Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

georgi79, να σου ζησει ο γιος!!!!!!!

Τους ζητησα κ δειγματα στο μειλ, αλλα ειμαι γκαντεμα τι να πω. Σε μενα βρηκαν να κανουν περικοπες??

Λολλακι εμενα μεσα στη μερα μενει ξυπνια μετα το φαγητο. Κανει κατι υπνους 20λεπτους σε ασχετες στιγμες. Μονο το βραδυ κοιμαται μετα απο το φαγητο.

Κουκιδα προσεχε γιατι ακολουθω κι εγω τη διαιτα σου, ειναι σθγουρα διαιτης η πιτσας και τα ραπάκια? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αγελάδα, επ συγνωμη ρανια ηθελα να πω :lol::lol::lol::lol: εχω ενα τετοιο στο μπαμπα μου, δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα, αλλα γιατι να μην ειναι καλο. Απο 0 γραφει οτι ειναι και εγω της chicco εχω!

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γιουλακι ευχαριστω και εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου.

Εγω εστειλα 2 φορες email για να μου στειλουν δειγματα, εχε στο νου σου την αιτηση που βαζουν μεσα να την συμπληρωσεις και να την στειλεις, μετα σου στελνουν αυτοι κουπονια συχνα ( ετσι μου ειπαν).

Ηθελα να σε ρωτησω απο ποτε ξεκινανε τα μωρα και βγαζουν διαφορους ηχους, οπως αγου. Δεν θυμαμαι απο το 1ο μου.

Δημοσίευση

Εμας εχει περιπου 3 εβδομαδες που εβαλε στο λεξιλιογιου το αγκου (αγκαλια) αλλα το ΛΑΛΑ το λεει απο τις 40 μερες , οποτε πειναει :lol::lol::lol:

Ειναι Θεσσαλονικια η κορη μου και το λεει και παχυ 8-)

Δημοσίευση

καλημερα!!! τι καλη δηλαδη?? εχει ριξει απο χθες απιστευτο νερο.. το βραδι ειπα πως θα γρεμησει την πολυκατοικια απο τις βροντες και σεις ονειρευεστε αιωρες.... :D:D:D τι θα γινει βρε παιδια με αυτον το καιρο? δεν ξερω και τ να βαλω στο μωρο...εμενα με ποναει ο λαιμος απο χθες και ειμαι με μασκα μεσα στο σπιτι... ελπιζω να μην κολλησα το μπεμπη με τοσα φιλια που του εδωσα χθες :?:?:?:?:?:?

και δεν τρωει και το ατιμο... καθε γευμα παλευουμε 1,5 ωρα :(:(:(:( το πιανει ,το αφηνει, το πιανει, το αφηνει και παντα ολο και κατι εχει αφησει μεσα........

εμενα παντως λολλι και γιουλακι κοιμαται σχεδον αμεσως μετα το γευμα και αν οχι μεσα σε 1 με 1,5 ωρα τον εχει πιασει η γκρινια και τον βαζω στο κρεβατι με την πιπιλα και κοιμαται....

κουκι εσει νομιζω ρωτησες για πεδιλακια?? εγω του εχω παρει, υπαρχουν.

georgi79 να σου ζησει το μπεμπακι

Δημοσίευση

Γιούλη τι τρώμε απόψε??μη χαλασει η διαιτα.χαχα

καλημερα!!ευτυχως ανοιξε ο καιρος να παμε βολτιτσα- αν κ πολυ φοβαμαι οτι θα εχουμε θεματα με το καροτσι!

τα παρκοκρεβατα ειναι πολυ χρησιμα πιστευω- θα παρω κ εγω καποια στιγμη οπωσδήποτε!

γεια σου Σπιρτουλακι! ευχομαι να μην ειναι κολλητικο το κρυωματακι!

Γεωργια να σου ζησει το νινι

Δημοσίευση

σημερα το βραδυ εχει πιτσα :lol::lol::lol::lol:

θα ερθουν κατι φιλοι να δουν το τελικο εχω και παγωτο για μετα [smilie=icescream.gif] , οποτε θα ακολουθησω τη συμβουλη σου :lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας!!!

Πως πανε τα κεφια;

Χτες ηταν το καλυτερο βραδυ των κοριτσιων!!!!!!!!

