Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δελφινάκι μου περίμενε λιγο να δεις πως παει με το νεο γαλατακι.

Βρε Σπιτρουλι μου..το εψαξες καθολου στο internet αυτο με τη βλεννα στα κακα? το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι κατι περαστικο

Ρανια :shock::shock: δεν κανει να μεινεις εγκυος - 6 μηνες μετα τη γεννα. η περιοδος μπορει να κανει κ χρονο να σου ερθει μνε το θηλασμο..

ουτε εμενα μου ηρθε ακομη

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κουκι μου δεν το εψαξα γιατι δεν θελω να αγχοθω περισσοτερο με αυτα που θα διαβασω... μιλησα με την γιατρο και θα παμε στις 5 και θα της παω και το παμπερς να το δει..... ελπιζω πως δεν θα ειναι τιποτα αλλα κακα εχει να κανει απο χθες το απογευμα και κανονικα θα ειχε κανει τουλαχιστον 3 φορες μεχρι τωρα.....

Δημοσίευση

Καλημέρα girls! τι καλημέρα δλδ που μας έχει μουλιάσει, αλλά τεσπα... :|

Ράνια, σε βλέπω ενθουσιασμένη με την ιδέα ενός ακόμη μωρού κ σε χαίρομαι! μπράβο βρε θηρίο! ρώτα τον γιατρό σου καλύτερα κ θα σου πει το οκ για να ξαναρχίσεις προσπάθεια για νινί. εμένα η αδερφή μου χωρίς να δει περίοδο γιατί θήλαζε ακόμη, έμεινε έγκυος μετά απο 6 μήνες απο τη γέννηση του 1ου μωρού της. για πιο πριν δεν έχω ακούσει ακόμη.

Σπιρτουλάκι, πρέπει να περάσει 1 χρόνος?? εμένα μου είπε ο ντόκτορ όχι πριν τους 6 μήνες σε καμία περίπτωση, γιατί είμαι απο καισαρική! καλύτερα 1 χρόνος, αλλά αν το βιαζόμαστε μου έδωσε το ελεύθερο απο Σεπτέμβρη κ με την προϋπόθεση να έχω χάσει καμιά 10 αριά κιλά! :roll: ........

Τελικά για βαφτισάκι λέμε Οκτώβρη, σας το είπα? Αλήθεια, έχετε αποφασίσει ονοματα? Μήπως να κάνουμε εκ νέου μια λίστα με τα ονοματακια των βλασταριών μας? :D

Χτες είχαμε γιατρίνα, μια κ σήμερα επισήμως έχουμε μηνέθλια! κλείσαμε τον 3ο μήνας μας κ πάμε ολοταχώς για τον 4ο! όλα καλά, φάγαμε κ 2 εμβόλια στα μπούτια :shock::shock::shock: , αλλά τα δέχτηκε νορμάλ ο μικρός, δεν μας έκανε γκρίνια ή πυρετο, παρόλο που μας είπε η γιατρός να πάρουμε απο το φαρμακείο καλού κακού ένα σιροπι ντεπόν! καλά, το ξέρατε? η θερμομέτρηση τους γίνεται στον ποπάκο τους!!! καλέ, εγώ δεν το γνώριζα κ καμιά φορά θερμομετρούσα στη μασχάλη, η άσχετη! επίσης, κλείσαμε κ ένα ραντεβού να του κάνουμε υπέρηχο, μια κ η παιδίατρος ακούει 1 φύσημα στο 1 με 2/6. μας είπε ότι μπορεί να φύγει εντελώς τους επόμενους μήνες ή ακόμη κ στη νηπιακή ή και στην εφηβική ηλικία κ λέγεται λειτουργικό. εφόσον το μωρό τρώει κ αναπτύσσεται υπέρ το δέον, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αλλά προληπτικά θα το τσεκάρουμε. η αδερφή μου που είχε το ίδιο θέμα στον μικρό της, της είχε πει ο παιδιάτρος να το ελέγξει σε πιο μεγάλη ηλικία, αλλά εμάς είναι λίγο πιο "σχολαστική" σε κάτι τετοια.

