Μετάβαση σε περιεχόμενο

To εξπρες του βυζονυχτίου Νο37 και μύρισε άνοιξη!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 974
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ μαρακι απο τοτε που εβαλες αυτην την φτογραφια θελω να στο πω .

σαν νεραιδες ειναι !!! πανεμορφες !!!!

γιατι μου το κανεισ αυτο ????θελω κοριτσακι !!! :((:((:((:((:((:((:((:((:((:)):)):)):)):)):)):-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατάσα εγώ δεν έχω πρόβλημα όπου θέλετε

Λαμπρινή Πολ. Μηχανικός είμαι

Φραν καλά ξεμπερδέματα, η παιδίατρος δεν μπορεί να βοηθήσει λίγο?

Στην βρώμη γιατί βάζεις μαργαρίνη??????????

Καλημέρααααααααα..Ξυπνήσαμε πριν καμια ώρα με την Ιω...... :D:D:D Φτου φτου να μη με ματιάσω σήμερα είμαι καλά..... :D:D:D:D Θέλω να πάω να τακτοποιήσω τα ρούχα του νινακίου στην αλλαξιέρα, να συμμαζέψω λίγο, να φτιάξω λίστα για σούπερ μάρκετ...

Είδα στον ύπνο μου ότι περπατούσα στο δρόμο και θήλαζα το νινί.... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: Δεν πάω καλά ε;;;;; :?:?:?:? Χθες μου έλεγε ο Γ για την κόρη μιας κυρίας από τη δουλειά του που γεννησε πριν λίγους μήνες και θήλαζε λέει το μωρό της 20 μισάωρα το 24ωρο, δηλαδή 10 ώρες... :?:?:? Και ο γιατρός της της είχε απαγορεύσει να τρώει σχεδόν τα πάντα και της κόπηκε το γάλα.. :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Μπορεί να ισχύει;;;; :roll::roll::roll: Και πάνω σε αυτή τη συζήτηση μου είπε ότι είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα τα καταφέρω αυτή τη φορά και όταν γυρίσουμε σπίτι θα τον παίζω το θηλασμό στα δάχτυλα και ότι δε θα επιτρέψει σε κανέναν να μου πει κουβέντα... Όταν μου λέει κάτι τέτοια, λιώνωω.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Φραν μην ανοίξουμε κουβέντα για τους γιατρούς....Είναι άσχετοι..Ελάχιστοι είναι οι καλοί γιατροί..Οι περισσότεροι είναι ή από Ρουμανία και Βουλγαρία που πληρώνουν για πτυχία ή αυτό που λέει η Χρύσα, δεν ενημερώνονται ποτέ..Σταματούν στα βιβλία που διάβασαν στο πανεπιστήμιο.... :evil::evil::evil::evil: Τι μαλάκες που είναι..Τι θα κάνεις τώρα με τα εμβόλια τπυ Σεμπ;;;;

Το ξέρετε ότι δεν έχω κάνει ακόμα στην Ιω το MMR;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Ήταν να το κάνουμς όταν έκανε τους εμετούς και το αναβάλαμε και τώρα δε θέλω να της το κάνω..Λέω μετά, αφού γεννήσω... :?:?:?:?

Χρύσα είδες που σου έλειπε ο Φόφος;;;Σε επισκέφθηκε σήμερα... :lol::lol::lol:

Λαλα μουυυυυυ δεν έχεις αφήσει καμία σε χλωρό κλαρί.... :lol::lol::lol::lol: Να σου πω..Εγώ σε γλυκά βάζω ή βιτάμ ή ελαιόλαδο..Το βιτάμ δεν είναι καλό;;;;; :roll::roll::roll: Το αγελαδινό βούτυρο ποιο εννοείτε;;;; :?:?:?:?

Μάγδα έλιωσα με το σχόλιο σου για τους ιπποπόταμους.... =))=))=))=))=))=))

Αρτζι κι εμένα δεν τους έχει βγάλει ακόμα..Ούτε τους πάνω ούτε τους κάτω..Νομίζω ότι τώρα έχει βγάλει σίγουρα τον ένα γομφιο τον κάτω...Αλλά δεν κάθεται να δω οπότε δεν είμαι σίγουρη... :?:?:?

