Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011... Η τελική αναμέτρηση2!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ Μαράκι μήπως έχουμε την ίδια πεθερά???? :lol::lol::lol::lol: Όσο για τις κουνιάδες!! Όταν βγήκα απο το χειρουργείο ήταν εκεί (είχαν έρθει για επίσκεψη) με περάσανε απο μπροστά τους για να με πάνε στο δωμάτιο και αντί να δούν τι κάνω εγώ και πώς είμαι έψαχναν τα μωρά και ήθελαν να τους πάει ο άντρας μου να τα δούν!!!!! Και η πεθερά μου μαζί ε!!!!

beboulino ναι την κάνουμε έτσι και αλλιώς, είναι σαν την βάφτιση... είναι υποχρεωτική... δεν γίνεσαι καθόλου μα καθόλου αδιάκριτη! ;););););)

merykal εγώ το είπα... αν παρεξηγηθούν θα βάλω τον γάτο μου να κλαίει!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρυσα με προλαβες....κ οτι εγραψα οτι δεν ειναι μονο το μωρο αλλα κ εμεις οι ιδιες κ με πεταξε....συμφωνω απολυτα μαζι σου...εγω στην αρχη δεν ηθελα κανεναν...δεν ημουν στα καλα μου...μονο η κολλητη μου ερχοταν για παρεα(εγω την ζητουσα συνεχεια),η μανα μου για βοηθεια κ που κ που κ που τα πεθερικα μου.ευτυχως ηταν χειμωνας κ νυχτωνε νωρις κ εμεις νυχτα σε λεχωνα δεν παμε(ετσι το εχουμε)οποτε τις επισκεψεις τις ειχα γλιτωσει.αλλα κ αλλιως να ηταν δεν ημουν σε θεση για κοσμο.

γιεληζ κ δεν ερχεστε...θα εχετε κ τον καθαρο αερα,θα βγαινουμε κ στην πλατεια,εσυ με το καροτσι κ εγω με την κοιλια τουρλα... :lol::lol: μια χαρα θα περασουμε

ασε μαχη μου γιατι αυτο του φτου φτου δεν ξερεις πως το απεχθανομαι :evil::evil: κ ενα παραπανω στα λεχουδακια,εδω στην δικια μου που ειναι πια παιδακι κ αν συναντησουμε καμια θεια ολο φτου φτου το κοριτσακι...τι το φτυνεις κυρα μου...γραμματοσημο ειναι?πωπω πως νευριαζω...κ εγω κανω το φτου αλλα απλα σαν λεξη οχι κ με σαλια μπλιαχχχ :evil::evil:

μαρακι εχω παθει με αυτα που λες...εχω μια φιλη που κ αυτη ιδια περιπτωση με εσενα, αλλα ευτυχως δεν ειχε τετοια χαζα,ηταν πιο διακριτικοι οι δικοι τις...οταν περασε ο καιρος αρχισαν τα οργανα.κ τωρα που ειναι εγκυος ξανα(ειμαστε μαζι)στην αρχη δεν τους ειχε πει τιποτα κ τωρα προσπαθει να μην τους δινει σημασια.

Πωπω,καποιοι ανθρωποι δεν εχουν καθολου συναισθηση της καταστασης...Ντιοσα και Μαρακι,αφου αντεξατε και δεν τους πυροβολησατε ολους αυτους,ειστε ηρωϊδες. :evil: Να εχεις τον πονο σου και να εχεις και τον καθε βλακα να λεει τα δικα του...

Kalimera girls...pws eiste simera..???egw pali paleuw me to wc...:P

aurio mpainw ston 4 kai ksikinaw kai to sidiro...kai fovamai polu mh ginei h duskoiliotita pio megalh,makari na eimai tuxerh kai na mhn exw thema!!!!!!!!!