ο μπέμπης πήγε 60 πόντους και 6200 πλέον! τρώει 1 λίτρο γάλα το γουρουνάκι μου κ ευτυχώς κοιμάται 11-7, ξυπνάει, τρώει κ ξανά ύπνο μέχρι τις 9. καλά μας πήγε! άρχισε τα αγκού κ τις κουβέντες κ έχει τρομερή πλάκα :mrgreen: αφήστε δε, κ τα γέλια που κάνει! έχουμε χεστεί πάνω μας :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

demie αλλο το ποτε μπορεις να μεινεις εγκυος και αλλο τι θα ηταν πιο καλο να γινει. μπορεις να μεινεις εγκυος και στους 3 μηνες μετα τη γεννα αλλα δεν ειναι και το καλυτερο γιατι ο οργανισμος δεν εχει προλαβει να συνελθει...αυτο εννοει ο γιατρος, μπορει εμεις να νομιζουμε οτι ειμαστε οκ αλλα θελουμε και αρκετο χρονο να επανελθουμε!! τελος παντων ο καθενας κανει οτι νομιζει... εχω γνωστη που εμεινε εγκυος στους 2 μηνες ξανα μετα απο καισαρικη και της το προτεινε ο γιατρος γιατι ειχε προβλημα και δεν θα μπορουσε αργοτερα να ξανακανει αλλα εκανε θρισκευτικο γαμο και καθοταν στην καρεκλα στην εκκλησια και δεν επρεπε να σηκωσει ουτε το παιδι της και οσο για τα κιλα ουτε γραμμαριο δεν επρεπε να παρει και ευτυχως που ηταν σκελετος η κοπελα...

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια. Δελφινακι απο οτι καταλαβα τα παιδια τρωνε οσο θελουν αυτα. Δες και αυτη την εβδομαδα και ρωτα το γιατρο, μηπως να αλλαξεις γαλα. Μπορει να μη τους αρεσει αυτο.

Ρανια μου προσε βρε κοριτσι μου. και εμεις θελαμε αμεσως αλλα δεν κανει , αν δεν ερθει η μητρα στη θεση της. στο γιατρο πηγες να σε εξετασει? Η μαμα μου στο 2ο μηνα εμαθε οτι ειναι εγκυος κ ο γιατρος την εβαλε να το ριξει. Υπαρχει περιπτωση λεει να σκασει η μητρα. Ε, μετα απο 4μηνες ξαναεμεινε σε μενα και δεν υπηρχε προβλημα.

Σπιρτουλι καλυτερα που δεν το εψαξες, καμια φορα αγχωνομαστε περισσοτερο απο οσο πρεπει.

Ντεμη τι καλα!!!!Παει το πρωτο τριμηνο, γιουυυυυυυυυυυπι!!! Τωρα φανταζομαι θα ειναι ακομα πιο ευκολα!

Πολυ ωραιο αυτο με τη λιστα κ τα ονοματα. Ξεκινηστε ν αμου τα γραφετε. Εγω παλι ερωτιματικο θα εχω σε αυτη τη λιστα :(:(

Δημοσίευση

καλε σπιρτουλι τι μπουμπουκος ειναι αυτος?????????????

:x:x:x:x:x:x:x

Απομακρυνα τη καραμελιτσα απο το λαπτοπ,μη τον δει και ερωτευτει. Τα ιδια εκανα και με το δελφινακι και τους παιδαρους!

Δημοσίευση

Demmie κλεισατε τριμηνο! τι καλά!! μια χαρα ο μπεμπάκος σου!!

καλά το σπιρτουλόπαιδο εχει πολλες υποψηφιες νυφες Γιουλακι- πάρε σειρά παρακαλω! :D

να δωσω όνομα να μπει στη λίστα? ΕΥΘΥΜΙΑ! :):):):):):)

Δημοσίευση

Σπιρτούλι μου, καταλαβαίνω. Νόμιζα ότι σε κοπέλες που γέννησαν φυσιολογικά "επιτρέπεται" και πιο πριν να εγκυμονούν ξανά. Εγώ ας πούμε που είμαι απο καισαρική, πρεπει να περιμένω, εννοείται... Από τη μία δεν θα επιθυμούσαμε τοσο άμεσα - μάλλον να περάσουν κανά 2 χρόνια το μέγιστο, γιατί δεν με παίρνει κ τόοοοοοσο η ηλικία. είμαι ήδη 32 στα 33, οπότε ίδωμεν. αυτά κιόλας δεν προγραμματίζονται. Από την άλλη, με τόσα που ακούμε, λέμε να αφεθούμε κ όποτε έρθει. ένα γνωστό μας ζευγάρι έκαναν το 1ο παιδάκι με μία επαφή :shock: και για το 2ο προσπαθούσαν 2+ χρόνια!!!!

