Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά....

Recommended Posts

σημερινός απολογισμός: πρωι καφές ... μεσημέρι κοκκινιστο κρεας με ρύζι ,ένα κρουασαν βερικοκο :oops:

απογευμα :40 λεπτα διαδρομος (γ να καψω το κρουασαν!)

βραδυ :τοστ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σημερινός απολογισμός: πρωι καφές ... μεσημέρι κοκκινιστο κρεας με ρύζι ,ένα κρουασαν βερικοκο :oops:

απογευμα :40 λεπτα διαδρομος (γ να καψω το κρουασαν!)

βραδυ :τοστ

χαχα γιωτα το εκαψες το κρουασαν?? :lol:

δεκατιανο και απογευματινο δεν τρως???????? :roll:

ασχετο αλλα η φωτο που εβαλες προφιλ μου θυμιζει παρα πολυ τη δικη μου οταν γεννηθηκε

ετσι ηταν τα μαλλακια της το στομα της

τωρα εγινε ξανθια γαλανοματα :)

αχχ εγω χαλια τα πηγα αυτο το 3ημερο :cry::cry::cry::cry::cry:

κοπελιες καλησπερα!αντε ξημερωνει δευτερα να δουμε τι γινεται.ηθελα να σας ρωτησω αν εχει παρει καμια σας σκευασμα αδυνατισματος.εχω μπει στον πειρασμο κ το ψαχνω...

τα σημερινα μου

πρωι:1 κ.αρτο(πηγαμε εκκλησια)

ενδιαμεσα:1/2 μπανανα

μεσημερι:1φλ.ρυζι+4 μικρες γαριδες βραστες+μαρουλι-ντοματα σαλατα

ενδιαμεσα:1 μικρη μπανανα+1 ακτινιδιο

βραδυ( 20.00):1 φλ.ρυζι + 4 μικρες γαριδες βραστε+1κ.χαλβα

πεινασα σημερα κ ειπα να φαω φαγητο αλλα κατι με πειραξε απο ολα αυτα κ παω συνεχεια τουαλετα.επισης οι καουρες δεν παλευονται.

Καλημερα κοριτσια λοιπον να σας πω και εγω τα δικα μου......

Σαββατο

πρωι 2 καφεδες

μεσημερι γουβαρλοσουπα

απογευμα ενα μικρο κομματακι πιτα σπιτικι

Κυριακη

πρωι 1καφε κ 1ποτηρι γαλα

μεσημερι βγηκαμε εξω εφαγα γυρο κοτοπουλο με σαλατα

απογευμα καφε

βραδυ τιποτα

Σημερα

πρωι θα φαω αργοτερα ενα τοστακι

ενδιαμεσα 1χυμο

μεσημερι μακαρονια σκετα

απογευμα κανενα καφε.....

Πρεπει να αρχισω να τρωω και κανενα φρουτακι........

Πιστευω ειμαι αρκετα καλα αν σκεφτειτε πως η ωρες που ετρωγα ηταν παντα το βραδυ

γι αυτο και εβαλα κιλα.....

Σημερα θα ζυγιστω και εγω να δω αν εκανα κατι γιατι εχει σχεδον 5μερουλες που

αρχισα να προσεχω τι τρωω....

Πιστευω πως θα τα καταφερω γιατι δεν ειμαι μονη εχω και εσας....

Τα φιλια μου και οσες ζυγιστουν ευχομαι η ζυγαρια να πεσει κατα πολυ για να ανεβει

η ψυχολογια :D

καλημερα κουκλες

η ζυγαρια σημερα με εδειξε 61,4,εχασα 600 γρ.αλλα αν ειχα παει τουαλετα πιστευω θα με εδειχνε λιγοτερο,εγω γυρω στις 5 μερες να παω,τι επαθα δεν ξερω,ισως να ειναι απο τη νηστεια

και ο απολογισμο μου χθες

πρωι:παστα φλωρα με τσαι,καφες

δεκατιανο:δυο ξερα δαμασκηνα

μεσημερι:ενα φλυτζ.ρυζι με γαριδες(Αννα συννενοημενες ειμαστε;),σαλατα λαχανο,λιγα μανιταρια

απογευμα:ενα κομματακι χαλβα,καφε

βραδυ:σαλατα μαρουλι,μισο μηλο

Βασω μου προσπαθησε να τρως κατι το πρωι,σε κραταει και αντεχεις καλυτερα ως το μεσημερι,και πολλα φρουτα και λαχανικα

παντως εγω απο τοτε που αρχισα να μετραω με το φλυτζανι το μεσημερι αρχισα να βλεπω αποτελεσματα,πρωτα ετρωγα σχεδον το διπλασιο φαγητο,και προσπαθω να τρωω πιο αργα

Αννα εισαι καλυτερα;τι σε πειραξε;απο αυτα που γραφεις δεν βλεπω κατι το περιεργο,μηπως οι γαριδες;;

πολλα φιλια σε ολες!!!

