Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

Λένα να χαίρεσαι τον Αναστάση, να τα εκατοστήσει, ευτυχισμένος, υγιής και πάντα πρόοδο στην ζωή του να έχει :x:x:x

Καλή Κυριακή σε όλες! :x

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα!!!

ναι βρε γιωτουλα μας ελειπε και η κωνσταντινα!!! :x:x

η μαρθουλα για τα εντος θεσσαλονικης ελεγε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παραπονιαραααααααα :x:x:x:-p:-p:-p:-p

σημερα ξυπονησαμε 10 παρα τερταρτο αλλα με την ενα ωρα 11 παρα τερταρτο..πηγε ο μικρος στο παρκο και εγω πρεπει να στριμωξω ολες τις δουλειες σε 1 ωρα λιγοτερο..μα γινεται αυτο??? :o:o

παωωωωωωωωωωωω

υγ το βραδυ να φτιαχτουμε να βγουμε πιο καλες φωτογραφιες..και πιο πολλες να φιανομαστε καλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πολυχρονος ο ανατσασης ο ζουλιγκαν!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Γιατί για να πας σε αυτές τις θέσεις πρέπει να είσαι ο πρώτος ανηψιος του

πρωθυπουργού :roll::roll::roll::roll:

όχι ότι δεν θα θέλαμε δλδ

δεν νομίζω!!! εντάξει λίγο σπρώξιμο, αλλά όχι τόοοοοσο πολύ!!!! ψάξτο, αν μιλά αγγλικά.....ε δεν έχετε και κανένα? :?::o:o:o:o:o:roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλημέρααααααααααααααααααααααα.........Τι κάνετε;;;;;;;Εγώ μιλησα με τη συμπεθερούλα μου...Της έδωσα τις ευχές μου.... :D:D:D

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ, ΓΑΜΠΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... :x:x:x:x:x:x

Όσο για το χθεσινό πάρτυ, οφείλω να ομολογήσω ότι ζήλεψα που δεν ήμουν κι εγώ... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: Αλλά σε μια εβδομάδα είναι τα γενέθλια της Ιως μου... :D:D:D:D

Και πως να μην τα περάσατε καλά βρε γαϊδάρες, αφού είχατε χώσει τη συμπεθερούλα μου να προσέχει τα μικρά κι εσείς καθόσασταν και τρώγατε και κουτσομπολεύατε;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))

Καλά τα παιδάκια σας είναι όλα τέλεεεειααααα......Η Έλενα και ο Φόφος έχουν απίστευτα μπουκλάκια... :D:D:D:D:D Κουκλιά!!!!!Η Άννυ επίσης πανέμορφη, ο γαμπρός μου θεός, ο Φιλιππάκος κούκλος, αλλά λίγο αδύνατος μου φάνηκε ρε Βένι.. :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Ο Μιχαλάκης παλικαράκι.... :D:D:D:D

Για εσάς τι να πω;;;;Ψηλέγκωωωω μην ξαναφήσεις σγουρα τα μαλλιά...Με ίσιο είσαι καρακουκλάρα και για τη φράτζα θα συμφωνήσω με τη δευτεροσυμπεθέρα Θούλη.....Δε μου αρέσει....Και επειδή μια φορά δικαιούσαι να κάνεις λάθος, να μην τα ξανακάνεις έτσι.... :twisted::twisted::twisted:

Λάααααλλλλλλλααααααα τι κάνετε ρε;;;Τι ωρα ξυπνήσατε σήμερα που άλλαξε η ώρα;;;; :lol::lol:

:lol:

Παπιομάνααααα τι έγινε ρε κοριτσάκι μου;;Γιατι δε θα μπαίνεις;;;;; :?:?:?:?:? Συνέβη κάτι;;;; :roll::roll::roll::roll: Έλααααα μείνε...Πως θα αντέξεις μακριά μου;;;;; :lol::lol::lol:

Αφροοοοο τι γλύκας ο Μανωλιός.... :x:x:x:x

Σήμερα η Ιω κομήθηκε όόοοολη νύχτα στην κούνια της... :D:D:D:D:D:D:D:D

Τι άλλα;;;Για πείτε κανα νεο, κανα κουστομπολιό... :lol::lol::lol:

Ρε κορίτσια τι έχει η παπένια σήμερα;;;;; :roll::roll::roll::roll: Γιορτάζει;;; :roll::roll:

Δημοσίευση

καλα αυτο δεν λεω μαρη γωγω τοοοοοοσο καιρο πως ο μικρος μου ειναι μινιον??????

δεν με παρακολουθεις καλε ή με δουλευεις????παιζεις με τον πονο μου???????????? :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Ναι καλε σημερα ειναι του Λαζαρου..γιορταζει ο Λαζαρος και η Λυδια..και η Ματρωνα..

