Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Ααααααα Αναστασία σε τι αντιδράσεις αναφερόσουν όταν έλεγες οτι δεν το περίμενεςνα έχουμε, αλλά έχουμε ίδιες αντιδράσεις;; :lol::lol::lol::lol: Οποία ερώτισις... :oops::oops:

Καλέ τί σύνταξη είναι αυτή;;; :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εκστασηηηηη πως ειναι η μικρη??

λοιπον προχτες ειδα οτι ειχα ερθει σπιτι σου κ πηγες να τραγουδησεις μεσα στο τζακι σας για να μου δειξεις ποσο μεγαλο ειναι :lol::lol: κ οσο τραγουδουσες φουντωνε η φωτια ηταν κ η πεθερα σου κ της τραγουδουσες κατι σε στυλ λυσσα κακια να ψοφησεις κλπ κλπ

κ μετα καπως ηρθαν κατι αγελαδες :shock:

χτες ειδα οτι ησουν σε ενα νησι αλλα ειχες δυο αγορακια κ ελεγες οτι μισεις τις γυναικες κ οτι θα χωριζες τον αντρα σου για εναν πλουσιο πουρογερο!!

στο πρωτο δεν ειχες μαλλια (ειχαν καει κ εβγαζε φλογες το καραφλακι σου) κ στο δευτερο ηταν ξανθα προς πρασινα :?

επισης ειδα κ την εκσταση στον υπνο μου!!

ειχε παρει καινουριο αμαξι, μαυρο κ ειχες αγορακι!

ευχαριστω πολυ όλες σας για τις ευχουλες!!!! να στε καλα κοριτσακια μου...

Θουυυυυυυυυ γιορταζει ο αντρουλης σου και εσενα? χιλιοχρονος να ναι κουκλα και καλα να περασετε σημερα!

θελω καλη συνταγη αν εχετε κορμου σοκολατας να του φτιαξω που τρελαινεται ο αντρουλης μου!

σκ περασαμε πολυ όμορφα ..ηρεμα αλλα ηταν ωραια...ηρθε το σαββατο για πρωτη φορα στο καινουργιο μας σπιτι η κουμπαρα μου...επαιξε η κορουλα της με την δικια μου...αν και ωρες ωρες ηθελε το παπι μου ολα τα παιχνιδια δικα της... :( δεν εχει μαθει ακομη να μοιραζεται...και ολο την μαλωνα...λογικα να μεγαλωσει θ αμαθει...αλλιως την εφαγα...με πατατες φουρνου!!!!!!! :lol::lol: φαγαμε γλυκακια..πιτσα ..ξηρους καρπους...εφυγαν οι καλεσμενοι μας...και εγω ολο κατι τσιμπαγα....μεχρι να αδειασουν... :lol::lol::lol: τοσο κοπο εκανα να τα γεμισω....αδειασαν μετα στο στομαχι... :D:D

την κυριακη πηγαμε ολη η οικογενεια λαγου για καφε ...ναι μεν μεσα γιατι φυσαγε πολυ εξω...αλλα στους μη καπνιζοντες...γι α20 λεπτα καθοταν ειτε στον καναπε...ειτε πανω στο τραπέζι...μικρη μπουσουξου!!!!! :D:Dαντε λιγο η μπανανα...που φαγε...(μαιμου τάκους??????)αλλα μετα μας γνωρισε όλη η καφετερια...μας ειδαν όλοι....

re thouli ti namalosw ...prwton emina kokkalo ....deuteron den einai kati pou o kanei kathe mera kai kserei oti einai kako ...emeis fteme pou den klisame to ntoulapi ...brike paixnidi kai epaikse ...

simera px pou mou erikse gia polosth fora ligo kafe sto trapezi ta akouse kala ...kai gia xthes xaxaxaxa ,kai xthes erikse kafe kai tou ta epsala simera omadika gia ola

κοριτσια για το αποκριατικο παρτυ του σχολειου λεω να ντυθω παττυ (που τρελαινονται ολα τα μικρα)

που θα βρω σιδερακια??? η τι μπορω να βαλω αντι για σιδερακια?

για πειτε καμια ιδεα

αφροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο κοριτσακι μου

ουτε εγω θα τον μαλωνα, αφου απο δικια μου "αμελεια" θα εκανε τη ζημια

καρολινακι φιλακια κουκλαραααα

Σισσιω σου απαντησαμε καλε

Metallica Nothing else matters, Bond Voctory- για κομματι εισοδου το δευτερο..."να κοιμηθουμε αγκαλια" του Παπακωνστανινου

:lol::lol::lol: Σισσιω μου μ'αρεσει που λες "δε θα κανω τιποτα" κ μετα αραδιαζεις

μια σελιδα πραγματα!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Μαγδα =))=))=)) μαλλον το φαντασμα της Αργυς ηρθε κ επαναλαμβανει αυτα που λες!

