Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Κι εγω το πρωτο ψηφιζω!!!!!!!!!!! :P:P

ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΛΛΙ?

"ειμαστε 2 μικρουλες ομορφες κ τσαχπινουλες

τις πανουλες θα μας βγαλουν , στο νερακι θα μας βαλουν

ονοματακια θα μας δωσουν και οι νονοι θα μας λαδώσουν

Θελουμε να εισαστε εκει να το δουμε ολοι μαζι."

Μμμμμμ μπραβο.....ωραιος τροπος :ymapplause::ymapplause:

Ειμασταν σε ΤΡΙλειμμα (οχι διλειμμα,αφου ειναι 3 τα ποιηματακια :lol::lol: ),μου εβαλες κι αλλο για υποψηφιοτα (τετραλειμμα δηλαδη)!!!!!

I :x:x IT !!!!!!!!!

Ευχαριστω!!!

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα!!!! ουτε γιουροβιζιον να ηταν η βραδινη σας ψηφοφορια.. :D:D:D:D:D λοιπον εγω ψηφιζω γιουλακι, δαγκωτο :lol::lol::lol::lol: lolli το δικο σου το εχω ξαναδει αρκετες φορες και αν οχι το ιδιο ακριβως..παρομοιο.

εμεις καλα ειμαστε, η βλεννη μας συνεχιζει αλλα δεν μας αγχονει αφου ολα ειναι οκ και σημερα τελειωνει και η αντιβιοση μου....

μια ερωτηση στις αγορομανες θελω να κανω,το πουλακι τους το αγγιζετε καθολου? σας εχει πει κατι ο παιδιατρος? χθες μου ειπε οτι μετα τον 3ο θα μου πει πως θα το κανω αλλα δεν ξερω,φοβαμαι λιγακι μην κανω καμια ζημια :?:?:?

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!πολυλογια επεσε βλεπω!εγω χτες τα επαιξα στη δουλεια,πηγα 1 και εφυγα 10 παρα το βραδυ.υποτιθεται πως δουλευα 3-9..ας οψεται που ειναι δικη μου δουλεια και δεν μπορω να λεω οχι..ελειπε και ο αντρας μου απο το πρωι(εχει τρεχαματα με τον πατερα του,του εμφανιστηκε καρκινος)και εφαγε ολο το λουκι η μανα μου με το μικρο.και σημερα μια απο τα ιδια το προγραμμα μας..

εμεις το μπεμπεκο θα τον βγαλουμε βασιλη,το ονομα του κουνιαδου μου που πεθανε περσι..λεμε για σεπτεμβρη βαφτισια.να δουμε βεβαια τι θα γινει και με τον πεθερο μου,φοβαμαι πως θα εχουμε αλλα και φετος..

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις ευτηχως καλητερα...οσο για ονοματακι αθανασια θα την βαφτισουμε και ΝΑΣΙΑ θα την φωναζουμε...εμεις αν και πινουμε 100 με ως130 ml,συνηθως γυρως στα 120 ειμαστε εχουμε καλο βαρος 5700...λολι το δικο σου το κειμενακι ψηφιζω απλα τελειο....................

Δημοσίευση

καλημέρα everybody !!! :x

σπιρτούλι ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!! εμας μας ειχαν πει οι μαίες (προ τοκετού που πηγαινα) οτι στα αγοράκια μετά το 1-2 ετος γινονται αυτά ! και κανενα αγοράκι δεν εχει παει σε χειρουργίο για "φιμωση" κατω των 3 ετών... αρα χαλαρααααα... εχουμε χρόνο !

και για τα κιλά επισης μην ανησυχείς ! μπορεί τον επομενο μήνα να εχει μεγαλύτερη ανάπτυξη απο το αναμενόμενο ! ;);)

Λολλιποπακι και γω -συγγνωμη :oops: - αλλα μου αρεσε αυτο που ειπε το Γιουλακι... :oops:

ρανια κουράγιο... μακαρι να μην ταλαιπωρηθεί ο ανθρωπος... να παει καλα η θεραπεια και να ηρεμήσει ...

