Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011... Η τελική αναμέτρηση2!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κατερίνα μου το έψαξα στο βιβλίο που σου έλεγα και τελικά λεει: " Οι μητέρες με ρεζους αρνητικό λαμβάνουν ενέσεις αντι-D ανοσοσφαιρίνης ρέζους μεταξύ 28ης και της 34ης ενδομάδας. Αυτή η ασφαλής ένεση εμποδίζει τη μητέρα να αναπτύξει αντισώματα που μπορούν να διαπεράσουν τον πλακούντα και να επιτεθούν στα ερυθρά αισμοσφαίρια του εμβρυου...."

Οκ εμένα περσι αναγκαστικά το ελεγξε αφου γεννησα/εχασα το μωρό μου, ήτανε και απρόοπτο και δεν ειχα φτάσει τις 28 εβδ. Τώρα δεν μου ανέφερε κάτι, δεν ξέρω. Και στο βιβλίο δεν λεει κατι για εξετάσεις που χριεαζονται πριν... Θαδειξει...

Σας αφήνω..ειναι ώρα για μανικιουρ!

Μαρακι ισα ισα κ λογω του ιστορικου σου θα πρεπει να την κανεις αυτη την εξεταση!!Οσο πιο συντομα τοσο το καλυτερα..ειναι απλη αματολογικη δεν χρειαζεται να σαι νηστικη κοστιζει 20-30 ευρω!!Οταν θα πας να κανεις την γενικη αιμτος κανε κ αυτη δεν εχεις να χασειις τιποτα μονο να κερδισεις!!!

Εγω την εκανα πριν παω στην αιματολογο μου το συστησε ο γιατρος μου!!Και μια φιλη που μενει διπλα μου την εκανε περυσι που ηταν εγκυος !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε καλο σας μεσημερι, Μαρακι καλο μανικιουρ. εγω εχω μελλον μεχρι τις 3.30 που θα σχολασω. ευτυχως ειναι Παρασκευη σημερα και παρηγοριεμαι. Ειπε κιολας οτι θα εχει καλο καιρο το ΣΚ, αντε να ζεσταθει λιγο το κοκκαλακι μας....

Γιελιζ βγαινει το μοντελο σε ολες τις εκδοσεις :lol::lol::lol: Ασε εγω εχω θεμα, ασε που καθε Κυριακη παιρνει τηλ τον αντρα μου απο τις 8 για να πανε για καφε και μας ξυπναει, και οσο μπινελικι και να τρωει δεν διορθωνεται. Και ο αντρας μου τον ξεχεζει αλλά που να καταλαβει. Εγω το εχω ξεκαθαρισει ειδικα οταν γεννηθει το μωρο, κτυπει τηλφωνα και κουδουνια οποτε γουσταρει θα τον ασσιχτιρισω μια και καλη....

Και πολύ καλά θα του κάνεις Μάχη μου!! Α εμάς μένει στο διπλανό σπίτι (ένουμε έναν τοίχο κοινό!!!) και έρχεται όποτε του καπνίσει... και τη νύχτα ανοίγει τόσο πολύ τον ήχο της TV που καμιά φορά ξυπνάμε απο τον θόρυβο! Τέσπα τα θέλει ο κ@λ@ς τους το σιχτίρισμα!! :lol::lol::lol::lol:

οτι το θελει το θελει.....εμας μενει και 20 χλμ μακρυα, που να εμενε και διπλα, δεν θα τον ξεφορτωνομουνα με τιποτα.

Καλά το άλλο που κάνει.....παιρνει τηλ. " να ερθω απο κει", του λεει και ο αντρας μου ελα, και κατευθειαν χτυπαει το κουδουνι σε 1 δευτερολεπτο. Δηλαδη εχει ηδη ερθει, παρκαρει, ειναι στην εισοδο της πολυκατοικιας και μετα θυματε να παρει τηλ. Α και αν δεν απαντησουμε το τηλ παιρνει συνεχως μεχρι να απαντησουμε. Αν κανουμε και τπτ αλλο δηλαδη ;););)

Χρυσα ειναι μια καλη λυση αυτο, αλλά με τι μουτρα θα αντικρυσω μετα την κοπελλα....εκτος αν ειναι καμμια που δεν χωνευω :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μάχη πολύ καλό αυτό που σας παίρνει απέξω τηλ!!!! Πολύ γέλασα!!!!

Χρύσα μου την ίδια επιφύλαξη έχω και εγώ με τη Μάχη στο θέμα της κοπέλας.... Θα την κάψω την κοπέλα και δεν λέει... με τέτοιον άντρα και τέτοια πεθερά μετά φοβάμαι μη με καταραστεί!!! :lol::lol::lol::lol: Απο την άλλη να του βρώ μία που δεν χωνεύω και να την βλέπω κάθε μέρα ούτε αυτό λέει... :lol::lol::lol::lol:

Και το χειρότερο είναι να βρεί αυτός μία με τα δικά του "χαρίσματα" και να γίνουν 2!!!!!! Εκεί είναι που θα μετακομίσω μάλλον!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φιλακια και καλο μεσημερι Γιελιζ!

