Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

Καλέ τι γαιδούρα είμαι...

Νατασουλάααααααααααααααααααααααααααααααα να χαίρεσαι την Γλυκοέλενά σου!!!

Πολύχρονη να ναι η ζουζούνα και πάντα ευτυχισμένη!!! Να της δώσεις πολλά πολλά μυξιάρικα ιντερνετικά φιλάκια από την Ειρήνη, το νινί και μένα!!! Θα κόψετε τούρτα;;;;

Μαρία να χαίρεσαι και συ τη Φαιδρούλα σου!! Το μούτρο σου!!! Γερή και ευτυχισμένη να ναι η κουκλίτσα!!! Όσο για την τούρτα που λες. Πάρε έτοιμο παντεσπάνι, μιια φυτική σαντιγύ και φράουλες και συναρμολόγησέ την . Σιρόπι κάνε με μαρμελάδα φράουλα!!! Μιαμ μιαμ!!!

Χρύσα να μίλησες με το birth choices το πιθανότερο ήταν να μίλησες με τη μαία μου!!! :x:x:x:x

Και γίογκα να πας και ψυχανάλυση αν μπορείς κάνε. Θα σε βοηθήσουν σίγουρα. Επίσης θα σου δώσω το τηλ της για να την πάρεις αν σ'ενδιαφέρει. Είναι τόοοοοοοσο καλή! Τα +5 είναι καλά σχετικά αν δεν ξεφ'ύγεις από δω και πέρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Άργυ τελικά δεν πήρατε σκυλάκι να το κάνετε βόλτα?

Πώς ήταν οι συνθήκες στο ζωολ. κήπο? Μου αρέσει πολύ να βλέπω ζωάκια αλλά συνήθως στενοχωριέμαι που τα έχουν κλεισμένα......

πήγαμε το Σάββατο και είδαμε τα σκυλάκια, στεναχωρήθηκα που τα είδα, τα καημένα μέσα από τα κλουβιά μας κοιτούσαν :(

ερωτεύθηκα ένα λαμπραντόρ :x το όνομά του είναι Σαμ

δυστυχώς δεν δίνουν σκυλάκια για βόλτα πια γιατί έχουν ασφάλεια (φθηνότερη) που δεν το καλύπτει και έτσι μας έδωσε μία υπάλληλος το δικό της σκυλάκι, ένα πεκινουά, πανέμορφο και το χάϊδεψε ο Λ.

Στον ζωολογικό κήπο, έχεις δίκαιο πιστεύω ότι τα ζώα ενοχλούνται από την παρουσία μας......ωστόσο είναι ωραία για τα παιδιά κυρίως....ειδικά αυτά που ζουν σε μεγαλουπόλεις!

έβαλα φωτό στο φέεις!!! (μην χάσω!!!)

καλε η Κρεμα Chantillly ειναι χτυπημενη κρεμα γαλακτος..κανονικα δηαδη..οχι τα μορφατ και τα γκαρνι....αυτα ειναι φυσικες γαρνητουρες..

εγω παντως στην κρεμα του τσιζ κεικ βαζω τα εξης

2 πακετα μεγαλα Filadelfia η Ρικοτα αν βρω, 2 κουτακια μορφατ, 1/5 μικρο ζαχαρουχο γαλα και 2 κουταλιες λεμονι...αυτο εκανα και στις τσουπρες οταν ηρθαν σε μενα...

αλλα θελει καλο χτυπημα με το μηξερ για να γινε αφρατο...

Να μου το στειλεις Νατασα μου...φυσικα και με ενδιαφερει....

Θα κανω οσα εχω χρονο να κανω...τι να γινει..θα ηθελα να σταματισω πιο νωρις αλλα επειδη θελλω να ειμαι μετα περισσοτερο χρονο με το νινι στο σπιτι θα σταματισω οσο πιο αργα μπορω..

