Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

xaxaxax..

Φρανιτα...εγω που ποτε δεν εκανα καμια εκπαιδευση..και που τον ειχ ακολλημενο πανω μου δε θυμαμαι μεχρι ποιο μηνα...και που του αφιερωνα χρονο..και που παιζω μαζι του...με εχει κοινως χεσμενη....

Ειλικρινα σας μιλαω παιδια....

χτες που γυρηζα καθοταν"αγκαιτσα αγκαιτσα" αγκαλιτσα με τον μπαμπα του και κοιτσαν ενα βιβλιο..μπηκα...με εγραψε..ουτε να ερθει να με αγκαλισει..ουτε να χαρει που ηρθα..με κοιταξε...και συνεχησε τη δουλει ατου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

- και ο αντρας μου καθετε στην καρεκλα απεναντη...

Χριστοφορε τωρα κανουμε νανι...παρε αγκαλιτσα το ποντικακι και κανε νανι..κοιμησου...ειναι νυχτα..ολα τα παιδακια και οι μεγαλοι κοιμουνται...

τα νευρα μου....τον εδιοξα πηρα αγκαλια το παιδι, ξαπλωσα μαζι του..σε 10 λεπτα ροχαλιζε μεχρι τις 7:20 που ξυπνησε για γαλα....

και μου την ειπε κιόλας..λεει εγω τον εκπαιδευω..πρεπει να μαθει να κοιμαται..

λεω βρε αγαπη μου...2 τη νυχτα προσπαθεις να κανεις επικοδομιτικη συζητηση με ενα μωρο ουτε 2 χρονων...ελεος...αφου σου ειπα τι θελει για να ξανακοιμηθει..γιατι να βασανιζεις και εμενα και αυτο..

ΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙ μου λεει..πρεπει να μαθει πειθαρχεια..

πειθαρχει..ακου πειθαρχεια..το καημενο...που τα το αφισω τοσες μερες στα χερια της Γκεσταπο οταν θα παω να γεννησω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

O Γ. λεει "1η Ιουλιου αρχιζω την εκπαιδευση" ...Καλαααααααααα!!!! :lol::lol::lol:

Καρολινακι μου χρονια πολλα στον αντρουλη σου βρε!!!Ποσα κλεινει;;;

να σου πω μωρη!!!Αυτα τα περι ψαξιματος δεν πιστευω να τα λες σοβαρα???? #-o#-o Οχι τπτ αλλο ,αλλα μου φανηκες εξυπνη και σοβαρή!!!! ;;);;)

Λενακι26 (26 χρ. εισαι;;;) ο Ν. στην αρχη τον ειχε παρει πολυ στραβα το μικρο.Ολο να τον χτυπησει ηθελε.τωρα ειναι καλυτερα τα πραγματα.

Λαλα η μανα μου ξεκινησε 5 η ωρα και 8 ηταν εδώ.Ε κοντα ειμαστε. :mrgreen:

Ρε σισσιω τι ωραια που περασατε. Και ο δικος μου ο πατερας ελειπε απο την ορκωμοσια μου.Μονο ο αδερφος μου ηρθε, η κολλητη μου και ο Γ.

Χθες εμαθα απο σποντα απο τον αντρα μου οτι ο Ν πινει πορτοκαλαδα καθε μερα απο το ιδιο ποτηρι με τον πεθερο μου. :-?:-?:-?:ymtongue::ymtongue::-w:-w:-w

Αυτο το πραγμα που τους αφηνεις το παιδι για 2 ωρες και αυτοι μαλακιζονται και παιρνουν δικαιωματα δεν το καταλαβα ποτε.Μου ειπε επισης οτι του αγοραζουν και πιροσκι με λουκανικο.Ελεοοοοοος.Εγω τον εχω λιωσει στη διαιτα και αυτοι..Και οχι δεν ειμαι υπερβολικη.Ο Ν. εχει ταση για παχος και δε γουσταρω να τρωει σαβουρες. :evil::evil::evil::evil:

Φρανιτα εμενα ακομη δεν κανει βαρελακια. :?:?:? Φοβαται.