οπότε, ας ξεκινήσουμε κ βλέπουμε! δεν είναι κ παραγγελία....

Κουκιδούλα, ωραίο το όνομά σας! Θα τη φωνάζετε τη μικρούλα σας ολόκληρο το όνομα ή κάποιο υποκοριστικό? Τι σκέφτεστε?

Γιουλάκι πώς κ αναποφάσιστοι? το σκέπτεστε ακόμη, ε? Εμείς αρχικά είπαμε μήπως δίναμε άσχετα ονόματα, εν τέλει όμως αποφασίσαμε να είναι απο την οικογένεια. Έτσι θα ονομάσουμε το 1ο παιδάκι μας Γιώργο (από τον μπαμπά μου) και μαζί το όνομα Ραφαήλ, γιατί μας προστάτεψε στη γέννα μας, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα...

Είχα ξαναρωτήσει κοπελιές μου, μήπως ξέρετε κανένα site για ιδέες περί προσκλητηρίων κ μπομπο?

επίσης, αν ξέρετε, το χαμόγελο του παιδιού κάνει κανονικά παραγγελίες ή πρόκειται να κλείσει, όπως ακούστηκε?? :roll:

Δημοσίευση

καλημερα κ απο μενα...

γιουλακι την εβαλε ο γιατρος να κανει εκτρωση??? :shock::shock::shock:

εχω σοκαριστει....μια γνωστη μου που εκανε καισαρικη εμεινε εγκυος στις 40 μερες κ δεν ειχε κανενα προβλημα...μαλιστα οταν εγινε 1 χρονο κ το 2ρο ξανα εμεινε εγκυος κ εκανα σε τοσο κοντινο διαστημα κ 3τη καισαρικη.

ρανια μου βεβαια δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι τοσο πολυ κατσε να χαρεις το πρωτο σου παιδακι. εγω αυτης της φιλοσοφιας ειμαι αλλα....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε :lol::lol:

οσο για το ονομα πιστευω οοοοολες εχετε καταλαβεις πως θα τον βαφτισουμε.... Κωνσταντινο!

Δημοσίευση

κωνσταντινος, της ειχε δωσει πιθανοτητες να σκασει η μητρα κ φοβηθηκαν οι δικοι μου. Τωρα βεβαια μιλαμε κ για το 1977 απο τοτε φανταζομαι άλλαξαν πολλα ;)

Δημοσίευση

hellooooooooooo?? ρααααανια !!!

κατσε βρε κανενα 3μηνακι ξεφουσκωτη !!! για τη ασφαλεια της επομενης εγκυμοσύνης καλε !

Γιουλακι και μεις ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (- ΡΑΦΑΗΛ) παρακαλώ !!!!

α βρε Κωνσταντινε ! συνονόματε! εγώ νομιζα οτι ετσι λενε το 1ο σου παιδάκι !! χιχι !

και το Ντεμάκι συνονοματο στο 2ο μας ονομα ;)

:? εχω ενα συναχι απο τα ψες... μιλαμε για πολλα κιλά μύξ@... μπλιαχ!

βρε σπιρτουλι ΜΗΝ ανησυχεις με τα κακουλινια ! εμας τοσο καιρό τα εχει ετσι (οχι συνεχεια, που και που) και ειναι περδίκης !!! ρωτα βέβαια για να καθησυχαστεις, απλα μην ανησυχείς !

Κουκιδιτσα :x

Δημοσίευση

τα μαζεψα τα βελουτε! :D χαχα

πανε- απο Σεπτεμβρη παλι-

εβγαλα για φρεσκαρισμα τα καλοκαιρινα- πωπω μπουτια που εχω να φιλαω πωπωπω τρελαινομαι!!! 8-}8-}@-)@-)

Demie Έφη θα την φωναζουμε τη μικρή. το όνομα ειναι της πεθερας μου που δεν την προλαβε την μικρη.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!! χαθηκαμε γιατι απλα δεν καθομαστε καθοοολου στο σπιτι!! :D:D:D με το που ξυπνησει ο μικρος (στρωσαμε κανονικα στον υπνο 11-7,μαμ,7-10... :D:D 10 μερες τωρα μας παει ετσι κι ελπιζω να ειναι οριστικο! ;);) )ντυνομαστε, αρματωνομαστε και παμε απλα παντου! σουπερ μαρκετ, βολτες, για καφε, επισκεψεις σε φιλους, παντου! εχει τυχει να φυγουμε απο το σπιτι 11 το πρωι και να γυρισουμε 8 το βραδυ!! ο μικρος το καταευχαριστιεται, ριχνει τους υπνους της ζωης του κι ετσι οοολα καλα! επισης 1 βδομαδα τωρα πηγε κι εκεινος στο δωματιο του, κομπλε κι απο αυτο! ;)