καλημέρα ζουμερούλες μου.............

πως είστε; ήρθε η Δευτέρα!

ανέβηκα στη ζυγαριά και ναι είμαι μείον ένα κιλό...!

πολύ καλά αλλά πρέπει να τα κρατήσω.....

λοπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: 1 μπούτι κοτόπουλο, 1 φέτα ψωμί, μαρουλοσαλάτα

απογευματινό: μπανάνα, λίγο παστέλι

βραδυνό: 1 σουβλάκι πίτα(μόνο ντομάτα, μουστάρδα, κέτσαπ)

περιμένω νέα σας....

α, πάω γρήγορα να αλλάξω το τικεράκι μου!

Καλημερα κουκλες.

Ζυγιστηκα 61,3kg. Μια χαρα. Αντε να κατεβαινουμε.

Λοιπον χθες

Πρωι: Τιποτα γιατι πηγαμε στον Προυσσο και θα με διελυαν οι στροφες.

Ενδιαμεσα: 2 μινι κρουασανακια σκετα

Μεσημεριανο: 2 καλαμακια σουβλακι, λιγες πατατες, μιση φετα ψωμι

Βραδινο: 3 κομματακια τηγανια χοιρινη με σκετο ρυζι

Φιλακια σας

καλημερα κοριτσια

βλεπω επεσαν κιαλλο οι ζυγαριες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια

ανεβηκα και εγω σημερα στη ζυγαρια παρολο που το 3ημερο ξεφυγα

και ναι με εδειξε 1 κιλο λιγοτερο :D:D:D

δηλαδη ειμαι 68.5 γιουπι

παω να αλλαξω το τικερακι

που να ετρωγα και το 3ημερο πιο καλα θα εχανα κι αλλο μισο κιλο

δεν πειραζει φοβηθηκα μην τα ξανα εβαλα

ΜΠράβο κορίτσια!!!!!

Είδατε; Κατεβαίνουν οι ζυγαριές!! Γιούπι!

Εγώ συνεχίζω να μην πεινάω και να μη θέλω να φάω. Τρώω, βέβαια, αλλά όχι τεράστιες ποσοτητες (ευτυχώς).

Για ζύγισμα ούτε λόγος!!!

αννα μαρια μερες εχουμε να μιλησουμε

πως εισαι?δεν πειραζει θα τρως οσο μπορεις

και εγω στην αρχη της εγκυμοσυνης ετσι ημουν μετα πηρα την κατρακυλα!!

πηγες στον γιατρο?

Στο γιατρό αύριο θα πάω, κι έχω κι ένα άγχος, όχι μην ακούσω ή όχι καρδιά, γιατί άλλωστε είναι πάρα πολύ νωρίς γι' αυτό, αλλά γιατί το ραντεβού μου είναι στις δέκα και τέταρτο το πρωί, και ποιος ξυπνάει απ' τις εννιάμιση; Πηγαίνω ακόμα με την παλιά ώρα, και ούτως ή άλλως, το πρωί είμαι βαριά σα μολύβι και δε σηκώνομαι με τίποτα....

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΙΛΑ!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑΣΙΜΗ ΣΤΑ 53. ΜΕΙΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ.ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΑ ΤΡΕΛΑ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ ΕΦΑΓΑ ΜΕ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΛΥΚΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!!!! :lol:

Στο γιατρό αύριο θα πάω, κι έχω κι ένα άγχος, όχι μην ακούσω ή όχι καρδιά, γιατί άλλωστε είναι πάρα πολύ νωρίς γι' αυτό, αλλά γιατί το ραντεβού μου είναι στις δέκα και τέταρτο το πρωί, και ποιος ξυπνάει απ' τις εννιάμιση; Πηγαίνω ακόμα με την παλιά ώρα, και ούτως ή άλλως, το πρωί είμαι βαριά σα μολύβι και δε σηκώνομαι με τίποτα....

εισαι απεχτη :lol::lol::lol::lol:

καλη επιτυχια αυριο ;);) ...με το ξυπνημα :lol::lol::lol:

Γεια σας και απο μενα.Συγχαρητηρια σε ολα τα κοροτσακια μου καταφεραν να χασουν εστω και λιγο.Λοιπον σημερα πηγα στη διαιτολογο και απο 63,300 πηγα 62,700 δηλαδη εχασα 600γρ.Καλα ηταν για πρωτη εβδομαδα.Τωρα θα παρει σιγα-σιγα μπρος ο μεταβολισμος μου και θα παμε και καλυτερα.Το σημαντικο ειναι να χανουμε.Τα λεμε αργοτερα...

