Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ούτε και μένα δείχνει να θέλει να αποθηλάσει ρε Αφροδίτη. Γιατί σκάς;;;;

Γωγώ θεά!!!

Έτοιμο το δωμάτιο;;;

Καλά και συ του κατηχητικού;;;;; Πως πήγαίνατε εκεί;;;;

Έχω την εικόνα της τρίχας, μακριάς φούστας και κότσο στα μαλλιά....

Βίκυ άσε το σίδερο...

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσακια?

Εμεις σημερα δεν πηγαμε πουθενα, παρελαση ειδαμε απο την τιβι και φαγαμε μπιφτεκακια με πατατουλες στον φουρνο! Μεσα στην παραδοση οπως βλεπετε! :D

Ιφι :lol::lol: πολυ γελασα με τον αντρα σου!! Αντρες παιδι μου τι περιμενεις..Χαιρομαι που εισαστε καλυτερα και ηθελα να σου γραψω σημερα..ευχομαι το Μαρακι να βρει ξανα το προγραμμα της..

Λαμπρινη και εμενα κατι δεν κου κολαγε με αυτην την βιταμινη. Στην μικρη εδινα οχι καθημερινα και στον μικρο δινω σχεδον καθε μερα. Λες να το κοψω? Μουρουνελαιο κανει να δινω και στο μωρο? Θα το ψαξω το θεμα παντως! Και εγω οποτε βλεπω ηλιο πεταω σκουφακια απο τα μικρα,βγαζω γαντια και τελος.Ειδικα τωρα τελευταια με τις καλες μερες ολο στο μπαλκονι ειμαστε!

Αργι ξερω βρε τι κανει αυτη η βιταμινη απλα οπως ειπα και στην Λαλα κατι δεν μου κολαγε τοσο καιρο. Καλα πολυ γελασαμε με το Reisebett!! :lol: Ηταν πρωι μωρε και δεν ειχα ξυπνησει καλα! :D Θα πατε τελικα?

Μαρια θεα η μικρη Φαιδρα!! Τσαμπουκαλου απο τωρα! :)

Ερη συγχαρητηρια στον αντρουλη σου!!!! Καλες βολτες απο εδω και περα! Χιονιζει ακομα?

Αφρο δεν θα ειαι ετοιμος για αποθηλασμο γιαυτο δεν ξεκολλαει..τελεια η διαφημιση!! :D Πολυ καλα τα ειπες στο θεμα με την Λενα..μα καλα δεν καταλαβαινουν πως εγινε μανα προσφατα και ειναι λογικο να μην εχει χρονο να μπαινει καθε μερα να σχολειαζει? Απορω πια τοσο πολυ τους πειραξε? Δεν προσβαλεις ποτε τον ιδιωκτητη στο σπιτι του!

Θου μου τα ιδια τραβαμε πουλοπομ! Θα κανω αυτο που λεγαμε σημερα..Σαν πας στην Καλαματααααα!!! :lol::lol::lol::lol:

Βενη τι κουκλος που ειναι ο Φιλιππακος!! :)

Σνοου και εκει κολλημα με την προβια ε? Την σιχαινομαι...καλα 2 χρονια απλυτο παπλωμα? :ymsick:

Σισσιω :YMHUG::x

Γωγω βγαλε την πανα καλε!! ειναι ετοιμο το παιδι! Και η Ε. εχει ενα μηνα που κανει κακακια και τσισα στην τουαλετα αλλα το βαδυ φοραμε ακομα πανα γιατι σηκωνεται βρεγμενη..

Η Ειρηνη στη αρχη επαιζε μονη της στις κουνιες αλλα σιγα σιγα αρχισε να πλησιαζει και αλλα παιδακια και να παιζουν μαζι.Τα παιχνιδια της τα δινει παντα οπως επισης περνει και αυτη τα παιχνιδια των αλλων παιδιων. Βεβαια εχει καιρο να παιξει με αλλα παιδακια γιατι οποτε παμε ειναι αδειες οι κουνιες! Μα καλα που τα κρυβουν τα Γερμανακια? Αν δειτε τα πιο πολλα παιδακια ειναι τουρκακια... :roll:

Δεν θυμαμαι αλλα! :oops: Τα φιλια μου και την καληνυχτα μου σε ολες! :YMHUG:

Δημοσίευση

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Κάποια γιορτάαααααααααζειιιιιιιι!!!

