Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011... Η τελική αναμέτρηση2!!!!!

Recommended Posts

Χρύσα έλα να ξεκινήσεις το ξεπουπούλιασμα απο την δικιά μου!! Θα σε βοηθήσω και εγώ!!! :lol::lol:

Μαράκι μου και εγώ σε νιώθω!!! Μα να μοιάζουν τόσο πολύ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Α το Duphalac Το επαιρνα και εγω στον μεγαλο μου...αλλα δε βοηθαγε ιδιετερα..

αφιστε ειχα κανει χοντρο προβλημα..και αφου γεννησα εκανα και ραγαδα στον προκτο..εκει να δειτε πονος..καμια καισαρικη δεν συκγρινετε με αυτον τον πονο

Milouse gia ta maieutiria...kai ti prepei na ginetai gia na mh mperdeuontai ta mwrakia...:P

egw eida mwrakia kai eipa tha pei tpt gia frontida kai tetoia...alla mpaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

euxaristw polu maxi mou...maraki tha ton rwtisw kai an einai tha to parw...to kserw auto to siropi kai kserw oti kanei douleia..an kai einai apaisio!!!!!!!Gieliz mou sou lew xesthn....to ksana lew...egw exw 2 petheres kai ase....o petheros mou douleia den eixe gamous ekane...xaxxaxaxaxaxa

H kanonikh mas mama einai ligo giouxou...kollimenh me thn mana ths h opoia giagia einai sketh kakia..kai thn epireazei kai authn enw den einai kakos anthrwpos me thn mana ths ginetai polu periergh,ase pou me exei xesmenh..kserei oti kollisa toksoplasma apo thn gata ths kai akoma den thn exei vgalei apo to spiti..etsi kai egw den paw..:)

twra h allh...h mitria dld...kalh einai endiaferetai pio polu...alla einai kai auth ligo tsouxritsa...afiste sas lew!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιελιζ μου αμα θελει ο ιδιος της ο γιος να την κρατησει μακρυα φανταζομαι τι σκυλα θα ειναι.....

Εσύ θα στηριξεις την επιλογη του αντρα σου που και αυτος βαζει την οικογενεια σας πανω απο ολα.

Σε πολλές περιπτωσεις οι γιοι δεν ριχνουν την μανα τους με τπτ και ας κανει τα χειροτερα του κοσμου, με αποτελεσμα να δημιουργουνται εντασεις στο ζευγαρι και προβλήματα, που το θεμα ειναι οτι τα προκαλουν τριτοι...

Ευτυχως ο δικος σου βλεπει ξεκαθαρα τα πραγματα και κανει το σωστο!!

Το καροτσι ειδες τελικα αν μπορεις να το παραγγειλεις απο το αμαζον τελικά?

Για την δυσκοιλιοτητα μου ειχε δωσει η γιατρος φυτικες ινες σε ποσιμη μορφη.Σαν σφηνακι μηλο ηταν αλλα δεν το πηρα τελικα.Δεν ειναι απολυτο πως ο σιδηρος θα φερει δυσκοιλιοτητα.Εμενα δεν μου εφερε καθολου,αν και στην αρχη της εγκυμοσυνης ειχα...

Εβλεπα χθες ενα καροτσι της Chicco 3 σε 1.Trio enjoy fun το λενε και κανει μονο 320!!!Θελω να το δω και απο κοντα...πολυ καλη τιμη...Δεν ειναι και το πιο τρεντυ καροτσι,αλλα δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα.Ειναι και πολυ ελαφρυ!

http://www.ebaby.gr/chicco-1-2-3-4-5-6- ... hicco.html

:lol::lol: Βλεπω όλες έχουμε και μια ιστορια να πούμε για τις πεθερές!!!!!

Μαρουλίτα εσένα είναι διπλό το κακό χαχαχαχα

Χρύσα εμένα μου κάνει λίγη δουλειά, οταν το πάρω 2-3 μέρες συνεχόμενα αλλά το σταματάω για λίγο και πάλι από την αρχη. Εστω κι αυτό το λίγο κάτι είναι.