ωραία ονοματάκια μαζεύτηκαν στη λίστα μας :x:x:x:x

εμεις εχουμε τσιμπι τσιμπι σημερα το μεσημερακι... :?:?:?:? αχ αχ...

Δημοσίευση

καλημερα!!

Ρανια περαστικα στον πεθερο σου- ευχομαι να περασει το κακο συντομα. :(

αχ κοριτσια εσεις που εχετε αγορια εχετε κ την λιλικα να φροντισετε!

Μαμυςλοβ η κορη σου εχει ιδιο ονομα με εμενα!κ εμενα αθανασία με λενε αλλα με φωνάζουν Θάνα. (βλέπε Θάνος) :D

κοιμηθηκατε καλα?

να κ η κουκιδίτσααααα!! :x:x

post-13662-13873937043366_thumb.jpg

Δημοσίευση

Γεια σου βρε γλυκό μας Κουκιδάκι!!! Μια τρέλα είσαι στα ροζάκια σου!!!!

Ουφ, εμείς τη γλιτώσαμε κ αυτή τη φορά με τα 2 απανωτά εμβόλια. ευτυχώς δεν είχαμε παρενέργειες... συνεχίζουμε ακάθεκτοι στο πρόγραμμά μας. σήμερα ξύπνησε 8, τον τάισα κ χαλαρώσαμε μέχρι 10.15' οπότε κ "ξεκολλήσαμε" από τα κρεβάτια μας με τον μπεμπούκο. τώρα κοιμάται εδώ κ κανα 1,5 ωρο κ περιμένουμε τον μπαμπάκα να έρθει απο δουλειά!

Υπόψιν, μου είχε στείλει μέιλ η babylino ότι έβγαλε νέες πάνες, απο τις οποίες αν ήθελα δείγματα, έπρεπε να στείλω απαντητικό μέιλ, όπερ κ έπραξα! έτσι, σήμερα έστειλε "πακέτο" με μια συσκευασία 20τμχ babylino, 2 μικρά babycare μωρομάντηλα, 1 βαμβάκι, 1 πακέτο σερβιέτες everyday κ 3 κουπονια για babylino (εμείς τελικά σε αυτά έχουμε καταλήξει).Συνεπώς, μπείτε στο site της κ στείλτε αν θέλετε μέιλ ότι ενδιαφέρεστε για δοκιμή των νέων πανών (sensitive λέγονται).

μάκια! α! πολύ ωραία η λίστα ονομάτων!!!

Δημοσίευση

Να μαι κι εγωωωωωωωω.....

Καλα,ΚΟΥΚΙ,τελειο το μικροκουκιδο σας!!!!!!Τι απιστευτη φατσα ειναι αυτη Παναγιτσα μου;;;

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ !!!!!!

Εχουμε εορταζουσες μανουλες και μωρακια; Λογικα καποιους θα εχουμε!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ λοιπον!

[smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif]

Που ειστε ολες καλεεεε;;; Ειδατε καλη μερα και πηρατε τους δρομους για καφε και καροτσαδα;

Εμενα ησυχασε το κεφαλι μου...μπαμπας και κορες κανουν νανι εδω και αρκετη ωρα!

Δημοσίευση

σας ευχαριστω κοριτσια , αν κ ακομη μπεμπη τον φωναζουμε μιας κ θα παρει το ονομα του πεθερου κ ακομη δεν θελω να τους δωσω την χαρα.... ποια χαρα βεβαια τα δικα μας τα παιδια ειναι τα εγγονια β' κατηγοριας κ της κορουλα τους α' κατηγοριας....

τεσπα... χρονια πολλα στις εορταζουσες!!!

Δημοσίευση

καλησπέρα μας !! χρονια πολλα στις εορταζουσες - εορταζοντες και στα μωρακια μας που θα γιορταζουν τετοια μερα του χρόνου, δηλαδή : ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ αχααχαχα :lol:

εμεις καναμε το εμβολιο χθες και μετα πηγαμε βολτιτσα... και γυριζουμε κατα τις 9 παρα το βραδακι, κανουμε το μπανακι μας, καθόμαστε να θηλάσουμε και αρχίζει ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ...ατελείωτος !!