Αναστασία μου καλή μου φίλη Χρόνια σου ΠΟλλά!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύχρονη να σαι κοπελάρα μου και μόνο ευτυχισμένη!!! Ξέρω πόσο το θέλεις!!!

Να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου και να σαι σίγουρη πως είσαι η καλύτερη μανούλα για 'κείνη!!!!

Σας αγαπάμε!!!!!

Δημοσίευση
DEN SKAW anarotiwme ....sas grafw ksaploti ...exw sispaseis .

Έτσι ναι!! Να το δεχτώ!!! :lol::lol::lol:

Να πας για ύπνο να ξεκουραστείς!!!!

Λένα μου πως είναι ο μικρούλης;;Τί καινούγιο κάνει;;; Η δικιά μου όλη μέρα γελάει και κοπανάει τα πόδια της. Πολύ σβούρα είναι!

Έρη να χαίρεσαι τον άντρα σου!!! Συγχαρητήρια και για το δίπλωμα!!!

Δημοσίευση

Χρονια πολλα Αναστασακι!!!!!!!!!!! Να εισαι παντα γερη και να χαιρεσαι το

κοριτσακι σου το ομορφο!

Αφρο προσεχε παιδι μου! Ασε τις δουλειες κατα μερος!

Νατασα μου!!!! Καλα ειναι! Ηρεμησε απο τους κολικους τελευταια! Και εμενα ολη μερα γελαει και σηκωνει ποδια ψηλα!! Πλακα εχει! Καλα οταν βλεπει τη Ε. τρελενεται! Λες και τα καταλαβαινει ολα! Προχθες του εβαζε την πιπιλα, εκεινος την εφτυνε και γελουσε και αυτο εγινε καμια 10αρια φορες συνεχομενα! Ετσι :shock: τους κοιτουσα! Λεω αν ειναι δυνατον παιζουνε!!!! :)

Παρτε και ενα αρθρο που το βρηκα πολυ ενδιαφερον. Αξιζει να το διαβασετε.

http://skathari.net/2011/03/24/sos-o-co ... z1HejngWKp

Δημοσίευση

Δημητρούλι φιλάκια στην κοιλίτσα!

Θου σε πήρα τηλ αλλά μιλούσες κατά τις 10...

Μα κατηχητικό;;; :shock::shock::shock:

Μπορεί να μη θέλει να πάει το ΄παιδί!!! :lol::lol::lol:

Σιγά μη θέλει δηλαδή αφού θα κάνει παρέα με την κόρη μου!

Σισσιώ κάπου διάβασα οτι έχασες 3 κιλά σε 2μήνες;;;

Τα λέω καλά;;; Μια χαρά!!! Σε 4 μήνες θα έχεις χάσει 6!!!!Είμαι και Γ@#μώ τα μαθηματικά μυαλά όμως!!!!

Veni ποτέ δεν είναι αργά!!! Πάνε τώρα για το proficiency!

Anastasia δεν ξέρω αλλά αυτά τα σιρόπια δεν τα γουστάρω καθόλου. Δεν έχω δώσει ποτέ στην Ειρήνη και ελπίζω να μη χρειαστεί.Κάτι ξέρει η Α και δε θέλει να το πιεί!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κουκλες

δε μπορεσα να σας διαβασω ολες

εμεις για ακομη μια φορα αυτο τον μηνα εχουμε πυρετο και βηχα δε αντεχω αλλο :twisted::twisted:

πηγε της συνηφαδας μου η μικρη φετος παιδικο (μενουμε πανω κατω) και εχουμε κολλησει ολες τις ιωσεις.

Α να ρωτησω μου ειπε η μαμα της κουμπαρας μου οτι οταν το παιδι εχει πυρετο δε του δινουμε γαλα υσχυει?