καλε διαβαζω αυτα που λετε για το γαλα τους και μαλλον ο δικος μου τελικα τρωει παααρα πολυ!!! 1 βδομαδα τωρα στραγγιζει το μπιμπερο των 180 και τωρα ξεκινησαμε απο προχτες και του κανω 210. δεν το πινει βεβαια παντα ολο, μονο το πρωι πινει γυρω στα 210. τις υπολοιπες φορες τρωει γυρω στα 190-200 το πολυ. πριν 1 βδομαδα, ακριβως 2 μηνων δλδ που καναμε το εμβολιο, ηταν 5800 και 59 υψος!!!! :shock::shock: θηριακι!!!! γερο να ναι το παιδι μου!! ευτυχως κι ολας κανουμε 5 γευματα τη μερα μονο και ξεκουραζομαστε ολοι περισσοτερο!! ;);)

οσον αφορα επομενη εγκυμοσυνη, και ο δικος μου γιατρος μου ειπε απαραιτητα να περιμενω ενα 6μηνο. βεβαια μαλλον θα περιμενω πολυ περισσοτερο γιατι θελω να τον χαρω! δε θελω οταν θα ειναι χρονιαρικο πανω στα μελια του, εγω να ειμαι τουμπανο παλι και να μην μπορω ουτε να τον σηκωσω! βεβαια με το ρυθμο που παμε, ισως να μη μπορω να τον σηκωσω ετσι κι αλλιως...!! :D:D:D

κουκιδα εμεις δε βαλαμε ποτε βελουτε (μονο στο σαραντισμο αν θυμαμαι καλα), ο καιρος εχει ζεστανει για τα καλα και χτες τον ειχα στο καροτσι με κοντομανικο εσωρουχο, κοντομανικο μπλουζακι και ενα ψιλο ζακετακι. ειχα παρει μαζι κι ενα κουβερτακι αλλα ειχε παααρα πολυ ζεστη και τσαμπα το κουβαλαγαμε!!

ααα!! το ονομα μας!!! Ν Ι Κ Ο Λ Α Σ !!!

Δημοσίευση

Χαιρετω μανουλες και παιδακια!!!!

Μολις χτυπησα ενα boss double caramel [smilie=icescream.gif] [smilie=icescream.gif] [smilie=icescream.gif] [smilie=icescream.gif] [smilie=icescream.gif] [smilie=icescream.gif]

Τα μπεμπεδο-νεα μου τα ιδια....Δοξα τω Θεω απο υγεια καλα αλλα απο γκρινια ακομα καλυτερα!

~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(

Φιαχνουμε λιστα για τα ονοματα ε;

Πωπω....η τελευταια μας λιστα ηταν με την Π.Η.Τ. !!!!!!!!!

:ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

GIOULAKI τα δικα μας ονοματα τα ξερεις ;);););)

Οσο για το θεμα που συζητατε (επομενη εγκυμοσυνη),τα γυναικολογικα δεν ξερω ποτε επανερχονται(απο οτι εχω ακουσει κι εγω μετα το 6μηνο)...παντως σιδηρο,ασβεστειο κτλ θελουν γυρω στο 12 μηνο για να στρωσουν....

Δημοσίευση

καλα Σοφουκι μια χαρα !!!τελειος ο μπεμπης!

Λολλι τωρα που ειπες για τον σιδηρο--

παιρνετε ακομη συμπληρωμα?

εγω ναι- ο γιατρος μου ειπε 2 μηνες να παιρνω σιδηρο κ μεχρι να τελειωσουν τα κουτια μου τελωςπαντων. εχω καμια 3 βδομαδες ακομη να παιρνω χαπια.

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΙ εμενα μου ειχε πει να παιρνω σιδηρο οσο θηλαζω (σιγα ποσο θηλασα πια!!!) κ οταν σταματησω να παρω κανενα κουτι....!Μου ειχε περισσεψει σιδηρο κ ασβεστειο κ τα πηρα.

Δημοσίευση
καλε σπιρτουλι τι μπουμπουκος ειναι αυτος?????????????

