Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρες του βυζονυχτιου νο.35...ονειροδρομολογιο

Recommended Posts

όχι ρε γμτ πολύ στεναχωρήθηκα :(:(:(:(

συλληπητήρια Θούλη μου, ό,τι και να σου πούμε δυστυχώς δεν γεμίζει το κενό......ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου λυπαμαι πάρα πολύ :cry::cry::cry: η απώλεια ενός γονέα είναι ό,τι τραγικότερο για το παιδί, όποια ηλικία και να έχει ο γονέας :cry::cry::cry::cry::cry:

τουλάχιστον είδε και τον μπεμπούλη σου...........σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και την συμπαράστασή μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσια!!

αχ θουλη μου τα θερμα μου συλληπητηρια.... κ σε επαιρνα τηλ να δω πως εισαστε... δεν το ηξερα..

ξεκουραστηκε ο ανθρωπος.. να ζησετε να τον θυμαστε κ τις καλες σας στιγμες μαζι του..

κοριτσια εμεις ειχαμε γκρινια μεχρι να προσαρμοστουμε με τον μικρο.. γενικα πιστευω πως ο αναστασης μας εχει ενωσει ακομα περισσοτερο!

μαγδα αουτς!! κ εγω εβγαλα φρονιμητη κ ειχα γινει τουμπανο τις δυο πρωτες μερες!!

εμας η φαση προσκολλησης κρατησε απο 11 μεχρι και 20 μηνων!! κουραγιο!!

συμπεθερα μια χαρα η μικρη!!! σαγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πεμπι ηρεμησε... μην το σκεφτεσαι, μια μπορα ειναι κ θα περασει...

μαριαιωαννα ετσι ειμαι κ εγω.. αλλα εμενα με μπριζωνει κ ο τολης..

προσπαθω να μην τα σκεφτομαι τοσο πολυ..

νατασουλα χρονια πολλα κοριτσαρα μου!!!

μακαρι να ειμαι κ εγω σαν εσενα σε 7 χρονια!! :D εισαι κουκλαρα!!

φιλακια στα υπολοιπα κοριτσια θα επανερθω

Κριμα να μην μπορουμε να σταθουμε απο κοντα στη Θούλη. :(

Διαβασα στις Οκτ. μαμαδες οτι εχασε την ιδια μερα και τη μαμα της. :(:( Τι τραγικη ειρωνια Θεε μου!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

τι μου κανετε? διαβαζα διαβαζα τι γραφατε...απο τη παρασκευη ειχα να μπω...τα ματακια μου γιναν :roll::roll:

μου βαλατε απουσια? :lol:

εγω δεν ειμαι πολυ καλα ...σαν παπιομανα ειμαι πολυ στεναχωρημενη...ειναι αρρωστο το παπακι μου απο την κυριακη...και την δευτερα και τριτη βραδυ ειχαμε εφιαλτικο βραδυ...εχει πολυ συναχι...φοβερη καταρροη...λιγο βηχα με λιγο ακροαστικα...αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι της εχει κλεισει η μυτουλα..ενω τρεχει ολη την ωρα... :roll::roll: τι ορο συχνα βαζω...τι οτριβιν σταγονες...τιποτα...χθες ειδικα απο τις 9 που της εβαλα οτριβιν μεχρι τις 1 παρα... που της ξαναβαλα αναγκαστικα οτριβιν...ολο ξυπναγε..εκλαιγε..εβηχε..και εγω ολο διπλα της αγκαλιτσα χαδακι ..ορο...αλλα δεν μπορουσε το κακομοιρο ν ακοιμηθει..ποσες φορες την βρηκα ξεσκεπαστη και ψιλοκαθιστη να την εχει παρει ο υπνος... :cry::cry: εκανε και εμετο το βραδυ το γαλα...γιατι δεν αντεξε το στομαχακι ...σαν σπουργιτι τρωει ...και σημερα εβγαλε λιγο...θα παμε στην γιατρο το απογευμα...να δουμε...κατι μου πε στο τηλ..για σπρει...αχ σορυ αν σας ζαλισα... :oops: απλα παω να σκασω...χθες πηρα αδεια και ημουν εκει...σημερα επρεπε να ρθω δουλεια γι ανα μην λενε...και ολο το νου μου εκει τον εχω...