μπεμπουλα και εμενα ετσι αρχισε και την κοψαμε την πανα 1μιση χρονων ουτε το βραδυ δε κατουριοταν πάνω της , τωρα καμια φορα αν την βαλω τιμωρια κατουριετε απο τ ανευρα της :twisted::twisted:

Κατηχητικο πηγαινα γιατι πηγαινε και ενα παιδι που αρεσε :oops::oops:

καταλαβαινετε για να γαμπριζω χαχαχαχα

Λενα καλο κουραγιο με τις ετοιμασιες

Μπεμπουλα εγω την

Δημοσίευση

τελειωσα το σιδερο!

ατελειωτα ηταν τα ατιμα!

το πρωι δουλευα...φαγαμε στην πεθερα....φυσικα και ο ΒΒ εκει!(βλ. παπους Π.)

φευγουμε και ερχομαστε σπιτι κατα τις 4 χωρις την μικρη γιατι ειχαμε γιορτη....τον αφησαμε εκει....πηγε ο Π. και τον πηρε στις 11:00 ειχε φρικαρει....10:00 το αργοτερο κοιμαται...χιιχιιχι!

σημερα η γιαγια του καθαριζε το μπακαλιαρο....μη λερωσει τα χερια του....!

πηγαμε στη γιορτη....αχ τι ωραια ηταν που δεν ειχαμε παιδι μαζι!

Αφροδιτη χαλαρωσε ..ξαπλωσε και ολα θα γινουν ....μη ξεχνας οτι αυτη η εγγυμοσυνη ειναι πιο κουραστικη γιατι εχεις και τον Μ.

Γωγω το κατηχητικο δεν σου παει καθολου!

οσο ημουν στην σχολη και εδινα για πτυχιο...εμενα σε ενα οικοτροφειο της εκκλησιας οπου φορουσαμε μονο φουστες....και φυσικα σεμνα ντυμενες....!

επησις στη σχολη δεν επιτρεποταν μακιγιαζ και τα μαλλια κοτσο....τα νυχια αβαφα η διαφανα!

για τη στολη μας ειχαν παραμανες να μην φαινεται το στηθος καθολου....και φυσικα η στολη 10εκ κατω απο το γονατο!

...πλακα ειχε....εγω τον ειχα το γκομενο μεσα πο τη σχολη...!

πριν κανα 5αρι χρονια συναντησα στο μετρο μια διδασκουσα και με ειχε ρωτησει αν τον ειχα παντρευτει....οταν της ειπα και οτι ειμαι με αλλον φρικαρε.....

μα για ποσο καλο κοριτσι με ειχαν?

που να μαθαιναν τα αλλα που εχω κανει...

Δημοσίευση

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!! πρωι πρωι ξυπνησε η μικρη σκατουλα κ με τραβουσε να σηκωθω απο το κρεβατι .. Σήκω Μαμά!Μέσα!!!

Ιφι ηθελα να δειξω τα χοντρα μαγουλάκια της Νίνας γιαυτο την άλλαξα ,δεν ειναι φτυστή ο Γ εδώ?ειναι το επόμενο πρωι ,ουτε μιας ημερας

Οκ αμα ξερατε ολο το στορυ και εσείς θα τα δίνατε τα παπουτσάκια ,δεν μπορω να επεκταθώ σε αυτό,οι γονείς μου απορούν ακομη που μου έχει μείνει...

Ερη Χρονια πολλά και συγχαρητηρια!

Αφρο πως εισαι?

Βενι εγώ έδωσα για υποτροφία στο Ανατολια κ πηρα τον .......

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Μαγγυ μου κατι εκανα λαθος με την τουρτα κλαψ

Λαλλα και λοιπές φιλιά

Δημοσίευση

Kαλημερα!!!

Νατασακι μου εδωσες ρεστα χθες! :lol::lol::lol::lol:

Γελασα,γελασα,γελασαααα!!!Και φανταζομαι το υφος της Ε με το 3χρονο!Αχ τι μαφιοζικο μουτρακι!!!!!!

