Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Ιουλιααααααααααααααααααααααααα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και την πιατοθηκη! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα βαλω τις...Αυθορμητες!!!!Εντελως αυθορμητες!!! :P:P:P

Και τα μωρα θα βαλω κ αν δε θελει καποια θα τη σβησω...

Νατασακι :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ανακαλυψες την Αμερικη με το "πισω"???????Αν κολλησει το συστημα δεν πιανει ουτε αυτο...

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ασε λε γμτ και με ειχε πιασει οιστρος ...Εγραψα για τουρτες , για νονους , για χιλια μυρια . Τελευταια το χα μαθει το μαθημα μου και εκανα αντιγραφή . Σημερα ξεχάστηκα :(

Για πες κανα νεο απο το παρτυ !!!!

Να πω χρονια πολλα στον αντρα της Γιωτας που τον ξεχασα μαλλον τωρα καταλαβα οτι εχει γενεθλια σημερα . Να τον χαιρεσαι και παντα ευτυχισμενος μαζι σας !!!

ΑΑα μαζευτηκατε πουλακια μου ? Για να σας διαβασω...

Δημοσίευση

Νατασσα το χω κανει και αυτο . Αυτο πιανει μονο αν σε πεταει στην κεντρική σελιδα , εμενα τωρα μου εβγαλε οτι δεν υπάρχει η σελιδα , οπως οταν δεν εχουμε συνδεση . Δοκιμασα μπρος πισω αλλα μου εμφανιζε κενο το μνμ !

Αχ και γω κανονικα για ενα μπανιο και νανι ειμαι γιατι παλι απο τα χαράματα θα μαστε στο ποδι ...

Δημοσίευση

11:03 που εγραψεη η λαλα βγηκα και εγω απο το δωματιο του Μ ...επιτελουσ κοιμηθηκε!!!

μπαβο -ητω (μπραβο-ζητω που λεει και ο Μ) που περασατε καλα και δεν ειχατε και μυξες :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Μπαίνω βιαστικά μόνο να πω στο γλυκό μου Αναστάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! :ymparty:

Πόσα κλείνεις φιλενάδα? :roll: Από ότι θυμάμαι είσαι μόνο ένα χρόνο μικρότερή μου...άρα...χμμμμ...τα 22? :lol:

Να είσαι πάντα ευτυχισμένη! :x:x:x

Και κάτι άλλα γεννέθλια πήρε το μάτι όπως γυρνούσα τις σελίδες αλλά δε θυμάμαι :oops:

Κάποιος άντρας? Χρόνια πολλά και σ'αυτον :D

Είχαν έρθει κάτι φίλοι μας με ένα παιδάκι λίγο μεγαλύτερο απ΄τη Μαρκέλλα. Περάσαμε πολύ ωραία και τα μικρά λύσαξαν στο παιχνίδι. Πολύ τα χάρηκα! Όταν καθίσαμε να φάμε η Μαρκέλλα τάιζε το φαγητό της στο άλλο παιδάκι - κάτι που σίγουρα δεν πήρε από τη μαμά :lol:

Σόρυ που δε σχολιάζω τίποτα άλλο αλλά πάω για ύπνο... Νυστάζω πάρα πολύ. Οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης έχει καταστρώσει το κοριτσάκι μου - με έχει λιώσει...

Δημοσίευση

Αν ποστάρετε στη γρήγορη απάντηση βγαίνει στάνταρ! Κάθε φορά που το παθαίνω το κάνω και ξαναεμφανίζεται!!!

Γιώτα να χαίρεσαι το Γ!!!!! Πολύ χρονος και ευτυχισμένος!!! Κόψατε τούρτα;;;

Λαλα πριν φύγεις να μου πεις να σου δώσω το τηλ μου!!!!

Αφου το θέλεις σαν τρελλή!!! Όχι πες.......

Αναστασία σε μυρίστηκα σε ένα θέμα.....

Πολύ γελασα με την κοπελιά!!!

Ξέρετε...

Δε σας το χω πει ποτέ....

Εχω τα άπειρα λεφτά!!! Έναν άντρα που μαγαπάει!! Μένω στο ονειρόσπιτο και τα παιδία μου κοιμούνται 15 ώρε ςσερί το βράδυ για να ρίχνω και γω τους ύπνους μου!!! Αλλά μη ζηλεύετε!!!

Και μη στεναχωριέστε που είστε φτωχές, οι άντρες σας δεν σας δίνουν σημασία, μένετε σε παράγκα και τα παιδιά σας κοιμούντε μόλις 5 ώρες το 24ωρο...

Θα αλλάξουν κάποτε τα πράγματα....

