Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Asto na pastadiala!! :lol::lol:

:lol::lol::lol: Απ τα Αγρινιου εισι;;;; :lol::lol::lol::lol:

Καρολ ειχες αποκολληση ρε συ στο 1ο ; :o:o:o Καθε τεταρτη δηλ. το εχεις καθιερωσει και βολταρεις;;;Πολύ καλό!!!!!

Αναστασια ελεγε οτι της λειπουν φορμακια χειμωνιατικα 3 με 6.Ρωτησε την ομως κιολας.

Να πεις με το καλο ρε συ στη Μαριμαρι.Τέλεια!!!!!!!!!! :x:x

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αναστασια φορμακι εξοδου χοντρο..αυτα καταλαβα πως της λεπιπουνε..ρωτα την ομως καλου κακου..εμενα μου αρεσουν τα χρησιμα δωρα..τωρα θα γεννησει μια φιλη θα της παρουμε το ριλαξ..ειδε καποιο θα της δοσω τα λεφτα.. θα της δοσω και τον αποστειρωτη..μου λεει ρε συ δευτερο δεν θα κανεις?κρατα τον..και της λεω..δεν πειραζει μωρε το δευτερο θα προσπαθησω να το θηλαζω μονο..και γελασε :(:( τοσο αστειο φαινεται :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::?:?:?:?:(:(:(:(

επισης να σου πω πως αν και καθετη στο θεμα σε παραδεχτηκα..ετσι ειναι.. ;):D

αργυρω εγω το πιστεψα γιατην κουνια :shock::shock::lol::lol::lol::lol: ειπα και εγω :lol::lol:

Δημοσίευση

Αναστασια να της δωσεις τις ευχες μας!!!!!!!

με το καλο το δευτερο νινι!!!!

καλε εγω δε την πιστεψα για την κουνια...

βενη μου παθαινεις συνδρομο στερισης..καλυτερ ανα τρως ολη μερα και οχι το βραδυ

Δημοσίευση

:lol::lol::lol: Απ τα Αγρινιου εισι;;;; :lol::lol::lol::lol:

είπα και εγώ τι εννοεί? :-?:-?#-o

αργυρω εγω το πιστεψα γιατην κουνια :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: ειπα και εγω :lol: :lol:

Βενετίαααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μάλλον έχω δώσει την εντύπωση της βάρβαρης και σκληρής μάνας!! :o:o:o:shock::shock::shock::-?:-?:-?

Δημοσίευση
Asto na pastadiala!! :lol::lol:

=))=))=))=))=))

Τελικα δε θελει φορμακια γιατι δεν βολευουν την γατουλα!

Ηθελα να της παρω σεντονακια της Anna Gedes(ετσι γραφεται) που μου'χαν φερει

κ ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ αλλα τα Λητω δεν τα φερνουν πια...Μηπως ξερετε κατι-καπου???

Και σας ρωταω γτ την ρωταω αλλα κ εκεινη δεν εχει κατι να μου πει!Αφου εχει τα παντα

απο την Ειρηνη!(ειναι κ ιδια εποχη γεννημενες)....

Βενετια εχεις δικιο πως ημουν πολυ καθετη αλλα...Ηταν η διαθεση μου τετοια!

Δεν μπορεις να πεις...εχω ψιλοδιορθωθει απο παλια?!!!!!! :lol::D

Κανε κατι για να μην τρως!Κ εγω γουρουνιαζω πολυ τελευταια...ουτε ξερω ποσες

κσ νουτελα εφαγα...Γι'αυτο δεν εχω κανει τα μερεντοκεκακια που ελεγα...

αφου βουτηξα κουταλι!

Δημοσίευση

αναστασια ποια ειαν ιαυτα??αυτα με τα μωρα????ηθελα ταπετσαρια τετοια!! ειναι τελεια!!!

μπορει να εχει η ξαδερφη μο υαλλα ειναι καβαλα.. :?:? αμα θες πες..

να σου πω για αυτα που ελεγες παλια..επειδη εχει μαλιασει η γλωσσα μου να λεω τα ιδια και τα ιδια περι θηλασμου και διατροφης και να με γραφουνε ετσι απανταω και εγω πλεον...καθετα , εχω γινει λιγο στριντζο αλλα εχω φαει τους μηνες να ενημερωνομαι και με αμφισβητουνε???ε οχι λοιπον!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παλια μου την ειχες δωσει λιγακι αλλα τωρα σε συμπαθω πολυ ειναι η αληθεια!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::x:x:x

Δημοσίευση
αναστασια ποια ειαν ιαυτα??αυτα με τα μωρα????ηθελα ταπετσαρια τετοια!! ειναι τελεια!!!

μπορει να εχει η ξαδερφη μο υαλλα ειναι καβαλα.. :?:? αμα θες πες..