καλημερα!! δεν εχω χρονο κλασσικα αλλα μπηκα να σας πω πως αυτο που εγινε μετην μαρθα ητανε τρομερα αστειο!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να΄σαι καλα ρε μαρθουλα ακομα γελαω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και ναι οι μπορες ητανε παρομοιες αλλα η μια ητανε μονο με λουρια και λαστιχενια σολα και η αλλη με ξωραφα καφε και τακουνακι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σάγαπω μαρθουλα!!!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:-p:-p:-p:-p:-p

η σισιω οσο μπορεσε να μιλησει καλη μου φανηκε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

την πιασαμε στο μπιρι μπιρι.. :lol::lol::lol::lol:

καλε τερκενλη πηγες??????? ξεχασα να σου πω που ειναι!!!! :?

αχχχχ χρυσα σαν τον δικο μου που θελει νατου κοψει την αγκαλια..ολη μερα αγκαλια τονβ εχει το βραδυ που ειναι για τον υπνο το θυμαται..αχχχχ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχχ ιουλια για την διατροφη οτι και πεις.. αμα θελουν να του τα δινουν θα τα δινουν και κρυφα :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

φρανιτακι καλο ξεμπερδεμα με τα εμβολια..μα ουτε για αυτο κοινη γραμμη δεν εχουν???? ελεος πια!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

δεν μπρολαβιναω αλλα :oops::oops: σσας φιλω ολες και θα τα πουμε μετα..μαλλον :?

Χθες εμαθα απο σποντα απο τον αντρα μου οτι ο Ν πινει πορτοκαλαδα καθε μερα απο το ιδιο ποτηρι με τον πεθερο μου. :-?:-?:-?:ymtongue::ymtongue::-w:-w:-w

.Μου ειπε επισης οτι του αγοραζουν και πιροσκι με λουκανικο.Ελεοοοοοος

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

Αναστασια-ψηλη γιατι βρε δε θες να ξαναμεινεις εγκυος;;; :-\ :-\ :-\ Επισης περαστικα.

Αναστσια Μπεμπ καλα αποτελεσματα σημερα.

Ερη πολυ χαρηκα με την κουμπαρα σου.Θυμαμαι που μου το ελεγες.Να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!

Νατασαααααα :lol::lol::lol: Μα Πελαγια;;; :lol::lol::lol:

Αργυρουλα και μη χειροτερα.Οκ τον παω για 2 ωρες κάτω.Αυτο τους δινει τετοια δικαιωματα;;Σας ερωτω;;;Για πειτε.

Αμα τους δινει να μην τον ξαναπαω.

τι είναι τα βαρελάκια?

Που κυλιεσαι στα πατωματα γυρω απο τον εαυτο σου.Απο μπρουμυτα ανασκελα και τουμπαλιν.

Σαν μωρο το εκανε στο κρεβατι.Απλα τωρα φοβαται να το κανει με ταχυτητα.

εγω παλη δε θυμαμαι αν εκανε ποτε βαρελακι...ουτε τωρα το κανει...δεν το θεωρησα σημαντικο για να το παρατηρισω..... :roll::roll::roll::roll::roll:

αλα ο δικςο μου ειναι βαρελακι απο μονος του!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

ούτε που θυμάμαι πότε έκαναν βαρελάκια τα δικά μου!!! :? και σιγά μην είναι τόσο σημαντικό αυτό!!!

καλά τα πεθερικά δεν έχουν άλλο ποτήρι να δώσουν στο παιδί? :o όλα τα μικρόβια του παππού τα παίρνει ο εγγονός.....ούτε εγώ δεν πίνω από το ποτήρι των παιδιών!!!

δλδ τον αφήνεις για 2 ώρες και φεύγεις έξω για δουλειές ή απλά τον αφήνεις και πας πάνω?

γιατί είναι 2 διαφορετικά πράγματα!!!