Απλα το περισσοτερο θελλω να ειμαι καλα σ επριπτωση που τα πραγματα δεν πανε οπως τα θελλω..για ολα τα υπολοιπα ειμαι πολυ αισιοδοξη και πολυ καλα ...

δεν εχω βεβεια την στιριξη που θα ηθελα και οι δικοι μου δε με καταλαβινουν..μονο η πεθερα μου ειναι καπως υπερ του θεματoς και ας μην εχει ιδεα για τιποτα περι VBAC

Οσο για το βαρος δυσκολα θα καταφερω να παρω πολυ...εκτος και εαν κοπουν οι αναγουλε ςκαι οι καουρες και πλακοθω στο φαη :lol::lol::lol::lol:

Για την ωρα τροω ελαχιστα πραγματα τα οποια δε με πειραζουν....

Μίλησα με τη συμπεθερούλα μου, τη Λένα στο τηλ και ανέβηκα λίγο ψυχολογικά.... :roll::roll::roll: Ακούω και την Ιω μου που τραγουδάει "Α μπε μπα μπομ του κειθε μπομ....Που θα πας εκεί, στη Βόρεια Αμεική να δεις και τον παππού που παίζει μουσική...Όλια τα κοιτώ σαν παιδί χαζό, την Ακόποη και το Υκαβηττό..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Το αστεράκι μου.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Εγώ όσες φορές έχω φτιάξει τσιζ κεικ, έχω πάρει το έτοιμο Γιώτης απο σούπερ μάρκετ... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Παναγιώτα τι έλεγαν στο σεμινάριο;;;Για πες τίποτα... :?:?:?:?:?

Μάγδαααααα χόρτασες ύπνο σήμερα...Την τίμησες τη μέρα δεόντως.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσααααααα περαστικά ρε.....Ελπίζω μην κολλήσει η μπουμπου.... :?:?:?

Ασχετο!!!!!!!Είδατε χθες Dancing with the Stars;;;;;Ρε κορίτσια είδατε πώς ήταν η Ζέτα;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Τι κορμί;;;;Πόσο αδύνατη;;;;; :o:o:o:o Σα να έχει ανορεξία..Κάτι ποδαράκια σαν ξυλάκια...Έμεινα μαλάκας... :shock::shock::shock::shock:

Απο την παρασκευη ειχα παλη κατι χαζες ταχυπαλμιες και ανισυχια..το απεδωσα στο αγχος της δουλειας...την Κυραικη ομως ξυπνησα με πονο στην καρδια και γεννικα στον θωρακα αλλα απλα ειχα λιγο ανεβασμενη πιεση- οχι σε ανοσηχυτηκα επιπεδα και μετα μιλησα μ τον καρδιολογο του πεθερου μου με ρωτισε γαι αλλα συμπτωματα αλλα πο τι στιγμη ποπυ νιοθω το παιδι ολα ειναι καλα

Γωγω μου το θεμα ητανε "Απομακρυνση μητερας και βρεφους" σε σχεση παντα με το θηλασμο.Δηλαδη πως επιδρα και τι μπορει να κανει ο θηλασμος οταν το μωρο απομακρυνθει για οποιοδηποτε λογο απο τη μητερα του. Θα στα πω απο κοντα. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμενα η Ζετα πιο πολυ μου αρεσε πριν. :?

Χρυσα μου.Τωρα το διαβασα.Ο δικος σου καρδ. τι σου ειπε;;Τον πήρες;;;

Σας αφηνω.Φιλακιαααααααααααα

Χρύσα ακόμη αναγούλες?

Πω....το χειρότερό μου ήταν στην εγκυμοσύνα αλλά ευτυχώς κράτησε μόνο 2 μήνες.

Από καούρες ήμουνα χάλια ειδικά προς το τέλος που είχε σφηνώσει η Μαρκέλλα το κεφάλι της στον εισοφάγο μου :twisted: αλλά συνέχισα να τρώω τον άμπακο και να πίνω μετά σιροπάκι - γκαβισκόν, υπάρχει εκεί? Θαυματουργό...

