Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011... Η τελική αναμέτρηση2!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα Μάχη μου!!!!

Καλέεεε!!! Μεγαλώσατε εσειιις!!!! Φτου!! Φτού!! Ολόκληρο παιδί έγινε!!! :lol::lol::lol: Καλή συνέχεια απο εδώ και πέρα εύχομαι!!

Όσο για τα κιλά!! Μια χαρά είσαι! Μην το σκέφτεσαι καθόλου!! Θα τα χάσεις μετά! Εγώ αν δεν ήταν η καισαρική στη μέση ούτε θα το σκεφτόμουν... και θα έτρωγα και όσα θέλω χωρίς να το σκέφτομαι!! (τώρα το σκέφτομαι πρίν τα φάω!!! :lol::lol::lol::lol: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα ομορφούλες!! Τι κάνετε??? Εγώ πάλι πρωινή!!! Αργότερα θα έρθει μια φιλη που φτιάχνει νύχια να μου τα φτιάξει...να ανανεωθώ λίγο.

Κίσκα μου πολύ όμορφη η περιγραφή του τοκετού σου..σου εύχομαι κι αυτή τη φορά να γεννησεις τόσο εύκολα.

Μάχη μου μεγαλώσατε πολύ εσείς!!! Τι ωραία...πάλι πείσμωσε ο κύριος και δεν εδειχνε πρόσωπο?? δεν πειραζει, σημασία έχει που είναι καλά. Και για τα κιλά μην αγχώνεσαι...μια χαρά θα είσαι!

Γιελιζ καλημέρα...Πήγες για αίμα??? Αντε καλά αποτελέσματα τώρα!

Καλημέρα Μαράκι! Ευχαριστώ! Το μεσημέρι θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα... για να δούμε τι θα δούμε... :lol::lol::lol: Εσύ θα φτιάξεις νύχια ε? Ωραία! Θα ανανεωθείς όπως λες...

Γιελιζ μου και μαλλί θέλω να φτιάξω, γενικά μια αλλαγή την θέλω αλλά ότι μπορούμε!! :lol::lol:

Στο μεταξύ χθες λέγαμε με τον άντρα μου για το δωμάτιο του μωρού και θέλει να παραγγείλουμε αυτά τα αυτοκόλλητα...ενθουσιαστηκε!!! Σας βάζω το σαιτ να δείτε...πατείστε μεγένθυνση να φαίνεται καλύτερα.

http://www.cosycorner.gr/products/detai ... gr&id=1611

Εγώ προτιμούσα κάτι πιο παιδικό αλλά αμα έχει ποδόσφαιρο ο αντρας μου δεν σηκώνει κουβέντα :lol::lol:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Γιελζ καλά αποτελέσματα σου εύχομαι.

Μάχη, πολύ καλά τα νέα σας, μπράβο!!!!

Μαράκι δεν έχει σωτηρία η ιστορία με το ποδόσφαιρο. Ο δικός μου, χθες που πήγαμε για χρώμα προσπαθούσε να με πείσει να πάρουμε κάτι σε πράσινο (Αθηναίος και Παναθηναϊκός). Αν και κορίτσι, πρέπει λέει να ΄χει σωστή άποψη των πραγμάτων!!!!!! Δεν ενέδωσα, σε κίτρινο πήραμε (ευτυχώς η τοπική ομάδα που υποστηρίζει είναι ο Αρης και δεν αντέδρασε :lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα Ελισάβετ!! Ευχαριστώ πολύ!!

Άντε με το καλό να σπάσεις το φράγμα!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: Και να ακολουθήσουμε και οι υπόλοιπες!!! Επόμενος στόχος οι 50 μέρες!!! :lol::lol::lol:

Σ'αρεσε Γιελίζ? Η αλήθεια είναι ωραίο, δεν λέω...και μάλλον θα υποκύψω!! :lol::lol:

Καλημέρα Ελίς!! Τι κάνεις? Κι εσύ μια από τα ίδια ,με τον καλό σου? ΑΝΤΡΕΣ!!! Μεγάλωσες κι εσύ ε? Αντε με το καλό να σπάσεις και το 50αρι!!!

κοριτσια ευχαριστω..ολοκληροι αντρες ειμαστε τωρα. ειχα φαει και σοκολατα πριν αλλα δεν ηταν κινητικος. η

ελισαβετ αντε με το καλο να σπασεις το 100σταρι να ακολουθησουμε και οι υπολοιπες!!!

Μαρακι και μενα ο αντρας μου εχει κολλημα με το ποδοσφαιρο. Ευτυχως τον επεισα για το lion king ως θεμα δωματιου.

Γιελιζ στην καισαρικη δεν πρεπει να παρεις πολλά κιλα? εχεις περιορισμο?

Για τις 40 μερες εγω το μωρο θα το κρατησω απο την αποψη να μην δεχομαι επισκεψεις καθολου, να γινει 2 μηνων και μετα. Εγω δεν βλεπω να αντεχω. Μολις σταθω στα ποδια μου θα βγαινω...

