Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

=))=))=))=))=))=))=))

Εχω καιρο να....ανοιξω τα ποδια μου κ ομολογω πως ανυπομονω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας διαβάζω στα πεταχτά γιατί δεν προλαβαίνω...

Γωγώ για την καλή χοληστερίνη δώσε σολωμό! Γενικώς λιπαρά ψάρια! Τα τρώει?

Φρανίτα...και 3 ώρες το μεσημέρι και πολύ ύπνο το βράδυ και 10 πιάτα φαγητό??? Μα τι παιδί είναι αυτό? Ζηλεύωωωωωωωωωωωω!!!

Εμένα ούτε τρώει, ούτε κοιμάται :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα φραν δε σε αναγνωριζω!!!!!

ακου μαγειρευεις...και τι φαγητα...

απαπαπ..

να σε δω να φτιαχνεις γιαουρτι και ψωμι..και πιροσκι..και τι στον κοσμο!!!!!!

Αυτο θα ειναι..θα χασω πασα ιδεα για τον εαυτο σου!!

Γωγω καθε 15....ιιιιι..θα πεθανω απο τη φαγουρα αν ειναι ξυρισμενο και με εφε σκατζοχοιρου....μπρρρρ..

εγω καθε 15 κανω ζεστο κερι βρε...

δεν μπορω τριχα αληθεια λεω

κοιτα αμα κανεις συχνα μετα δεν σε ποναει..

εγω κανω απο 15 με κερι..κρυο στα ποδια και ζεστο σα φρυδια και στο πιπι..

αφου και πριν γεννησω εκανα.

τωρα δεν μπορω μονη οποτε αναγκαστηκα 2 φορες το μηνα πηγαινω και μου κανουν το μπικινι...

ποδια ακομα μπορω...

Καλα σε σε λεει η συμπεθερα ρε..στο γυναικολογο πως πας;;;;

Γιατι σολωμο καλε..οι σαρδελες ειναι κλασης ανωτερες..αλαλ τετοια εποχη που να τις βρεις

Γιατι σολωμο καλε..οι σαρδελες ειναι κλασης ανωτερες..αλαλ τετοια εποχη που να τις βρεις

Εντώ ντεν έκουμε σαρντέλες :mrgreen:

Είναι όντως καλύτερες? Δεν το ήξερα.

Εδώ για καλά λιπαρά, τρώμε σολωμό και ένα άλλο που λέγεται makrell

αυτό http://gs.alesund.kommune.no/stafsethne ... akrell.htm

Το έχουμε στην Ελλάδα? Ποιό είναι?

Δεν τα πολυξέρω τα ψάρια :oops:

α χρυσα εχεις πολυ τριχα δηλ!!

εγω μασχαλες κ το καλοκαιρι καθε 3 μερες.. το γατακι μου το κανω σχεδον 1 φορα το μηνα..αφου δε βγαινουν γρηγορα!!

Χααααααχχαχαχα πολύ ξύρισμα έπεσε....

Και μένα πάντως η τρίχα με παραπέμπει σε βρωμιά. Μπλιάξ μπλιαξ...

('Ασχετο)

Ρε παιδία έχω εδώ τη γυναίκα που μου καθαρίζει. Τρώγαμε μαζί το μεσημέρι και μου έλεγε οτι τα Χριστούγεννα δεν είχε λεφτά να ταίσει τα παιδιά της. Τρώγανε μια βδομάδα μακαρόνια.... Άρχισε να κλαίει η καημένη. Της ζήτησε λέει ο μικρός της ένα γιαούρτι και δεν είχε λεφτά να του πάρει. Για κρέασ ούτε λόγος:(:(:(

Σφύχτηκε η καρδιά μου. Έκανα το σταυρό μου που είμαστε καλά...

fran mia xara pou magireueis kai trwei ...egw magireuw kai den trwei ... :( kai den goustarw katholou to magirema :(:(

re sissiw palu sinaxothike!!!!

exw apotrixotikh mixani ,mia pou exei kai pago ok ta podia to exw sinithisei alla sto mpikini mia fora dokimasa kai eklega me mauro dakri ...apotrixotikh krema bazw kai ksirafi pio spania

kai egw kollaw na paw se mia aisthitiko na mou kanei authn ...alo o giatros alo kati teteio .