Θου μου συλληπητηρια αγαπη μου... :cry::cry: ο Θεουλης να αναπαυσει την ψυχουλα του...σας βλεπει απο ψηλα ο μπαμπακας και θα σας καμαρωνει....εσας και τα εγγονακια του...οτι και αν πω ειναι λιγο το ξερω... :( και σε ειχα στο νου μου απο το πρωι...ελεγα να σε παρω...εννοειται δεν σε ενοχλω...ξερω οτι τετοιες στιγμες ειναι πολυ δυσκολες...κουραγιο...και οτι θες εμεις ειμαστε εδωωωωωω....μια μεγααααααααααααααααααλη αγκαλιτσα απο το ρυζακι... :x:x:x:x:x

γωγακι μουυυυυυυυυ και Παναγιωτα μουυυυυυυυυυυ πολλα πολλα φιλακιααααααααααααααααα...ευχαριστω που με σκεφτεστε παντα... :x:x:-*:-*:-*:-*

κανονιστε μωλε απογευματινη ωρα να μπορεσουμε και οι εργαζομενες μανουλες για την συναντηση βρε κοριτσια μου...εντατσει?????????????????????

λαλα μου γιατι οταν με διαβαζεις νομιζεις οτι βλεπεις μια πεταλουδα??? :lol::lol: ειμαι πεταχτουλα? :lol::lol:

σας φιλω ολες μια προς μια...ανυπομονω να την δει ο παπιολογος... :lol::lol:

καρολινακι περασικα μωρε!!!

αν εχει ακροαστικα κ παρει εισπνεομενα θα περασει γρηγορα ο βηχας!!

μην ανησυχεις θα γινει γρηγορα καλα το παπι σου!

η χαζομάρα της ημέρας: έγραψα ένα email στην αδελφή μου και το έστειλα κατά λάθος στα πεθερικά!!! :o:o:o ...μετά τους ξαναέστειλα ένα λέγοντας ότι ήταν λάθος και να το σβήσουν!!! :o:o , ευτυχώς δεν έγραφα τίποτα για αυτούς!!! :?

χθες παραλίγο θα πιάναμε φωτιά, η χαζομάρα της χθεσινής μέρας: είχα βάλει ψάρι στο φούρνο για ψήσιμο και το σκέπασα με χαρτί ψησίματος (λαδόκολα) και ανάξοιω τον φούρνο, σηκώνω το χαρτί και αυτό ακούμπησε πάνω και έπιασε φωτιά!!!! :o:o:o:o:o αμέσως το πήρα, το έβαλα στο νεροχύτη και τέλος!!! :?

Καρόλ περαστικά στο παπάκι σου :x , θα περάσει και αυτό!

Καρολακι περαστικά στην παπένια σου μωρέ...Ελπίζω να περάσει σύντομα... :x:x:x:x:x:x:x

Αρτζι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ευτυχώς που δεν τους έβριζες... :lol::lol: Και στην τελική και να τους έβριζες,στα ελληνικά δεν ήταν γραμμένο το μειλ;;;; :?:? Λες να έψαχναν μεταφραστή;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

Λενάκι μου, συμπεθερόνι μου :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Καλά, η πεθερά μου σπάει τα νεύρα... :twisted::twisted: Δε με στηρίζει καθόλου στο θέμα θηλασμός και της έχω πει 100 φορές ότι δε γουστάρω να μου λέει τπτ...Το κάνει για να μην αγχωθώ και απογοητευτώ αν δεν τα καταφέρω, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...

Μου λέει τώρα "Πρέπει να πάρουμε και θηλές μικρές..." Έκανα ότι δεν κατάλαβα και της λέω "για ποιο πράγμα;;;" και μου λέει "πως θα τρώει το παιδί;;;;"...Της απαντώ "Από μπιμπερό πάντως όχι"... :evil::evil::evil::evil: Και μου λέει "αχ το ξέχασα...Εντάξει να έχουμε σε περίπτωση που χρειαστούν"..Της λέω δε θα χρειαστούν.... :evil::evil::evil::evil::evil: Και δε θα πάρω για να μην μπω στον πειρασμό... :evil:

Έλεος ρε πούστη μου... :evil::evil::evil::evil::evil:

Τελικά μόνο ο αντρούλης μου με στηρίζει.... :x:x:x Μια μέρα κάτι του έλεγα για το θήλαστρο που είχα στην Ιω και μου έλεγε "ξεχνα το θηλαστρο...Δεν το χρειαζόμαστε"..Του λεω "εννοείται...Αλλά αν θέλουμε να πάμε πουθενά κλπ..."Ο γλυκούλης μου!!!!1 :x:x:x:x:x

