Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

καλησπέρα!!!! Νατασσα ειμαι καλά,απλά το θυμήθηκα εχθές και έπεσα λιγο ,αλλά τώρα είμαι καλά!!

Λενα και πέρσι ητα πολύ ωραία η τούρτα και πολύ νόστιμη απότι θυμάμαι!!! :lol: αλλά φαντάζμαι κ το αριστουργημα που θα φτιάξει Μαργαρίτα!!!!!

Θου θου μου περαστικά !!!!!! η πεθεά σου δεν μπορει να σε βοηθήσει λίγο? μιλουσα με μια φίλη εχθές και μου είπε οτι μπορεί να παρει΄μέχρι κ 6 μήνες να προσαρμοστεί το παιδί ,το διάβασε σε ένα βιβλίο,τα δικά της εχουν 18 μηνες διαφορά...

Αθηνούλα ποιος θα τα συνοδεύει ,δεν νομιζω να την άφηνα!!!! :shock::? περίεργοι καιροί και πολλοι ανωμαλοι!!!! :?:shock: δεν θελω να σου βάλω ιδέες όμως!!! :lol::lol:

Αφροδίτη μου είσαι καλά?γτ έχω την αίσθηση οτι αυτή η εγκυμοσύνη σε ταλαιπωρεί πολύ?

Χρυσα μου σ΄αγαπάω σε εκτιμάω αλλα μήπως δεν θα έπρεπε να ζορισεις την καρδούλα σου με τον Φ.Τ.? ή ειναι η αναισθησία χειρότερη? δεν ξερω ειλικρινά,τι σου λέει ο γιατρός?ειπαμε το αποτέλεσμα μετράει όχι ο τρόπος!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γιωτα μου!

η τουρτα ηταν νοστιμη περσυ αλλα απο εμφανιση ηταν πολυ σατανικη!!

δεν την ειχα πετυχει καθολου!

οποτε φετος αφηνω τη μαργαριτα να μεγαλουργησει! :mrgreen:

τι λεει το νησι?? μαιο ειπες θα ξαναρθετε?

Γιωτα μου πλεων σε αυτο το θεμα ειμαι καλα..

ειλικρινα..

μου ακεν ακαλο που μιλησα με μερικους ανθρωπους που γνωριζουν το αντικειμενο..και οσο και να με πειραζειε αν δεν γινει τελικα αυτο που θελλω θα εχω παρει την σωστοτερη αποφαση...

δεν μπορω ειλικρινα να ρισκαρω τη ζωη του παιδιου μου αλλα και την ευτυχια του Χριστοφορου...σηγα μη τον αφισω στα χερια του Χιτλερ του πατερα του...το ζουζουνι μου το γλυκο

Οτι φωτισει ο Θεος..

ας φτασουμε με το καλο στον 8ο και μετα και βλεπουμε...

Την Γιογκα και τα μαθηματα θα τα κανω παντως για να ειμαι εγω καλα...οχι για κανεναν αλλον λογο..ουτως η αλλως εκεινη την ωρα τιποτα απο αυτα δεν βοηθαει..

Μαρτηρες η Θου και η Νατασα :lol::lol::lol:

Απλα θελλω να ειναι οπως στο ονειρο μου...να νιοθω καλα μετα...

και αμα ειναι να με ξανασφαξουν...ας με ξανασφαξουν

Ασ επου μου χρειαζετε γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου..και αμα συμπεσει και με την μετακομιση στο γραφειο....οιιιιιιι

λενακη κανενα νεο ειχατε απο τον πεθερο;;;;..ευχομαι οτι ειναι να γινει, να γινει για καλο...

πραγματικα

καρολινα μου πως εισαι εσυ;;;;;

συνηλθες απο το τροχαιο καθολου;;;;;

ΚΟΥΚΛΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ φεύγω από το γραφείο. Δεν θα ξαναμπω στο ίντερνετ.

Αν θέλετε να συνεννοηθούμε απο τόύδε και στο εξής μόνο τηλεφωνικώς.