μπραβο και σε σενα πριγκηπισσα πολυ καλα τα πηγες

ολα ειναι στο μυαλο αυτο εχω να πω ακομα και οταν τρωμε παραπανω ειναι θεμα μυαλου

αφου παλι και με λιγοτερα χορταινουμε μια χαρα

γιαυτο στο μυαλο μας να εχουμε τον στοχο μας και οτι ερχεται καλοκαιρι και θα βγαλουμε τα παλτω που κρυβουν τα παραπανισια κιλακια

Γεια σας κορίτσια.εγώ πάλι χάλια.50·500.μίλησα με τη διαιοτολογο κ ελπίζω ότι θα γίνει κάτι μες την βδομάδα.τα σημερινά μου:

πρωί: 2 κρακερ+1ποτ.φυσικό χυμό

ενδιάμεσα: 5υγδαλα

μεσημέρι:1 1/2φλ. Αγκιναρες με ατάκα,αγγουροντατα,1φ.ψωμί

ενδιάμεσα:1 μικρή μπανάνα,4πλακακια κουβερτουρα,1 χούφτα κουακερ

βράδυ:1 μπαλέτα,1ντοματα,1/2αγγουρι,1κ.σ.φυστικοβουτυρο

καλησπερα κορτισια

τα σημερινα μου λιγο τα χαλασα το βραδυ

πρωι : δημητριακα με γαλα και καφε

ενδιαμεσο : 1πορτοκαλι και μισο μηλο

μεσημερι : ενα σαντουιτς με ντοματα τυρι και πιπερια

απογευμα : ενα κουλουρακι καφες

βραδυ : 2 κομματια πιτσα :oops::oops::oops: και δημητριακα με γαλα

δεν μπορεσα να αντισταθω ειχαμε παρεα και δεν μπορουσα να μην φαω ηταν τελεια :oops::oops::roll::roll:

Χαχα, βρε τρελή, αφού έφαγες πίτσα, τα δημητριακά με γάλα τι τα ήθελες; :P

ααααααααααα ολα κι ολα...κανω διατροφη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εε ειχα προγραμμα να φαω δημητριακα το βραδυ εδωσα και στη μικρη και ζηλεψα και λεω αφου κανω διατροφη ας τα φαω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα κοριτσια τι κανετε πως παει ο αγωνας :?:

Λοιπον τα χθεσινα

Πρωι 1τοστ κ καφες

Μεσημερι Μακαρανια με σαλτσα (λιγα παραπανο απο αυτα που επρεπε)

Ολη την υπολοιπη μερα τιποτα................

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

καλημέρα ζουμερούλες μου τι κάνετε;

λοιπόν...

πρωινό: καφές

δεκατιανό: τοστ

μεσημεριανό: 1 μπριζόλα ψητή, 1 φέτα ψωμί, μαρουλοσαλάτα

απογευματινό: μπανάνα

βραδινό: 1 αυγό βραστό, 1 φέτα ψωμί, 1/4 μπριζόλα.

άντε, ξεκίνησε πάλι η καινούρια μας εβδομάδα...καλό κουράγιο κορίτσια!

Καλημερα Ελενη αχ και τι αγωνας.............

Σημερα λεω να ξεκινησω να τρωω περισσοτερα φρουτα και λαχανικα αλλιως καηκα

θα κολληση η ζυγαρια στο τελος και θα ψαχνωμαι........

καλημέρα!!!! ενα κιλό κάτω!!! :D many to go!!! απολογισμός του χθές : πρωι ,καφές μια μπαρα δημητριακών ,μεσημεριανο ενα μπουτι κοτόπουλο με 5 πατατες φούρνου,2 μπάρες κιντερ σοκολάτα :oops: , βραδυ πίτα στο φούρνο με μια φετα κασέρι ,μια φετα γαλοπολυ κ μανιταρια.

σήμερα το πρωι εφαγα ενα κρουασαν σοκολάτα (προβλέπεται μια φορά τη βδομάδα)

Καλημερα κοριτσια τι κανετε πως παει ο αγωνας :?:

Λοιπον τα χθεσινα

Πρωι 1τοστ κ καφες

Μεσημερι Μακαρανια με σαλτσα (λιγα παραπανο απο αυτα που επρεπε)

Ολη την υπολοιπη μερα τιποτα................

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

καλημερα

μηπως να ετρωγες πιο συχνα μεσα στη μερα?και καποια φρουτα γιατι ετσι θα παθει σοκ ο μεταβολισμος σου και θα αποθηκευει λιπος γιατι θα κανει να τρωει ποολλεες ωρες

ετσι νομιζω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
    • άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...