Του έχω ζητήσει μάλιστα όταν γεννήσω να μην επιτρέψει σε κανέναν και κυρίως σε καμία (μαμά και πεθερά) να μου πουν τίποτα για θηλασμό και δώσε ξένο και να με αγχώνουν... :twisted::twisted::twisted:

Γωγώ μην ακούς κανέναν, το πιο σημαντικό είναι να σε στηρίζει ο σύντροφό σου και από την στιγμή που έχεις την στήριξή του άσε την πεθερά να λέει!!! ο δικός μου με στήριξε μέχρι και τον χρόνο μετά όλο μου έλεγε πότε θα τον σταματήσω!!!! :?:roll::roll::roll:

μπορούν να το βάλουν στο γκουγκλ και να το μεταφράσουν, μάλιστα μου έστειλαν ένα μειλ που έλεγε δυστυχώς δεν μπορούν να το διαβάσουν!!!! :roll::evil::evil:

γωγω εχε πιστη οτι ολλα καλα θα πανε .

διαβαζα ενα θεμα σε αλο φορουμ για το αν υπαρχει οριο ηλικιας στην μητροτητα και καταλαβα ποσο εξω απο τον μικροκοσμο τους δεν βλεπουν πολλες ....τσατιστικα ....

η καθε μια μας αποφασιζει η ετσι της τα φερνει η ζωη να κανει παιδια σε μια α ηλικια .

αλλεσ μικρες και αλλες πιο μεγαλες σεβαστα ολα αλλα να μην κρινουμε επιλογες διαφορετικες απο τισ δικες μας .

Μανούλες καλησπέρα.

Θουλάκι μου τα είπαμε κιόλας. Συλλυπητήρια φιλεναδάκι μου. Έπρεπε να μου το πεις νωρίτερα γιατί ήθελα να έρθω ρε γμτ...

Ένας Παντελής έφυγε αλλά ένας άλλος ήρθε...

Κουράγιο και καλή δυναμη.

Εγω δεν είμαι στα καλύτερα μου. Στεναχωρήθηκα με τη Θου το πρωί και στεναχωρήθηκα χθες που πήγα στην καινούργια παιδίατρο. Απογοήτευση σκέτη...

Από που να ξεκινήσω δεν ξέρω...Ήταν εντελώς αδιάφορη και επιφανειακή. Έκανε ένα εμβόλιο στην Ειρήνη και με ρώτησε() :shock::shock: αν θέλω να τη ζυγίσει, μετρήσει κλπ. Φυσικά της απάντησα πως θέλω γιατί έχω να την μετρήσω πολύ καιρό. Ε λοιπόν τη ζύγισε και τη μέτρησε με τα ρούχα -παπούτσια και μου λέει. Είναι 11,5 ε βγάλε και μισό κιλό τα ρούχα ,θα γράψουμε 11. :shock::shock: Στο βιβλιάριο έγραψε 10... Ύψος την έβγαλε 89cm δηλαδή Φασούλα... Περίμετρο κεφαλής ούτε καν είδε. Δε με ρώτησε τπτ. Ούτε για τη διατροφή ούτε για την ανάπτυξη γενικότερα. Τη ρώτησα αν πρέπει να κάνω εξετάσεις αίματος στην Ειρήνη γιατί δεν έχει κάνει ποτέ και μου απάντησε με τα εξής ' Παλιά λέγαν οτι δεν χρειάζεται να κάνουμε αλλά τώρα πια συνηθίζεται.' Αυτό... Ούτε μου έγραψε τπτ...

Πιάνει μετά το νινί να εξετάσει και με ξαναρωτάει αν θέλω να τη μετρήσει. Πάλι είπα φυσικά και έχω ήδη αρχίσει να βράζω από μέσα μου. Τη ζυγίζει με τη φανέλα και το πάμπερς τη μετράει στα κουτουρού στο ύψος και αυτό ήταν. Στο τέλος της έκανε και ένα εμβόλιο στον πωπό.. Αυτό ήταν. Με ρώτησε μόνο αν θηλάζει και αυτό. Φυσικά ούτε καν μπήκα στον κόπο να τη ρωτήσω για την αλλεργία κλπ. Προφανώς θεώρησε πως σαυτήν θα πηγαίνω μόνο για να μας κάνει εμβόλια.. Τί να πω...