Αναστασία περίπτωση η Άννυ με τα δόντια... :D:D:D:D:D Αντε να φάει σίδερα τώρα... :lol::lol::lol:

Θου τι νέα από Ντόντο;;;;Είναι καλύτερα...;;;;

Θεσσαλονικιές πάρτε ωτοασπίδες σήμερα...Είναι μια γλωσσοκοπάνα η Σισσιώ... :lol::lol::lol::lol: Η καλύτερη!!!!!!!!!!!!!1 :x:x:x:x:x

Τα φιλιά μου σε ολες!!!!!!!!!! :x:x:x

Αχ δεν ξερω τι θα κανω...ετσι κ αλλιως πρεπει να περιμενω ενα μηνα μετα το σημερινο εμβολιο..θα το συζητησω μαζι της κ θα δουμε...δεν τους εμπιστευομαι αυτους εκει με τιποτα...Θα κατεβω στην Διευθυνση Υγειας την επομενη εβδομαδα γιατι πρεπει να το κανω εγω κ θα ξανασυζητησω μαζι τους...Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν γνωσεις...μου ειχαν πει τις μαλακιες για τον κιτρινο πυρετο κ τωρα το συνεχιζουν...

Θεωρητικα μπορω να το κανω κ στην Ουγκαντα αυτο το εμβολιο αλλα προτιμω να παω κ να το εχω κανει...

Βαζω μαργαρινη για γευση, λιγη βαζω αλλα θα βαζω ελαιολαδο τωρα..στη Δανια βαζουν βουτυρο...

Οσο για αποθηλασμο, το κανει μονος ο Σεμπ...εχει μειωσει πολυ, δεν ξυπναει κ τα βραδυα οποτε μεχρι να κλεισει τα 2 θα εχουμε ξεμπερδεψει...αντε γιατι βαρεθηκα αλλα βαριομουν κ τις τσιριδες αν το εκοβα εγω οποτε περιμενα...

ρε κοριτσια να ρωτησω..χτες ο μικρος επαιζε με ενα στυλο..εγραφε μετα μανιας...μετα το πιπιλαγε, τον ειδα κ του το πηρα...Κοιταω σημερα το στυλο κ ελειπε η πολυ μικρη μυτουλα στην ακρη...Ειναι δυνατον να την εβγαλε χτες κ να την καταπιες?? το θεμα ειναι οτι εχω 2 ιδια στυλο κ δεν ειμαι σιγουρη με ποιο εγραφε...επισης δεν τον ειδα χτες να πνιγεται η να αηδιαζει..κ η μυτουλα ειναι μεν μικρη αλλα πως να την εκοψε...δεν κοβεται κ τοσο ευκολα, μεταλλο ειναι...μιλαω για την πολυ μικρη μυτουλα οχι ολο το κομματακι?? Τι λετε?? Παντως τιποτα περιεργο δεν εχω δει...

γιατί ρε Αφρο 2 παιδιά δεν μπορούν να μοιραστούν ένα δωμάτιο?

bre dyo tha to mirazonte tora ...to trito ?

den mporei logo xorou na mpei akoma ena krebati pera apo thn kouketa pou exw kai einai kai xamilotabano to spiti gia tripli kouketa h kouketa me stroma apokatw .

an tixei kai mas katsei mono na allaksoume dwmatia paizei .....alla kai auto einai allo thema .

Κι εμείς έχουμε τα θέματα που λέτε

αλλα τι?? τέρμα η μωρουδίλα?? :( δεν έχει άλλο??

όχι δεν μπορώ να το χωνέψω :-\ θέλουμε κι άλλο μωρό

Νομίζω πάντως με ένα τρίτο παιδί θα ολοκληρωθώ εγώ σαν μαμά

αλλά και η οικογένεια μας...

Όχι τώρα λέω σε καμια 5ετία :-?:-?:-?

ακριβώς αυτό σκέφτομαι κι εγώ.................

Αργυρώ 2 μπορούν αλλά 3?????????????

αλλαγή σπιτιού τότε, αν είναι με ενοίκιο!!!! αλλιώς.....δώστε το μεγάλο δωμάτιο στα 3 παιδιά και οι γονείς στο παιδικό!!!! ;):roll::roll::roll:

Αφρο γέννησε με το καλό το 2ο, δες πώς μεγαλώνεις τα 2 και μετά σκέψου για 3ο!!!!

δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα, ειδικά σε σένα που ο σύζυγος λείπει τόσο συχνά και για πολύ....!!!

Καλημέρα!

Έκλεισα πόρτα κι είδα το νησί :oops:

Φρανίτα πιο εύκολο μου φαίνεται να έρθεις εδώ να κάνεις δουλειά σου παρά να βγάλεις άκρη στην Ελλάδα... Ε μα...δίκιο έχεις που τσαντίζεσαι :twisted:

Νατασούλα τη νύχτα κοιμόσαστε τώρα? Ή ακομη ξυπνάει για βυζοπιπίλα? (τον πόνο μου εγώ.... :mrgreen: )

Χρύσα κι η μαρκέλλα νομίζω με καταλαβαίνει όταν δεν είμαι καλά και είναι κι αυτή ανήσυχη... Είσαι καλύτερα σήμερα? Δεν παίρνεις τίποτα για τις καούρες?

Αναστασάκι :YMHUG: Χαίρομαι που σε διασκεδάζω :D

Τι έχει η τσαχπίνα? Μύξες?