Μπορώ αν θέλετε να πάω να στηθώ όπου μυ πείτε από τις 4:00 και να σας βλέπω μια μιά ή δύο δύο ή κατα γκρουπ, όπως εσείς θέλετε, δε με απασχολεί. :D

Αναστασί η Μαριμαρί ήταν πολύ ευχαριστη έκπληξη, εσύ ήσουν... προγραμματισμένη! :lol::lol::lol: Μη με παρεξηγείς λοιπόν. Ο ενθουσιασμός του αναπάντεχου υπερέχει! ;):lol::D

Ελπίζω να τα πούμε πάλι.

Η Νατασα έχει τον αριθμο του κινητού μου. Ελπίζω να συντονιτείτε και να σας δω!

Τα φιλιά μου προς το παρόν!! :D

Αθηναίες πολλά φιλια! Μετά την επιστροφή μου θα κανονίσουμε καφέ να θάψουμε τις Θεσσαλονικιές! :lol::lol::lol::lol::lol:

γτ καλέ ,τέλειο ηταν το μαϊμουδάκι!!! :D Μαιο ναι ,ζητάνε πιο παλιοί άδεια οπότε θα κάνω υπομονή!!! αλλα ρε παιδιά με το που έκλεισε 2 χρονών τη χρεώνουν κανονικό εισητηριο!!! δηλ ο ενας μηνας κανει την διαφορα? :?

Φρανι μου φιλιά!!!

Καρολ ειναι η πρώτη φορά που δεν με χαιρετάς!!!! :(:lol::lol::lol:

Χρυσα μου οπως και να γίνει με έναν πόνο φιλενάδα!!!!

χρυσα πολυ σωστα σκεφτεσαι!

ετσι, μη μου αγχωνεσαι κ μη μου στεναχωριεσαι...

αν καταφερεις κ γεννησεις φυσιολογικα εχει καλως, αν οχι.. τι να κανουμε!

να εισαι γερη κ ευτυχισμενη εσυ κ τα παιδακια σου!

τι νεο μωρε.. ασε σκατα ειναι τα πραγματα..

δεν ξερουμε ποτε θα κανει την εγχειρηση, ποτε θα ανεβει πανω ο τολης, αυτος δε θελει να παει να την κανει.. ο τολης ειναι σε πολυ χαλια κατασταση, δεν εχει ορεξη ουτε να τσακωθουμε να φανταστεις :lol:

ναι καρολινακι ηθελα να σε ρωτησω

συνηρθες απο το κουνημα?

σισσιω στειλε μου σε πμ το τηλ σου!!!

καλο ταξιδι φιλακια!

Συμφωνω παρα πολυ με τη Φρανιτα(εχω εκπλαγει! :lol::P ) περι πεθερας Γωγους!Ομως Φρανιτα μου η Γωγω μενει με την πεθερα της ανα μηνα οποτε η καθημερινη τριβη δεν παλευεται!Μακαρι να εβλεπα κ εγω τοσο σπανια την πεθερα μου οπως εσυ κ θα την φιλουσα κ σταυρωτα! :P

Και ουτε εγω λεω τπτ που μιλαει στην Αννυ μπεμπεδιστικα ΚΑΘΕ φορα που τη βλεπει...Κ μου τιναζει το μυαλο στον αερα γτ η Α μιλαει σχετικα καθαρα(οτι λεει δλδ) πχ δε λεει ατα αλλα βοτα(βολτα)...Τεσπα!

:lol::lol::lol::lol::lol: Δημητρα αληθεια?????Τι ταξη πας ειπαμε???!!!!!! :lol::lol::lol:

Μου θυμισες εμενα στο τραγουδι! ;);)

Νατασακι αληθεια ρε συ???Μονο αμυγδαλελαιο στον πλυσιμο???Ρε συ μην τα λες αυτα σε κοινη θεα γτ η λατρεμενη μου φιλη η Λενα θα πεταξει τα σαμπουαν!Δε φτανει που πλενεται 1 φορα το 2μηνο... :lol::lol::lol::lol:

(λενααααααρα μου!!!!!!! :-*:-*:-*:-* )

Χρυσουλα μου πως νιωθεις καλη μου?????Ωραια ονειρα βρε....!!!!