ωστόσο όσον αφορά στην διατροφή του παιδιού δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επεμβαίνουν.......εσύ δεν τους λες τίποτα? :o:o:o

Αργυρουλα οχι,δεν λεω κατι συγκεκριμενο.Απλα τους εχω πει οτι "Τον εχω ταϊσει.Μην του δωσετε τπτ γιατι δε θα φαει μεσημεριανο". Επισης ξερουν οτι ειχε υψηλη χοληστερινη.

Ρε παιδι μου δεν ειμαι υστερω.Αν παμε σε παρτυ ή καπου εξω οκ ας φαει. Αλλα οχι επιτουτου.

Επισης τον αφηνω κατω και αλλες φορες κανω εξωτερικες δουλειες και αλλες ειμαι σπιτι και κανω πραγματα που δε μπορω οταν ειναι εδω ο Ν. (μεσα σε αυτα και το μαμμυ :oops::oops::oops: )

Σας αφηνω.Παω για μπανιο.

Kαλησπέρα μανούλες! :D

Σας διάβασα, έριξα πάρα πολύ γέλιο, είστε όλες θεότρελες... Και σας φιλώ γιατί πρέπει να φύγω! :lol:

Ανασταcouli μου, πες τις σκέψεις σου κοριτσάρα μου! Όσες είμαστε ήδη έγκυες, μην ανησυχείς, δεν επηρεαζόμαστε, γιατί δεν υπάρχει επιστροφή!!! :lol::lol::lol: Κι εγώ πάντως, το πακέτο εγκυμοσύνη-τοκετός-λοχεία, δεν το έχω και σε μεγάλη εκτίμηση!! :oops::lol: Ομαλά κύλησαν και κυλούν όλα, δεν έχω παράπονο, αλλά δεν είναι και το καλύτερό μου, είμαι και τόσο δειλή με τις βελόνες, εξετάσεις, νοσοκομεία, γιατρούς. :oops: Αλλά ήμουν αποφασισμένη (βαθιά μέσα μου, γιατί ώσπου να κλείσει τουλάχιστον τα 2 η Β δεν το σκεφτόμουν καν!) ότι μία ακόμα φορά θα το περάσω σίγουρα, για να της χαρίσω ένα αδερφάκι... :D Τώρα αν θα υπάρξει συνέχεια... ένας Θεός το ξέρει!! ;)

Θέλω να πω τόσα πολλά, αλλά ο χρόνος με πιέζει!! Το απόγευμα!!

Σας φιλώ όλες!!

εσύ τους το λες πολύ ευγενικά και έμμεσα, πες του καθαρά τι θέλεις: "όχι πιροσκι και πορτοκαλάδα", γιατί αυτοί σκέφτονται : ενταξει λίγη πορτοκαλάδα δεν πειράζει ή λίγο πιροσκί ή λίγη σοκολ. κ.λπ"

η αδελφή μου τους είχε πει όχι γλυκά και εκείνοι του έδιναν γλυκά, ώσπου έκαναν εξέταση για χοληστερίνη και βγήκε υψηλή και το σταμάτησαν μετά!!!

άλλο που μου κάνει εντύπωση: όλα τα παιδιά έχουν τόσο υψηλή χοληστερίνη? της Γωγώς, ο δικό σου, της αδελφής μου και κάποιας άλλης απο εδω, δεν θυμάμαι, μα είναι δυνατόν? :o:shock:

Δε σας διάβασααααα...Έχω τοσα νεύρααααα.... :evil::evil::evil::evil::evil: Αύριο κανονικά έχω ραντεβού σε διαγνωστικό για υπέρηχο..Με πήρε σήμερα η θεία μου τηλ, η οποία δουλεύει σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο και μου λέει "για να μην πληρώνεις έλα εδώ να σε πάω εγώ σε κάποιον γιατρό να σου κάνει υπέρηχο..."