Γωγώ, τι φοβερή η Ιω!!! :D Τρομερή ανάπτυξη στο λόγο!

Χρύσα, ο πόνος στο στήθος μπορεί να είναι και από καούρες! Επειδή λες ότι έχεις...

Με είχε πιάσει πρώτη φορά ένα καλοκαίρι και ήμουνα σίγουρη ότι θα πάθω έμφραγμα. 'Ενιωθα πόνο και πίεση στο θώρακα. Τελικά δεν ήταν καρδιά αλλά το τηγανητό γαυράκι :lol:

Θελω να κάνω ψαροκροκέτες μήπως και φάει λίγο ψάρι το ιδιοτροπάκι μου...

Κάνει καμιά σας να μου δώσει συνταγή? Δεν 'εχω φτιάξει ποτέ..

Ασε Μαγδα..αλλα τωρα πλεων εινα αναλογα με την ημερα...δεν εχω παντα ουτε καθε μερα ολη μερα φτου φτου

Αυτο μου ειπε και ο γιατρο ςμου..οτι μπορει να ειναια πο την καουρα η επειδη εχω την ταση να κοιμαμαι μπρουμητα

Φταιει και το βαρος βεβεια...γιαται πριν 3 χρονια ημουν 20 κιλα πιο επευρια...πως τα καταφερα ετσι δεν ξερω....η μαλλων ξερω

παντως αφου γεννισω και μετα εχω προγραμματσιμενες πολλες εξετασεις....να δω οιες θα πρωτοκανω...συν ενα δοντι για απονευρωση και σφραγησμα....

κλαψ

Ψαροκροκετες ευκολα ρε...παρε μπακαλιαρο βουτα τον σε αλευρι αυγο και φρυγανια και τηγανησε η ψησε σε φουρνο

Θελω να κάνω ψαροκροκέτες μήπως και φάει λίγο ψάρι το ιδιοτροπάκι μου...

Κάνει καμιά σας να μου δώσει συνταγή? Δεν 'εχω φτιάξει ποτέ..

http://www.sintagespareas.gr/sintages/p ... ketes.html

εγώ πάλι θα έπαιρνα σολωμό φιλέτο και θα το βουτούσα σε αλεύρι, αυγό και φρυγανιά και μετά τηγάνι ή ΄φούρνο.....δεν γίνεται και έτσι? :?

Καλημέρα! Ντροπή σας! Τόσες σελίδες και μιλάτε ακόμα για το τσιζκέικ;;;; Μπήκε και φωτογραφία...

Κάνω αποχή απο τα γλυκά και εχω πάθει στερηση.

Παναγιώτα λες; Εγώ νομίζω ότι το παθαίνω επειδή το δεξί στήθος έχει 2 ινοαδενώματα και πιθανόν να έχει κάποια ευαισθησια. Να πω την αληθεια βαριέμαι να κουνήσω και να παω στη γυναικολόγο... Νομίζω ότι εχω παθει τεμπελιαση. Βαριεμαι να κάνω το παραμικρό. Λετε να είναι καταθλιψη; Λέτε να φταίει η στέρηση της ζαχαρης;

Χρόνια πολλά στα μωράκια που γιορτάζουν! Πάω να κάνω τραχανά. Παραγγελία από τη Ναταλία.

Αρχές Απριλίου θα πανε 5ημερη εκδρομή... Πρωτη φορά τοσες μέρες χωρίς το μωρό μου. Της ετοιμαζω και παρτυ.

Σας φιλώ και στηριζουμε τις γεματουλες του φορουμ: Δεν μιλάμε για γλυκα!

Αργυρουλα ποσο ψηλη ειναι η ΡΕΑ; Είναι ωΡΕΑ!

Θέλω να τις κάνω μπαλάκια για να της κεντρίσω το ενδιαφέρον.