Για τον παιδικο εγω λεω να πατε μια μερα μαζι για λιγο να δεις πως ειναι κλπ

κ μετα να την πηγαινει ο μπαμπας της!

Αχ Νατασα θα ξερασω!!!!Αυτο το παιδι μας!!!αχ...μηπως πρεπει να κλειδωνεις την τουαλετα??????

Αργυ :lol::lol::lol::lol: μα γτ γουσταρει να ξεντυνεται ΤΟΣΟ πολυ η ΡεΑ!!???χαχαχαχαχα

απιστευτη!!!!!Παιδι των λουλουδιων!!!! [smilie=hippy2.gif]

Ερη μου υπομονη..θα περασει ο καιρος να πατε στον μπαμπα σας!

Πως γινεται να θυμαστε ολες τα τραγουδια του γαμου σας? :o

εγω θυμαμαι μονο πως ηταν κατι που ο στιχος ηταν λυπητερος αλλα

ειναι σε μια γλωσσα που δεν καταλαβαινει κ κανεις οποτε... :lol::lol::lol: Το παιζει σε μια διαφημιση τελευταια... :?

Ελενη να σας ζησει η Ελευθερια-Γεωργια!!!!!!!!!

Θουλακι μου θα σου ελεγα να μην ερθω για να μειωθουν λιγακι τα ατομα αλλα...

ανεφερες τα πισια οποτε....οινγκ οινγκ!!!!χαχαχα

Καρολινα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!

Τονια χρονια πολλα!!!!!!!Που εισαι καλε???

Βρε κοριτσια ποια η διαφορα ριζικης απο λειζερ??? :?

Φιλεναδα Αμαντα :x:-*:-*:-*

Παναγιωτα κ το δικο σου το παιδι ειναι μιγαδακι???αχ κ το δικο μου!!! :lol::lol::lol:

Καλε μην αν :lol: ρωτιεσαι!για το τικερακι σου λεω!

Αφροδιτη εγω νομιζω πως ο Μανωλης θα ειναι πολυ καλος αδερφουλης!Ηδη φαινεται πως ειναι γλυκο παιδι!

Χρυσα θα ερθεις στης Θουλης μεθαυριο???

ξυπνησε δεν προλαβα...

ααααα σισσιω εμεις στο γαμο μπηκαμε με το i want to fly over the rainbow με την εκτελεση με το βιολι

χορεψαμε το τραγουδι μας i dont want to miss a thing - aerosmith

κ κοψαμε την τουρτα με το kiss me - sixpence none the richer!

εκστασηηη σε ποια διαφημιση??? για πες!

Λένα μήπως να πάς σε κανα ψυχολόγο να σε ψυχαναλύσει;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο Χριστός και η μάνα του!! :shock::shock::shock: Τί όνειρα είναι αυτα;;

Όσο γαι τα σιδεράκια πιστεύω οτι θα βρεις σίγουρα σε μαγαζια με εποχιακα είδη! Στάνταρ θα εχουν πολύ πέραση φέτος.

Άφρο συμφωνω. ;)

Βέβαια η μαμα μου δε μα ςμαλωνε ποτε για τις ζημιές. Έλεγε παντα: "Η δουλειά ήταν να μη γίνει! Αφου έγινε τώρα τι να πω";

Και είχε δίκιο! Γι' αυτό αι γω φωνάζω προληπτικα! :lol::lol::lol:

Αν και το παιδακι μου έχει τρομοκρατηθει, λόγω του ψυχαναγκασμου μου με το σπίτι... :oops::oops:

το παλεύω όμως...

Βρε Αναστασία αφου τα διαλέξξανε τα κορίτσια! Πώς να μη τα θυμούνται!! ;):)

Λένα ωραίο το κις μι, αλλά.... από άλλη σχέση!!! :lol::lol::lol::lol:

Συνεχιζω! :P

Βρε Γωγω πλακα μας κανεις???Ετοιμαστηκα να σου πω οτι κ η Αννυ εχει σχεδον 10 μερες

που ξυπναει κ εχει ορεξη για κουβεντα(λεμε τωρα!) αλλα μετα διαβασα πως η Ιωαννα κοιμαται

ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες το 24ωρο!Που να εχει ορεξη για υπνο βρε????Θα στρωσει βρε παλι μην ανησυχεις!