Παναγιωτα μου! :YMHUG::YMHUG: Αληθεια...Γιατι γραφω αυτα που γραφω????Αφου καταλαβες...Πες κ σε μενα! :lol::lol::lol: (αυτη ειναι απορια α λα Σισσιω! :P )

Μαλλον η πεθερα σου θεωρησε πως ειναι δικη σου υποχρεωση να ειχες φαγητο :twisted::twisted::twisted: Αχ τα εχω μαζεμενα κ εγω αλλα τα κραταω καιρο γτ οσο τα συζηταω τρελαινομαι!ταυτιζομαι με ολες σας ομως (περι πεθερικων) για να...εκτονωνομαι!!!!!!

Για πες για χθες!

Μαγδα ρε συ τι τρομερο χιουμορ που εχεις???Καθε φορα θελω να κανω παραθεση τα ποστ σου κ να βαλω καμια 1000 φατσουλες να χτυπιουνται στο γελιο!!!!!!! :lol::lol::lol:

Το ιδιο με σενα προτεινα στη Θου χθες για την πιπιλα...Αλλα πριβε γτ δενειμαι κ σιγουρη πως δε λεω βλακειες! :oops::P

Η Αννυ δεν θελει με τιποτα το ψαρι σε καμια μορφη...Δοκιμασα!Τι πρωτοτυπο! :lol:

Α!Το ψαρι μην το αλεσεις..Κοψτο μικρα κομματακια...

Ερη περαστικα στον αδερφο σου..Δεν καταλαβα τι εχει..Μονο απο αυτα που λενε τα κοριτσια...

Ελπιζω να περνατε ωραια κατα τ'αλλα!Και ευχαριστω για το καροτκεικ!!!! :-*

Λαμπρινη δε νομιζω να εχεις φεις κ να εχεις κανει οοοοολες τις αλλες φιλες σου κ εμενα γιοκοτσοκο?!!!!! :lol::lol: Αλλα αποκλειεται να εχεις!Δεν ειναι του στυλ σου!!!!!Α!Στο ειπα???Κ εγω θα ερθω στο αεροδρομιο αξημερωτα να σε δω οοοοταν ερθεις!!!Κ ας ειναι 1κουτα τσιγαρα δρομος! :lol::lol::lol:

Α!Νατασα κ η Ειρηνη μυξουλες?Περαστικα μας βρε!Θελεις να συναντηθουμε να ανταλλαξουμε μικροβια?

Κ με την Λενα μπορουμε!!!! :P

Καλα εε... με τοσες φορες που πατησα υποβολη παρα λιγο να τα χασω...Ευτυχως που εκανα αντιγραφη στα περισσοτερα...... :twisted:

Σισσιω ασε!Μην το "σκοτωνεις" κ αλλο! :lol::lol::lol::lol: Παντως εσυ ειναι λογικο να μην μπορεσεςι να εχεις αντικειμενικη αποψη για μενα ακομα κ αν γνωριστουμε καλυτερα! ;) Καταλαβαινω απολυτα!!!!!!

Καρολ μου τι τροχαιο ειχες????

Απο κοντα εισαι λιγοτερο σουργελο απ'οτι στα γραπτα! :lol::lol::lol::lol:

Νατασακι αληθεια ρε συ???Μονο αμυγδαλελαιο στον πλυσιμο???Ρε συ μην τα λες αυτα σε κοινη θεα γτ η λατρεμενη μου φιλη η Λενα θα πεταξει τα σαμπουαν!Δε φτανει που πλενεται 1 φορα το 2μηνο... :lol::lol::lol::lol:

(λενααααααρα μου!!!!!!! :-*:-*:-*:-* )

ε οχι ρε φιλεναδα κ 1 φορα το διμηνο!!!

