Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
σημερινός απολογισμός: πρωι καφές ... μεσημέρι κοκκινιστο κρεας με ρύζι ,ένα κρουασαν βερικοκο :oops:

απογευμα :40 λεπτα διαδρομος (γ να καψω το κρουασαν!)

βραδυ :τοστ

χαχα γιωτα το εκαψες το κρουασαν?? :lol:

δεκατιανο και απογευματινο δεν τρως???????? :roll:

ασχετο αλλα η φωτο που εβαλες προφιλ μου θυμιζει παρα πολυ τη δικη μου οταν γεννηθηκε

ετσι ηταν τα μαλλακια της το στομα της

τωρα εγινε ξανθια γαλανοματα :)

αχχ εγω χαλια τα πηγα αυτο το 3ημερο :cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσίευση

κοπελιες καλησπερα!αντε ξημερωνει δευτερα να δουμε τι γινεται.ηθελα να σας ρωτησω αν εχει παρει καμια σας σκευασμα αδυνατισματος.εχω μπει στον πειρασμο κ το ψαχνω...

τα σημερινα μου

πρωι:1 κ.αρτο(πηγαμε εκκλησια)

ενδιαμεσα:1/2 μπανανα

μεσημερι:1φλ.ρυζι+4 μικρες γαριδες βραστες+μαρουλι-ντοματα σαλατα

ενδιαμεσα:1 μικρη μπανανα+1 ακτινιδιο

βραδυ( 20.00):1 φλ.ρυζι + 4 μικρες γαριδες βραστε+1κ.χαλβα

πεινασα σημερα κ ειπα να φαω φαγητο αλλα κατι με πειραξε απο ολα αυτα κ παω συνεχεια τουαλετα.επισης οι καουρες δεν παλευονται.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια λοιπον να σας πω και εγω τα δικα μου......

Σαββατο

πρωι 2 καφεδες

μεσημερι γουβαρλοσουπα

απογευμα ενα μικρο κομματακι πιτα σπιτικι

Κυριακη

πρωι 1καφε κ 1ποτηρι γαλα

μεσημερι βγηκαμε εξω εφαγα γυρο κοτοπουλο με σαλατα

απογευμα καφε

βραδυ τιποτα

Σημερα

πρωι θα φαω αργοτερα ενα τοστακι

ενδιαμεσα 1χυμο

μεσημερι μακαρονια σκετα

απογευμα κανενα καφε.....

Πρεπει να αρχισω να τρωω και κανενα φρουτακι........

Πιστευω ειμαι αρκετα καλα αν σκεφτειτε πως η ωρες που ετρωγα ηταν παντα το βραδυ

γι αυτο και εβαλα κιλα.....

Σημερα θα ζυγιστω και εγω να δω αν εκανα κατι γιατι εχει σχεδον 5μερουλες που

αρχισα να προσεχω τι τρωω....

Πιστευω πως θα τα καταφερω γιατι δεν ειμαι μονη εχω και εσας....

Τα φιλια μου και οσες ζυγιστουν ευχομαι η ζυγαρια να πεσει κατα πολυ για να ανεβει

η ψυχολογια :D

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες

η ζυγαρια σημερα με εδειξε 61,4,εχασα 600 γρ.αλλα αν ειχα παει τουαλετα πιστευω θα με εδειχνε λιγοτερο,εγω γυρω στις 5 μερες να παω,τι επαθα δεν ξερω,ισως να ειναι απο τη νηστεια

και ο απολογισμο μου χθες

πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατιανο:δυο ξερα δαμασκηνα

μεσημερι:ενα φλυτζ.ρυζι με γαριδες(Αννα συννενοημενες ειμαστε;),σαλατα λαχανο,λιγα μανιταρια

απογευμα:ενα κομματακι χαλβα,καφε

βραδυ:σαλατα μαρουλι,μισο μηλο

Βασω μου προσπαθησε να τρως κατι το πρωι,σε κραταει και αντεχεις καλυτερα ως το μεσημερι,και πολλα φρουτα και λαχανικα

παντως εγω απο τοτε που αρχισα να μετραω με το φλυτζανι το μεσημερι αρχισα να βλεπω αποτελεσματα,πρωτα ετρωγα σχεδον το διπλασιο φαγητο,και προσπαθω να τρωω πιο αργα

Αννα εισαι καλυτερα;τι σε πειραξε;απο αυτα που γραφεις δεν βλεπω κατι το περιεργο,μηπως οι γαριδες;;

πολλα φιλια σε ολες!!!