Πάω λοιπόν, με βλέπει ο γιατρός, μου λέει "γιατί θες υπέρηχο;;;"..Του λέω "ο γιατρός μου δεν κάνει υπέρηχο και μου λέει να τους κάνω έξω"...Ποιος είναι ο γιατρός σου και σε ποιο μαιευτήριο;;;Του λέω στο Ελενα, ο ταδε....Μου λεει "Α κατάλαβα....Τον ξέρω..Δε σου κάνει υπέρηχο επειδή δεν ξέρει..Μόνο εμείς οι νέοι ξέρουμε".... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Συνεχίζει "Εγώ δεν μπορώ να σου δώσω γνωμάτευση...Τα έχεις κάνει μπάχαλο...Ένας γιατρός πρέπει να σε παρακολουθεί..." :?:?:?:?:?:?:?:? "Πως γέννησες το πρώτο;;;"..Φυσιολογικά του λέω...Μου λέει τώρα μάλλον θα γεννήσεις με καισαρική.... :shock::shock::shock::shock::shock: "Βλέπετε κάτι γιατρέ;;" του λέει η θεία μου..Όχι,απλώς από το γιατρό και το μαιευτήριο το λέω...Όλα είναι φυσιολογικά:o:o:o:o:o:o:o:o

Τελειώνει τον υπέρηχο, πάμε στο γραφείο του, μου λέει πόσα λεφτά είχες δώσει στη 1η γέννα στο Ιασώ;;;Του λέει 3600 για το μαιευτήριο σε 4κλινο δωμάτιο, αλλα 2.000 για το γιατρό και άλλα 2.000 για τα βλαστοκύτταρα συν ενα 300 ευρω η μαία μου....Και τι μου απαντάει;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll: "Τώρα αν πήγαινες στο μαιευτήριο που είμαι εγώ στο Γαία το πακέτο μαζί με το γιατρό θα σου πήγαινε 3000 ευρώ,αντε 3000 κάτι... :o:o:o:o:o:o:o Του λέω "αν ήθελα να πάω σε ιδιωτικό θα πήγαινα με το γιατρό μου στο Λητώ"... :evil::evil::evil::evil::evil: Μου λέει "στο Έλενα ξέρεις πόσα θα πληρώσεις;;;;" Θα σου πάει 1000-1500 ευρώ ο γιατρός και από δωμάτιο δε νομίζω να πάς στο 8κλινο με τις γύφτισσες.."Όχι, του λέω...Σε λουξ θα πάω"..Δηλαδή μου λέει άλλα 800 ευρώ...Σου πάει πάνω από 2.000 ευρώ.." :twisted::twisted::twisted::twisted: Του λέω "το δωμάτιο μου το καλύπτει το ταμείο μου και θα πληρώσω 250 ευρώ και ο γιατρός πάνω από 1000 δεν θα μου πάρει..." :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και συνεχίζει ο ΜΑΛΑΚΑΣ "Ξέρεις τα αρνητικά ε;;;"...Του λέω δηλαδή;;; "Θα έχεις το παιδί 24 ώρες το 24ωρο μαζί σου"...Ε, και;; του απαντάω.....Μου λέει το λέω "από θέμα ασφάλειας και κούρασης"....Του λέω από θέμα ασφάλειας, δε θα μείνω χωρίς συνοδό και από θέμα κούρασης, προτιμώ να κουραστώ παρά να μπουκώνουν το παιδί μου ξένο γάλα όπως στα ιδιωτικά... :evil::evil::evil::evil: Μου λέει στο Γαία τα φέρνουν κάθε 2 ώρες και θηλάζουν...Του λέω "και είστε σίγουρος ότι τους φτάνει το γάλα αυτό;;;Τα μωρά δεν έχουν ρολόι στο φαγητό..Θηλάζουν όποτε και όσο θέλουν..Μπορεί να θέλουν να θηλάζουν 20 ώρες το 24ωρο...." :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και μου λέει "και αν θέλει θα το θηλάζετε τόσο πολύ;;;"..Του λέω "Φυσικά όσο θέλει..."