Αν αλέσω ωμό το ψάρι και βάλω αυγό και φρυγανιά? Θα πλάθονται? Κάνει να αλέθουμε το ψάρι ωμό?

Και μετά να το κάνω στον ατμό ή να τις βράσω? Δε θέλω τηγάνι...

Αθηνά :lol::lol::lol::lol::lol:

γελάω με τη Ρέα την ωΡέα :lol:

Είμαστε συνάδελφοι από ότι έχω καταλάβει!

Όχι στην αποχή από γλυκά γιατί εγώ τα τσακίζω καθημερινά :lol:

Στα μαθηματικά ;)

Σε τι είναι το διδακτορικό σου? Εχεις πολύ ακόμα? Εγώ θα σου έλεγα να το συνεχίσεις. Κρίμα να το αφήσεις αν έχεις ξεκινήσει.

Και μετά να το κάνω στον ατμό ή να τις βράσω? Δε θέλω τηγάνι...

:ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

κάντο στον φούρνο :D

δεν ξέρω τι ύψος έχει η ωΡέα μου :D ....θα την μετρήσω, ποιά ώρα της ημέρας είναι η πιο σωστή για μέτρημα?

Αρχές Απριλίου θα πανε 5ημερη εκδρομή... Πρωτη φορά τοσες μέρες χωρίς το μωρό μου.

5νθήμερη? πού? πόσο? τόσο μικρά? ρε συ τον εμπιστεύεσαι τον νηπιαγωγό? :?

γεια σας κοριτσια!!!

νατασουλα να χαιρεσαι την ελενα!! να ειναι παντα ευτυχισμενη κ να σας γεμιζει μονο χαμογελα!!!! να εχετε υγεια κ ολα τα καλα του κοσμου στα ποδια σας!

μαρακι να χαιρεσαι κ εσυ την φαιδρουλα σου!!! να εισαστε αγαπημενοι κ να εχετε οτι καλυτερο!!

φρανιτα κ εγω σε ρωτησα ποτε φευγεις..:roll: αντε πλησιαζει ο καιρος

σισσιω δηλ τι ωρα σε βολευει αυριο?

δεν ξερω αν θα ερθω, θα παω παιδιατρο τον μικρο σημερα κ αν μου πει οτι δεν εχει τπτ θα ερθω αλλιως οχι!

εχει λιγο βηχα κ λιγες μυξες.. απλα αγχωνομαι λιγο επειδη στο σχολειο κυκλοφορει ιωση λαρυγγιτιδας

αχ ρε συμπεθερουλα!! αντε ποτε θα γεννησεις κοριτσαρα μου να δουμε κ την αλλη κουκλαρα!!

αντε περναει ο καιρος! μη συγχιζεσαι, κ εμενα θα με νευριαζε αυτο το πραγμα που κανει η πεθερα σου αλλα σκεψου οτι κανεις κακο στον εαυτο σου με τα νευρα.. κ θα συμφωνησω σε αυτο που ειπε η φραν!

σαγαπω πολυ!

μαγδουλα τι κανετε? γιορτασατε σημερα τη μερα του υπνου με τρελο παρτυ? :lol::lol:

χρυσα καλα ρε ακομα αναγουλες εχεις??? α πα πα πα!

μαριαιωαννα ειναι πανεμορφες οι μικρες στη φωτο!! τελειες!!

αργυρουλα με λες χαζα! αν φυγεις ποιος θα δινει οδηγιες στις αθηναιες για το μετρο??

ποιος θα μας δημοσιευει ερευνες?? :D

κατσ' κατ'!!

μιτσακι κ τραγουδιαρα???? :lol::lol:

θουλη τι κανεις, πως ειναι ο μικρος σημερα? επεσε ο πυρετος?

νατασα λαβι περαστικα στην ειρηνουλα σου!

εμ ηθελε κ φιλι το καμαρι σου! :lol::lol:

αθηνουλα τοσο μικρα κ θα πανε κ 5ημερη?? ουαου!