εγω απο την κουραση δεν καταλαβα οτι πρηστηκε το μπουτακι του !! ευτυχως που εχουμε κουνιαδο φαρμακοποιο !!! πεταχτηκε ο ανθρωπος και μας εφερε βραδιατικα αλουμινόνερο για κομπρεσούλες, ντεπον και συριγγες... μολις τα εφαρμόσαμε ολα ενα ενα αρχισε να ηρεμεί και τελικά αποκοιμήθηκε...

το βραδυ μας πηγε ως συνήθως, καμία αλλαγή...

αλλα το ποσο στεναχωρέθηκα για το κλάμα που εριξε το μωρό μεχρι να καταλαβω τι ειχε συμβεί...

δεν λεγεται... :roll::roll::roll:

σημερα λιγη γκρινια, αλλα τωρα θα ελεγα οτι ειμαστε οπως πρώτα !! :x:x:x:x

πηγαμε και τις επισκέψεις μας, γιατί γιόρταζε η βαφτιστήρα μας, και τωρα κοιμηθηκε ο μικρουλακος, χτυπαω και γω λιγους φρεσκους κιοφτέδες (να ναι καλά ο Φώτης! :x ) και

παω γρήγορα για ξάπλα !!!! ;););)

ΥΓ: Κουκιδίτσα μια γλύκα η κόρη σας... αλλα θα ημουν αδικη αν δεν ελεγα οτι ολα μας τα μωρά εδώ της παρέας ...ε ειναι κουκλιά ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;!!! ;);)

Δημοσίευση

Ωχου μωρε ο τσιχλακος εκανε <τσιμπι> και ειχε γκρινιτσα και πρηστικε ο μπουτακι....!!!!

Εμας η παιδιατρος μαζι με το ντεπονακι μας εγραψε κ αλουμινονερο για να κανουμε κομπρεσουλες σε περιπτωση οιδηματος αλλα δεν χρειαστηκε....Εσυ που εχεις κ <κοννε> με τον κουνιαδο-φαρμακοποιο ξερεις που αλλου χρησιμευει το αλουμινονερο;;;;

Μονο για πρηξιματακια ειναι;

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

οι παιδιατροι σας τι αποψη εχουν για το μπανιο στην θαλασσα? εμενα η δικη μου το απαγορευει εως τον εκτο μηνα :cry::cry: κ μας αρεσει οικογενειακως η θαλασσα.... :roll::roll:

εβδολιακι εμεις την αλλη βδομαδα εχουμε κ ελπιζω να μην ανεβασει πυρετουλι!

ο μικρουλης μου κοιμαται μονιμως απο την μια πλευρα κ εχει πατικωθει λιγο το κεφαλακι του , εχει συμβει κ σε καμια αλλη?

Δημοσίευση

kalimera

Κωνσταντινε κακως το κοιμιζεις απο τη μια πλευρα. η δικη μου η παιδιατρος γιαυτο ακριβως το λογο- επειδη εχουν τα μωρα προτιμηση σε μια πλευρα- μας ειπε απο την 1η μερα να την ξαπλωνουμε εναλλαξ μια δεξια μια αριστερα.. τωρα πια εχει συνιθισει κ αραζει απο μονη της. κανε το κ εσυ.

οσο για το μπανιο εξαρταται απ το γιατρο οπως ολα τελικα. εμας το επιτρεπει κανονικοτατα.

Δημοσίευση

ρε κουκιδουλα κ μεις προσπαθουθμε να το βαζουμε απ την αρχη κ απο τος δυο πλευρες αλλα ματαια... κανει τι κανει κ ξαναγυρναει απο την ιδια πλευρα.... με εχει σκασει τι θα τον κανω? :roll::roll:

Δημοσίευση

Κι εμεις τις βαζαμε στο πλαι εναλλαξ αλλα αυτες γυρνουσαν ανασκελα (!!!!) με το κεφαλι τελειως γυρισμενο στο πλαι (ακουμπανε δηλ το μαγουλο στο στρωμα)...απο τη μερα της γεννησης ως και σημερα αυτο το πραγμα γινεται....με λιγα λογια κοιμουνται ανασκελα με το κεφαλι γυρισμενο στο πλαι.