Αυτο παντως να γινουν 2 ειναι το χειροτερο ενδεχομενο. Απο την αλλη δεν μπορει να βρει μια που να τον φερει στα ισα του.....και να μενει και καπου μακρυα ας πουμε :lol::lol: σε κανενα ερημοσηνι ας πουμε που ειναι δυσκολο το πηγαινε ελα.... και να ζησουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα!!!! :lol::lol::lol:

Κορίτσια μου δύο μέρες έλειψα και γράψατε 30 σελίδες!!!! :shock::shock: Διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα.

Μαμά Νικόλα (Ευγενία έτσι;) έριξα ένα κλάμα με την περιγραφή της γέννας του γιόκα σου. Πολύ συγκινήθηκα. Πάντως γράφεις πολυ ωραία, πως και δεν έγινες φιλολογος;;; :):):)

Μαράκι είδα τα αυτοκόλλητα και ενθουσιάστηκα. Εμείς όμως δεν είμαστε του ποδοσφαίρου. Μ άρεσαν αυτα με τα ζωάκια. Μου άρεσε και πολυ το δώρο του άντρα σου στο μωράκι σας.

Έκανα την καμπύλη ζαχάρου, θα πάρω αποτελέσματα από εβδομάδας. Για να δούμε.

Πήγαμε χθες με τον άντρα μου και σε διάλεξη για μικροαδιαθεσίες του μωρού, πυρετούς, κολικούς, εμετούς, εμβόλια κτλ. Ο αντρούλης που έπαθε σοκ, μου λέει δεν ξέρω τίποτα απ όσα είπαν.

Αγχώθηκε πάρα πολύ γιατί θέλει και να τελείωσει και το Μαστερ μέχρι τη γέννα του Ανδρέα μας. Σχόλασε σήμέρα, μέσα στην υπερένταση και για να του περάσει μου καθάρισε το σπίτι.Θεϊκό;;;; :lol::lol::lol:

Φιλιά πολλά

Κοριτσια το κανετε;Γυρισα απο την πεθερα και τα ψωνια.

Ντιοσα,ισως να μην κανει για το στομαχι να τρωμε καυτερα,δεν ξερω ακριβως.Ετσι μου ειπε η γιατρος,να μην τρωω. :roll: Μπορει οντως να μην βλαπτει σε κατι το εμβρυο.

Μαρουλιτα,μια χαρα ειναι η κοιλιτσα σου!Τι λενε μωρε οι χαζες;Καθε κοπελα ειναι διαφορετικη.Αλλες κανουν νωρις κοιλια και αλλες οχι.Με το καλο να μεγαλωσουμε ολες και να γινουμε βαρελακια! :lol:

Πηγα Mothercare σημερα.Ειδα πολλα πραγματακι που μου αρεσαν.Τα κρεβατακια πολυ καλης ποιοτητας και οικονομικα.Πηρα και 2 σουτιεν.Εχω ερωτευτει την προικουλα precious bear και μαλλον αυτην θα παρω,ειτε ειναι αγορι ειτε κοριτσι.

Τι κάνετε κορίτσια? Εφτιαξα νύχι!!! Πολύ ωραία έγιναν. Δεν μπήκα μετά γιατί ήρθαν οι γονείς μου και τώρα έχω φιλους εδώ αλλά είπα να ρίξω μια ματια...

δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά...

Κατερινάκι μου θα το πω στον γιατρό μου αυτό που λες να δω τι θα μου πει. Αν μπορείς ξαναπες μου την εξέταση αυτή πως λέγεται για να του πω συγκεκριμένα.

Θα τα πουμε αυριο αναλυτικά!!! Καλό βράδυ!!

Πηρα την αποφαση να σας γραφω και μεταμεσονυκτιες ωρες ασχετα αν θα τα λεω μονη μου.. :lol::lol::lol:

Ηρθαμε χωριο και παλι μενω αυπνη :(:( νομιζω ομως πως τουλαχιστον σημερα η αυπνια μου βγηκε σε καλο,εκανα format στο λαπτοπακι μου κ μαλλον ειναι σουπερ και παλι!!!!!!!Ετσι απο αυριο(σημερα δηλαδη)θα μπαινω να τα λεμε χωρις να μου σπανε τα νευρα!Καλο ΣΚ να εχουμε και θα τα ξαναπουμε σε λιγες ωριτσες που θα εχετε ξυπνησει ολες!!!

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

Ξύπνησα νωρίς νωρίς σήμερα και έχει έναν καταπληκτικό ήλιο!!! θέλω να ανοίξω πόρτες παράθυρα αλλά δεν το έκανα γιατί κοιμάται ο καλός μου ακόμα! Έτσι είπα να μπώ να δώ τι κάνετε!!

Chrystalleni μου Θεικό δε λές τίποτα!! :lol::lol::lol::lol::lol:

beboulino με γειά τα σουτιέν!!!

Μαράκι με γειά τα νύχια!!!