Ερώτηση:

ως γνωστόν το μπουμπούκι μου έχει κλείσει τα 2 και έχει μόλις 16 δόντια.....ξέρετε πόσα δόντια πρέπει να έχουν σε αυτή την ηλικία? βαριέμαι να ψάξω!!!! :oops::oops::oops:

Νατάσσα τι εθνικότητας η γυναίκα? ρε μπας και σου έκλαιγε για να της κάνεις αύξηση? :?::?:

Ρε άλλο ο γυναικολόγος και άλλο κάθε άσχετος να βλέπει συνέχεια το γατάκι σου.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ρε ξυράφι και πάλι ξυράφι....Μιλάτε με τη σούπερ κομπλεξπάρα που ο άντρας μου έκανε αμην και πως να δει την κορμάρα μου στο φως...Ό,τι κάναμε στα σκοτάδια τον είχα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φρανι τι καλός ο Σεμπ...Κι εσύ χαρωπή νοικοκυρά ε;;;Ούτε μπορώ να σε φανταστω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε Χρύσα τόσο γρήγορα σου βγαίνουν;;;;;; :o:o:o:o:o Εμένα κάθε 15 μέρες ίσα που έχει αρχίσει να βγαίνει.... :?:?:? Και είναι και ξανθές.... :lol::lol::lol::lol:

Στη μασχάλη τις περνάω κάθε μέρα που κάνω μπάνιο, αλλά δεν έχω...Από τη μια καθόλου και από την άλλη 5 τρίχες.....Σαν της Ιωάννας είναι οι μασχάλες μου..Ούτε φαίνονται ότι τις ξυρίζω.....Έχω ελάχιστες... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Εδώ για καλά λιπαρά, τρώμε σολωμό και ένα άλλο που λέγεται makrell

αυτό http://gs.alesund.kommune.no/stafsethne ... akrell.htm

αυτό είναι το σκουμπρί!!!!

δεν έχετε sardiner? :o:o:o:!::!:

Κοιτα με τετοια ανεργια...

αμα δεν δουλευει και ο αντρας της...

ασε και εγω συνεχεια λεω πως ειμαστε καλα..πολυ καλα μαλιστα και δεν γκρινιαζω...

Αφρο την κρεμα τη μισω

μου τη δινει η μυρωδια της

Εχω πονοκεφαλο λες και εκλαιγα επι ενα δυωρο...απιστευτο ειναι..

σαν σφυρια που με βαρανε...

Αργη δεν εχω ιδεα ποσα δοντια πρεπει να εχει;;;

λογικα σας εμεινς αλλα 4

Γωγω βγαινουν κατι μικρουλες..αλλα σε ειπα εγω δεν την μπορω την τριχα καθολου..μπλιαξ...

και ειναι λεπτη οποτε τσακ πατ γινετε.

Σισσιω κ λοιπες ποτε ακριβως βαζετε τραγουδια σε γαμο?? σε ποια εισοδο? κ γιατι?? .

Φρανίτα δεν έχεις πάει ποτέ σε ελληνικό θρησκευτικό γάμο και στην δεξίωσή του μετά? :o:o:?:?:roll::roll::roll::roll::roll: ....να συμπληρώσω: μετά τον γάμο οι καλεσμένοι πάνε στον χώρο της δεξίωσης και μετά εμφανίζεται το ζευγάρι: εκεί έχουμε το 1ο τραγούδι, μετά κόυν την τούρτα άλλο τραγούδι Νο2 και μετά χωρεύουν τον πρώτο χωρό της βραδιάς άλλο τραγούδι το Νο 3 και βασικό!!!! :?