Δημοσίευση

καλημέρα ζουμερούλες μου.............

πως είστε; ήρθε η Δευτέρα!

ανέβηκα στη ζυγαριά και ναι είμαι μείον ένα κιλό...!

πολύ καλά αλλά πρέπει να τα κρατήσω.....

λοπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: 1 μπούτι κοτόπουλο, 1 φέτα ψωμί, μαρουλοσαλάτα

απογευματινό: μπανάνα, λίγο παστέλι

βραδυνό: 1 σουβλάκι πίτα(μόνο ντομάτα, μουστάρδα, κέτσαπ)

περιμένω νέα σας....

α, πάω γρήγορα να αλλάξω το τικεράκι μου!

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες.

Ζυγιστηκα 61,3kg. Μια χαρα. Αντε να κατεβαινουμε.

Λοιπον χθες

Πρωι: Τιποτα γιατι πηγαμε στον Προυσσο και θα με διελυαν οι στροφες.

Ενδιαμεσα: 2 μινι κρουασανακια σκετα

Μεσημεριανο: 2 καλαμακια σουβλακι, λιγες πατατες, μιση φετα ψωμι

Βραδινο: 3 κομματακια τηγανια χοιρινη με σκετο ρυζι

Φιλακια σας

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια

βλεπω επεσαν κιαλλο οι ζυγαριες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια

ανεβηκα και εγω σημερα στη ζυγαρια παρολο που το 3ημερο ξεφυγα

και ναι με εδειξε 1 κιλο λιγοτερο :D:D:D

δηλαδη ειμαι 68.5 γιουπι

παω να αλλαξω το τικερακι

που να ετρωγα και το 3ημερο πιο καλα θα εχανα κι αλλο μισο κιλο

δεν πειραζει φοβηθηκα μην τα ξανα εβαλα

Δημοσίευση

ΜΠράβο κορίτσια!!!!!

Είδατε; Κατεβαίνουν οι ζυγαριές!! Γιούπι!

Εγώ συνεχίζω να μην πεινάω και να μη θέλω να φάω. Τρώω, βέβαια, αλλά όχι τεράστιες ποσοτητες (ευτυχώς).

Για ζύγισμα ούτε λόγος!!!

Δημοσίευση

Στο γιατρό αύριο θα πάω, κι έχω κι ένα άγχος, όχι μην ακούσω ή όχι καρδιά, γιατί άλλωστε είναι πάρα πολύ νωρίς γι' αυτό, αλλά γιατί το ραντεβού μου είναι στις δέκα και τέταρτο το πρωί, και ποιος ξυπνάει απ' τις εννιάμιση; Πηγαίνω ακόμα με την παλιά ώρα, και ούτως ή άλλως, το πρωί είμαι βαριά σα μολύβι και δε σηκώνομαι με τίποτα....

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΙΛΑ!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑΣΙΜΗ ΣΤΑ 53. ΜΕΙΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ.ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΑ ΤΡΕΛΑ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ ΕΦΑΓΑ ΜΕ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΛΥΚΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!!!! :lol:

Δημοσίευση
Στο γιατρό αύριο θα πάω, κι έχω κι ένα άγχος, όχι μην ακούσω ή όχι καρδιά, γιατί άλλωστε είναι πάρα πολύ νωρίς γι' αυτό, αλλά γιατί το ραντεβού μου είναι στις δέκα και τέταρτο το πρωί, και ποιος ξυπνάει απ' τις εννιάμιση; Πηγαίνω ακόμα με την παλιά ώρα, και ούτως ή άλλως, το πρωί είμαι βαριά σα μολύβι και δε σηκώνομαι με τίποτα....