Αααααααα και το καταπληκτικότερο όλων. Στο ιατρείο της που είίναι μια τρύπα μέ έναν μόνο ενιαίο χώρο υπάρχει η γραμματέας η οποία ΔΕΝ έχει γραφείο... Κάθεται στον καναπέ και ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Που και που όταν χτυπάει το τηλ το σηκώνει και σημειώνει τα ραντεβού στο μπακαλοτέφτερο... :shock::shock::shock::shock::shock: Αφήστε που ήταν εντελώς χύμα(η γραμματέας) Φορούσε κάτι ρούχα χάλια και ήταν σαν αχτένιστη.

Όχι πείτε μου είμαι υπερβολική;;;

Συγνώμη για τη φλυαρία αλλά ήθελα να τα πω...

Αποφάσισα να την αλλάξω και να πηγαίνω και στην Άννα που και που για να ακούω και τπτ σωστό.

οχι δεν εισαι υπερβολικη αλλα δεν καταλαβα γιατι αλλαξες παιδιατρο ?

σε ποιον πηγαινες τοσο καιρο ?

ενιαιος χωρος !!!! :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ρωτησε αν θα μετρησει το μωρο ???????????????

κουκουρουκου !!!!!!!!!!

Νατασα μου ηθελα να σχολιασω τοσα πολλα αλλα αυτο που με εριπες τα εσβησε ολα!!

Οπια μπορει σας παρακαλω ας μου στειλει το κινητο της θουλης με πμ για να τη στειλλω συλληπηριο μηνημα.

Πολυ στεναχωρηθηκα.

Θουλιτσα καλη δυναμη κοριτσακη μου..σε σκεφτομαι πολυ , μια μεγααααλη αγκαλια απο μενα

Αχ Θουλάκι... Θέλω να σε πάρω αλλά κολλάω. Έχεις τα δικά σου και δεν θέλω να σε ενοχλήσω. Η σκέψη μου είναι κοντά σου.

Γωγάκι μια χαρά ζεστα το έχεις πάρει το θέμα του θηλασμού και χαίρομαι πολύ! Αντε να θηλάσουμε παρέα καμιά φορά. Εγώ μπιμπερό κάπου έχω αλλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Ούτε θηλές ούτε τίποτα αυτή τη φορά. Απλά έκανα υπομονή και πήγε πολύ καλύτερα! Βεβαια για να πω τον πόνο μου, από το ένα στήθος πονάω ακόμα όταν με πιάνει. Είδατε τα μπουτάκια της; Δεν ειναι απίθανα; Κορίτσια το μωρό μου φοράει ρούχα 6-9 και της είναι απλά άνετα. Τόσο μικρά είναι τα ρούχα ή τοσο γίγαντας η Ιλιάνα;

Νατασα η γιατρός είναι απο άλλο πλανήτη. Είναι λίγο γκάο;

Νατασάκι πλάκα μας κάνεις........... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Καλά είναι δυνατόν;;;Και δεν της είπες τίποτα της ηλίθιας;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δεν ξέρει ότι τα βρέφη τα ζυγίζουν γυμνά;;;;;; :shock::shock: Ότι πάντα πρέπει να κάνει μετρήσεις;;;; :?:?:? Για τις εξετάσεις γιατί δε σου έγραψε ποιες πρέπει να κάνει;;;; :?:?:? Θα μυρίσεις τα νύχια σου;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....

Φαντάζομαι ότι θα είναι του ΤΕΒΕ και δε θα πληρώνεις, γι'αυτό και η συμπεριφορά αυτή... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Εγώ την παω σε ιδιώτη, αλλά αν και ακριβός, είναι τυπικότατος..Πως να δικαιολογήσει τα λεφτά που παίρνει... :twisted::twisted::twisted:

Επίσης ρε αγάπη για πες..Πως είναι το Θουλάκι μας... :cry::cry::cry::cry::cry:

Χρύσα που είσαι;;;Που χάθηκες;;;; :roll::roll::roll::roll::roll:

Αθηνούλααααααααααααα μου που είσαι ρε ψυχή;;;;;;Ρε συ πως είναι δυνατόν με τέτοια εμπειρία και να παθαίνεις μαστίτιδες;;;;; :?:?:?:? Βασικά κάτι τέτοια διαβάζω και αγχώνομαι για το αν θα τα καταφέρω... :?:?:?