Εντωμεταξύ κάτι ξαναπέταξε για καισαρική και του λέει η θεία μου στο πρώτο μπήκε με πρόκληση και γέννησε...Και λέει αυτός "Ε και;;Φυσιολογική είναι η πρόκληση...Αλλο πρόκληση άλλο καισαρική"Και του λέω "Φυσιολογικό είναι να περιμένεις να σε πιάσουν οι πόνοι..Όχι να μπεις με πρόκληση όποτε βολεύει το γιατρό"..... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Σηκώθηκα κι έφυγα.....

Για την ιστορία...Αμνιακό, πλακούντας φυσιολογικά, κεφαλική προβολή και την μπέμπα μου την έβγαλε 2872.... :D:D:D:D:D:D:D:D

Αύριο θα πάω στο κέντρο που έχω ραντεβού και ας πληρώσω....

Ο ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΓΩΓΩ!!!!

Μ'αρεσε πως του απαντουσες!!!!

Σηγα ρε μεγαλε!!

Εσεις οι νεοι ειστε που δεν ξερετε που σας πανε τα 4!!!!

Παντως και να μη σου κανει υπερυχο...και να μη ξερει..δεν στον κανει ενω εχει μαυρα μεσανυχτα...σε στελνει αλλου..

ε μα πια...πελατησσες ψαρευει..

πολυ με εκνευριζουν τετοιες συμπεριφορες...

δηλαδη αλλες που πανε σε δημοσια..και τις παρακολουθει ΚΑΘΕ φορα αλλος γιατρος ειναι γυφτησσες;;;;

του ειπες του καραγκιοζη οτι η επιλογη σου δεν ειναι με οικονομικα κρητηρια....

ααααα..μη με φουντωνεις τωραααααα!!!!!!!

τον......

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αμαν ρε Γωγώ που έπεσες!! :shock::shock::shock::shock:

Να έχεις το άγχος σου που πλησιάζει η ώρα σου να έχεις και τη χαζομάρα του καθένα

μα τα λένε αυτά σε γυναίκα που ετοιμάζεται να γεννήσει?? X( Είναι δυνατόν??

Δλδ τι? αυτός πρότεινε να πας στο μαιευτήριο που είναι αυτός??

Μπράβο που είναι όλα καλά με το μωρό :D αυτό έχει σημασία

αστον αν λέει

η θεία πως αντέδρασε??

Και επισης..ο ηληθιος...ακου καισαρικη..

πες του οτι εδω σε ετοιμαζουν για καισαρικη και γεννας φυσιολογικα..ο μ...κας..που εβγαλε και διαγνωση μη χεσω

ειπαμε..φουντωσα τωρα...

και εχω και δουλεια να ετοιμασω κατι αναφορες...και εχω και τη μ...κω με τα κουριερ..ηρθε και η βλαμενη με τα κορν φλεικσ..δεν αντεξα και της φωναξα...ειπα Αννα αμα σου αρεσουν τοσο πολυ παρε ολο το πακετο και σταματα να τρυγυρνας στο γραφειο μου σαν καρχαριας γιατι εχω ΠΑΡΑ πολυ δουλει ακαι καθολου χρονο για χαζομαρε..το μαμι δεν θεωρειται χαζομαρα!!!!!!!!!!!!!!

Γωγώ επιεικώς απαράδεκτος!!!!

εμένα με εκνεύρισε περισσότερο το γεγονός ότι αναφέρθηκε στο οικονομικό!!! για αυτό οι γιατροί είναι μάπα, αφού το μόνο που τους νοιάζει είναι το οικονομικό :evil::evil::evil:

, μήπως και τους ενδιαφέρει η επιστήμη και ο άνθρωπος?!!!!

εγώ με το που ανέφερε το θέμα χρήματα θα του έλεγα ΣΤΟΠ, τέλος η συζήτηση

γιατί θα πας και αλλού όμως? αφού όλα καλά είναι!!! :?