ειπαμε, χριστουγεννα, γενεθλια αντε κ το καλοκαιρι 2-3 λογω ιδρωτα!!

οικολογικη συνειδηση λεμε!!!

ντοντ γουειστ δε γουοτερ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ξεχασα να σου πω ενα τεραστιο μπραβο για την αννυ!!

αχ κοιμαται μονη της το πουλακι μου!!!!!!!

Γιωτινι μουυυυυυυυυυ ηταν η πρωτη και η τελευταια φοραπου σε ξεχασα... :lol::lol: τι κανεις κουκλιτσ αμου??????? η νινα μας????????? πολλα πολλα μακιααααααααα απο μενα και φυσικα την παπενια μου....

χρυσα μουυυυυυυ καλυτερα ειμαι αγαπη μου ευχαριστω....

τσουπρες ακομη περιμενω...κατι ρωτησα ε???????? :roll::roll::roll: εσεις που με γνωριζετε απο κοντα...και με λετε ολες ..τρελοκομειο..σουργελω κτλ κτλ...τι να υποθεσω ε?χαχαχα

περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωω....χιχιχιχι...

αλλα ρε παιδιά με το που έκλεισε 2 χρονών τη χρεώνουν κανονικό εισητηριο!!! δηλ ο ενας μηνας κανει την διαφορα? :?!!!!

πρέπει να μπει κάποιο όριο Γιώτα, μετά θα λες ε αν είναι και άλλη μία μέρα?

εννοείς τα αεροπορικά εισιτήρια! ή και τα ακτοπλοϊκά έτσι είναι?

Η Ίφι πού είναι δεν ανέβηκε!!!

Σισσιω ασε! Μην το "σκοτωνεις" κ αλλο! :lol::lol::lol::lol: Παντως εσυ ειναι λογικο να μην μπορεσεςι να εχεις αντικειμενικη αποψη για μενα ακομα κ αν γνωριστουμε καλυτερα! ;) Καταλαβαινω απολυτα!!!!!!

Οχι δεν καταλαβαίνεις, γιατί αγνοείς. Υποθέτεις μόνο. ;)

Αυτο που θα σου πω είναι να μην υποθέτεις και να μην εκλογικεύεις πράγματα που δεν ισχύουν.

Όσο για τη Μαρία επιμένω! Ήταν ο ενθουσιασμός της ευχάριστης έκπληξης. :D

Λένα έχεις π.μ. :lol::lol::lol:

Ανστασακι μα ςελειψαν τα κατεβατα σου!!!

δεν αστειευομαι καθολου!!!!!

Λενακη τον καταλαβαινω τον Τολη..τι να γινει πουλακι μου δυστιχως αυτα τα πραγματα ειναι μεσ αστη ζωη!!!

Αναστασι ειμαι καλα...περναω μια φαση..θα περασει...ειδε ςτι ονειρα βλεπω....αλλα αφου ημουν καλα με το ονειρο...ειμαι καλα γεννικα...χαχαχα..μα σε κηπο...με πρασιναδες...και αν μου δωσουν ακι το παιδι να θηλασει αμεσως...ουυυυ ανισκουστο για Ελλαδα...

μη γραφετε πολλα τα απογευματα ρε...να προλαβαινω να σας διαβαζω...

απλα τα απογευματα περναω πιο πολλη ωρα με τον μικρο γιατι τωρα τελευταια μου λειπει αφανταστα..

και ομολογω οτι ζηλευω που κατω στην πεθερα μου περναει καλυτερα..

οποτε τον κραταω και παιζουμε μαζι..κυριως κινηγητο και κοιλιομαστε στο χαλι οπου παιζουμε με τα ποντικοσσσσσ..λαγοςςςςςςς..κακαντι.......και αγαπασσσσσσ νινι...ασχετα αν κοπαναει την κυλια μου..