εισαι απεχτη :lol::lol::lol::lol:

καλη επιτυχια αυριο ;);) ...με το ξυπνημα :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μενα.Συγχαρητηρια σε ολα τα κοροτσακια μου καταφεραν να χασουν εστω και λιγο.Λοιπον σημερα πηγα στη διαιτολογο και απο 63,300 πηγα 62,700 δηλαδη εχασα 600γρ.Καλα ηταν για πρωτη εβδομαδα.Τωρα θα παρει σιγα-σιγα μπρος ο μεταβολισμος μου και θα παμε και καλυτερα.Το σημαντικο ειναι να χανουμε.Τα λεμε αργοτερα...

Δημοσίευση

μπραβο και σε σενα πριγκηπισσα πολυ καλα τα πηγες

ολα ειναι στο μυαλο αυτο εχω να πω ακομα και οταν τρωμε παραπανω ειναι θεμα μυαλου

αφου παλι και με λιγοτερα χορταινουμε μια χαρα

γιαυτο στο μυαλο μας να εχουμε τον στοχο μας και οτι ερχεται καλοκαιρι και θα βγαλουμε τα παλτω που κρυβουν τα παραπανισια κιλακια

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια.εγώ πάλι χάλια.50·500.μίλησα με τη διαιοτολογο κ ελπίζω ότι θα γίνει κάτι μες την βδομάδα.τα σημερινά μου:

πρωί: 2 κρακερ+1ποτ.φυσικό χυμό

ενδιάμεσα: 5υγδαλα

μεσημέρι:1 1/2φλ. Αγκιναρες με ατάκα,αγγουροντατα,1φ.ψωμί

ενδιάμεσα:1 μικρή μπανάνα,4πλακακια κουβερτουρα,1 χούφτα κουακερ

βράδυ:1 μπαλέτα,1ντοματα,1/2αγγουρι,1κ.σ.φυστικοβουτυρο

Δημοσίευση

καλησπερα κορτισια

τα σημερινα μου λιγο τα χαλασα το βραδυ

πρωι : δημητριακα με γαλα και καφε

ενδιαμεσο : 1πορτοκαλι και μισο μηλο

μεσημερι : ενα σαντουιτς με ντοματα τυρι και πιπερια

απογευμα : ενα κουλουρακι καφες

βραδυ : 2 κομματια πιτσα :oops::oops::oops: και δημητριακα με γαλα

δεν μπορεσα να αντισταθω ειχαμε παρεα και δεν μπορουσα να μην φαω ηταν τελεια :oops::oops::roll::roll:

Δημοσίευση
Χαχα, βρε τρελή, αφού έφαγες πίτσα, τα δημητριακά με γάλα τι τα ήθελες; :P

ααααααααααα ολα κι ολα...κανω διατροφη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εε ειχα προγραμμα να φαω δημητριακα το βραδυ εδωσα και στη μικρη και ζηλεψα και λεω αφου κανω διατροφη ας τα φαω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια τι κανετε πως παει ο αγωνας :?:

Λοιπον τα χθεσινα

Πρωι 1τοστ κ καφες

Μεσημερι Μακαρανια με σαλτσα (λιγα παραπανο απο αυτα που επρεπε)

Ολη την υπολοιπη μερα τιποτα................

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Δημοσίευση

καλημέρα ζουμερούλες μου τι κάνετε;

λοιπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: 1 μπριζόλα ψητή, 1 φέτα ψωμί, μαρουλοσαλάτα

απογευματινό: μπανάνα

βραδινό: 1 αυγό βραστό, 1 φέτα ψωμί, 1/4 μπριζόλα.

άντε, ξεκίνησε πάλι η καινούρια μας εβδομάδα...καλό κουράγιο κορίτσια!