Γιελιζ εχω πολλά σκηνικά να σου πω και πιστεύω πάλι ομοιοτητες θα εχουμε :lol::lol:

Κι εμένα ο δικός μου εδω και 1,5 μήνα δεν τους μιλάει και είναι πολλές φορές που μαλώνει μαζί τους. Τώρα δεν τους θέλει να έρχονται στο σπίτι τουλάχιστον όταν ειναι κι αυτός εδώ. Δεν του λέω κάτι γιατι δεν δεχεται και κουβέντα για το θέμα. Μάλιστα μου είπε κατάμουτρα η πεθερά μ ότι δεν ειναι σωστό να ερχονται οι δικοί μου αφού εκείνοι δεν έρχονται. Λες κι εφταιξαν οι δικοι μου τώρα!! Εχει τα δικια του ο καλός μου!!

Μπεμπουλίνο εμένα πέρσι πάντως ο σίδηρος με είχε αποτελειώσει. Ειχα πολλούς πόνους στα έντερα.

beboulino wraio kai polu wraia timh tha elega.. ;)

Ase cesilia mou...egw to xazo otan o theos moiraze petheres egw kratousa kalathi...anti na krataw omprella kai na koitaksw na mpw katw apo kana upostegw..xaxaxaxaxaxaxaxaxa

beboulino makari na mh sfiksw...apla epeidi polles mou lene oti esfiksan gi auto me anhsuxei ligo..:(

Simfwnw me maxi...kai emena o dikos mou ta vlepei auta..kai paei monos tou thn vlepei mia fora stis 15 kai ola ok..kai fusika den exei apaitisei na paw egw,etsi kai egw kanw thn douleia mou den eimai katholou enthermh mazi ths kai den thn dinw kai polu aksia oute omws thn prosvallw...apo makrua!!!!!!!!!!!!!!!!

polu apla den me noiazei katholou...h kathemia sto spiti ths...makrua mono apo to diko mou...na fantasteite menoume sto spiti 2 xronia kai exei erthei 3 fores...xaxaxaxaxaaxaxaxa

Πώ πώ maroulita 2 πεθερές εεε??? αν βάλεις και τη μαμά της μαμάς 3!!!!! :shock::shock::shock::shock: Ποιός τη χάρη σου!! Εγώ εδώ μία έχω και τα έχω δεί-ακούσει όλα!!! Βέβαια εγώ έχω και 4 κουνιάδες απο τις οποίες οι 3 είναι καρμπόν της πεθεράς!!! :lol::lol::lol: Αλλά δεν έχω πολλές σχέσεις!!! Μόνο με την μικρότερη που είναι 22 χρονών και είναι ψυχούλα, τα πάμε πολύ καλά!!

Μάχη μου ο άντρας μου σε κάτι τέτοια είναι πολύ σωστός... αν ήταν αλλιώς δεν νομίζω να αντέχαμε πολύ καιρό μαζί... :lol::lol: βέβαια και εγώ το ίδιο κάνω... δεν δίνω πολλά δικαιώματα στη μαμά μου... η οποία έχει και αυτή της παραξενιές της... εγώ για την εγκυμοσύνη ολυτε στη μαμά μου ήθελα να πώ (για να είμαι δίκαιη) αλλά της το είπε ο άντρας μου για να με βοηθάει λίγο με τις δουλειές αν χρειαστεί... Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι αν καταφέρουν και οι 2 (το ζευγάρι) να κρατάνε τις ισορροπίες δεν δημιουργούνται προβλήματα.

Ναι μπορώ να το παραγγείλω από amazon...

beboulino πολύ ωραίο το καρότσι και πολύ καλή τιμή...

μπεμπουλινο πολυ ωραιο, και είναι όλο το σετ εε?? Πολύ καλη τιμη!!

Μαρακι τι θρασος και αυτη, οι δικοι σου τι φταινε?? Στην τελική αυτη με την συμπεριφορα τους προκαλεσαν αυτα τα αποτελεσματα. Τι όλοι στην ιδια μοιρα να μπουνε??

Χρυσα εσυ και αν εισαι ατυχη, εμεις με μια δεν την παλευουμε οχι να εχουμε και δυο. Εγω εγω και ενα θεμα με τον αδερφο να σας πω την αληθεια...