παιδια δεν ξερω..απο τοτε που κοιμαται στο κρεβατι του μου λειπει τρομερα...ειλικρινα σας μιλαω

Λενακι μου σε αναγκασα να μου μιλησεις με το ψεμματακι μου? :lol::lol::lol::lol: Ενταξει σορρυ που σε εθιξα αλλα δε σε ειπα κ παστρικοθοδωρα! :lol::lol::lol:

Ε μην πλενεσαι με νερο βρε!Σαπουνισου κ μετα κανε ενα ξεβγαλματακι με....σοδα!!!!!

Καρολ εγω σου απαντησα κ ας μην σε ξερω! :)

Σισσιω με μαλωνεις?????? :?:D Οκ...Δεν θα υποθετω!Θα σκεφτομαι παντα θετικα! ;)

Χρυσα μου ολα θα πανε καλα!Και μη σου πω οτι πρεπει να απαιτησεις φυσιολογικο τοκετο κατω απο κανεναν φοινικα και το κυμα να κανει πλαφ-πλαφ στα ποδια σου!!!!! :lol:

Νομιζω πως δεν περναει καλυτερα στην πεθερα σου...απλα του αρεσει να αλλαζει παραστασεις οπως σε ολα τους!Γενικως θελουν κοσμο!Εμενα σημερα(ε δεν αντεχω θα το πω! :oops: ) ηθελε να παει με την πεθερα μου πανω στο σπιτι της! :evil::shock: Και εκεινη χαιροταν πως την αγαπαει η εγγονη της κ πως θελει να παει στης γιαγιας το σπιτι κλπ...Το οτι δεν παταμε σπιτι της με τα οσα εχουν συμβει ουτε το υπολογιζει...Θεατρο μια ζωη σε ολα.......

Καλε σταματηστε..ολημερα αποδιδω Ιρλανδικες διευθυνσεις και ονοματα στην Ελληνικη και τα εχω δει ολα...

Κουλ νταουν πλιζ..σπικ Γκρικ!!!!!

Καρολ μου ετσι σε εγρήγορση να είσαι!!! :lol::lol::lol::lol: καλά είναι η Νίνα ,σπίτι με τον μπαμπά της!!! :lol::lol::lol: κεβεζού σαν και εσένα!!!! :lol::lol:

Αργυρώ στα καράβια είναι εως 5 χρονών , ναι στα αεροπορικα αναφερόμουν !!!

τι βήχα έχει ?παραγωγικό? εμενα με σκετο βηχαλακι παει παντως...παω να γυμναστώ!!!φιλιά!

γιο μπραδερς εντ σιστερς!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γελάω μόνη μου καλέ!!!!

Αναστασία δε θα μας χαλάσεις εσύ την οικολογική μας συνείδηση. Ααααααα σε παρακαλώ!!!!

Επίσης έχω πρόταση!!!

Όταν με το καλό θέλει να ξαναπάει πάνω η Άννυ φρόντισε να πατήσει κατα λάθος καμιά σκατούλα του μάγκα και να της πασαλείψει το τρελλόσπιτο!!! ε;;;;;;;;;;;;;; δεν είμαι ιδιοφυία;;; Όχι πες....

Γουελ νταν στην κοριτσάρα μας!!!! Να κοιμάται κάθε μεσημέρι σαν το πουλάκι εύχομαι και συ να απλώνεις ρούχα!!!!!!

Λένα χρυσή μου να έρχεσαι εδώψ να κάνουμε μαζί μπάνιο!!! Θα ξοδεύουμε ακόμη λιγότερο νερό!!! δυο δυο στην μανιέρα δυο δυοοοοοοοοο!!

Χρύσα μην ακούς κανέναν κοπέλα μου! Μόνο το ένστικτό σου (και μένα φυσικά!) :lol::lol::lol::lol::lol:

Γιώτα αλήθεια ολόκληρο εισητήριο;;;

Θου κανόνισε με την αδερφή και πες!

Σισσίώ θα σε ενημερώσω εγώ!!

Argi εγώ θα τον πήγαινα!

Καρολ εγώ δεν έχω γνώμη... :D:D:D

Θεσ/νικιές βρήκα έναν ακόμη παιότοπο στο κέντρο.