Για θαλασσα δεν ρωτησα (ακομα)....

Δημοσίευση

Καλημέρα, αν κ μεσημεριανή εντελώς! αρχίσατε τις βολτίτσες? ωραία μερούλα κ σήμερα :)

Εγώ δυστυχώς μέσα γιατί είμαι αδιάθετη κ ρέουν ποταμοί... μα τι κακό είναι αυτό??? άλλαξε η περίοδος κ μ'εχει τσακίσει :shock: απο 3 πακέτα σερβιέτες, μάλλον τώρα θα χρειάζομαι τα διπλάσια κ παραπάνω.......

μπορεί να μην πονάω, αλλά τι να το κάνεις? πουθενά δεν μπορώ να πάω!

Κonstantinos μήπως να το ανέφερες στον παιδιατρο? η αλήθεια είναι ότι κ εμάς από την αρχή επέμενε για το εναλλάξ. τώρα κοιμάται όπως λέει η lolli. ανάσκελα κ με το μάγουλο πότε από τη μια κ πότε απ'την άλλη.

Μαρία περαστικούλια για το εμβολιο! αυτό το οιδηματάκι μας το είχε πει κ εμάς η γιατρίνα ως παρενέργεια μετά το εμβόλιο, αλλά ευτυχώς δεν το εμφάνισε ο μπεμπιτούλης μας! να πω την αλήθεια, προχτές που πήγαμε και φάγαμε και τα δύο εμβόλια στα μπουτίνια, ζήτησα απο το φαρμακείο αλουμινόνερο, αλλά μου είπαν ότι έχει καταργηθεί :!: μόνο ντεπόν πήρα, αλλά ούτε αυτη τη φορά εμφάνισε ευτυχώς κάτι. είναι ανάλογα το μωρό κ το πώς το δέχεται ο οργανισμός τους κάθε φορά το εμβόλιο..

Φιλάκια κ καλή Κυριακή!

Δημοσίευση
Κι εμεις τις βαζαμε στο πλαι εναλλαξ αλλα αυτες γυρνουσαν ανασκελα (!!!!) με το κεφαλι τελειως γυρισμενο στο πλαι (ακουμπανε δηλ το μαγουλο στο στρωμα)...απο τη μερα της γεννησης ως και σημερα αυτο το πραγμα γινεται....με λιγα λογια κοιμουνται ανασκελα με το κεφαλι γυρισμενο στο πλαι.

Για θαλασσα δεν ρωτησα (ακομα)....

κ μενα ετσι κοιμαται αλλα μονο απο την μια πλευρα :cry: , εσενα γυρνανε ενναλαξ?

Δημοσίευση

γεια σας!!! και μενα κων/νος γυρναει ενναλαξ... μονο ενναλαξ δηλαδη? εγω τον βαζω καθετα και τον βρησκω οριζοντια.... τι νευρο ειναι αυτο βρε παιδια, 50 ημερων και ειχε τα ποδια εξω απο τα καγκελα!!!!! :o:o:o:o το :x:x:x:x:x:x:x μπουμπουκακι μου!!!!!

ουτε εγω δεν ρωτησα για θαλασσα αλλα για αντιλιακη κρεμα που ρωτησα μου ειπε μετα τον 6 μηνα βαζουμε αρα μαλλον και θαλασσα το ιδιο ισχυει....

κουκιδιτσες μου :-*:-*:-*:-*:-*

περαστικα στο αγαπημενο μας τσιχλακι!!!!

τι μας περιμενει και μας την πεμπτη....ενας θεος ξερει :?:?:?:?:?:?:?