Χρύσα αν είναι άλλα 4 την πατήσαμε!!!! :?

γιατι ειναι αλλο ο γυναικολογς κ αλλο η αισθητικος?

κ οι δυο τη δουλεια τους κανουν!! :roll::roll:

χαχαχα πλακα εχετε με τις σαρδελες κ τα σκουμπρια!!! :lol::lol:

αχ ρε νατασα... ειναι πολλοι ανθρωποι τελικα που υποφερουν.. κ οσο περναει ο καιρος θα γινονται κ χειρεοτερα τα πραγματα... αχ ας ειμαστε ολοι καλα τι να πω.. προβλεπονται δυσκολες μερες..

γιατι ειναι αλλο ο γυναικολογς κ αλλο η αισθητικος?

κ οι δυο τη δουλεια τους κανουν!! :roll::roll: ..

ο γυναικολόγος μάλλον επειδή βλέπει καθημερινά αμέτρητες γυναίκες και είναι γιατρός για εκείνη την περιοχή (και όχι μόνο) ενώ ο αισθητικός πόσες γυναίκες βλέπει καθημερινά σε εκείνο το σημείο? :?: και η δουλειά του κυρίως δεν είναι για εκείνη την περιοχή, απλά προέκυψε με τα χρόνια!!! :|

Λένα σε ξαναρωτώ: τι αυτοκίνητο πήρατε?

Απογούνωση είναι το θέμα σήμερις ε???

Το 2005 είχα κάνει λειζερ στο μπικίνι και σώθηκα. Ήταν πολύ χάλια. Μάτωνε όποτε το ξύριζα. Τώρα βγαίνουν κάποιες τριχουλες αλλά είναι πολύ αδύναμες και δεν φαίνονται καν. Τα υπόλοιπα με κερί. Πάνω που θα ξεκινούσα όλο το πόδι ξανάμεινα έγκυος!!! Τώρα έχω να τις κάνω κανα 2 μηνο. Φαντάζεστε τι γίνεται ε??? Κάνω υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα που θα πάω στη γυναικολόγο για να τις κάνω. Μη μου σπάσουν και τα νερά γιατί μετά θα θέλω κουρευτικό μηχάνημα τελευταία στιγμή. Α!!! Μόνη μου αποτριχώνομαι. Κάτι ακροβατικά που κάνω με το κερί για βίντεο είμαι.

Αργι νομίζω μέχρι τα 2.5 τα βγάζουν όλα. Ο Νίκος στους 20 μήνες τα είχε όλα αλλά ξεκίνησε από 4 μηνών. Πολύ ταλαιπωρία τόσο μικρό να βγάζει δόντια.

Αργυρουλα και ο Χριστοφορος εβγαλε αργα δοντια..

10 μηνων και κατι αρχησε...

τωρα εχει 14 δοντια..και τα υπολοιπα εξω δεν φαινονται ακομα..οποτε δεν θα τα βγαλει μεχρι τα 2 ειμαι σχεδων σηγουρη.

Πεταχτηκα μεχρι τυο ΣΜ και τωρα μαγειρευω.

Θα κανω φασολαδα και καλαμαρακια τηγανητα...

να δω ποτε θα σιδεροσω...νομιζω πως ολα μα ςτα ρουχα ειναι ασηδερωτα!!!

οκ ολα τα θεματα παλι πιασαμε....

Σισσιω εμας ο ντι τζει ηταν φοβερος....φηγαμε απο το κεντρο στις 8:30 το πρωι....ναι στις 8:30 το πρωι κυκλοφορουσα στη λεοφ. παρνηθος ξυπολητη με ενα σκισμενο νυφικο...να παμε να βρουμε το αμαξι...

εγω αν ειχα αρκετα χρηματα θα εκανα λειζερ σε οποια περιτη τριχα τολμουσε να ξεμυτησει...