Τι επαθε το Καρολινακη μου σημερα;;;;;

αααα πολυχρονη τοτε η λυδια!!!!!!!!!!! και του χρονου με υγεια!!!!!!!! :):):):):):):):)

αφηστε με καλε να παω να κανω δουλειες!!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλε Χρονια Πολλα στην Παπένια!!!! :x:x:x

Χρυσα του Λαζαρου βρε πέφτει Σάββατο πριν τη Μεγαλη Εβδομαδα!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν εχεις ακουσει που λενε Σαββατο του Λαζαρου,Κυριακη των Βαϊων.... :lol::lol::lol:

Ρε Βένη οντως , αν ξαναμιλησεις για κιλά θα σε [smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif]

Καλε κουκλες ησασταν στις φωτό!!!Τι να φτιαχτειτε;;;

Γωγω ετοιμασε τις μηχανες να βγαλουμε και στα δικα σας γενεθλια φωτο!!!! :mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση
εμένα δεν με απασχολεί ,ότι θέλετε!!

1) Εγώ

2)Θουλι

3)Νατάσσα

4)Νατάσσα

5)Αναστασία

6)Αναστασία

7)Αργυρώ

8)Ιουλία

9)Ιφιγένεια

10)Λαμπρινή

11)Αφροδίτη

12)Μάγδα

13)Βενετία

14)Μαργαρίτα

15)Γκρούσι

16)Ελευθερία

17)Μαρία

18)Λένα

19)Χρύσα

20)Λένα

21)Αθηνά

22)Σίσσυ

23)καρολ

24)Δήμητρα

25)Βίκυ

26)Γωγώ

27) Παναγιώτα

28)Φρανίτα

29)Μπουρεκάκι

30)Ποντικάκι

31)Ευη

32)Χρυσάνθη

33)Eλένη

η σειρά ειναι τυχαία για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις!!!! καλέ πολλές είμαστε!!!!

θυμηθηκα επισης

34)Aurore

35)λουκουμάς

36)φροσακι

37)αμάντα

38)thalassa

39)lemon

40)Κωνσταντινα

Τις εκανα 40!!!Πω πω πολλες ειμαστε ζωη να εχουμε.αν γραφαμε καθε μερα ολες θα αλλαζαμε 5 τρενακια την εβδομαδα.

Δημοσίευση

Καλε το εορτολογιο το λεει οτι ειναι σημερα του Λαζαρου...εγω με τα θρησκευτηκα δεν τα παω και τοσο καλα!!!!!

τι κανει ο Νικολας;;;

αχ ζηλευω..θελλω και εγω να ερθω στο Παρτι της Ιωαννας

ξεσκονησα και το σαλονι..να δω ποτε θα μου βαλει ηλεκτρικη ο συζηγος

Καλε λαλα γιατι εφηγες,...γραψε καλε για του ςνονους...με ενδιαφερει πολυ η αποψη σου

Δημοσίευση

Βένιιιιιιιιιιι αυτό λέω μαρή...ότι όντως είναι μινιόν....Αλλά δεν πειράζει....Να σου πω την αλήθεια χωρις να θέλω να σε απογοητεύσω ξέρω πολλά παιδάκια που μωρά ήταν αδυνατούλικα και τώρα ξεχειλίζουν από πάχος.... :?:?:?:?:?:?

Χρύσαααααααα έλα κι εσύ στα γενέθλια μάς... :lol::lol::lol::lol: Σήμερα είναι της Σταυροπροσκυνήσεως και όντως γιορτάζουν οι Λυδίες..Οι Λάζαροι όχι.....Γέννησα την Ιωάννα Σάββατο του Λαζάρου πριν 2 χρόνια... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Καρολινάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΛΥΔΙΑΚΙ ΣΟΥ...ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΕΝΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ..

:x:x:x:x:x:x:x

Σαβρογιώταααααα τι κάνετε;;;;;;;

Παναγιώταααααααααα θα ετοιμάσω μηχανές...Φερτε κι εσείς τις δικές σας... :D:D:D

Δημοσίευση
βρε Παναγιωτα εγώ δεν θυμαμαι καμμιά απο αυτες τις 5 εδώ!!! συμπαθάτε με! :oops:

:lol::lol::lol:

Κοιτα, εγω ειμαι και λιγο database!!!! :lol::lol: Επισης

41)Τρισευτυχισμένη

Χρυσα μου καλα είμαστε κοριτσαρα μου!!! Τελικα αποφασισες για τη μοιρα των σαλιγκαριών;;; :lol::lol::lol: Η πεθερα μου τα κανει στιφαδο.(εγω δεν τρωω).

Επισης, 60 ευρω στη λαϊκη;;; :?:?:? Πω πω ,που φτασαμε!!!!

Ρε κοριτσια εγω για να βγουμε βολτα θελω να ετοιμαστω (εγω,σπιτι,παιδια) 3 ωρες.Μωρη Αφρο εσυ στο πατ κιουτ;;; :-bd:-bd:-bd

Δημοσίευση

Ναι καλες μια χαρα τα τηγανησε...μου αδειασ ετο λαδι και το κρασι και τωρα κατευηκε να τα φαει με τον γαμπρο του..μπλιαξ,,,

ρε συ δεν ξοδευα ποτε τοσ αλευτα..ακομα και οταν αγοραζα ψαρια...

παιρνω παντα λιγα γι ανα ξαναπαρω φρεσκα μετα μεσοβδομαδα και να μη μου μενουν...