Ρε συ τα μπουτάκια της Ιλιάνας δεν υπάρχουννννννννν... :x:x:x:x:x:x:x Τι γάλα έχεις ρε;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αντε το καλοκαίρι αν έρθεις θα θηλάζουμε μαζί πρώτα ο Θεός... :D:D:D Θα πετάμε τους βύζους έξω και θα γίνεται πανικός... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρτζι ευτυχώς που με στηρίζει ο Γιώργος...Η μαμα μου είναι αδιάφορη και άσχετη και η πεθερά μου λέει μαλακίες για να μην με αγχώσει και να μην απογοητευτώ..Ασε που νομίζω ότι πιστεύει ότι δε θα τα καταφέρω...Και σκέψου ότι είναι μια γυναίκα που θήλασε 3,5 χρόνια... :?:?:?:?:?:?:? Και μου λέει "Βλακεία έκανα που θήλασα το Γιώργο τόσο καιρό..Μετά από κάποιο καιρό το γάλα μου ήταν σα νερό..." :?:?:?:?:?:?:?:?

Γωγωκα κοντευειε ε;;;;

σημερα πηγα Παπαγεωργιου και μου εγραψαν παλη ενα καρο εξετασεις...αλλα τελειωσα πολυ γρηγορα..μετα πηγα στην ξαδελφη μου - αυτη που ειναι ενα μηνα πιο εγγυος απο μενα..και συγχηστηκα μεσημεριατηκα..

δε θα πω γιατι γιατι παλη θα πιασω τα θεματα μου και δεν εχω καθολου μα καθολου ορεξη..αλλα ειναι αυτο που λεει η Αφρο..ο στοκος ειναι στοκος..οτι και να το κανεις στοκος θα μινει

Νατασα σοβαρα ρε..και αυτη τωρα ειναι παιδιατρος;;;

η δικη μου - που δεν τη θεωρω και υποδειγμα παιδιατρου ΟΚ απλα ταιριαζουν οι αποψεις μας σε ορισμενα θεματα- τον εξεταζει παντα διεξωδικα ακομα και αν δεν παραπονεθω γι ατιποτα

περα απο ζυγησεις μετρησεις κλπ, παντα ελεγχει ματια μυτη, στομα, λαιμο, αυτια τον ακουει πασπατευει την κοιλιτσα του και αμα δενε χει κοσμο μου αναλυει διεξωδικα καποια διατροφικα θεματα, αλλιως λεει τα βασικα και λεει καποια αλλη φορα θα τα πουμε πιο αναλυτικα

Γωγω το δικο μου γαλα ηταν απο ανεκαθεν σαν νερο...αμα σου δειξω φωτο απο τη βαφτηση που ο φοφο πινει δικο μου γαλα απο το μπιμπερο..το μπιμπερο ειναι πεντακαθαρο...

επισης μην ακους κανενα

Αθηνα η Ιλιανα απλα δεν υπαρχει..ειναι μακραν το πιο ζουμπουρλουδικο μωρο που εχω δει..και φυσικα θα μεγαλωσει και θα εχει τα ιδια απιστευτα χαμογελα με τις δυο μεγαλες

Περαστηκα ρε..ολες μαζι σας την πεσανε

Καρολ σορυ καλη μου δε σ επρολαβα εφυγες

Περαστηκα στην Παπενια και καλα αποτελεσματα στη γιατρο

ksereis giati den to exw allaksei akoma ...giati to sinantaw sinexia mprosta mou :lol::lol::lol::lol::lol:

h dikh mou paidiatros einai tipiki mporw na pw kai ligomiliti ...oute me eprikse me ksena galata ,rotouse mono ti gala pinei kai simione ...to mono sxolio "a exeis polu gala"

tora teleutea milame perissotero kai arxisa na thn simpathw perissotero .me apetrepse na kano to mmr tora pou eimai egkuos an kailene oti den pirazei kai fisika tis anemoblogias afou megalosei arketa to mwro .

den kserei ti gala piei o mikros ....oute kan tou emporiou poso malista oti thilazei :lol::lol::lol:

thn rwtisa gia to xroma tou manwli an einai kitrinos kai hlikrinestath mou eipai "pou na to katalabw me to pou me blepei klaiei " :lol::lol::lol: panta kokkinos einai !!!

mou egrapse eksetaseis afou me eide problimaismenh na doume .....a prepei na tis kanw kiolas :?

εμείς όταν πηγαίναμε για εμβόλιο εξέταζε τα παιδιά λαιμό, αυτιά, στήθος, πλάτη και μετά έριχνε την βελόνη!!! :roll::roll::roll::roll: ....δεν τα μετρούσε, αυτό γινόταν και γίνεται μόνο στα προγραμματισμένα ραντεβού για την ανάπτυξη!!!

αλλά αν και το ιατρείο είναι χάλια......δεν σε προδιαθέτει.....χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλή!!!!

όμως Νατάσα δεν της είπες τίποτα?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...