Αχ,γιατι πιασατε την κουβεντα για τις πεθερες και θα παω σημερα σπιτι της να φαω;;; :lol: Μακρυα και αγαπημενες ειμαστε εμεις,μια φορα τον μηνα παω και αν...Δεν μπορω το μπουρουμπουρου....Και λεει διαφορα δυστυχως...

Ο σιδηρος δεν με πειραξε καθολου ουτε στο εντερο ουτε στο στομαχι.Το ασβεστιο να δουμε... :roll:

Θα παω να δω αν το εχουν εδω το καροτσι και σε ποια τιμη.Το πηρα αποφαση,δεν παιρνω ακριβο...

Nai Gieliz mou.....3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!H apoluth gantemia....YPEROXAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!XAXAXAXAXAXA

Na fantasteis oti eipame me ton antra mou oti otan gennisoume na tous poume na erxontai me vardeies...gt h pethera me thn mitria einai skotwmenes kai fantazeste???xaxaxaxaxa...malliotravigmata sthn kliniki...ekei tha einai ola ta lefta...pethera - giagia enantion petherou-mhtrias...xaxxaaxaxaxa...pwpwpwpwpw...sirial eimaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gi auto ton antroulh mou kai thn mamaka mou....kanenan allon...oi upoloipoi sto episkeptirio!!!!!!!!!!!!!!

koritsia eseis pote tha ksekinisete na pswnizete?????

Μαχη μου η Μαρουλιτα τις εχει τις πεθερες

Και η δικια μου δεν ειναι θειο δωρο..αλλα μπροστα σε αλλες πεθερες δενε χω παραπονο..ειναι Αγγελος...χιχιχιχι

Αχ Μαράκι απο σκηνικά και εγώ τίποτα άλλο... βιβλίο θα μπορούσα να γράψω!!!

Μάχη για πές τι θέμα έχεις με τον αδερφό? Και μη νομίζεις και εγώ έχω έναν κουνιάδο που είναι στον κόσμο του και πολλές φορές μου σπάει τα νεύρα!!! :lol::lol::lol:

beboulino εσένα τουλάχιστον σε ταίζει που και που!!!! :lol::lol::lol: Εμένα όχι!!! :lol::lol::lol:

Να φανταστείς μία φορά αξιώθηκε να μας φέρει φαγητό και ήταν όταν βγήκα απο το νοσοκομείο και μου είχαν πεί να τρώω ανάλατα (λόγω πίεσης και κατακράτησης) και το ήξερε ότι πρέπει να τρώω ανάλατα και μας έφερνε φαγητά κανονικά με αλάτι... και όταν μου της έλεγα ότι δεν κάνει να τρώω αλάτι μου έλεγε ααα ναι σωστά το ξέχασα και μετά έλεγε δεν πειράζει θα τα φάει ο γιός της!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

maroulita όντως σίριαλ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ ψώνια μετα τη γέννα... μέχρι τη γέννα ΄λέω να πάρω μόνο τα απαραίτητα.

Παιδάκια μόλις με πήρε τηλ ο άντρας μου, τον πήρε ο γιατρός απο το νοσοκομείο και είπε να πάω την άλλη εβδομάδα να με δεί και να μου γράψει σιγά σιγά την άδεια!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Ennow karotsia krevatakia likna...klp..entaksei ta prwta formakia tha ta kanoume otan kanoume tis valitsoules etsi den einai!!!gia to dwmatio rwtaw...emeis eipame molis mathoume to fulo na kanoume to epipleon xrwmataki gia na fugoune kai oi murwdies kai ta upoloipa tha ta paroume kata ton evdomo!!!!!pwpwpwpwpwpwpw....anupomonwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω κοριτσια μου ευτυχως δεν εχω προβλημα με τα πεθερικα μου,ειναι πολυ διακριτικοι ανθρωποι κ δεν μας ενοχλουν ποτε,κ μενουμε κ στην ιδια οικοδομη.οσο για τα αδερφια...με τον κουνιαδα μου τα παμε πολυ καλα οπως κ με την συνιφαδα μου εχουμε αριστες σχεσεις.ταιριαζουμε κ κανουμε κ πολυ παρεα.λιγο η κουνιαδα μου ειναι καπως αλλα την παλευω.αφου ωρες ωρες απορω με καποια πραγματα κ λεω αποκλειεται να ειναι παιδι των πεθερικων μου.δεν λεει λογια αλλα ανηκει σε αλλη κατηγορια...εμεις ειμαστε ολοι μαζι...πεθερικα,κουνιαδια αλλα κ την μαμα μου εχω κοντα μου.οπως καταλαβατε εγω θα διαβαζω τα best sellers που θα εκδοσετε :lol::lol:

να ρωτησω.....σημερα δεν τρωμε? ;);) πειτε καμια ιδεα για αυριο

Δεν εχω παραπονο με το φαγητο,μας παρακαλαει να μας μαγειρεψει.Με αλλα εχω προβλημα...

Μαρουλιτα,ειναι πολυ νωρις ακομα για ψωνια.Εγω μετα την β επιπεδου θα ψωνισω το οτιδηποτε,για να μην σου πω και πιο αργα που θα εχει και εκπτωσεις. ;)

Σημερα τρωμε γεμιστα πεθερας,ειδικη παραγγελια χωρις ανηθο για μενα που με πειραζει. ;)

γιεληζ αντε βρε εφτασε ο καιρος.....γιουπι!!! [smilie=blob10.gif][smilie=blob6.gif] εγω περιμενω να πιασουν οι ζεστες για να σταματησω

μαρουλιτα κ εμεις θα βαψουμε το δωματιο του μωρου κατα το μαιο που θα ειναι καλος ο καιρο.θα φτιαξω κ τις μικρης που θελω να την παρω αλλο κρεβατι κ ντουλαπα κ του μωρου θα στησω κ το κρεβατακι.συρταριερα κ ντουλαπα εχω.οσο για τα ρουχα θα κατεβασω τις μικρης να δω τι θα με βολεψει,θα οργανωθω με τα υπολοιπα συνεργα που εχω ηδη κ μολις παρω το επιδομα(κατα τον ιουλιο) θα κανω τα επιδρομη στο τζαμπο για τα υπολοιπα.θα χρειαστω καποια χοντρα πραγματα οπως ενα ριλαξ γιατι αυτο που ειχα σαπισε στο παταρι που πηραμε νερα :evil::evil: κ ισως ενα καροτσι καλοκαιρινο κ πιο ελαφρυ.αλλα θα μας τα παρουν οι θειοι οποτε μονο τα πρωτα ρουχαλακια θα χρειαστω.

Γιελιζ για το βιβλίο πες μου να σου δώσω κι εγώ διάφορα θεματάκια...εχω πολλά!!! :lol::lol:

Εγώ δεν μιλάω με τον δικό μου αδερφό για πολύ σοβαρούς λόγους και με τον κουνιάδο και την συνυφάδα μου. Δυστυχώς αυτοί το προκάλεσαν...Τεσπα...πονεμένη ιστορία.

Από φαγητό εγώ τρωω τώρα λίγη σουπίτσα τραχανά που έμεινε από χθες βράδυ γιατι σε λίγο έρχεται η κοπέλα για τα νύχια. Επειδή είναι τζελ θα κάνουμε 1 -1,5 ώρα να τελειώσουμε...Θα χαζολογάμε κιόλας :lol::lol: Οποτε τρωω τώρα κάτι και θα βάλω και στον φούρνο να ψήνονται μπουρεκάκια με τυρί φετα. ;)

Μιχαέλα δεν άντεξες!!!!!!! Μη περάσει μέρα που να μην μιλήσουμε για φαγητό!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Εγώ ενώ στο πρόγραμμα της διαιτολόγου έχω κάτι άλλο (δεν θυμάμαι τι) αποφάσισα απο χθές που το είπε κάποια κοπέλα σήμερα να φάω ομελέττα... απο χθές το σκέφτομαι!!!!

Ναι ναι έφτασε ο καιρός!!! Επιτέλους!!! Και το σκεφτόμουν σήμερα που έχει τέλειο καιρό... έλεγα τι καλά να ήμουν σπιτάκι μου τώρα.. να ανοίξω πόρτες παράθυρα!!! Σαν να μύρισε άνοιξη σήμερα!!