Κορίτσια είδατε τι έγινε στην Ιαπωνία? Βασικά τώρα γίνεται...Σεισμός 8,8 ριχτερ και έχει τσουνάμι..Ειναι τρομακτικές οι εικόνες!

Ελίς για το θέμα αυτό λέγαμε και χθες...Προσωπικά πιστεύω ότι είναι στην κάθε κοπέλα..Για μένα προσωπικά αν τύχει και θέλω να βγω ή εχω κάτι να κάνω θα το κάνω. ΑΠλά για το μωρό θα προσέξω λόγω μικροβίων αλλιώς δεν πιστεύω ότι είναι κάτι απαραίτητο αλλά εννοείται είναι όπως το νιώθει η κάθε κοπέλα.

καλημερα κ απο μενα.....μαρακι τα αυτοκολλητα ειναι πολυ ωραια κ αν τα συνδιασεις με πρασινακι απαλο κ γαλαζιο θα δειξουν πολυ ταιριαστα.

γιεληζ καλα αποτελεσματα?για πιο πραγμα εκανε εξετασεις?

μαχη ο μπεμπης μαλλον βαρεθηκε τα φωτα κ ειπε να ειναι πιο διακριτικος με τους παπαρατσι :lol::lol: οσο για τα κιλα σου μια χαρα ειναι κ που ξερεις μπορει κ να μην ξεπερασεις τα 12.μπορει στο τελος επειδη θα εχεις βαρυνει πολυ να μην μπορεις να φας.οποτε μια χαρα εισαι.αν δεν κανω λαθος εσυ ρωτησες χθες το ιδιο με την ελισαβετ?για το σαραντισμο?στην μικρη μου σε γενικες γραμμες το κρατησα γιατι ηταν χειμωνας,νυχτωνε νωρις,κρυο πολυ...που να παω?μονο δυο φορες που χρειαστηκε στο ικα κ κατι αλλες δουλειες που βγηκα.αυτο μονο.το παιδι περασε πολυς καιρος για να βγει.ειχε κ πολυ κρυο.καμια φορα μετα τον σαραντισμο στην μαμα μου αν πηγαιναμε.τωρα πρωτα ο θεος εγω σιγουρα δεν θα κρατησω σαραντισμο για μενα γιατι απο σεπτεμβρη η μικρη μου παει νηπια οποτε θα εχουμε εξοδους,εχουμε κ τον γαμο του κουνιαδου μου κ εκει εξοδους...το μωρο ομως δεν θα το βγαλω,εκτος κ αν παραστει πια καμια μεγαλη αναγκη...ποτε δεν ξερεις.

Εγώ στην κόρη μου (αν και πάνε πολλά χρόνια από τότε), δεν έκατσα καθόλου ούτε εγώ αλλά ούτε και για την μικρή το τήρησα. Βγήκα από την 1η εβδομάδα και μετά έβγαινα κάθε μέρα, αν και χειμώνας. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο, αλλά μέχρι τα 15 της που είναι σήμερα δεν έχει λείψει ποτέ από το σχολείο, μόνο μία φορά που είχε ανεμοβλογιά. Και αντιβίωση δεν πήρε ποτέ. Αύριο ξεκινάει πρώτη φορά, λόγω ακμής.

Λόγω όλων αυτών, λέω να κάνω το ίδιο και μ΄αυτό το μωρό συν ότι θα είναι κλοκαίρι.

Καλημερα!!!

σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα γιατι με επιασε μια καταθληψη για την οικονομικη μας κατασταση...για την Ιαπωνια...για το σε τι κοσμο ζουμε..

αστα να πανε

Χρυσα μου΄καλημέρα...σκέψου το μπεμπάκι σου και ρίξε ένα χαμόγελο :)

Ελις και η μαμά μου επειδή έχει γεννηθεί Αγγλία και είναι αυτής της νοοτροπίας...δεν μας κρατούσε ιδιαιτερα στο σπίτι και χτύπα ξύλο σπάνια αρρωστούμε όλα τα αδέρφια.

Ελισάβετ εγώ δεν έχω σκοπό να το κρατήσω... αλλά πάλι βλέποντας και κάνοντας... Πάντως η ξαδέρφη μου που γέννησε τον Οκτώβριο (στη Γερμανία) ο παιδίατρος της είχε πεί να βγάζει το μωρό βόλτα κάθε μέρα για ένα τέταρτο 20λεπτο απο την 1η εβδομάδα!!!!

Μάχη μου έχω περιορισμό ναι για να μην μαζευτεί πολύ λίπος στην κοιλιά... κάτι που δυσκολεύει λέει την καισαρική... :roll::roll::roll:

Μαράκι σοβαρά???? 8,8 ρίχτερ??? Μεγάλος σεισμός!!!

Καλημέρα Μιχαέλα!! Μου έγραψε γενική ούρων- αίματος και φερριτίνη...

Καλημέρα Χρύσα...γιατί βρέ κοπέλα μου κατάθλιψη? Προσπάθησε να μην τα σκέφτεσαι όλα αυτά!