Milate gia sogia kai gia petheres???giati re koritsia prwi prwi....ti na pw kai egw pou exw kai 2...:P

alla to ksekatharisa sthn kliniki mono egw o antras mou kai h mama mou...oi upoloipoi tha idopoihthoun molis gennisw kai sinelthw...twra oson afora to spiti...meta tis 7 den tha pataei kanenas...kai as ginw kakia...katholou den me noiazei...pwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιχαέλα μου πολύ ωραία η εικόνα μας με το καροτσάκι και την κοιλιά!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Εμείς όμως θα είμαστε Ηρακλίτσα οπότε θα έρχεσαι εσύ εκεί για να κάνουμε και μπάνιο!!! :lol::lol::lol::lol:

Έχει δίκιο η φίλη σου... και εγώ μέχρι τώρα δεν είπα τίποτα σε κανέναν γιατί ξέρω ότι θα με ταράξουν στις ερωτήσεις... και δεν γουστάρω... Α και εμείς δεν πάμε νύχτα σε λεχώνα... αλλά τέτοια εποχή που θα γεννήσουμε αργεί πολύυυυυυυυυυ να νυχτώσει!! :lol::lol::lol::lol:

Έτσι είναι beboulino και merykal αφού μέχρι τώρα απορώ πώς έκανα τόση υπομονή!!

Καλημέρα maroulita!!

Άσχετο (μου έμεινε απο χθές) αυτό το καρότσι πώς σας φαίνεται? Άρεσε πολύ στον άντρα μου!!

http://www.olivers-baby-care.co.uk/prams-pushchairs/travel-system-pushchairs/hauck-malibu-pushchair-or-travel-system.html

Μωρέ Γιελιζ...λές να έχουμε την ίδια και να μην το ξέρουμε??

Τώρα που είμαι ξανά εγκυος άκουσα 2-3 μπηχτές "αυτή την φορά να προσέχεις"..και τα είχα πάρει πολύ άσχημα, γιατί είναι σαν να μου λέγανε ότι πέρσι εγώ έφταιγα. Εγώ έτσι το πήρα και το είπα και στον άντρα μου. Κι όπως είπε κι ο γιατρός μου προχθες στον άντρα μου "μην ανησυχείς και η Μαρία ξέρει και ανησυχεί περισσότερο από όλους μας"¨...Αμαν πια!!!

Μαρουλίτα μου καλημέρα!! Εγώ που έχω πρόβλημα με δυσκοιλιτότητα παίρνω ένα σιρόπι όποτε ζορίζομαι που μου έδωσε ο γιατρός. Και για να μην πάρω αποκλειστικά σίδηρο και επιδεινωθεί είπα στον γιατρό μου και παίρνω πολυβιταμίνες που περιέχουν και σίδηρο οποτε καλύπτομαι.

Diosa polu wraio to karotsaki...emena mou aresoun auta me tis 3 rodes pou einai kai psila kai ginontai kai portbebe tetoio skeftomai na parw...kai to paidiko mas leme na to kanoume leuko...me kapoio sinodeutiko an einai koritsi h agori,exw hdh mesa tapetsaria asprh me asimi san diastimikh..:)

opote skeftomai na mh valw polla xrwmata gt tha varenei!!!!!!!!!!!eseis ti lete????

Μαράκι μου ακριβώς το ίδιο θα μου πεί και η δικιά μου πεθερά αν μάθει ότι είμαι έγκυος!! Είμαι 1000% σίγουρη!!!! Γιατί ξέρω ότι σκέφτεται ότι έφταιγα... Τελικά ναι έχω καταλήξει...έχουμε την ίδια πεθερά!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Και συμφωνώ με τον γιατρό σου... το ίδιο λέει και ο άντρας μου κάθε φορά που μου λέει μη το ένα μη το άλλο η μαμα μου.... ότι εγώ το μωρό μου το σκέφτομαι πιο πολύ απόλους!! και ξέρω τι κάνω και τι δεν πρέπει να κάνω για να μην το βλάψω....

maroulita ωραία είναι και τα 3ροδα.. εμένα μου αρέσουν.. του άντρα μου όχι τόσο πολύ...

Ωραίο θα είναι και το δωμάτιο όπως το περιγράφεις...

Τι έχει καλέ στο MEGA? εγώ είμαι στη δουλειά!!

γιεληζ η κολλητη μου κ μελλοντικη μας νονα εχουν σπιτι στην περαμο κ περυσι ειχαμε παρει τα παιδακια μας κ πηγαμε σαβ/κο(χωρις αντρες :lol::lol: )φετος αν εχει καψες τον ιουλιο θα σταματησω την μικρη απο το παιδικο να μην εχω τα σουρτα φερτα στην ζεστη,οποτε μεχρι να γεννησω σιγουρα θα ξαναπαμε για καποιες μερες.απο τωρα το οργανωνουμε...οποτε ωραια θα ηταν να βρεθουμε...αν εισαι εκει με το μωρο.