:x:x:x:x:x:x:x

Απομακρυνα τη καραμελιτσα απο το λαπτοπ,μη τον δει και ερωτευτει. Τα ιδια εκανα και με το δελφινακι και τους παιδαρους!

γιουλακι ευχαριστουμε.

θα το κοιταξω με το γαλα.πηρα το γιατρο ειπε θα ερθει να τα δει.αλλα γενικα ο μικρος δεν παιρνει ευκολα βαρος.γεννηθηκε και πολυ μικρος.

εμεις για ονοματα εχουμε ενα θεμα γιατι δεν θελω να βγαλω με τιποτα τον πεθερο,μου εχουν φερθει σκατε ολε..καταλαβαινετε.και ειναι και ταμενα στην Παναγια.Μαριος λοιπον ο πρωτος και Αλεξανδρος Παναγιωτης ο δευτερος.το πολυ πολυ στο Μαριος να κολλησω διπλα του πεθερου και μιλαμε για μεγαλη παραχωρηση.εγω βεβαια το παιδι θα το φωναζω Μαριο.το ειπα στον αντρα μου.δεν ειπε τιποτα.φανταζομαι σκεφτηκε οτι αυτος θα φωναζει του πεθερου.

Δημοσίευση

μολις γυρισαμε απο το γιατρο!!! ειμαστε μια χαρα!!! οσο για τα κακακια μαλλον ειναι απο την αντιβιοση που παιρνω....

γιουλακι και κουκι, ακουει ο γιος μου οτι εχει περαση στο γυναικιο φυλλο και μου κανει διαιτα... τι ειναι αυτα τα 5 και 6 κιλα που διαβαζω??? :o:o:o:o:o εμεις ειμαστε 4500 σημερα αλλα θελει να τον δει και την επομενη πεμπτη που θα παμε για εμβολιο, που θα εχει περασει ενας μηνας απο την προηγουμενη μετρηση.

σας ευχαριστουμε παντως μανουλες για τα καλα σας λογια :x:x:x:x:x:x:x

ακομα και ο τσιχλακος της μαριας μας περασε στα κιλα...

το δικο μου το κουκλακι θα το λεμε ΜΑΡΙΝΑΚΙ!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x

dolfin τελεια τα ονοματα σας!!!! φιλακια

Δημοσίευση

ΑΣΧΕΤΟ!!!!!!! Μαμα,μπαμπας και νονα εχουμε βρει 3 κειμενα για το προσκλητηριο της βαφτισης κ δεν ξερουμε πιο να διαλεξουμε...εχουμε χρονο,αλλα κουβεντα να γινεται...

το δικο μου:

<<Ειμαστε δυο μικρουλια

ομορφα και νοστιμουλια.

Μπεμπα ολοι μας φωναζουν και πολυ μας νευριαζουν....

Ο νονος και η νονα μας θα μας δωσουν το ονομα μας

και καθενας σας ας τρεξει για να δει βαφτισια σεξυ!!!!!!!!!>>

Του μπαμπα μας το αρεσε το παρακατω:

<<Ολοι εσεις που μας αγαπατε

ευκαιρια θα ζητατε

τσιτσιδουλες να μας δειτε

για να ευχαριστηθειτε!!!>>

Της νονας:

<< Αν σας αρεσει το στριπ τιζ

ιδου η ευκαιρια να δειτε ολη τη σκηνη χωρις λογοκρισια...!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η βουτια δεν θ επαναληφθει γι αυτο να ειστε ολοι εκει!

Τι λετε;;;;;;;;;; :-?:-?:-?:-? [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Δημοσίευση

μπραβο σας Σπιρτουλακι! μπραβο στον Μαρίνο! τελειο ονομα- πολυ μαρεσει κ αυτο!

τα κιλα σας καλα ειναι βρε -μια χαρα ειναι ο μικρούλης!θα δεις μολις περασει ο μηνας ποσο θα μεγαλωσει! :D

Λόλλι ψηφίζω το δικό σου!!είναι πιο τσαχπίνικο!! ;);)

Δημοσίευση

Κι εγω το πρωτο ψηφιζω!!!!!!!!!!! :P:P

ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΛΛΙ?

"ειμαστε 2 μικρουλες ομορφες κ τσαχπινουλες

τις πανουλες θα μας βγαλουν , στο νερακι θα μας βαλουν

ονοματακια θα μας δωσουν και οι νονοι θα μας λαδώσουν

Θελουμε να εισαστε εκει να το δουμε ολοι μαζι."

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...