Επισης ξεραθηκα στο γελιο με το "κατι ξερει η Αννυ κ δεν το πινει" =))=))=))=))=))=))

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!ΟΛΑ τα ξερει το παιδι μου!Ακομα...Κατι ξερει που δεν τρωει,δεν κοιμαται,δεν θελει ορο κ πολλα αλλα! :lol::lol::lol::lol: Καλα δεν το συζητωγια τα εμβολια που εχουμε να κανουμε τη Δευτερα!Κατι ξερει που δεν τα θελει!Και που δεν ηθελε να βαφτιστει!Ο καταλογος ατελειωτος! :P:P:P

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ!Να παω στο παρτυ? :lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστω για τα χρονια πολλα κουκλες!Να χαιρεστε τις οικογενιες σας! :D

Δημοσίευση

Καλημέρα !!!

(γιατι με πεταει συνέχεια?)

Αναστασί χρονια πολλα και καλα ! Να σαι παντα γερή , λαμπερή και ευτυχισμένη !!! Σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδιά μου !!!

Γιωτα οι δυο μας παιζουμε τα νυχτοπουλια ? Τα ιδια και η δικια μου , απο τις 5:30 στο ποδι , μη χασει και δεν ρυθμισει το βιολογικο της ρολοι με την αλλαγη της ωρας σημερα ! Ελεος δεν προκειτε ΠΟΤΕ να κοιμηθω?

Καλα καμια σχεση η φωτο στο αβαταρ με την σημερινη Κων/να !!! Τι μαγουλοοοο !!!

Οτι θυμαμαι τωρα απο αυτα που διαβασα , χτες βραδυ ναρκωθηκα απο τις 10 ποσο να αντέξω ?

Νατάσσα λε το Ειρηνάκι ! Παντως σ΄αυτες τις ηλικιες τα παιδια δεν ξερουν τι σημαινει "γελαω με τον αλλον" δηλ κοροιδευω . Γελάνε για κατι που κανει ο αλλος και τους φαινετε αστειο .

Ιφιγενεια μια χαρά ο αντρας σου , ο δικος μου εχει ξεχασει κατα που πεφτει η κατάψυξη! Περαστικά σας και αγυριστα , πολυ ταλαιπωρια !

Λενακι ειναι δυσκολα αλλα απο δω και στο εξης θα δεις τι ωραια θα αλληλοεπιδρουν τα παιδακια σου !

Αφροδιτη ασε τις δουλειες παιδι μου και χαλάρωσε !!!

Γωγω σε σκεφτομουν λε , λεω ποιος ερμος την εχει πληρωσει τωρα τη νυφη :lol: Αφου εχεις γιαγιαδες εκει γιατι δεν δοκιμάζετε να ξεκινησει η "εκπαιδευση" γιογιο και για τα τσισακια? Η Ιωαννα σου δινει σημαδια ετοιμοτητας ! Εγω θα ελεγα να δοκιμάσεις πρωτα την ημερα και μετα να βγαλεις την πανα το βράδυ .

Ερη χρονια πολλα στον αντρα σου και συγχαρητηρια για το διπλωμα !

Μαργαριτα περαστικά στη μικρουλα σου !

Παναγιώτα βοηθησε τον Νικολα να εγκλιματιστει στην παιδική χαρά . Αν παλι δεν θελει , δεν πειράζει θα βρει τον τροπο μονος του σιγα σιγα .

Με τραβάει θα γραψω σε λιγο ...

Δημοσίευση

καλημερα!!

λαλα και εμενα με πεταει και δεν με βαζει μετα κιολας :evil::evil:

αναστασια χρονια πολλααααααα με υγεια και ευτυχια!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

αχ το ειρηνακι!!!!!!!!!!! κοροιδευει το ζουζουλο???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κατηχιτικο και εγω πηγα..και μολις μας ειπανε να εξομολογηθουμε πεμπτη δημοτικου ημουνα τοτε..τα πηρε ο μπαμπας μου και με σταματησε..τι εχεις λεει να εξομολογηθεις εσυ μικρο παιδακι πανε καλα??? :shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ακομα δεν εχω εξομολογηθει παντως :oops::oops::oops::oops:

καλε ερηηη να χαιρεσαι στον αντρα σου για εχθες!!! :oops::oops::):):):):):):):):)

δεν το θελω κολλεγιοπαιδο..απλα θελω να μορφωθει σωστα..και οχι χαβαλε..καταλαβατε το εννοω?

