κουζίνα είμαι :roll:

Μαρία νοικοκυρά μας!!!! :D ε ρε τι κοπέλες βγάζει η Λάρισα!!!! :D

τις φωτό που έβαλα στο φέεις με τα παιδιά στο ζωολογ. κήπο, τις έστειλα και στα πεθερικά και αυτοί μας τις έστειλαν πίσω διορθωμένες!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: , μου την δίνει αφάνταστα όταν το κάνουν αυτό!!! ο πεθερός δλδ το κάνει, είναι συνταξιούχος και δεν έχει τι άλλο να κάνει......εγώ όμως πάντα τις "πετάω στον κάδο"!!!! :D

τι βήχα έχει ?παραγωγικό? εμενα με σκετο βηχαλακι παει παντως!

τι είναι ο παραγωγικός βήχας? :?::!:

εννοώ τις κόβει από δω τις κόβει από κει, τις αλλάζει τον φωτισμό κ.λπ

μην ανησυχείς εγώ πάντα εκτιμώ το σπιτικό προϊόν, τι και αν δεν έχει πετύχει 100%?

Παλι εφημερια ο μικρος...

Την εκδρομη την κανουν πολλοι παιδικοι σταθμοι στο Βερολινο. Θα πανε σε μια λιμνη εδω κοντα και υα ειναι 5 ατομα για 25 παιδια.

Εχω τις μικρες κ δεν μπορω να γραψω.

Φιλακια!

παραγωγικός ειναι οταν βγαζει φλέγματα :roll:

εκανε φοτοσοπ? ελα μωρέ ,απο ενδιαφέρον το κάνει!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαράκι ,στειλε να κανουμε τεστ ντραιβ!!! :lol::lol:

καποια ρώτησε που ειναι η Ιφιγένεια,ειναι άρρωστη και αυτή και το Μαράκι!!!!

Φιλιά Ιφι μου !!!!περαστικά σας!!!!! (οταν μπεις θα το δεις!)

της πηραμε ενα της φεραρι.

στα δικ μας ακομα δεν εχουμε αλλαξει καηγορια!

αλλα εκεινη εχασε αυτο που δενει και δεν μπορεσα να βρω ανταλλακτκο

εγώ ήμουν παιδί της BMW SAUBER μετά που διαλυθηκε εχασα λιγο την ορεξη μου γ φορμουλα ενα ,ο Γ δυστυχώς όχι!!! :lol::lol::lol:

Αθηνούλα ,καλά κανεις ,εγώ εδω έχω θέμα με το να τη στείλω στη γιαγια της στις Σερρες για 5 ημέρες κ με το μπαμπα μαζί ,ποσο μόνη!!!! :oops::oops::oops: με λέει ο Γ πώς θα την παντρεψεις ? κ του λέω τι θα κάνω? τι? :evil::((@-):-wx_x[smilie=cwm10.gif][smilie=nono.gif]

Δημητρα μεσα σε 10 ευδομαδες γενναω!!!

ευχομαι να μην φτασω μεχρι την τελευτεα μερα .

Γιωτα ναι αυτην η εγκυμοσυνη με ταλαιπωρει πολυ ...στην πρωτη πετουσα ....

μαρακι πετα κανενα κοματι πιτσα και ενα μιλφει .

καλα το εχω γραψει εδω και ωρες!σταματιστε να γραφετε να ερθει !!!

της πηραμε ενα της φεραρι.

έλα ρε και ο Λουκάς της Φερράρι έχει!!! :roll::roll::roll: τι ζεύγος Θεέ μου!!! :x

Γιώτα :lol::lol::lol::lol: , ο άντρας μου λέει ότι θα ελέγχει κάθε γκόμενό της!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ο βήχας όχι δεν είναι με φλέματα, απλά όταν βήχει, όχι συχνά, ακούγεται ένα ελαφρύυυυυυ βράσιμο!!!!