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif]

Ελπιζω να μην ηταν τυχαιο κ να κρατησει!!!!!! :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

georgi79 να σου ζησουν τα παιδακα σου κ σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!!!! ;;);;);;);;)

Σπιρτουλη ...περαστηκα!!! Οντως πολυ χαζοκαιρος!!! Οτι πρεπει να αρρωστησουμε!!!

Γιουλακι & Κουκι πεθαινω για την διαιτα σας!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτην κανω κι εγω χρονια τωρα,γι αυτο κ διατηρω αυτο το αγαλματενιο κορμι!!! [smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif]

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ κοριτσια και εσεις να χαιρεστε τα ομορφα παιδακια σας!!

Τελικα ειμαι τυχερη με αυτα που διαβαζω με τα μικρα αγγελουδια σας. Εμενα τρωει μιση ωριτσα με 40 λεπτα και μετα κοιματε. τον κραταω ξυπνιο το απογευμα για 2 ωρες για να μου κοιμηθει την νυχτα.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια τι χαμπαρια???????εμεις μια απο τα ιδια υσηχια φαι και υπνοοοοοοοοοοος,, τρωει καθετε τρια τεταρτα περιπου μετα γκρινιαζει την βαζω κρεββατι της δινω πιπιλα και κοιμαται μια ωρα συνηθως και καποιες φορες μεχρι το επομενο γευμα απο φαγακι τρωμε 6 φορες συνηθως απο 110 μεχρι 130 και 2 φορες 160 κυριως βραδυ και πρωι....απο βαρος 5900 ηταν χτες που την ζυγισα και απο υψος 59 ηταν τον προηγουμενο μηνα τωρα θα ειναι 62 πιστευω πεμπτη εχουμε εμβολιακι και θα δουμε...ντεμακι πως παει το ματακι σας?????εμας δακρυζει ανα διαστηματα..μαρακι υδροκυλη ειχε ο γιος μου χωρις πολυ υγρο μαζεμενο ,αλλα ηταν υδροκυλη τον πηγαμαι σε χειρουργο και μας ειπε οτι θα φυγει απο μονο του μεχρι να χρονισει το πολυ και οντως εφυγε δεν ειναι κατι ανυσηχητικο το παρουσιαζουν αυτο τα αγορακια...........

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!! πως ειστε?? πωπω πολλα νεα καθε φορα που μπαινω!!! πως ειναι τα μπουμπουκακια?? εμας κρυωσε μαλλον λιγο το στομαχακι του χτες. ολη μερα ειχε απιστευτη γκρινια, ετρωγε λιγο και συχνα και εβγαζε συνεχεια γουλιτσες. πηρα το γιατρο, δεν ειναι τπτ ειπε αλλα εξω που αρχισαμε τις βολτες λεει γινεται της ιωσης το καγκελο και να προσεχουμε πολυ,ιδιαιτερα τις επαφες με μικρα παιδακια... :?:? κατα τα αλλα,τα νεα μας ειναι πανω κατω τα ιδια. σταθεροποιηθηκαμε σε 5 γευματα το 24ωρο, πινει σχεδον 850 συνολο και ειμαστε 6500 κιλα!! οι διπλες στα μπουτακια πανε κι ερχονται!! :D:D ο υπνος μας επισης εγινε σχεδον σταθερος. 10 το βραδυ με 6 το πρωι,φαγητουλι και ξανα νανακια μεχρι τις 10 μπορει και 11!! :D γενικα ολα πανε καλα... ;)

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ σπιρτουλι μου...

δεν νιωθεται λιγο αβολα που ανεβαζεται φωτο απο τα μωρακια που ειναι αβαπτιστα ακομη? εγω νιωθω λιγο :roll: , αλλα επηρεαστηκα απο σας κ ανεβασα φωτο... :lol:

Δημοσίευση

γεια σας!!!! μια χαρά πάνε τα φατσουλινάκια μας! τέλεια!

mammys love τα ματάκια μας πέρασαν εδώ κ κανά μήνα... πρώτα το 1 και μετά το άλλο. βάζαμε χαμομηλάκι για 4-5 φορές κ έγιανε! μας πέρασε κ η ομφαλοκήλη κ τώρα το μόνο που μας έμεινε είναι να κάνουμε έναν υπέρηχο γιατί η γιατρίνα ακούει ένα φυσηματάκι 1/6, το οποίο ευτυχώς δεν μεγαλώνει, αλλά δεν φεύγει κιόλας! μου είπε ότι αυτό φεύγει αμέσως ή μέχρι τον χρόνο, ή μεχρι 3 χρόνων, ή στη νηπιακή ή στην προεφηβική ηλικία... μας φώτισε κοινώς! :D

εμείς προληπτικά θα κάνουμε ένα τσεκ πάντως. δεν υφίστατι θέμα κ κίνδυνος αν το μωρό τρώει κανονικά κ παίρνει κ βάρος. απο αυτά καλά πάμε, άρα το παλιοφύσημα ονομάζεται λειτουργικό. ;)

Μαράκι η υδροκήλη όντως είναι κάτι σύνηθες στα αγόρια. το είχε ο ανηψούλης μου κ οκ!