θελω να μαθει να διαβαζει και οχι να παπαγαλιζει..δεν θελω να πηγαινει φροντιστηριο για να καταλαβει 2 πραγματα που θα επρεπε να τα μαθει στο σχολειο..και δεν θελω το χαλι της ανηψιας μου που επειδη ητανε αριστουχα σε ολο το γυμνασιο λυκειο την τριτη λυκειου την εβγαλε στο φροντιστηριο χωρις βεβαια να παιρνει απουσιες απο το σχολιο για να δωσει πανελληνιες...

της ειπανε μην ερχεσαι κοπελα μου για να προετοιμαστεις σωστα..δηλ. στο σχολειο τι σκατα κανουνε ρε παιδια??? και η κοπελα επειδη ητανε μυαλο εκανε οτι εκανε..βοηθεια μηδεν..αχχχχχ :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

μαγγυ & γιωτα δεν ημουνα μεσα οταν με μιλουατε στο τσατ..αφησα ανοιχτο ολο το βραδυ τον υπολογιστη :oops::lol::lol::lol:

ρε αναστασια αμα σου ειπε ο γιατρος πως δεν κολλαει να ερθεις..ετσι δεν σου ειπε καλε????? :?::?:

μαργαριτα στην διαροια ξερω για το γαλα οχι στον πυρετο..στον πυρετο δινεις..θα σε δω καλε την κυριακη??????επιτελους?????? :):):):):):)

λενακιιι :YMHUG::YMHUG:

καλε γωγωωωω παλι καλα που ο ανθρωπος φορουσε το κατιτις του δηλ.!!!!!! :lol::lol::lol:

τωρα μια χαρα τα ζαρα ε??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω δεν εβλεπα ποτε τετοια..τα ειχα απο καγκουρα(ητανε η εποχη :oops::oops::oops::oops: ) στο σχολειο, με ραπερ στην σχολη και τελικα πηρα τον πιο συμμαζεμενο αντρα που γνωρισα ποτε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αμα ητανε να κολλησω κολλουσα με αλλα...δεν ηθελα βοηθηματα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα,

σας διάβασα χθες το βράδυ αλλά δεν είχα κουράγιο να γράψω

Έρη να χαίρεσαι τον άντρα σου και συγχαρητήρια για το δίπλωμα, καλές βόλτες τώρα

Αναστασία μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να είσαι πάντα ευτυχισμένη και με λιγότερες αρνητικές σκέψεις :x:x ΄

Εγώ λέω να έρθεις στο πάρτυ εγώ στις μύξες δεν δίνω σημασία γιατί έχουμε σχεδόν όλο το χρόνο ;)

Πήρες τηλ τον παιδίατρο? Ικανή σε έχω να έρθεις με καμιά γνωμάτευση του τύπου η "Άννυ είναι καλά και μπορεί να πάει σε πάρτυ" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπεμπούλης περαστικά στον Σπυράκο

Πάω να ετοιμάσω τίποτα για το απόγευμα :D:D

Δημοσίευση

Eυχαριστω κουκλες!!!! :D

Περαστικα στα αρρωστουλια!

Πηρα τον γιατρο τηλ...Μου ειπε πως "για να ειμαι σιγουρη,μην την αφησω να πιει απο ιδιο ποτηρι κλπ"...Ε αυτο δε θα το εκανα ετσι κ αλλιως,αλλα δεν μου υπογραφει κανεις οτι δε θα κολλησει αλλο παιδιακι αν πχ φτερνιστει...Νομιζω πως δεν πρεπει να ερθω... :(:(:(

Νατασουλα μου δεν εχω εγγραφη δηλωση γιατρου αγαπη μου :lol: ...Τι να κανω??Γμτ θελω τοοοοοοσο πολυ να ερθω!