εγω θα φοβομουν τρομερα!

χμμμ δε θυμαμαι αν ξεχασα καμια... τα φιλια μου στις υπολοιπες!

παω να φαω τις φακες μου!

καλησπερα..

νατασουλα μου να χαιρεσαι τη ομορφη κορουλα σου..χιλιοχρονη κ ευχομαι απο δω κ περα να λυθει η γλωσσα της για να δεις οτι θα τα πει ολα μαζεμενα ;) φιλια στο κουκλο

μαρια να χαιρεσαι τη κορουλα σου..σε σενα ευχομαι να βαλει σε ενα μηνα ενα κιλο :?:mrgreen:

να τη δεις νυφουλα..φιλια

κοιμουντια τα μωρα οποτε δε διαβασα τιποτα..οτι πρλαβω

ο θοδωρης εχει 39,1..εδωσα γκαντιλ κ κατεβηκε..οποτε ουτε κ αυριο θα παει μαλλον παιδικο :shock:

το βραδυ παλι σηκωθηκε,,στις 2 κ παλι τα ιδια..κλαματα με ζητουσε ηθελε γαλα,δε ηξερε τι ηθελε..κ μετα απο 50 λεπτα κοιμηθηκε

κ ξανα ξυπνησε 5 κ ειχε ανεβασει πυρετο αλλα τουλαχιστον δε ουρλιαζε

το πρωι ξυπνησαν κ τα δυο 7,30 ημουν μονη κ δε ηξερα πιο να παρω

ο θοδωρης παλι στη γκρινια κ να κανει οοοοοοτι μου τη δινει..δε θελει καλτσες να ντυθει να αλλαξει παμπερς

μεχρι κ στο μπαλκονι βγηκε κ δε ελεγε να μπει..ωσπου τον αφησα ν αδω ποσο θα κατσει

σαε φιλω ολες..

αχ κοριτσια... ο αναστασης εχει καιρο που δε θελει να του βγαλω το παμπερς.. ουτε να του το βαλω..

γινεται ΜΑΧΗ!

ποτε δεν ηθελε αλλα τουλαχιστον καθοταν κ τον αλλαζα ορθιο

τωρα με τιποτα

μονο σε αλλαξιερες καθεται κ αυτο επειδη ειναι ψηλες :lol:

Γειά σας μανούλες

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές να είστε καλά και ότι επιθυμείται

Μαρία να χαίρεσαι την Φαίδρα

Επειδή είμαι δουλειά και καίγομαι στην κυριολεξία :evil::evil::evil::evil::evil: και δεν ξέρω αν προλάβω να σας διαβάσω ας με ενημερώσει κάποια τι κανονίστηκε για αύριο

Σας φιλώ

εγω δεν ξερω ποτε θα κανω τα γενεθλια του μικρου...

ελεγα να τα κανω κυριακη αλλα αν φυγει ο τολης αλεξ για τον μπαμπα του?

δε θελω να τα κανω κ να λειπει...

κ δεν ξερω τι να κανω, εχω κ τη μαργαριτα να περιμενει το οκ για να κανει την τουρτα...

ουφ!

κ να πω οτι θα τα κανουμε το αλλο σκ αν ο τολης δε φυγει τωρα κ φυγει το επομενο???

εκστασηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι κοριτσαρα μου??

ιουλια τι κανετε??

νατασουλα θα σε περω τηλ το απογευμα να σου ευχηθω για την κοριτσαρα!!!

φιλακια!

Προσπαθω να σας διαβάσω αλλα εχετε τον ατελειωτο ...

Ρε Κοριτσια η Πατσουρου ειναι σαν κοριτσακι.Καμια σχεση με τη φωτο στο βιβλίο.

Αχ, Η Αγλαϊα ομως...Ολα τα λεφτά.Απιστευτη. Πολυ καλη ομιλητρια.

