Έχεις δίκιο κορίτσι μου. Κι εγώ όλες αυτές τις μέρες σκέφτομαι τι άνθρωπος είμαι και πως μπορώ να σκέφτομαι έτσι για δικό μου άνθρωπο. Αλλά δεν έχει να κάνει τελικά με αυτούς, αλλά με τη δική μου προσπάθεια κ απογοήτευση
Ακριβώς αυτό μου συνέβη. Η κοπέλα για την οποία μιλάω, γεννησε το πρώτο της παιδί 2-3 μήνες μετά από μένα, οπότε σκέφτομαι ότι έχουμε 2 συνομήλικα παιδάκια που συναντιουνται, παίζουν κλπ κ τώρα αυτή έκανε το επόμενο βήμα που εγώ προσπαθώ τόσο καιρό. Και αισθάνθηκα να ζηλεύω γι αυτό. Αλλά όπως λες, ίσως υπάρχει κ λόγος. Τους επόμενους 2 μήνες έχω κάποιες σημαντικές εξετάσεις στη δουλειά μου και εφόσον δεν προκύπτει εγκυμοσύνη, τουλάχιστον έχω το χρόνο να ετοιμαστώ καλύτερα..
Ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου για τις οδηγίες..κάπου κοντά στο μεσημέρι το έκανα τυχαία.. αλλά απ τον επόμενο κύκλο θα κανονίσω συγκεκριμένη ώρα να το κάνω κάθε μέρα..
Εγώ κορίτσια πλέον νιώθω άσχημα όταν μαθαίνω για εγκυμοσύνη κάποιας που γεννήσαμε μαζί το πρώτο πχ…Σήμερα κιόλας κατάλαβα πως μάλλον είναι έγκυος η γυναίκα ενός συναδέλφου που ήμασταν μαζί στο πρώτο και πάλι σφίχτηκα. Αυτό που λέω όμως πάντα, είναι πως όλα για κάποιον λόγο γίνονται…ακόμη κ στην βιοχημική που είχα τον Ιανουάριο, μετά από λίγες μέρες διαπίστωσα πως υπήρχε λόγος που συνέβη, καθώς χρειάστηκε να πάρω αποφάσεις, μην έχοντας σαν γνώμονα μια εγκυμοσύνη.
Recommended Posts