Ντοινγκ ντοινγκ ντοινγκ :shock::shock::shock:

Δημοσίευση

Αχου ψυχές μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα είστε και αύριο να σας δω και γω;;;;;;;;;;;;;;;

Τί κοιτάνε τα κορίτσια μας;;;;;

Μήπως νύσταζε ο Αναστάσης;;;;;

:lol::lol::lol:

Δημοσίευση

xaxaxa! Νατασακι ταυτοχρονα διαβαζω κ γελαω!!!! Στην "εφηβικ" φωτο ειμαστε καπως χαλια αλλα...Δε φοβομαστε τιποτα!!!!

Μαγδουλα μου ευχαριστω κοριτσαρα μου!!!!!Ναι!Εκλεισα τα 22!!! :lol::lol::lol:

Κ εγω θελω να κοιμηθω!!!...

Να βαλω 1-2 ακομα...

post-6933-13873936643313_thumb.jpg

Δημοσίευση

Απο τη βαρεμάρα μου ξέχασα να ευχηθώ!!!

Αναστασί χρονια πολλά και απο δώ

Νατασούλα και Λένα Χρόνια πολλά στα βλαστάρια σας!

Γιώτα να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Αχ μπράβο που περάσατε καλά κόρες! Ζηλεύω που δεν είμαστε και μεις εκεί... :roll::roll: Δεν πειράζει όμως θα έχουμε και μεις το πάρτυ της Ιω. ;);):D

Τελείωσα με τη Σίσσυ στο αλτερ και τώρα την γκουγκλάρω για να διαπιστώσω αν αυτά που είδα είναι ιστορικά αληθη! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::geek::geek::geek::geek: Ε δεν είναι! :geek::geek::geek::geek:

Κορίτσια σχεδον πάντα πριν υποβάλλω κάνω κόπυ το μνμ μου! :D Καντε το και σεις! Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος! ;)

Αχ κοριτσια πολυ χαιρομαι που σας ξαναβλέπω!!! :D:D:D

Αχ τι τέλειες φώτος!!!!!! Μπράβο κορίτσια!!!

Νατασα ξηγήσου μαρή!! Τι θέμα;; Ποιά τα λέει αυτά;;

Δημοσίευση

Νατασσα τι θες να πεις λεεεΕε? Οτι ειμαι χαζηηη??? :P ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ !!!!

Αααχχχ παιζακια και μαμαδες !!! Προσπαθω να τους αναγνωρισω ολους καλα παω μεχρι στιγμης ...

Η Ελενα ειναι μια κουκλιτσα !!!! Τι ομορφουλα , ξανθουλα και γλυκουλα που ειναι ?

Η Αννη (φιλενάδα εισαι σιγουρη οτι το ελεγε με -υ- στον μπαμπα της ? :P ) απλα μοιαζει με τριχρονο , κριμα το "καημένο" δεν τρωει :lol::lol::lol: Φοβερη , μου αρεσει παρα πολυ το βλέμμα της , σε "τρυπαει" !!!

Ο Φοφος ειναι με το κοκκινο μπλουζάκι ? Τι φατσα φοβερή ειναι αυτη ???? Σγουρο μαλλακι , πολυ ομορφος !!!!

Ο Αναστάσης δεν φαινετε καλα , σαν τη Χριστιάννα και αυτος , οταν κανει ντροπες σερνεται στα πατωματα.

Τα αλλα αγορακια δεν τα αναγνωρισα και ο Φιλλιπακος δεν φαινετε καλα ....

Θελω και αλλες φωτο να δουμε και τις μαμαδες και τα παιδακια καλυτερα !!!!

ααα τωρα βλεπω και αλλες !

Τι γλυκουλικα που ειναι τα παιδακια , θα τα φαω !!!!!

Καταλαβα και τον Μιχαλάκη!!!

Οι μαμαδες πολυ αυθορμητες :mrgreen:

Δημοσίευση

Λαμπρινή και Αναστασί και οι δύο ΛΑΘΟΣ το γράφετε το Άννι! βάσει Μπαμπινιώτη γράφεται με Ι. Τουτέστιν Άννι! Επειδή είναι ξενικό όνομα.

Βέβαια και οι δύο έχετε τα δίκια σας. Η Αναστασί το γράφει με Υ λόγω ξενικότητας ονόματος (μέχρι πρότινος έτσι εθεωρείτο σωστό) και η Λαμπρινή εκ της γενικής του ελληνικού ονόματος Η Άννα, της Άννης. :geek::geek::geek:

Να βλέπουμε και καμια Βίκη Φλέσσα!! Όχι μόνο τη ζωη της άλλης!! :P:lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλε τι παιδακια ειναι αυτα!!!! :x:x:x

Φτου φτου!!!Πολυ όμορφα!!!!