Δημοσίευση

μωρέεεεε ο Κωνσταντίνος ειναι κουκλοοοοος!!! να τον χαιρεσαι μαμά του Κωνσταντινου! :x

πηγαμε βολτουλα κ ηταν πολυ καλουλα- περιμενα τα χειροτερα λλα με διεψευσε- κιχ δεν εβγαλε.

μαλλον αυξησε τα ml απο χθες βραδυ- χτυπησε 3 200αρια σερι- οπότε περιμενω να ανεβουν τα ml καπου λιγο πιο κατω.δεν νομιζω να μεινει στα 200- θα ειανι 'δοκιμαστικό' χαχα

θα παμε κ εμεις παιδιατρο απο βδομαδα- αντε να δω πως παμε να κανουμε και τα τσιπ μας που θα κλεισουμε 3 μηνες!

φιλια σε όλες!

Δημοσίευση

πως ξεβεντουζωνουν??????εχει βεντουζαρει κανονικα στο βυζι κ δεν λεει να το αφησει!!ουτε να αλλαξω στηθος δεν με αφηνει το σκατο.με εχει 3 τεταρτα και ειχε χτυπησει ενα 150αρι πριν 2 ωρες!τι θα το κανω?

τελικα πηρα ενα παρκοκρεβατο απο τζαμπο,ουτε και θυμαμαι μαρκα,δεν εχω προλαβει να το ανοιξω,εχω το βυζι εξω...μαρεσει που ηθελα να κανω γενικη..γενικο βυζοαδειασμα θα κανω...

γιωργια να σου ζησει ο μπεμπαρος!

κωνσταντινος ο μικρος ειναι φοβερος!φτου σας!εγω δεν τον βγαζω φωτο γιατι θα πεσουν οι κοριτσομανες να τον φανε τετοιο κουκλο που εχω!τον εχω στο facebook ομως φωτο..

Δημοσίευση

κορίτσια έχουμε οι μισες γίνει φίλες στο facebook... όποια θέλει, ας στείλει πμ να ανταλλάξουμε στοιχεία κ εκεί. φιλάκια!

κωσταντινος, ο μπουμπούκος είναι μπουμπούκι!!!!!!!!!

Δημοσίευση

γειά σας κοριτσούδια !!! επεσε για το καθιερωμενο 4ωρακι σερί ο τσιχλάκος μας ! αν και ψες το εκανε 6ωρο και δεν το πιστευα... εκει λοιπον που βύζαινε πετυχαίνω και μια ωραιτατη ταινιουλα στο σταρ... μια χαρά μου εκατσε! τελικα κόλλησα και την ειδα όλη!!! αχαχαχαχα :lol: !!!!

ρανια ... ετσι ειναι ο θηλασμός... και γω ανα διωρακι εκεί με το μωρο στο βυζί... πραγματικά απορώ πως τα καταφέρνουν καποιες μανουλες και θηλάζουν για 18μηνα (ηρωίδες!!!)...

εγώ εχω στόχο το 4μηνο και μετα αποθηλασμός σιγα σιγα... ΑΝ τα καταφέρω γιατί ωρες ωρες νιώθω να φρικαρω και γω... μεγάλη δέσμευση ο θηλασμός τελικά !

αλλα τι να κανεις που ειναι για καλό τους ... ; χαλάλι τους χίλιες φορές... :x

και θελω τοσο πολύ να παω γυμναστήριο !!! αλλα κανει κατι ξαφνικά ξεκάρφωτα γεύματα μερικες φορες ο μικρουλης... και με το θηλαστρο τα παρατησα ! ε αφου με το mini electric μια σκ@τουλα δόση βγαζω ! :roll: υπομονή... λιγες εβδομαδες εμειναν... :x

για την υδροκήλη ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! πραγματικά με καθησυχάσατε αρκετά... :x

:geek: α! στο facebook, εγώ ειμαι η Maria JR :x

καλέ ! καλώς ηλθες γεωργία ! να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!