Κ απ'την αλλη σκεφτομαι...Ολες εσεις πως θα πατε αυριο στου Σταση που παλι ηταν(ειναι?) αρρωστουλης?δε σαμποταρω το παρτυ του αλλα...Θελω να ερθωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! :P:P:P

Αφρο πιτσα εε?μμμ!Εγω...Αρακα!Καμια συγκριση!

Δημοσίευση

Αναστασία χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσεις, ευτυχισμένη πάντα και μόνο θετικές σκέψεις και αισιοδοξία να περνούν από το μυαλό σου!! :x@};-

εγώ θα πήγαινα στα πάρτυ!!!.....μόνο μυξούλες έχει το κοριτσάκι μην την βάζεις σε καραντίνα!!!! :)

άλλωστε έχεις και το οκ από τις μαμάδες!!!! :D

Δημοσίευση

Αναστασία εγώ λέω να έρθεις

Και ο Αναστάσης έτσι ήταν και ο Φίλλιπος ;)

Άφρο και η Έλενα πίνει φρέσκο γάλα από 15μην αλλά δεν δείχνει κανένα σημάδι αποθηλασμού

Το στήθος δεν το θέλουν πλέον για να χοστάσουν (εκτός ίσως από την Άννυ) αλλά για όλα τα υπόλοιπα

Δημοσίευση

επίσης συμφωνώ με την Θούλη να κάνουμε το τρενάκι "ιδιωτικό" πριβέ!!!!...αφού λέμε, όπως λέει και η Γωγώ, πολλά δικά μας!!!, προσωπικά ;) και τέλος οι επισκέπτες πεθερές και σύζυγοι!!!! :lol::lol:

Αφρο πολύ καλό ρε!!!! :lol::lol::-bd

Δημοσίευση

εγω φτιαχνω κοτοπουλο με ρυζακι...

ρε συ αναστασια και εμενα εχει λιγες μυξουλες και ο στασης ειχε-εχει κατι που κολλαει ομως...ε????? :o:o:o:o:o:o:o:o:o

απο τα ιδια ποτηρια δεν θα πιουνε θα τα βλεπουμε.. οι μυξες γενικα κολλανε με ειχε πει ο παιδιατρος να μην το πηγαινω σε πολυ μικρο μωρο με μυξες..

αλλα εμας τουλαχιστον δεν ειναι καταρροη απλα μπουκωμα και εχουν περασει και μερες και επισης δεν εινα ιτιποτα νεογγενητα..οκ μεγαλωσανε :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
επίσης συμφωνώ με την Θούλη να κάνουμε το τρενάκι "ιδιωτικό" πριβέ!!!!...αφού λέμε, όπως λέει και η Γωγώ, πολλά δικά μας!!!, προσωπικά ;) και τέλος οι επισκέπτες πεθερές και σύζυγοι!!!! :lol::lol:

Αφρο πολύ καλό ρε!!!! :lol::lol::-bd

εγω απο την μια θελω αλλα απο την αλλη δεν μου αρεσει το ιδιωτικο..ενα φορουμ ειναι και θα επρεπε να ειναι ανοιχτο σε ολους..απο την αλλη πολλες κακιες βλεπω και λεω να μην εχω επαφη με αλλες απο το φορουμ εκτος τρενακιου..οποτε καντε οτι θελετε εγω μαζι σας!! :D:D

Δημοσίευση

o mikros einai sto mpalkoni kai paizei me to podilato toy .

egw ekana thn zimh kai thn saltsa kai perimenw ton kosta na ferei kanena koulouri na fame giati den antexo allo .....exoumekseminei apo prwino !!!oute dhmhtriaka !!!

koritsia kai egw mesa an thelete idiotiko ...leme polla prosopika ...

den kserw na anoigw omada sthn koinotita opoia kserei as anoiksei kaias mas enimerosei .

to oumero parakalw na mh giei ena alla na sinexisei sto 38 ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...