να σου πω για αυτα που ελεγες παλια..επειδη εχει μαλιασει η γλωσσα μου να λεω τα ιδια και τα ιδια περι θηλασμου και διατροφης και να με γραφουνε ετσι απανταω και εγω πλεον...καθετα , εχω γινει λιγο στριντζο αλλα εχω φαει τους μηνες να ενημερωνομαι και με αμφισβητουνε???ε οχι λοιπον!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παλια μου την ειχες δωσει λιγακι αλλα τωρα σε συμπαθω πολυ ειναι η αληθεια!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::x:x:x

Ναι τα σεντονια με τα λατρεμενα μωρακια!!!

Ρωτα κ πες μου!Μ'ενδιαφερει!Σε μωβ-λιλα!

Ρε πριγκιπισσα εγω γτ λες να ειμαι αποτομη?απο χομπυ? :lol::lol:

οκ ειναι κ θεμα χαρακτηρα κ καταστασεων αλλα κ γραπτου λογου!

Κ εγω σε συμπαθω πλεον! :lol::lol::lol::lol: Αν κ μου την ειχες δωσει ενα διαστημα! :P:P:P:P

Χρυσα ειναι??????Ειναι κινητη γιορτη?γτ θυμαμαι Μαρτιο να γιορταζει...

Δημοσίευση

Ti το θελα η ανοητη???Οπως εκανα αποσυνδεση

ειδα στη σελιδα "φορουμ" το ονομα της κοπελας με την οποια διαφωνισαμε στο αλλο

θεμα...Ε...πατησα η περιεργη...(μπεμπακια σεπτεμβριου 10 νομιζω)

Διαβασα συναρπαστικα ποστς...Ειδικα στην προτελευταια σελιδα!Μια Μαρια64767846238764782

με συμπαθει παρα πολυ!

Ειμαι "του γιατρου"λεει....

Εχω ταραχτει παρα πολυ...

Οκ...ως εδω....Στο τετοιο μου τι κανει η καθεμια για το παιδι της.αι σιχτιρ πια

Δημοσίευση

Το ξέρατε ότι μισο κουταλάκι του γλυκού ξερή ρίγανη έχει τα πλεονεκτήματα μια ολόκληρης σαλάτας με σπανάκι? αυτο σχετικά με τα αντιοξειδωτικά. Επίσης ειναι αποχρεμπτική, βοηθάει στην αποφυγή της κυκλοφοριακής συμφόρησης και βελτιώνει την πέψη.. :geek:

Δημοσίευση

λετε??? θα την παρω το απογευμα.. :?

καλε που λες??κατσε να δω!!! :D

αντε ρε ερη!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε συ αναστασια γελαω σορρυ αλλα μην στεναχωριεσαι..χεστηκες κοινως..αντε ε...!!!!

Δημοσίευση

10 σελίδες διάβασα, γύρισα να απαντήσω και έχετε συμπληρώσει άλλες 3!!!! :shock::shock::shock:

Δε τη ξαναπατάω, γράφω και ξαναπάω να διαβάσω μετά!!! :lol:

Θουλάκι και Καρολινάκι, ευχαριστώ, αν και με το θέμα επαγγελματική αποκατάσταση, έχω καταλήξει σε απόγνωση!!! :? Δεν απογοητεύομαι -δεν είναι του χαρακτήρα μου- :P αλλά βάζω πλώρη γι' αλλού.... ;) Αν δε σε θέλει...... ;) Ούτε ένα ιδιαίτερο δε μου κάθεται!!!! :evil:

Νατασούλι μου, ναι, GMAT θα κάνω, δεν έχω ξεκινήσει ακόμα, ψάχνω λίγο τα φροντιστήρια κι ελπίζω ότι εντός των ημερών θα ξεκινήσω. Πρέπει να το δώσω Απρίλιο-Μάιο, γιατί τότε είναι οι αιτήσεις του μεταπτυχιακού κι άλλωστε μετά... γεννάω!!! :lol:

Ανασταcia μου, να δώσεις πολλά πολλά φιλιά και πολλά συγχαρητήρια στην marimari!!! Πολύ χάρηκα!!! :D Που χάθηκε αυτή η ψυχή; Γιατί εξαφανίστηκε; Το μωρούλι της είναι λίγο πιο μεγάλο απ' την Άννυ, καλά θυμάμαι; :D

Βενετία μου, καλά αποτελέσματα!!! Περιμένουμε με αγωνία μαζί τους!!! Κι εγώ συγχίστηκα όμως που δεν πήραν επαρκή ποσότητα απ' το παιδί και θα πρέπει να το ξανατρυπήσουν!!! :?

Δημοσίευση

κοριτσακια μου σας αγαπαω ολλεσ πολυ αλλα ωρεσ ωρεσ διαφωνω μαζι σας .....δεν θελω να επεκταθω .ολλεσ λεμε οτι το καθε μωρακι ειναι διαφορετικο αλλα οταν απανταμε το ξεχναμε αυτο και απανταμε με βαση τα παιδια μασ και ολλα οσα φαταζομαστε οτι συνεβησαν σε καποια αλλη κοπελα ......

Δημοσίευση

Είμαι λίγο down....

:(:(:(

Tο μεσημέρι άλλαξα τη μπέμπα και είδα στα κακά της κουκίδες αιματάκι.

Τί σκάτα;;; 4 βδομάδες απόχής συμπληρώνω αύριο...