Σοφία μου κάνεις προπόνηση για όταν γεννήσουμε και θα χτυπάμε Γερμανική σκοπιά??? (έτσι δεν το λένε το 2 με 4??) :lol::lol::lol::lol::lol: Έφτιαξες και το λαπιτόπ, (όπως το έλεγε στη διαφήμιση) ωραία!!

Πήγαμε χθές το απόγευμα και πήραμε τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές, όλα μιά χαρά...συνεχίζουμε δυναμικά!!! :lol::lol::lol: Ο αιματοκρίτης έπεσε 1,5 μονάδα σε ένα μήνα αλλά αυτό είναι φυσιολογικό μου είπε.... μου "πίνει" το αίμα το βαμπιράκι μου!!! Και πολύ καλά κάνει!!! :lol::lol::lol:

Άντε ξυπνήστε να πούμε 2 κουβέντες πρίν ξεκινήσω να κάνω καμιά δουλειά!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!! Καλημέρα Γιελιζ!! Κι εσύ πρωινή ε??

Η ξενύχτισσα Σοφία μάλλον θα κοιμάται!!

Κι εδώ έχει ήλιο σήμερα!! Άνοιξα παράθυρα συγύρισα λίγο και είπα να ξεκουραστώ όσο μπορώ γιατί το βράδυ θα έρθουν φίλοι που εχουμε καιρό να δούμε και θα τους κάνουμε το τραπέζι. Θα φτιάξω μια εύκολη συνταγή, σαλάτα, ένα γλυκό και τα υπόλοιπα ο άντρας μου που θα ψήσει.

Χθες απο το μεσημέρι και μετά είχα κάτι σαν καούρες...δεν ένιωθα ακριβώς ξινίλες αλλά κάτι να με ενοχλεί από το στομάχι μέχρι το στόμα. ¨Ηπια και γαλατάκι αλλά δεν έκανε τίποτα, βασικά ήθελα να πίνω συνέχεια κάτι να δροσίζει το λαιμό μου :lol::lol:

Γιελιζ θα αρχίσεις δουλιτσες??

Καλημέρα Μαράκι!!!

Άσχημο αυτό που έπαθες... και ειδικά όταν δεν περνάει... περαστικά!

Λέω να κάνω δουλίτσες σήμερα... αλλά περιμένω να σηκωθεί ο καλός μου να μην τον ενοχλώ! :lol::lol::lol::lol:

Εμένα πάλι ο δικός μου έφυγε πριν μια ώρα για δουλειά οπότε ειμαι μοναχούλα!!! Το σπίτι είναι χάλια αλλά ευτυχώς μόλις ήρθε η κοπέλα να με βοηθήσει, έχω και πολύ σιδέρωμα! Να μπει λίγη τάξη σήμερα!!

Εφαγα μια φραντζόλα ολόκληρη με τυρί πριν μια ώρα και πάλι πεινάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::?

Δεν την στέλνεις και απο δώ ρε Μαράκι την κοπέλα??? :lol::lol::lol::lol:

Εγώ έφαγα 1 φέτα ψωμί με βούτυρο και μέλι και 1 ακτινίδιο! Ήπια και τον σίδηρο και έσκασα!! :lol::lol::lol: Αυτές τις μέρες χορταίνω γρήγορα μάλλον μεγάλωσε και άλλο η κοιλιά και άρχισε να τρώει και τον χώρο απο το στομάχι μου!! :lol::lol:

Λες να στην στείλω??? Εισαι και λίγο μακρυα :(

Εγώ έκοψα ένα κομμάτι από την κολοκυθόπιτα που έφτιαξε η μαμά μου και έφτιαξα και πορτοκαλάδα...Αργότερα θα φάω και το ακτινίδιο μου...τώρα που μου το θύμησες..

Καμιά φορά κι εγώ νιώθω ότι χορταίνω γρήγορα, μπορείς και με τις 3 πρώτες μπουκιές αλλά στη μισή ώρα πεινάω και πάλι!! :lol::lol:

Καλές δουλίτσες!! Φιλάκια

Kαλημερα και απο μενα!!

Εγώ αφου δεν μπορω να κοιμηθω σαν ανθρωπος εδω και μερες, ειμαι παλι σαν κοτοπουλο. Σημερα κι εμας εχει ηλιο!!! Αντε επιτελους μουχλιασαμε με την βροχη τοσο καιρο.

Λεω να παρω ενα μαξιλαρι εγκυμοσυνης. Απ'οτι ειδα ειναι ολα καπως ετσι:

http://www.ecofamily.gr/index.php?targe ... t_id=29837

Καλημέρα Μάχη μου!!

Εγώ έχω ένα παρόμοιο μαξιλάρι που το είχα πάρει από πέρσι. Ειναι ροζ βέβαια...ξέρεις ο ενθουσιασμός μου περσι με έκανε και τα έβλεπα όλα ροζ!! :?

Το έχω πάντως ακόμα αλλά για ύπνο δεν με βολεύει ιδιαίτερα. Για το θηλασμό αργότερα θα βοηθήσει. Για ύπνο της εγκύου έχει άλλα. Μισό να τα βρω και να σου βάλω να τα δεις.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...