Τραχανάααας!!!! Ρε Μαράκι τι μου το είπες τώρααααα!!! Θέλωωωωω!!!!! αλλά καυτερό!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλήθεια κορίτσια καυτερά τρώτε? Εγώ είχα που είχα κόλλημα, τώρα με την εγκυμοσύνη το έχω παρακάνει... με ένα μπουκαλάκι tabasco στο χέρι είμαι συνέχεια!!! :lol::lol::lol:

Ντιοσα,δεν κανει καλε να τρωμε καυτερα! :shock:

Κοριτσακια παω να ετοιμαστω να παμε στην πεθερα να φαμε.Με εχει κοψει λορδα!Μετα θα παμε και σ/μ.Τα λεμε το απογευμα! :D

Ντιοσα,δεν κανει καλε να τρωμε καυτερα! :shock:

Κοριτσακια παω να ετοιμαστω να παμε στην πεθερα να φαμε.Με εχει κοψει λορδα!Μετα θα παμε και σ/μ.Τα λεμε το απογευμα! :D

Γιατί???

Γεια σας γκαστρουλες!!!Τι κανετε???

Ωραια κ τα δυο καροτσακια!!!!!!!!!

Πιασατε βλεπω πεθεροσυζητηση ε??Ευτυχως εγω ειμαι απο τις τυχερες!!!Η πεθερα μου ειναι ενας πολυ καλος ανθρωπος που μας βοηθαει συνεχεια ειναι πολυ διακριτικη κ δεν ανακατευεται σε τιποτα!!!!!! :) Με την κουνιαδα μου δεν εχουμε την στενη σχεση αλλα οποτε βρισκομασε ειμαστε μια χαρα!!!! :) Το κουνιαδακι μου δυστυχως μας αφησε νωρις... :cry::cry::cry:

Λοιπον πηρα τα αποτελεσματα της κυστικης ινωσης ολα αρνητικα καιπηγαμε κ στον γιατρο σημερα!!!!!Το αντρακι μας μεγαλωσε πολυυυυυυυ πηγε 347γρ!!!!!!!!Εχει ζωηρεψει παρα πολυ ολη μερα κλωτσαει.. η κοιλια μου μετακινητε!!!Την επομενη βδομαδα θα κανω την καμπυλη ζαχαρου και την μεθεπομενη την β επιπεδου!!!!!!!!!

Ολα καλα λοιπον κ προχωραμε!!!!!!!!!!

Σημερα το μενου εχει φασολακια για τον αντρα μου κ αρακα για μενα!!!!!!

Ρε κοριτσια πειναωωωω συνεχειαααα!!!!πως να το μετριασω τρωω καθε δυο ωρες απο λιγο αλα λιμοκτονω!!!!

εμένα ο κουνιαδος μου σπαει τα νευρα πολλες φορες, γιατι ερχετε απροειδοποιητα στο σπιτι (την ωρα του φαγητου παντα). Καποιες φορες που ειχα τραπεζι σε φίλους, ερχοτανε παντα μιση ωρα πριν ερθουν, απροσκλητος, κι εγω να εχω τον πανικο να εχω κι αυτον μεσα στα ποδια μου, και εννοειται οτι καθεται και αυτος....

Και επισης δανειζετε συνεχεια χρηματα απο τον αντρα μου, και να ελεγα οτι μας περισευουν......

Ασε που οταν βγαινουμε εξω για καφε ή φαϊ, το χερι στη τσεπη δεν το βαζει....

Και μου την λεει και συνεχεια.... σε στυλ.... εσυ δουλευεις σε γραφειο...και σιγα την κουραση και τετοια, ενω αυτος που δουλευει 7 μηνες τον χρονο σκοτωνεται στη δουλεια ας πουμε. Μια φορα δεν αντεξα κι εγω και του την ειπα " εγω στο γραφειο χρησιμοποιω το μυαλο μου, γι αυτο σπουδασα, αλλιως θα χρησιμοποιουσα το σωμα μου...."

Αφηστε τα ιστορια ο πονος.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...