Δεν ειναι φοβερή ? Φανταζομαι και τα ατομα που δεν την συμπαθουν απο τα γραφομενα της , σιγουρα θα αλλαξουν γνωμη αν την γνωρισουν απο κοντα .

σας διαβασα αλλα μην περιμενετε σχολιασμο ....μα πατε καλα ποσες σελιδες !!!

πηγα σημερα στο Ελενα και πηρα κατι εξετασεισ ...την τριτη εχω και ντοπλερ ....

νυσταζω και ο μικροσ εχει ντουρασελ ...

χρονια πολλα στα μικρα μασ κοριτσακια !!!παντα χαρουμενα και ευτυχισμενα να ειναι .

Kαλησπερα!!!

Εχω διαβασει μεχρι την 5 σελιδα...αλλα να σας πω 2 λογια γτ το μωρο μου μαλλον θα ξυπνησει συντομα...Εχει βηχα κ μυξες...Πηγαμε στη γιατρο του τεβε..Την ακουσε κ μας εδωσε σιροπι κ θαλασσινο νερο(κατι λαθος γραφω>.. :? )

Οποτε δεν τολμω να ερθω αυριο στον καφε...Εκτος κ αν παω νωρις κατα τις 4 να πιω καφε μονο με τη Σισσυ κ στις 5 που θα ερθουν τα μωρα με τα μωρα τους :lol: να φυγω!

Νατασα μου να την χαιρεσαι κ απο εδω!!!!Ολα τα καλα της γης στα ποδια της!!!Ετσι κ αλλιως με τετοιον χαρακτηρα θα τους εχει ολους κ ολα στα ποδια της!!!

Μαρια να χαιρεσαι την μικρουλα σου!!!Παντα ευτυχισμενη-οι!!!!!

Σισσιω...Μ'αρεσε πολυ το σχολιο σου περι συναντησης μας!!!Χαρηκες πολυ που με ειδες αλλα ακοοοομα πιο πολυ που σου εφερα τη φιλη μου!!!Καλε σαν δεν ντρεπεσαι λιγακι???????? :lol::lol::lol::lol:

Σιγα μη σου πω καλη κουβεντα τωρα μετα απο αυτο!!!! :P:P:P:P

Αλλωστε δε σε ξερω τοσο καλα(χαρακτηρα) οποτε τι να πω?Το οτι εισαι εξυπνη φαινεται κ απο τα γραπτα σου!Ομως στις φωτο "χανεις"!Νομιζω οι περισσοτερες!Απο κοντα εισαι ...Ουπς...Παραλιγο να γραψω πολυ καλη κουβεντα!!!!!!!!!!! :P

Καλως σας βρηκα κοπελες μου!!!!

Γωγω να πω κ εγω οτι εισαι απαραδεκτη?Και οτι δικαιολογείσαι ΜΟΝΟ μερικώς λογω ορμονων!

Καλυτερα αγαπουλα μου να δειχνεις περισσοτερο σεβασμο!Η γλωσσα τσακιζει κοκκαλα αρκει να την χρησιμοποιεις σωστα(και οχι δεν ειναι σεξουαλικο υπονοουμενο! :lol::lol: )

Κατα τ'αλλα οκ...Γελασα πολυ με το ντυσιμο κλπ!

Το ιδιο κ με τη φιλη μου την Ιουλια (που μου ελειψε πολυ!)!!!Η πεθερα σου ειναι για αμπιγιεζ των τοπ μοντελ!χαχαχαχαχα

Λεναρα μου!!!Ηρθα γυναικαρα μου να σ'ανεβασω!!!Θα σου τηλ οταν ξυπνησει η Πριγκιπισσα Αννυ!!!!