Λέτε να είναι καμία ραγάδα;; Ή έφαγα κάτι που είχε γάλα και δεν κατάλαβα.

Θα αρχίσω να κρατάω ημερολόγιο με τί τρώω ακριβώς κάθε μέρα και πως είναι τα κακά της.

Κοινώς σκατούλες με όλη την έννοια της λέξης...........

Βένη κουράγιο μάνα,λίγες ώρες έμειναν. Να μας πεις νεότερα...

Δήμητρα το έκανε μια φίλη μου και θυμάμαι πως έριξε αρκετό διάβασμα. Αλλά εσένα δε σε φοβάμαι. ;););)

Επίσης , είναι έγκυος ή marimari;;; Τί τέλεια νέα!!

Άνοιξε θεματάκι;;; Αναστασία εσύ το ομολόγησες;;

Πολλά πολλά φιλάκια στειλ'της! Και συγχαρητήρια!!

Δημοσίευση

Αφρο δεν έχεις και άδικο, αλλά απαντώ σύμφωνα με τα όοοοοοοσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα και όχι με τα όσα συμβαίνουν στα παιδιά μου γιατί απλά δεν έχω και τα τέλεια παιδιά!!!

ερώτηση: εμένα με αγαπάς? ;;);;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κολικοί λέγονται και έχετε μάλλον όπως και εμείς 
    • Καλημέρα κορίτσι μου ακόμα δεν ξεκίνησες τη μάχη μη σκέφτεσαι αρνητικά. Κάνε τη προσπαθεια σου θα υπάρχουν κύκλοι που ισως έχεις χαμηλότερη fsh και μπορείς να κάνεις διέγερση ή φυσικο τροποποιημενο.  Διαφορετικά μόνο φυσικούς. Τα ίδια έκανα κ εγώ.. δοκίμασα κ διέγερση,  κ τροποποιημενο κ συνέχισα με φυσικούς.  Θα κάνεις ορμονικές εξετάσεις κάθε μήνα κ με το γιατρό θα κάνετε το πλάνο σας. Όπως ανεφερε Tokyo ο σφακ στο γεννεσις ασχολείται με μεγαλύτερες ηλικίες κ επιμένει χωρίς προτείνει αμεσως δωρεά. Εγώ στα 40 πήγα εκεί με ένα χρόνο ωοληψιες (εκανα μόνο φυσικούς μαζι του, διεγερση εκανα σε αλλη κλινικη)αποσταση 4,5 ωρες κ στα 41 έκανα την πρώτη ετ μαζί του κ ευτυχώς πέτυχε. Δε χάνεις κάτι να κάνεις ένα ραντεβού έστω κ εξ αποστάσεως σε πρώτη φάση.
    • Καλώς την! Με το καλό το μωράκι σου! Δεν έχω κ εγώ κάποια γνώμη σχετικά με αυτό το θέμα αλλά μην αγχώνεσαι με διατροφή θα ρυθμιστεί.. είχες από πριν θέμα με χοληστερίνη ή έτσι ξαφνικά προέκυψε τώρα στην εγκυμοσυνη?
    • Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική σε μικρότερη ηλικία με διέγερση, οπότε δεν θα σου προτείνω το δικό μου. Είναι πραγματικά τέλειος γιατρός αλλά έχω την αίσθηση ότι προτιμά γενικά τη διέγερση κ στα 43 δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έφερνε κάτι τέτοιο. Από γνωστές κ φίλες έχω ακούσει για τον κύριο Σφακιανουδη που έχει εμπειρία (από ότι βλέπω δλδ) σε μεγαλύτερες ηλικίες κ φυσικούς κύκλους. Λογικά αυτό θα σου προτείνει, να πηγαίνεις κάθε μήνα για συλλογή... Αυτό πρότεινε κ σε φίλη μου δλδ με το ίδιο προφίλ με σένα.  Αυτά για Αθήνα όμως! Αν δεν κάνω λάθος το κέντρο λέγεται Γένεσις, αλλά κ σκέτο το όνομα να κοιτάξεις θα τον βρεις! Καταλαβαίνω ότι είσαι από Θεσσαλονίκη οπότε αν είναι να μπεις σε τέτοια διαδικασία αξίζει να βρεις κάτι πιο κοντά σου. Δεν είναι εύκολο κάθε μήνα ταξίδια... Εύχομαι ο,τι καλύτερο!
    • Αχαχχα αν σε παρηγορεί είναι κάτι μέρες π το έχω νιώσει οπότε υπομονή όπου να ναι θα το νιώσεις κ εσυ! Κ μετά δε θα σταματάνε! 😅 εν τω μεταξύ τώρα έχω το άλλο, ναι μεν το έχω καταλάβει να κλωτσάει αλλά δεν είναι το ίδιο ενεργητικό όλες τις ώρες κ μέρες οπότε μετά πάλι ανησυχώ! 😂 ένας φαύλος κύκλος! Πάντα κάτι θα μας τρώει! Με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημενες! 😂😂 άσχετο η καμπύλη σακχάρου σε ποια εβδομάδα γίνεται? Έχω ξεχασει
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...