Νόμιζα ότι πρώτα βγαίνουν τα πλαϊνά από τα δυο μπροστινά δόντια και μετά οι τραπεζίτες :P

Case study το μωρό σου :lol:

Νατάσα- Λόβι εντάξει μου φαίνεται ρε συ το βάρος της... Τα σοκολατάκια τα συνεχίζεις? :mrgreen: Μήπως γιαυτό τα πράσινα κακά?

Θου όλα καλά? Ή σε έχουν εξοντώσει τα μικρά? :P

Έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι φυσιολογικό να ξυπνάει τόσες πολλές φορές η Μαρκέλλα τη νύχτα... Και τις περισσότερες ξυπνάει με κλάμματα παρόλο που είμαι δίπλα της... Σα να είναι νευριασμένη...τεντώνεται και φωνάζει. Μέχρι να συνδεθεί με στήθος - μετά συνήθως χαλαρώνει πάλι.

Εντωμεταξύ πόσο ελαφρυα μπορεί να κοιμάται επιτέλους αυτό το παιδί? Μα να την ξυπνάει το "τσικ" από το θερμοστάτη του καλοριφέρ? :shock:

Λέτε να έχει κανα πρόβλημα, νευρολογικής φύσεως ας πούμε? :roll:

Καλε πειτε μου για το στυλο!!!

Για ψάξε και την πάνα με τα κακά :lol:

Μου φαίνεται δύσκολο να κατάφερε να βγάλει τη μπαλίτσα με το στόμα του.... Αλλά ακόμα και να την έβγαλε και να την κατάπιε δε νομίζω ότι θα πάθει τίποτα. Θα βγει στα κακάκια.

Μια φορά είχα βρει στην πάνα της Μαρκέλλας δυο μικρά λαστιχένια μαύρα πατάκια, από την κάμερα της ενδοεπικοινωνίας :shock: Ούτε που κατάλαβα πότε τα έβγαλε και τα έφαγε...

Φραν καθόλου απίθανο να το κατάπιε είναι τόσο μικρό που μπορεί να μην το κατάλαβε

Αργυρώ και 2 δωμάτια μας έιναι σχεδόν ίδια άντε η κρεβατοκάμαρα να είναι 1 τετραγωνικό μεγαλύτερη....

Μάγδα τις τελευταίες 2 βδομάδες ξυπνάει 2 φορές την νύχτα και δεν θέλει ξαπλωτό θηλασμό, απαιτεί να σηκωθώ και να την θηλάσω, μου τραβάει το μαξιλάρι να το σηκώσω και μου λέει "το μαμά μαμ"

diko moy einai ...kai thw trapezas bebeos bebeos

ρε Αφρο καμμιά φορά πετάς κάτι και για να καταλάβω πού αναφέρεσαι πρέπει να γυρίσω σελ. πίσω να διαβάσω!!!! :o:o:o:o

τι είναι δικό σου? και τράπεζα? #-o#-o:-?

Φρανίτα μην ανησυχείς, όπως λέει και η Νορβιγίδα (?) θα φανεί στα κακά του!!! αλλά πού να ψάχνεις ένα τόσο μικρό κομματάκι!!!! :lol::lol::lol:

Δεν ξερω...προσπαθω να το βγαλω απο το αλλο στυλο κ δεν βγαινει..ουτε δαγκωνεται...πως να το εβγαλε?? στα κακα δεν εχω δει τιποτα περιεργο..αλλα οντως ειναι μικρο, δεν θα τον πειραξει, θα το αποβαλλει....

Ουφ, παω να αγορασω το εμβολιο ηπατιτιδας Α κ μετα θα πω τα νευρα μου στη γιατρο...ευτυχως με ακουει, καθε φορα πιανουμε συζητηση για καμια ωρα στο γραφειο της κ εχω πολυ θαρρος μαζι της...

Βρε Νατασουλα εγω γιατι νομιζα πως εισαι οπτικος κ εργαζεσαι σε καταστημα οπτικων??? :shock:

ΜΑγδα, δε νομιζω να εχει κατι νευρολογικο...πως σου ηρθε αυτο καλε????

Αργη προλαβαινεις τριτο καλε!! Αλλες το κανουν μετα τα 40..η Μονικα Μπελουτσι στα 46...η Μαντοννα στα 44...εσυ δεν μπορεις???

Φρανι μην ανισυχεις καλε..το πολυ πολυ αν το βγαλει απο την οπισθεν...δε θα παθει τιποτα!!!!

Αρτζ το σπιτι ειανι δικο της..οχι ενοικιο!!!

μαγδα δεν παιρνω κατι...ειαμαι κλυτερα τωρα σαφεστατα..αλαλ δεν ειμαι και πολυ φαν των διαφορων φαρμακων

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...