ΑΑΑΑΑ!!!Κοιμηθηκε στην κουνια της για 2η φορα!(μεσημερι!!) Την αφησα να παιξει με το αρκουδακι της για να βγαλω τα ρουχα απο το στεγνωτ....Φωναξε 59768340 φορες ΜΑΜΑΑΑΑΑ!Πηγα 2-3 φορες κ της ειπα να με περιμενει κ πριν τελειωσω το διπλωμα κοιμοταν!!!!! :D:D:D

Παω να συνεχισω διαβασμα...Σας φιλω!!!!

τσα και απο μενα.. :D:D καλοριζικο και αυτο το τρενακι..αργησα λιγακι να ανεβω..εχω δουλιτσα... :(:(

αντε να φτιαξει ο καιρος για πολλες πολλες ατες με τα μωρακια μας!!!!!!! μικρα και μεγαλα( τους μπαμπαδες τους εννοω... :lol::lol::lol: )

Νατασουλα μου και Μαρακι μου να σας ευχηθω και απο δω...να τις χαιρεστε τις κουκλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τι ςκαμαρωνετε μια ζωη...να ναι γερεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!! τυχερες και πολυ που ευτυχισμενες στην ζωη τους...

Μαρακι ειναι σαν αγγελουδια στην φωτο...πολυυυυυυυυυυυ γλυκιες!!!!!!!!!!!!

Θου μου περαστικα στον μικρο αγαπη μου...ελπίζω συντομα όλα καλα..υπομονη κοριτσαρα μου...

χρυσα μου τι επαθες με την καρδια?ολα καλα τωρα?το περπάτημα το εχεις καθιερωσει που σουν χαν πει οι γιατροι? :roll::roll: ο φοφος μας και ο μικρουυυυυυυυυυυυλης καλα? κλοτσαει πιο πολυ τωρα ε?

μωλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οπως ειχε και το σισσακυ μας μια απορια.. :oops::oops::oops:εχω και εγωωωωωωωωωω...και θα σας την πω...μην με μαλωσετε.... :oops::oops:

εγω τι ν απω..που οποια με γνωριζει με λεει τρελοκομειο...σουργελω...δεν εισαι οπως γραφεις.... καμμια σχεση...:lol::lol::lol: δηλαδη τι εντυπωση βρε αγαπες μου σας δινω....????????????????να υποθεσω καλη ε???????????και οτι ειμαι εξω καρδια ε????????? ε ναι ενα παιδι το κρυβω μεσα μου....για πειτε μουυυυυυυυυυυυ....

αναστασακι μου και εγω σε συμπαθησα πολυ κοριτσαρα μου και η αννυ γλυκααααααααααααααα...περαστικα στην μικρουλα.... :(:(

τωρα που ειπα αννυ...να δουμε το αννιω...πουτ@@@@@ :lol::lol: τι θα κανει στο νησιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.... :roll::roll: ανυπομονω να το δωωωωω...

σισσακυ μουυυυυυυ καλο ταξιδι φιλησε μου όοοοοοολες τις θεσ/κιες μια προς μια...χρυσουλινι μου θα θελα πολυ να μουν και εγω στην παρεουλα σας...σμουτςςςςςςςςςςςς...

γωγακι μου γλυκο...μιλησες όντω ς πολυ ασχημα στην πεθερα...καλα εκανες και ζητησες συγνωμη κουκλα....ηρεμησε οι ορμόνες ξερω ότι ειναι καπως..καμε υπομονη σε λιγο θα ρθει η πιο γλυκια ζουζουνα ...και θα πετας!!!!!!!!!!!!!! ;);)

αρτζι εδω να μεινεις!!!!!!!!!! και μην ακουω χαζα...ακουυυυυυυυυυυυυυυυυυυς????????????

σας φιλω όοοοοοοολες τις υπολοιπες..γιατι ηδη εγραψα σεντονι.... :oops: πάλι... :lol::lol:

μαιμουδακο,αφρο,χιονουλα,αθηνα,λαλα,παναγιωτα,λενακι 26,μπεμπουλης....φιλουνιαααααααααααααααααα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...