Δημοσίευση

ευχαριστούμε σπιρτουλακι :x

και εγώ εχω ακούσει οτι πριν τους 6 μηνες ειναι πολύ ευκολο να πιασουν καμια ουρολοίμωξη στη θάλασσα... την γιατρο δεν τη ρωτησα ακομα ομως !

demaki και οποια αλλη χρειαστεί εδώ στην Αθήνα, στειλτε μου προσωπικό μνμ να σας δωσω τηλ και στοιχεια του φαρμακείου του κουνιαδου, οτι χρειαστειτε ή σε εφημερίες κλπ...

αλουμινόνερο εμείς παντως "διακινούμε" λεύτερα ...αχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:

οσο για τον υπνο, δεν ηξερα οτι εχουν προτιμηση τα πιτσιρικακια μας... εγω τον βαζω εναλλαξ και οπως θελει... εμεις εχουμε αααααλλο συνηθειο : μεσα στην καλαθούνα εχω ενα μαξιλάρι κανονικό (πχ 50x70 cm) αντι για στρώμα (του αρεσει που ειναι αφρατο) και κανει μόνος του κούρμπα και παει και κουρνιαζει το κεφαλακι του !!!

ριχνει κατι υπνους εκεί ο πονηρός μας ο τσιχλάκος !!! :x:x:x:x:x:x

ΥΓ: εννοείται οτι προσέχω την μυτούλα του ! αλλα δεν "βυθίζεται" τόσο...

Δημοσίευση

kaλε τι ειναι το αλουμινονερο? νερο με αλουμινιο? (πωπω ειμαι ασχετη..)

Μαρακι :YMHUG: η αληθεια ειναι οτι για να βαλεις το βρεφος στη θαλασσα εννοειται οτι θα διαλεξεις μια παραλια με ανοιχτο πελαγος -οχι κλειστο κολπο να μαζευεται η μπίχλα!

αντηλιακο κ εμας Σπιρτούλι :YMHUG: μετα τον 6ο μας ειπε κ μαλιστα οπωσδηποτε φυτικό.κ όχι με υπερβολικο δεικτη. καπελακι κ λευκο μπλουζακι κ ωρες που δεν 'καιει' ο ηλιος. θα μας δωσει οδηγιες στις επομενες επισκεψεις!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ! :):):)

Demaki :YMHUG:

Δημοσίευση

πολυλογια το ΣΚ....

Λοιπον ειχα διαβασει καπου πως τα αγορακια μπορουν για παραλια αλλα τα κοριτσακια επειδη μεχρι τον 6ο μηνα διαμορφονουν τον κολπο κ τα υγρα ειναι επικυνδυνη η αμμος για κολπιτιδες. Σε ενα ξενο σαιτ το ειχα δει!

Αντιηλιακο μας εδωσε η παιδιατρος ενα φυτικο για σωμα κ προσωπο.

Επισης εμεις απο την αρχη κοιμομαστε ανσκελα.Το κεφαλακι οταν κοιμαται το γυρναει. Βαζω λοιπον στο πλαι παιχνιδακια εναλλαξ, μια απο τα δεξια μια απο τα αριστερα. Τα κοιταει και απο τις δυο πλευρες. Στο πλαι δεν την εχω κοιμησει ποτε απο την πρωτη μερα.Η γιατρος μου ειπε κ στο πλαι, αλλα παλι διαβασα σε μια ερευνα οτι ειναι μια απο τις αιτιες του Αιφνιδιου θανατου κ φρικαρα.

Γενικα προτιμω να διαβαζω Αγγλικα σαιτ για αυτα καθως εχουν απο τις καλυτερες ενημερωσεις. Οι παιδιατροι εδω μου φαινονται λιγο οτι να ναι.

3 αλλαξα κ οι 3 άλλα λεγαν. Ο ενας ελεγε να δωσω τσαι, ο αλλος οχι. Ο ενας στο πλαι, η αλλη ανασκελα Να δωσω πιπιλα, να μη δωσω πιπιλα......Οτι να ναι ειμαστε μου φαινεται. Γι'αυτο κ εγω κατησα την πιο οικονομικη γιατρο γιατι ακρη δεν εβγαζα :lol:

Να σας ρωτησω η αποστειρωση ποτε σταματαει?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...