Οπως σας ειπα και χτες παλια ειχε νοημα το σαρανταημερο γιατι η συνθηκες ζωης και υγειηνης ηταν τελεις διαφορετικες απο σημερα

Σημερα νοημα εχει μονο να μην αφινουμε καποιος ξενο- τριτο, να πασπατευει το νεογεννητο συνεχεια.

Αν θα βγουμε εξω μια βολτιτσα με το μωρο καλα ντιμενο κατα την αποψη μου παντα μονο καλο θα του κανουμε.

Εμεις παντως τον γιο μου τον βγαζουμε εξω συνεχεια. Ακομα και αυτες τις μερες που ειχε κρυο φορουσε τα ζεστα του ρουχαλακια, τα ενισχημενα του μποτακια μπουφανακι σκουφακι και βουρ για τρεξημο και περπατημα.

Επιστρεφει σπιτι με κοκκινα μαγουλα και χαμογελο μεχρι τα αυτια.

εννωειτε πως δε θα βγουμε εξω νταλα ζεστη αλλα νωρις πρωη και αργα αογευμα που εχει δροσουλα ειναι ιδανικα για μαμα κυριως και για το παιδι

Ναι Μιχαέλλα, δεν με νοιαζει τοσο για μενα να βγω, θα ναι και καλοκαιρι, θα σκασουμε μεσα. Αλλά για το μωρό....Αν και δεν θελω να ειμαι παραξενη και υποχονδρια ωστοσο τοσο νωρις γιατι να ερχετε σε επαφη με τον εναν και τον αλλο :?:?:?

Και για τα κιλά μου....να φανταστειτε δουλευω κιολας και στη δουλεια δεν τρωω ολη την ωρα, στο σπιτι κανω επιδρομες στο ψυγειο. Και ευτυχως θα δουλευω μεχρι τελος Μαϊου, και ετσι θα κινουμε κιολας. Αν ειμουνα και στο σπιτι ολη μερα ποση θα γινομουνα Παναγία μου???? :roll::roll::roll:

Ααα δεν σας ειπα ειπα στον γιατρο και για τον τοκετο...οτι αν ολα ειναι ενταξει θελω να κανω φυσιολογικο τοκετο. Μου ειπε οτι θα δουμε και την αναπτυξη του μωρου. Αν ειναι δηλαδη μεχρι 3500γρ να το παλεψουμε φυσιολογικα. Αλλά αν ειναι πολύ μεγαλο, θα μου κανει καισαρικη γιατι λεει θα χρειαστει να με σκισει απο μπροστα μεχρι πισω και ειναι κριμα. Ειναι το θεμα απο ποιον θα παρει το παιδι. εγω γεννηθηκα 2500γρ και ο αντρας μου 4500 γρ. Τωρα μας ειπε οτι ειναι στον μεσο ορο, ουτε μεγαλυτερο αλλα ουτε και μικροτερο.

Χρυσα ηρεμισε, μην αγχωνεσε και μην στεναχωριεσε.

η αληθεια βρε κοριτσια βλεποντας καθημερινα τι γινεται στο κοσμο ειναι να απορουμε κ να στεναχωριομαστε.αλλα κακα τα ψεματα λιγοι ανθρωποι που σκεφτονται σαν εμας δεν μπορουν να αλλαξουν το κοσμο,χρειαζονται περισσοτεροι,εμεις απλα κανουμε μια αρχη με το τροπο που σκεφτομαστε κ δρουμε.οποτε αισιοδοξια,κοιταμε μπροστα κ ελπιζουμε για ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια μας.

ας μην απελιπιζομαστε....up up up up up up!!!

Ναι Γιελιζ μου και γίνεται τσουνάμι...Ελπίζω να μην υπάρχουν πολλές ανθρώπινες απώλειες..

Πάντως το έχω ακούσει κι εγώ αυτό να βγαίνει καμιά βόλτα το μωρό, ειδικά όταν είναι καλός ο καιρός.

Μάχη μου εγώ τι να πω που όλη μέρα είμαι στο σπίτι κι όλα κάτι τρωω για να περνάει η ώρα??? Στο μεταξύ με πήρε κι η μαμά μου ότι θα έρθουν μια βόλτα το βραδυ να μας δουν και εφτιαξε κολοκυθοπιτα για να μας φέρει!! Ε τώρα πείτε μου...φταίω εγώ???? :lol::lol:

Και γιατο ν τοκετό και εγώ θα προτιμούσα νομίζω καισαρική παρά εκείνο το σκίσιμο από κάτω :lol: Με τρομάζει η ιδέα!!!

Μιχαέλα συμφωνώ!!!!

Α μπήκα στη σελίδα του Ναρλή που μου είπες χθές... έχει πολύ καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία απότι είδα!! Λέω να το επισκεφτώ σίγουρα!

Μάχη μου συμφωνώ με το Μαράκι θα προτιμούσα την καισαρική πάρα το σκίσιμο... μπρρρρ!!

Έτσι έιχε σκιστεί η αδερφή της φίλης μου... μέχρι πίσω... και μετά όταν την ράψανε τη ράψανε παραπάνω :shock::shock::shock: και δεν μπορούσε να πάει τουαλέτα η γυναίκα... και μετά την ξανακόψανε και την ξαναράψανε!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...