Επισης οι κοπελες που αγκαλιαζονται ποιες ειναι???? :?:?

Νατασα σε κουτσομπολευουν βρε κουτο;;Ασε, σε ζηλευουν για αυτο. ;)

Σας καληνυχτω. Το μωρο κοιμαται απο 10 παρα αλλα ο Ν εχει ακομη μέλλον.Φιλακιααααααααα

Επισης οπως γραφεται πατηστε Ctrl+A kai meta Ctrl+C.(to Ctrl na to exete pathmeno otan πατατε το γράμμα).Ετσι παντα κανετε copy χωρις να χρησιμοποιητε mouse.Ειναι πιο γρηγορο.

Δημοσίευση

γτ δε μου τις βγαζει ολες τις φωτο????????δε ειδα πολλες :(:(:(:(:(

αχ κ γω θελω να σας δωωωωωωωωωω..γμτ

ο μπεμπουλής μου μολις κοιμηθηκε :o

ο θοδωρης 11..αλλα 10,30 γυρισαμε..

πηγα απ τη θεια (γτ λενε οτι οταν σαραντιζεις πας απο 3 σπιτια)

κ μας εβαλε αλευρι στο μαλλι να γινει μεγαλος με ασπρα μαλλια

εβαλε με το δαχτυλο στο στομα ζαχαρη στου μωρου το στομα(εγω ετσι :twisted: αλλα λεει δε εβαλε πολυ :shock:

κ ενα κερμα για σιδερενιο..

ο μιρκος εκαψε το χερι του..κλαμαααααααααα

γιωτα να χαιροσαι το γ

μαρακι κ συ το στεφανι σου

εμεις καηκαμε..

της ιουλιας επεσε απο κουνια..

κ της νατασουλας κλειστηκε στο παραθυρο το χερακι

τριτωσε το κακο :(

δε βλεπω μπροστα μου

αργι ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΡΟΛΟΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

βενι καλη μου χαιροαμι που θυμασαι τη μ αρεσει :D:D:D

Δημοσίευση

Καλησπερα Χρονια πολλα στις εορταζουσες και ναχαιρεστε τα παιδακια σας που εχουν γενεθλεια

Σημερα η δικια μου το απογευμα ειχε τοσο βραχνη φωνη που τα ειδα ολα αλλα της ειχε πιασει γλωσσοδιαρροιαβρε σταμτα να μιλας την ελεγα μα τιποτα μας επρηξε, τωρα που κοιμαται καθομαι και ακουω μη πας κανει καμια λαχταρα,

Λοιπον μετα τις φωτο που ειδα απο τα γενεθλεια μη δω καμια απο σας να μιλαει για κιλα και διατα :evil::evil:

Καλα τα μωρακια σας κουκλια για δαγκωμα :D:D

ΑΥτο για το κεικ που διαβασα πριν αν εχουν μεσα περισσοτερα υγρα απο χυμους ή φρουτα γινονται νωπα μεσα δεν σκλυραινουν με τιποτα,

Δημοσίευση

Καλησπερα Χρονια πολλα στις εορταζουσες και ναχαιρεστε τα παιδακια σας που εχουν γενεθλεια

Σημερα η δικια μου το απογευμα ειχε τοσο βραχνη φωνη που τα ειδα ολα αλλα της ειχε πιασει γλωσσοδιαρροιαβρε σταμτα να μιλας την ελεγα μα τιποτα μας επρηξε, τωρα που κοιμαται καθομαι και ακουω μη πας κανει καμια λαχταρα,

Λοιπον μετα τις φωτο που ειδα απο τα γενεθλεια μη δω καμια απο σας να μιλαει για κιλα και διατα :evil::evil:

Καλα τα μωρακια σας κουκλια για δαγκωμα :D:D

ΑΥτο για το κεικ που διαβασα πριν αν εχουν μεσα περισσοτερα υγρα απο χυμους ή φρουτα γινονται νωπα μεσα δεν σκλυραινουν με τιποτα,

Δημοσίευση

παναγιωτα αυτες ειναι η λενα κ η νατασουλα

το ρουφιανεψα ε? :lol::lol::lol::lol:

αναστασιαααα

λοιπον εχω να σε πω 2 πραματα...

η φραντζα δε μαρεσει με τιποτα :oops::oops::oops::oops::oops:

κ επισης το ισιο το μαλλι :? ...μιλαμε ετσι πως σε ξερω εισια γκομεναρα... :D

σορυ που στο λεω αλλα μη σε πω το κλασικο..αχ κουκλα εισαι :?:?:?

τα μωρακια σας τελεια..ο θοδωρης κ η ειρηνουλα λοιπουν :roll::(:(

αχ γιαβρακια μουυυυυυυυυυυυυ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...