για την ωρα κανω μουστακι πιγουνι....παει πολυ καλα... αν σκεφτεις τον θυρεοειδη ...βγαινουν σε 40-50 ημερες....οταν ξεμπερδεψω με αυτες θα κανω στο μν μου!

αρτζι δεν υπαρχει σταναρ ποσα δοντια θα εχει....η Μ-Ι εβγαλε τα πρωτα 10 μηνων και εως 18 τα ειχε ολα...

Θου να χαιρεσαι τον αντρα σου!

ο Π. με ξεχασε σημερα ...ουτε χρονια πολλα δεν μου εχει πει....

να θυμωσω?????????

Αντε ρε Βίκυ!! Που είσαι να μου δώσεις το τηλεφωνό του;; :D:D:D

Πού τον κανατε το γάμο αν επιτρέπεται;;

Εσείς του είπατε τί θα παίξει ή έκανε μόνος του πρόγραμμα.

ήταν οικονομικός;

Πες τα μου όλα ΤΩΡΑ!! :lol::lol::lol:

Φράνιτα ακριβως έτσι ήταν και δικός μας πολιτικός γάμος.

Τωρα ομως στην ιερολογηση θα τα κάνουμε όλα σύμφωνα με το... πρωτόκολλο!!! :lol:

Ανεβάζω πυρετό γμτ!!! Τσάμπα έκανα τόσα ψώνια;;;

Τες πα!!! Θα φτιάξω την πατατοσαλατα και τη ζυμη για τα κεφτεδάκια και την τηγανια σήμερα και αν είμαι αυριο κομματια τα βάζω καταψυξη και τα τρώμε όποτε. Η πατατοσαλάτα κρατάει μέρες στο ψυγείο.

Καλησπέρα μανουλίτσες! :D

Δε σας προλαβαίνω πάλι! :shock:

Περάσαμε ένα όμορφο σ/κ, κάναμε τις βολτίτσες μας και μας ξημέρωσε μια άρρωστη Δευτέρα!!! :( Ψήνεται το ζουζουνάκι μου... 39 πυρετό!! :( Λίγο πονάει ο λαιμός της, λίγο τρέχει η μυτούλα της... Να δούμε... Ανησυχώ λίγο! :?

Τι μου κάνετε; Δεν μπόρεσα να σας διαβάσω, παρά μόνο τα πολύ τελευταία! Θα προσπαθήσω αργότερα. Για τρίχες μιλάτε, αν κατάλαβα καλά!! :lol::P

Νατασούλι και Βίκυ, χρόνια πολλά και καλά!!! :ymparty: Να ζήσετε, να τα εκατοστήσετε, να 'στε πάντα γερές, δυνατές κι ευτυχισμένες!!! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και τα όμορφα κοριτσάκια σας!!! :YMHUG::x

Έφτιαξα την τηγανια, τον κιμά, την πατατοσαλατα και τη ζύμη. Ηθελα να φτιάξω και τα γλυκά, αλλά το σκατούλι μου δε με άφηνε.

Θα τα φτιάξω αύριο το πρωί. Θα τηγανήσω και τα υπόλοιπα μπινελικάκια και θα κάνω μια μικρή καθαριότητα στο σπίτι. Αν δεν έρθει κανείς, θα τα φάω όλα μόνη μου!! :shock::D

Να κάνω και καμιά σαλάτα και κανα ριζότο ή το παχαίνω;; :oops::oops::oops:

Το εμβόλιο το έκανε η μικρή. Είδε και τα αυτιά της η γιατρός, το ένα είναι ερεθισμένο γμτ! Μου είπε να την καθαρίζω τη μύτη , αλλά δεν καθεται ρε κορίτσια!

Σισσιώ τον αποτελεσματικότερο ever τρόπο καθαρίσματος μύξας τον ξέρεις έτσι??

Το ελπίζω γιατί βαριέμαι να γράψω τώρα αλλά αν όχι πες να στον πω...

Αρκετά έφτιαξες φτάνουν :o

Αισθάνεσαι καλύτερα??

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...