για το καροτσι...μου αρεσε περισσοτερο το πρωτο που ειχες κολλησει εσυ...οχι οτι ειναι κ ασχημο,ειναι κ οικονομικο.η αληθεια το θεμα νυχτα δεν βολευει στην περιπτωση μας.κ εγω οταν θα εχω γεννησει η μερα θα ειναι μεγαλη,η ωρα δεν θα εχει αλλαξει οποτε σκουρα τα βλεπω.το καλο ειναι οτι επειδη εχουμε γαμο αρχες οκτωβρη θα βρισκω δικαιολογια οτι θελω να βοηθησω την πεθερα μου με τις ετοιμασιες,το μωρο θα το εχει η μαμα μου οποτε ελπιζω να γλιτωσω τις επισκεψεις με τα σογια.

τι θρασος να σας κατηγορουν εστω και πλαγιως. Υπάρχει περιπτωση να κανατε οτιδηποτε που ξερετε οτι θα βλαψει το μωρο σας :twisted::twisted::twisted: τι ηλιθιες...... κρεμασμα θελουν και απο μακρυα.....

Ρε παιδια τα συναισθηματα που βιωνουμε εμεις στην εγκυμοσυνη δεν τα βιωνει κανενας και επισης υπαρχει περιπτωση να αγαπαει περισσοτερο κανενας αυτο το πλασμα απο μας???? Και δεν δεχομαι αυτες τις βλακειες απο γυναικες που γεννησαν παιδια και επρεπε να ξερουν :twisted::twisted::twisted: Τι απαραδεκτες....μακρυα μακρυα.....

Τι εχει στο mega???

Γιελιζ δεν το ειπατε ακομα στην πεθερα??

καλε δεν το ηξερα οτι μαζεψαμε τις μηδιες εδω...

αμαν πια αυτες οι πεθερες

αχ..μη με φουντωνετε πλιζ..θα ερθω και θα τις ξεπουπουλιασω.

Αχ εμενα πολυ μου αρεσουν τα τριροδα..αλλα πιανουν πολυ χωρο

Ααα γιελιζ ωραιο και αυτο το καροτσι, βεβαια και το αλλο μπυ αρεσε πολυ!

τα τριροδα και μενα μου αρεσουν. Βασικά μου αρεσουν αυτα που εχουν καπως μεγαλυτερες ροδες απο τα κλασικα.

μαρουλιτα καλη επιτυχια στο γιατρο...

εμενα μου ειπε χτες να παιρνω και ασβεστιο επιπλεον απο συμπληρωματα.

Αχ Μιχαέλα μακάρι να μπορέσω να πείσω τον άντρα μου να πάμε και φέτος.. (είμαστε εκεί τα τελευταία 2 χρόνια) αλλά φέτος δεν θέλει να πάει για να είναι μαζί μας (ειδικά με το μωρό) και τον καταλαβαίνω... η δουλειά είναι πολλές ώρες οπότε αν πάμε εκεί δεν θα μπορεί να το βλέπει όσο θέλει.... Αν τελικά πάμε θα βρεθούμε σίγουρα δεν το συζητώ!!

Και εμένα το δικό μου καρότσι μου αρέσει πιο πολύ!! :lol::lol::lol:

Μάχη να φανταστείς η πεθερά μου γέννησε 10!!!! Αλλά απο συναίσθημα τίποτα!!!

Όχι Μάχη μου δεν το είπαμε ακόμα.. βασικά ο άντρας μου δεν θέλει... εγώ του λέω κάθε τόσο να το πεί... αλλά δεν θέλει...θα το ακούσει μου λέει όταν γεννήσεις!! :shock::shock::shock: Μετά από όλη τη συμπεριφορά της πεθεράς μου στην περσινή εγκυμοσύνη - κατάληξη εγκυμοσύνης δεν θέλει να της πεί γιατί ξέρει ότι θα αρχίσει να λέει τα δικά της.

Χαίρομαι που πάνω κάτω έχουμε τα ίδια γούστα στα καρότσια!! ;);) και εμένα οι μεγάλες ρόδες μαρέσουν!!! Και όχι οι πλαστικές... θέλω αυτές που φουσκώνουν... σαν του ποδηλάτου... :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...