ρώτησε ο άντρας μου τον πεθερό γιατί τις διορθώνει και εκείνος απάντησε για να τις στείλω στην Ελλάδα!!! :shock::shock::shock::shock::shock: παρντόν? γιατί δεν μπορώ να τις στείλω όπως τις στέλνω?

τέλος πάντων!!!!

Αφρο όλες οι 2ες εγκυμοσύνες είναι λίγο πιο κουραστικές γιατί υπάρχει και το πρώτο παιδί !

Σα να συνήλθα λίιιιιιιιιιιιιιιιγο.....Ήπια πάλι ντεπόν, λούστηκα, έκανα μπάνιο, ξύρισα πόδια, έβαλα κρέμες σε πόδια και χέρια, λάδι Weleda για τις ραγάδες σε στήθος και κοιλιά...Τώρα που το θυμήθηκα βέβαια είναι αργα... :?:?:?:?:?:?:?:?:?

Γιωτάκι άντε ρε καλή τύχη με τη δίαιτα...Να την κρατήσεις να γίνεις κορμάρα γιατί πραγματικά έχεις πολύ όμορφο πρόσωπο.... :x:x:x:x:x:x Ούτε εγώ μπορεώ να φανταστώ ότι θα αποχωριστώ την Ιω.... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εδώ σκέφτομαι όταν θα μεγαλώσει και θα αρχίσει να βγαίνει μόνη της και με λούζει κρύος ιδρώτας... :-s:-s:-s:-s#:-s#:-s#:-s#:-s Κι εγώ ελεύθερη κάθε μέρα γύριζα σε κλαμπ και μπουζούκια..Οι μετρ και οι τραγουδιστές απ'έξω με ξέρανε... :-o:-o:-o8-}8-}8-}8-}

Αρτζι τι καλός ο πεθερούλης σου.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Να του στέλνω να φτιάχνει και της Ιως.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αθηνούλα δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσω να πάει.... :o:o:o:o 5 μέρες με ξένους το παιδί μου;;;;; :?:?:?:?:?

Αφρο ρε συ με ακολουθείς κι εσύ..... :roll::roll::roll: Περνάει ο καιρός!!!!! :?:?:? Κι εγώ δε θέλω να φτάσω μέχρι τελευταία μέρα...θέλω σε δυο εβδομάδες να γεννήσω..... :oops::oops::oops: Και να μην πονέσω.... :?:?:?

Βικάκι με 'γεια το καθισματάκι...Ευχαριστώ για τα πμ... :x:x:x:x:x:x:x

Ρε κορίτσια είναι φυσιολογικά αυτά που νιώθω;;;; :?:?:?:? Πέρα από τον πονοκέφαλο και κάτι συσπασούλες, νιώθω μια απίστευτη κουραση.... :?:?:? Πονάει το κορμί μου σε διαφορετικά σημεία συνέχεια, δεν έχω όρεξη για τίποτα και νιώθω συνέχεια κουρασμένη χωρίς να κάνω τίποτα.... :?:?:?:?:?:?

Αντε να πάω την άλλη εβδομάδα να αγοράσω κουρτίνα για το δωμάτιο της μπέμπας, κάτι επιπλάκια για το δωμάτιο της Ιως, να πάρω πραγματάκια για μαιευτήριο και να δω για τούρτα της Ιως για να αρχίσω να σουλατσάρω.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Καλησπερα !

Δεν περιμενετε να τα σχολιασω ολα ναι ? Δεν γινετε ...

Χρυσα μα τι ονειρο !! Ηρεμησε λε και ασε και τα χαζα σου , ακου περναει καλυτερα στη γιαγια . Απολαυσε τωρα τον υπνο χωριστα γιατι δεν ξερεις τι σου ξημερωνει . Απο πειρα στα λεω :lol:

Αναστασι πως με ξερεις !!! Ηθελα μερες να απαντησω οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ και ολο το ξέχναγα θα νομιζατε οτι σας αποφευγω . Δεν ειναι για μενα αυτα .... Εχει ενα λογαριασμο ο ερωτας σχεδον ανενεργο και αναθεμα αν εχω καταλαβει τον λογο που ασχολουντε ολοι με αυτο !

Θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μου !!!

Νατασσα ασε τα ραστ και αυτα αλλα κατι πρεπει να κανεις με τα πρασινα κακα λε . Βαρος παιρνει καλο η μικρουλα ?

Γιωτα ασε και μεις φαγαμε πικρα την πρωτη φορα που πληρωσε η μικρη εισητηριο λιγες μερες μετα που εκλεισε τα 2 !

Δεν ξερω (ή μαλλον ξερω γιατι ) κυκλοφορει στην Ελλάδα η εντυπωση οτι τα βιταμ , οι φυτικες κρεμες , τα λαιτ προιοντα , τα κεικ χωρις αυγα και βουτυρο (οταν δεν υπάρχουν αλλεργιες ετσι?) ειναι πιο υγιεινα !!!

Ειναι τελειως λαθος αυτο κοριτσια !!!

Θα επανελθω με τραβα ο μικρος σιφουνας !!!!

προσπαθω να κοιμηθω αλλα δεν τα καταφερνω!

ξενιτεμενες εχω αποριες:

πως ξενιτευτηκατε?

ο λογο ερωτας?

η οικογενεια σας πως το πηρε?

εσεις πως νοιωθατε?

αποριες που εχω και εγω!

Παλη καλα...δε γραψατε πολλα..

το σπιτι μου βρωμαει σπανακορυζο και πορτοκαλι- κανελλα...

ο καλος μου βλεπει ειδησεις...

Μωρε ακλυτερα περναει στη γιαγια..εκει αλλωνιζει...

επισης σημερα παλη βαρεσε μια ιστερια δεν ξερω τη θελλω...σαν τη Β της Μιτσακηουμπαρουλας αρχισε να μη πολιπανει η τακτικη παμε σε αλλο δοματιο να δουμε κατι αλλο...

Βικακι μεγεια το καθησμα...

Παω να συμαζεψω ενα συρταρη ...

Συγνώμη κορίτσια μια συντομη ερώτηση, 275 χοριακή ειναι θετική?

Ο γιατρος (οχι γυναικολόγος) ειπε να παει να ξανακάνει..

Για πειτε γιατι δεν εχω ιδέα

Έρη θετικότατη!

Έ-ε-ερχεται! :ymparty:

Θα της είπε να ξανακάνει γιανα δει πως αυξάνεται μάλλον :roll:

Ποίας είναι όμως? Δεν πιστεύω να είναι δική ου και να μς το ανακοινώνεις έτσι πλαγίως? :P

αναθεμα αν εχω καταλαβει τον λογο που ασχολουντε ολοι με αυτο !

Γiα να βλέπουμε φωτo ας πούμε 8-) Να... τώρα αν είχες θα έμπαινες να δεις τι πανέμορφη και πανέξυπνη (ω ναι, φαίνεται ΚΑΙ αυτό σις φωτο ) κόρη έχω :D

Κι εγώ θα μπορούσα να μπω να δω κανα καινούριο βιντεάκι με την υπέροχη Χριστιάννα, να πηγαίνει σφαίρα το ποδηλατάκι της και τη διάσημη Λάλα να την κυνηγάει αγκομαχώντας :lol::x

Πες για τα κέικ! Κι εγώ πίστευα ότι δεν είναι πολύ καλό το πολύ βούτυρο :roll:

Τι θελεις να μαθεις ?

Προστατευτικο με μηκος 118 και υψος 42 εκ . Ταιριαζει σε ολα τα κρεβάτια αρκει να ειναι μεγαλυτερα απο 156 εκ μηκος . Μπορεις να το παιρνεις μαζι σου σε ταξιδια ειναι ευκολο στο να ανοιγοκλεινει . Βαρος 1.5 κιλο .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...