Κάρολ μου έστειλες μήνυμα, αλλά με το τρεξιμο που έκανα ούτε που σου απάντησα! Τα φιλιά μου! Να χαίρεσαι τον άντρούλη σου!

Παναγιώτα τί εννοείς με το ίδιο ποτήρι;;;;; :shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted::twisted: Δηλαδή πίνει ο πεθερός και μετά δίνει και του παιδιού;; Πίνει το παιδι και ο,τι αφήνει το πίνει ο πεθερός;; Και δεν τον έχει αφαλοκόψει ακόμα (που λένε και στο χωριό μου);;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Βένη τρελοκομείο τον Τερκενλη τον έφαγα κιόλας!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Είναι μέσα στη δίαιτα που κάνω τα τρία κομμάτια τσουρέκι κάστανο τη μέρα!! :lol::lol::lol::lol: Τον τίμησα όλοι πάντως εδώ στο γραφείο! ;)

Χρύσα μη μου συγχίζεσαι!! Κακώς που της είπες να πάρει όλο το πακέτο, έπρεπε να της φωνάξεις να ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Γωγώ έπεσες σε μαλάκα!!!! Αφου είδε ο παπαρας οτι δε μάσαγες, γιατί συνέχιζε;;; Τόσο ήλίθιος είναι;; Γιατροί καριόληδες μόνο τα φράγκα έχουν στο μυαλό τους!

Κατα τη γνώμη πρέπει να τον διασυρεις παντού!!! :twisted::twisted::twisted:

Καλησπερα σας!Τι ωραια μερα ε?!!

Νατασα τι γλυκος που ειναι ο Μιχαλης!!!!Αχ μωρε!Αρχισε το καμακι!!!! :lol::lol::lol:

Η Αννυ εχει ακομα μυξες αλλα το χειροτερο ειναι ο απιστευτος βηχας της!Πολυ χαλια!Και το αστειο ειναι οτι σημερα καταλαβα πως κ εγω δεν ειμαι κ πολυ καλα...Βηχας κ φλεματα...

Για τον υπνο τι να σου πω?Παμε καλυτερα!Ξυπναει 2-3 φορες μονο αλλα σε καποια απο αυτες ζοριζεται να κοιμηθει ή ξαναξυπναει στο μισαωρο...Μεσημερι πολυ καλα! :D

Μητσακι δε λεω τιποτα γιατι εχω μεγαλη φαντασια!Ισως κατι που σκεφτομαι να μην εχει περασει απο το μυαλο σας! :P

Φρανιτα τωρα που το διαβαζω...Ηταν πολυ αστειο!Γιατι την γλυψαν πριν την βαλουν στο αφτι!???χαχα

Και το τρελλοκοριτσο μου μου ζητουσε κ αλλη μπατονετα μολις ηρεμισε απο το κλαμα! :shock::shock: Τι να πεις!?

Για μεσημεριανο εγλειψε ενα φασολι! =))=))=))=))=)) Αλλα ηπιε νωριτερα 2 πορτοκαλια οποτε ειμαι οκ!

Ελενα αν κανεις πιλατες θελω να μου πεις τη γνωμη σου!!!

Εγω σημερα ηταν να ξεκινησω-επιτελους- γυμναστηριο αλλα θα το αναβαλω ΠΑΛΙ...Αδιαθετησα οποτε βρηκα δικαιολογια! :lol::lol::lol::oops::oops:

Χρυσα απο τη χθεσινη σας νυχτα ενα μου καθισε στο λαιμο...ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΕΘΕΡΑ?????????Θα την εβριζα,αληθεια!Αχ τα νευρα μου!Εξυσες πληγη!Σημερα η μη χεσ* με ρωτησε γιατι εκλαιγε το μωρο το βραδυ! :twisted::twisted::twisted: Της απαντησα "τωρα ανακαλυψες οτι η Αννυ κλαιει τα βραδια?"...Γμτ παλιοσπιτο που μενω...Θελω να φυγω.......ΤΩΡΑ!Θα δωσουμε κ λογαριασμο!Και μη μου πειτε πως το ειπε απο ενδιαφερον.Στην τελικη ποτε δεν ενδιαφερθηκε πραγματικα.Αυτα δειχνουν οι πραξεις της!