αυτη τη φορα δεν ξερω..λεω το Ο εσυ φταις που ηρθες μαζι μου..γιατι χωρις πλακα δεν πηρα σχεδων τιποτα...

αντε εδωσα 4 ευρω στις σαρδελες..υποψιαζομαι οτι ο καλος μου ξεχασε καπου μερικα ρεστα δεν βγαινω αλλιως

Παναγιωτα εχει και ο Νικολας γεννεθλεια συντομα ε...πωπω

Δημοσίευση

Ναι Χρυσα μου,την Τεταρτη εχουμε!!!!(30/03) :mrgreen::mrgreen:

Εγω εχω παθει πλακα με το σουπερ μαρκετ.Ασε ντρεπομαι να πω ποσα δινουμε καθε εβδομαδα. :oops::oops::oops: Και να πεις οτι παιρνουμε και τπτ πολυτελειες....

Δημοσίευση

Αυτο λεγαμε χτες με τη Νατασα...

οτι παιρνεις τα βασικα και μαλιστα καποια πραγματα πχ χαρτοπετσετες κλπ τα παιρνεις ιδιωτικη ετικετα..και παλη ενα σωρο λεφτα φευγουν..

Και εμεις παιρνουμε τα βασικα...απλα καποια πραγματα δεν μπορεις να μη τα παρεις..κυριως σε οτι αφορα τα παιδια...

Να φανταστεις τωρα που ειχ επροσφορα τα παμπερσ και τα λιμπερο στοκαρα..πηρα και Νο 3 για το νινι...ποια εγω που δεν υπξηρχε περιπτωση να κανω κατι τετοιο πριν..

ασε που η εξαργηρωση ποντων απο την κλαμπ καρτα του μασουτη πεφτει συνεφο....

ποσο πια να κοψεις

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Αναστάση

ΚΑΛε τι κουκλες που ειστε ολες!!!!!!!!!!!!!!

αλλα τα παιδακια σας εκλεψαν την παρασταση και τελευταιο το τζιζ κεικ!

τι κανετε?

εγω τελειωνω το φαγητο....

καλαμαρακια με μακαρονακι κοφτο!

λεμε να παμε βολτα!

ελπιζω να τελειωσει καποια στιγμη με τπ πλυσιμο των αυτοκινητων!

Δημοσίευση

δηλ ειναι σιγουρο ?να της ευχηθουμε της παπιομάνας;

ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!

ναι καλε την Τρις και εγώ τη θυμηθηκα...τώρα... :oops:

γτ τρεις ώρες? εγώ θέλω 10 λεπτά! ντυσιμο τη μικρη ,2 πανες κ μωλομαντηλα κ οξω! ενταξυ εσυ εχεις κ το μικρο ,αλλα κ παλι το βυζί ειναι εντοιχιζόμενο!!!

Δημοσίευση

Κορίτσιαααααα μη μιλάτε για σούπερ μάρκετ...Όποτε πάω κατάθλιψη με πιάνει....Πήγαμε την Τετάρτη, πήραμε ό,τι μας έλειπε και είδη μαναβικής και πληρώσαμε 230 ευρώ... :o:o:o:o Και είδη χαρτικής και χλωρίνες κλπ παίρνω ιδιωτικής ετικέτας.. :?:?:?:?:?:?

Και σίγουρα πάμε και άλλες 2-3 φορές το μήνα, γιατί ξεμένουμε από κάτι...Συν κάθε τόσο στο μανάβη..Και σκεφτείτε ότι κρεατικά, αβγά και τυρί δεν αγοράζω γιατί μου τα στελνει ο πεθερός μου..Ούτε καρότα, κρεμμύδια και άλλα τέτοια δεν αγοράζω, γιατί μου τα φέρνει ο αδερφός μου... :?:?:?:?:?:?

Α, και στα 230 ευρώ που λέω τώρα δεν περιλμαβάνονται και είδη για τα γενέθλια της Ιως...Αναψυκτικά, ποτά και τέτοια.. :?:?:?:? Και λίμπερο πήρα μόνο μια συσκευασία μεγάλη..Θα ξαναπάω αν είναι αύριο γιατί ο Σκλαβενίτης τα είχε μόνο 13,40 νομίζω... :?:?:?:?

Εμείς Παναγιώτα θέλουμε κανα μισάωρο να ετοιμαστούμε για πρόχειρη βολτίτσα...Καλά όταν είχα την Ιω μωρό ήθελα καμια ώρα...Μπιμπερό, νερό, γάλα σκόνη, αλλαξιές κλπ.... :?:?:?:?:?

Κορίτσια εμείς δεν ξέραμε ότι είναι της Σταυρποπροσκυνήσως και μαγειρέψε η πεθερά μου κρέας με κολοκυθάκια που είχα ζητήσει...Μετά μιλούσα στο τηλ με τη μάνα μου και μου είπε ότι είναι νηστεία..Η πεθερά δεν έφαγε...Η μικρή κι εγώ φάγαμε...Μου λέει η πεθερά μου, "δεν πειράζει για σενα..Συγχωρείται..Έγκυος είσαι..." :oops::oops::oops::oops:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...