Δημοσίευση

καλημέρα!!!! ενα κιλό κάτω!!! :D many to go!!! απολογισμός του χθές : πρωι ,καφές μια μπαρα δημητριακών ,μεσημεριανο ενα μπουτι κοτόπουλο με 5 πατατες φούρνου,2 μπάρες κιντερ σοκολάτα :oops: , βραδυ πίτα στο φούρνο με μια φετα κασέρι ,μια φετα γαλοπολυ κ μανιταρια.

σήμερα το πρωι εφαγα ενα κρουασαν σοκολάτα (προβλέπεται μια φορά τη βδομάδα)

Δημοσίευση
Καλημερα κοριτσια τι κανετε πως παει ο αγωνας :?:

Λοιπον τα χθεσινα

Πρωι 1τοστ κ καφες

Μεσημερι Μακαρανια με σαλτσα (λιγα παραπανο απο αυτα που επρεπε)

Ολη την υπολοιπη μερα τιποτα................

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

καλημερα

μηπως να ετρωγες πιο συχνα μεσα στη μερα?και καποια φρουτα γιατι ετσι θα παθει σοκ ο μεταβολισμος σου και θα αποθηκευει λιπος γιατι θα κανει να τρωει ποολλεες ωρες

ετσι νομιζω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα συγκεκριμένα όχι δεν τα είχα ξαναδεί, έχω δει όμως της medela που είναι και αυτά ότι πιο κοντινό στον θηλασμό. Αλλά όσο σκέφτομαι ότι θα δώσω τόσα λεφτά και υπάρχει περίπτωση να μην τα χρησιμοποιήσουμε καν…😂
    • Λευκη μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰  Με το καλο κοριτσι μου να παρετε την κορακλα σας στην αγκαλια σας!!!!!!!!💖💖💖💖💖💖 ισως βεβαια να εχεις ηδη γεννησει... Θα περιμενουμε τα νεα σας!!!💕💕💕💕💕🌷🌷🌷🙏🙏🙏🧿🧿🧿
    • Περαστικά βρε κορίτσι μου γίνεται χαμός με γαστρεντερίτιδα και εδώ σε εμάς έχουν κολλήσει πολύς κόσμος μακάρι να μην κολλήσει το μωρό  καλά και εμένα προχτές γύρισε πρώτη φορά μην νομίζεις απλά η βλακεία είναι ότι δεν την αφήνω αρκετά μπρούμυτα θα δεις σε λίγες μέρες θα το κάνει και εσένα  εμενα από φρούτα τόσο τρώει 60-80γρ λαχανικά ακόμα παλεύουμε να φάει 4-5 κουταλάκια 
    • Ααα πιο γενικά στο έχει αφήσει εμένα μου γράφει συγκεκριμένα πχ έλεγε πρώτη μερα μπανάνα μετά από 2 μέρες πρόσθετο το αχλάδι μετά από 2 μέρες το μήλο το ίδιο και μετά λαχανικά έχω προσθέσει όσα μου γράψει πατάτα καρότο σέλινο κρεμμύδι κολοκυθάκι και τώρα περιμένω σε μια βοδμαδα που θα ξανά πάω να μου πει αν και τα έχω γραμμένα από την κόρη μου αλλά είπα να περιμένω καλύτερα έτσι και αλλιώς δεν τρώμε και με μεγάλη όρεξη οπότε το πάω σιγά σιγά 
    • @annie!@marinamanoulitsa κορίτσια μου που θα πάει θα έρθει ο μήνας που δεν θα έρθει η καταραμένη κ θα γεμίσουνε γραμμούλες τα μάτια σας 🥰🙏 @melitiniღ Γιατί τόσο αργά σε έβαλε για υπέρηχο? κ από βδομάδα θα φανεί η εξέλιξη. Εγ΄ώ δεν θα μπορούσα 2 βδομάδες αναμονή, χώρια που παίρνεις κ τα φάρμακα κ αν δεν πηγαίνει καλά τα παίρνεις τζάμπα. Μήπως να πεις τον γιατρό σου να πας τη Δευτέρα?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...