Σορρυ...Ξεφυγα...

Μαλλον εγω χρειαζομαι ψυχολογο κ οχι τα 2Μ(Μαγδα-Μαρκελλα)...Βρε λετε?????Εχετε κανεναν καλο υποψιν??????Κανεναν συμβουλο γαμου? :P:P:P

παταω υποβολη κ επανερχομαι...

Χρυσαααα εγώ είχα ένα υφάκι τόσο ειρωνικό και τόσο σε γράφω στα α@@#%^$α μου..........Ήταν τόοοοοοοοοοοοοοσο μαλάκας....Και ναι προσπαθούσε να ψαρεψει πελάτισσες... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Και όλα να ισχύουν από όσα είπε, τα λες αυτά σε ετοιμόγεννη;;;;;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil:

Αρζτιιιιιιιιι δεν ήθελα να εκθέσω τη θεία μου...Αλλιώς θα του είχα κατεβάσει καντηλάκια.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ο γιατρός μου είναι 60αρης, ίσως να μην ξέρεις όντως να κάνει υπερήχους (αν και ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό το σενάριο), τα αποτελέσματα πως τα διαβάζει και τα αξιολογεί;;;;;; :?:?:?:?:?:?

Και την τελική πριν 27 χρόνια που με έκανε η μάνα μου εμένα ούτε υπερήχους είχαν...Με ξυλάκια ακούγανε τα παιδιά... :roll::roll::roll:

Μαράκιιιι η θεία μου είπε όταν φύγαμε "Γραφτον στα τέτοια σου...Μη δίνεις σημασία..Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του"... :evil::evil::evil: Η θεία δεν τον ήξερε σαν γιατρό...Απλώς κανόνισε να πάω για υπέρηχο....

Αρτζι θα πάω πάλι αύριο γιατί ο παπάρας μου έδωσε μόνο το χαρτί του υπερήχου χωρίς μετρήσεις χωρίς τίποτα.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Α, και το άλλο...Του λέει η θεία μου πάντως είναι καλά το μωρό ε;;;Και λέει "Δεν ξέρω..Δεν την παρακολουθώ εγώ να δω πως αναπτύσσεται..Εγώ με το σημερινό υπέρηχο διαπίστωσα απλώς ότι το μωρό είναι ζωντανό και ο πλακούντας και τα αμνιακά είναι καλά... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Ο παπάραςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

Πάω να σας σχολιάσω τώρα.... :D:D

γεια σας κοριτσια!!!!!

ε οχι!!!! δεν ηρθα κ εχασα το θεαμα????????????????????????

θουλη εισαι θεομουρλη κ σε παμε με χιλιααααααααααα!!!!!

ελπιζω να σας δω η στα γενεθλια της ελενας ΚΑΙ στα δικα μας :mrgreen:

πω πω σας εχω πεθυμησει τοοοοοοοοοοοοσο πολυ!!!

αναστασι εκσταση αυριο τι θα κανεις με τις δουλειες σου τελικα?

θα εισαι σπιτι αυριο η θα παιζω στις λασπες με το μαγκα??

πως ειναι η μικρη, καλυτερα??

με τη μπατονετα δεν εγινε τιποτα, μην ανησυχεις, μπορει λιγο να την ενοχλησε...

κ εμενα μια μερα το ειχε κανει κ για 2 μερες πηγαινα κ ψιθυριζα απο εκεινο το αυτι για να δω αν ακουει :mrgreen:

αυριο εχουμε τη γιορτη, να παω μια απλη θεα η να γινω σουπερ θεα?? :lol::lol::lol:

φρανιτα μια χαρα ειναι ο μικρος καλε!!! τι διαιτα να του κανεις μωρε του καημενου του παιδιου???