:mrgreen: Κωνσταντίνος συνονόματε!!! μια γλύκα το ζουζουνέλι σας!! φτού σκόρδα :x

α! και σχεδόν κλείσαμε για βάπτιση 30 Ιουλίου ! αλλα σε στενό κύκλο, όχι πολλά πολλά... και θα την κανουμε στα πάτρια εδάφη του πατέρα του χιχι :lol: Αγρίνιο city :lol:

φιλιά σε όλες :x

Δημοσίευση

......και η γκρινια καλα κρατει....

σημερα με [smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif] οι μικρες!!!!!!

Απο νωρις το μεσημερι κανουν χαζο-υπνο,δεν γουσταρουν να φανε, τσιριζουν,δεν θελουν κρεβατι,δεν θελουν αγκαλια,δεν θελουν ριλαξ....ΜΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;

[smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

X(X(X(X(X(X(X(X(

Μεσα σε ολο αυτο τον πανικο εκλεισα και φωτογραφο...ο καμεραμαν ειναι φιλος μας κ ο φωτογραφος που συνεργαζεται εχω την εντυπωση οτι μας εκανε σπεσιαλ τιμη.....

3 μικρα ψηφιακα αλμπουμ και 1μεγαλο 400Ε και τα 4 αλμπουμ θα εχουν 60 φωτο

Τι λετε κι εσεις;;;

ΡΑΝΙΑ βαλε μεσα τα βυζακια κ ανοιξε να δεις το παρκο!!!!! :lol::lol::lol: Με γεια!!!! Καλους υπνους κ παιχνιδια!!!

Δημοσίευση

κουράγιο Λόλλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :o:o:o

ηρωίδα και συ ρε φιλενάδα !!!!! :geek:

παω για ξαπλα τωρα που προλαβαινω !! καλά το εκανε χθες 6ωρο αλλα σημερα μπορει να κανει εκπτωσεις και να κοιμηθεί 2ωρο !!!! :lol::lol::lol::lol: ποιός ξέρει ;;;!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σου Μαράκι!! να το και το άλλο βεντουζάκι μας! :D

κουραγιο κ υπομονη! ειναι για καλό!

Γιωτα δεν εχω ιδεα απο τιμες -μιας κ δεν εχω εμπειρια απο τετοιου ειδους αναμνηστικα- εμεις ενα πολιτικο γαμο καναμε- κ μετα πηγαμε για καφε στην καφετέρια απο κάτω! :shock:

αλλα για να λες -πολλα θα είναι! καλα κανετε κ τα αναφερετε γιατι μου φαινεται 'κότσο' θα με πιάσουν- :roll:

Δημοσίευση

λολλι,βυζακια δεν τα λες..βυζαρες θα τα ονομαζα λιαν επιεικως.και μαλιστα τωρα..ξεχειλωμενς βυζαρες!πολυ γκρινια ρε παιδι μου!μονο στο βυζι ηρεμει.τρωει,τρωει,νομιζω πως δεν βγαζω πολυ αφου το αδειασα με το θηλαστρο και μετα κανει γουλιες και εμετους.τωρα τον ανελαβε ο αντρας μου,προς το παρον ειναι ησυχος.κανα 5λεπτο το κοβω..μαυρη νυχτα θα περασουμε!

τα λεφτα για τη βαφτιση μια χαρα μου ακουγονται.εμεις για το ψηφιακο αλμπουμ του γαμου,μονο κ..δεν στησαμε.αλλα μας τον επιασαν κανονικα!

Δημοσίευση
Γιωτα δεν εχω ιδεα απο τιμες -μιας κ δεν εχω εμπειρια απο τετοιου ειδους αναμνηστικα- εμεις ενα πολιτικο γαμο καναμε- κ μετα πηγαμε για καφε στην καφετέρια απο κάτω! :shock:

αλλα για να λες -πολλα θα είναι! καλα κανετε κ τα αναφερετε γιατι μου φαινεται 'κότσο' θα με πιάσουν- :roll:

Φιλεναδακι μαλλον μπερδευτηκες...λιγα μου φανηκαν...

φαντασου οτι για τον γαμο (πριν 4 χρονια) μου ειχαν ζητησει 700Ε για 1 ψηφ.αλμπουμ...φυσικα δεν διαθεσαμε τετοιο ποσο...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...