Λέγεται το ρόδι και είναι τσιμισκή 80 μεταξύ Μ.Ιωσήφ και Κούσκουρα. Θα πάρω τηλ να ρωτήσω τί ώρες ανοίγουν. Δεν έχω παέι ποτέ όμως...

ουφ ...γυρισα απο το ραντεβου μου με το διαδρομο και το ποδήλατο!!!!! πίνω το νεράκι μου και το χυμούλι μου ( φρεσκοστημένο από βιολογικά πορτοκάλια Χίου!),δεν θα μπανιαριστώ για να συμμεριστώ την οικολογική σας συνείδηση!!! :lol::lol::lol:

Νατάσσα 13 ευρώ λιγότερο απο κανονικό εισητήριο για την ακρίβεια.. :cry:

πεινάω αλλά κάνω υπομονή για το βραδινό μου!! (τοστάκι ,θα απολμβάνω καθε μία μπουκιά!!) έω και σαλάτα αλλα δεν πήρα μαζί μου!!! :? γύγανε όλες? Λοβι πως παει η μικρή με το αιματάκι? ραστ έκανες?

δεν έχω δει άλλο αίμα αλλά τα κακά τις είναι μόνιμα με βλέννη και πρασινωπά.

Ραστ δεν έχω κάνει. Δεν το έχω πάρει τόσο σοβαρά.

Αναστασίαααααααααααααααααα η πεθερά μένει από πάνω;;;;;;;;;;Και αν κατάλαβα καλά είστε σκοτωμένες;;;;;; :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Που να την είχες και μες στο σπίτι.... :twisted::twisted::twisted::twisted: Όχι, η δική μου είναι καλή....Αλλά χαζή και ταμπουρδουκλώνει όλα και στο τέλος τα ακούει...ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Επίσης ο λατρεμένος μου (ο πεθερός μου ντε!) παίρνει κάθε μέρα και θέλει να μιλήσει στην Ιω.... :evil::evil::evil::evil::evil: Και η Ιω δεν γουστάρει να του μιλάει και το ευχαριστιέμαι... :D:D:D:D Σε αντίθεση με τη μαμά μου που της μιλάει κανονικά στο τηλ.... :D:D:D:D:D:D:D:D

Συμπεθερούλα τι ακούω;;;Μωρή βρωμιάρα είσαι;;;;;; :?:?:? Δε στη δίνω την κόρη μου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Περιμένω νέα από παιδίατρο....

Γιώτααααααααααααααα τι νέα μαρή;;;Πες τπτ....Κάνεις δίαιτα;;;;; :?:?

Καρολινάκι είσαι πολύ καλή...Σούργελο...Σαν κι εμένα!!!!Φιλιά στην παπένια!!! :x:x:x

Χρύσα παρακολούθησε το θέμα με την καρδιά ρε αγάπη και μην κουράζεσαι...Τα μικρά περνάνε παντού καλά.... :D:D:D:D Ο Φοφος σε λατρεύει... :x:x:x

Πάλι πονάει το κεφάλι μου...Τι να κάνω ρε κορίτσια;;;;; :?:?:?:? Τι έχω πάθει;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Νατασα τι είναι το ραστ;;;; :roll::roll::oops::oops::oops::oops:

πηραμε καθισμα για το αυτοκινητο της πεθερας!

9-36 ...μεγαλωσαμε!

θελω να κανω δουλειες και δεν εχω κουραγιο!

σημερα παλι νυχτα!

Γιωτα δεν ηξερα οτι στα αεροπορικα ειναι απ 2 και επανω κανονικο εισητηριο!

υπομονη με την αδεια!

Χρυσα μη στεναχωριεσαι....εισαι η μανουλα του κι ας θελει το σπιτι της γιαγιας!

Γωγω πως εισαι?

πονοκεφαλος?

σεξ!

Αφροδιτη εφτασες στο ντοπλερ....αντε λιγο εμεινε ακομα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...