μαγδα αν σε παρηγορει ο αναστασης μεχρι να γινει 19 μηνων ξυπνουσε συνεχεια!! το αργοτερο καθε 2 ωρες! υπηρχαν κ νυχτες που σηκωνοταν κ 8 φορες!!

πιστευω πως ειναι θεμα υπομονης...

αθηνουλα πως εισαι?? κ εμενα ο αναστασης ολο κοπανιεται, τα ποδια του ειναι καταμαυρα!

μαριαιωαννα την αλλη φορα που θα πας να ζυγιστεις βγαλτα ολα!! πετα τα ολα εξω!!

να ειναι πιο αντικειμενικο το ζυγισμα :mrgreen:

εγω μια φορα πριν χροοοοοοοοοονια (ημουν κορμι ακομα) ηταν καλοκαιρι κ ειχε απιστευτη ζεστη

κ βγηκα εξω με το σουτιεν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πηγα μεχρι τη σταση του λεωφορειου κ μετα το καταλαβα το ζωον

κ αναρωτιομουν γιατι με κοιτουσαν κατι περαστικοι κ γλυφονταν :lol::lol::lol::lol::lol:

μπεμπουλης ελπιζω να μην ειναι τιποα αλλα οπως κ να εχει μην το αναβαλλεις

εχω προσεξει οτι ο αναστασης οταν γκρινιαζει με το που ξυπναει ειναι επειδη πειναει..

αν δεν εχει φαει καλα η αν δεν εχει πιει γαλα πριν κοιμηθει παντα μα παντα ξυπναει με γκρινια

εμενα τωρα τελευταια εχει αρχισει κ μου χωνει κ κατι μπατσες... αλλο πραγμα!

ακους το φλατς κ χορταινεις :lol::lol:

αλλα του κραταω απαλα το χερι κ του λεω οτι αν το ξανακανει η μαμα θα παει στο αλλο δωματιο

κ αν παει να με ξαναχτυπησει σηκωνομαι κ παω μεσα

ε κλαιει για λιγο κ μετα ερχεται κ με φιλαει κ τριβει το κεφαλι του πανω μου για να τον φιλησω :lol::lol:

ρε γωγω!!!!!!!!!!!!!!

διαβαζω κ εχω φριξει!!

ακου εκει τον ελλεεινο κ τρισαθλιο τυπο!! που παει να σε ψαρεψει για τα λεφτα!!!

ακου τι λεει σε ετοιμογεννη γυναικα!! οτι δεν ξερει αν ειναι καλα το μωρο!!!!!!

ο χριστος κ η παναγια!!!

δεν παμε καλα ρε!! καθολου καλα!!!

παντως εσυ κοριτσακι μου μια χαρα του απαντησες!!!!

καλα εχω παθει πλακα τωρα!!

πω πω εκνευριστηκα με αυτα που λενε η χρυσα κ η αναστασι!!

ειναι δυνατον να παει η πεθερα κ να "κανει παρατηρηση" γιατι κλαιει το παιδι???

ακου εκει!! πω πω!!!

αναστασι νοικιαζεται το διαμερισμα κατωα απο μας!!

αλλα θαντεξεις τοσο στενη επαφη?? :lol::lol::lol::lol::lol:

επισης γιατι να μη μεινεις ξανα εγκυος??

τετοια γονιδια πρεπει να διαιωνιζονται!! :mrgreen:

επισης ηθελα τοσο πολυ να ερθω χτες στον καφε..

πολυ στεναχωρεθηκα που δε γνωρισα τι σισσακι μας...

ελπιζω να σε γνωρισω σισσιω συντομα!!

εμεις το καλοκαιρακι θα κατεβουμε να δουμε τη γωγουλα μας!!!

κοριτσια σας καλω κ εγω στο παρτυ που θα κανουμε για τον αναστασακο μας

την κυριακη στις 6!!!!!

θα χαρουμε παααααααααααρα πολυ να ερθετε!!! ολες σας!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...