οπως κ εμεις ετσι κ εσιες περνατε φαησ!!!!!

Βαλε φωτο της απο τη βαφτιση!Θα ειναι τελεια!!!!!

Α!Επιτελους το μωρο σου ειναι λιγακι ομορφο!Το γκρεμλιν στο τικερ λεω!!! :lol::lol::lol:

Εκσταση δεν πας καλα ρε αγαπημενη μου!!!!!! :lol::lol::lol:

Που την ξερεις βρε την Μαρια κ βλεπεις κ ονειρα!?????φαντασιοπληκτη!!!!! :lol:

Νατασουλα φιλια!Θα τα πουμε μεθαυριο!!!

Μαρια θελεις να ερθεις Σαλινικα να παμε να κουρευτουμε μαζι καρε???

Να παμε στην ιδια οποτε αν βγουμε χαλια να εχουμε παρηγορια! :lol:

Θελω αλλαγη λεμεεεεε!!!!!

Σισσιω αναφερομουν-ο μοντιε!!!- στις αντιδρασεις κυριως με τον αντρα σου...!

ΞΑΝΑ-εκσταση! =))=))=))=))=))=))=))

Ρε βλακα ειναι τοσο περιεργα τα ονειρα σου που δεν πολυκαταλαβαινω τι ακριβως περιγραφεις! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κατσε να ξαναδιαβασω!!!!! :P:P:P

Α!Εχω μαυρο αυτοκινητο....αλλα θα το αλλαξω σε λιγο(ειπαμε-τρεχουν τα λεφτα! :lol: ) αλλα

λεω να ξαναπαρω μαυρο...κ το επομενο παιδι μου θα ειναι αγορι αν κ προτιμω κοριτσι...οποτε

τα ονειρα σου ειναι προφητικα! =))=))=))=))=))=)) (ακουτε κουκλες?!!!!)

καλα ειναι η Αννυ!1 φορα τη μερα ισως φτερνιστει κ τρεξει λιγη μυξα αλλα

αυτο το εχει απο τοτε που γυρισαμε απο Σουηδια...

Σημερα πηγαμε κ μας πηραν αιμα!Εδωσα κ εγω για αναιμια...

Εκλαψε αλλα οχι πολυ...ισα που καταφερε να παρει επαρκη ποσοτητα...

Αργα το απογευμα αποτελεσματα...Μακαρι να ειναι ολα οκ.....

Αναστασία είναι και ο δικός τόσο ανυπόφορος όσο ο δικός μου;;; Μα που πάμε και τους ψωνίζουμε;; Απο το ίδιο μαγαζακι αγοράζουμε;; :lol::lol::lol::lol:

Γωγώ το Ιωαννάκι είναι σούπερ! Σταματα να βουρλίζεσαι μωρή!

Βάλτε της πρόγραμμα στον ύπνο. Να μην κοιμαται πολλές ώρες κατα τη διαρκεια της μέρα για να κοιμάται τα βραδια. Και μένα ξυπναει τώρ τελευταία και έρχεται στο κρεβατί μου και τα έχω παίξει!!! Την κρατάω και μόλις αποκοινηθεί την ξαναπηγαίνω στο δικό της και ξανα μανα!

Πήγα στο ταχυδρομείο και εκεί πουλούν και άλλα ψιλοπράγματα, μεταξύ άλλων πουλούν και τσιγάρα και έρχεται ένας νέος (δεν είδα πρόσωπο) και ζητά ενα πακέτο τσιγάρα, τον ρωτά η πωλήτρια αν έχει ταυτότητα, την δείχνει και του λέει ότι δεν επιτρέπεται να του πουλήσει γιατί είναι κάτω των 18!!!! :?:?:?:?:o:o:o ....εδώ δεν πουλούν ποτά κάτω των 18 αλλά δεν ήξερα και για τα τσιγάρα!!! :?:?:?

Σισσιώ και εγώ δεν θυμάμαι τι τραγούδι πέχτηκε!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

Λένα τι αυτοκίνητο πήρατε? :?:

και κάτι άλλο ήθελα να σχολιάσω αλλά δεν θυμάμαι.....

Αναστασία μάλλον στριπτιτζού θα γίνει!!!! :o:o:o:o:?:?:?:?:? επάγγελμα με μέλλον!!!! :?:?:?

Αφρο το νινί τέλειο αν βγει διδυμάκι αρκεί να είναι το 2ο 10νθήμερο του Ιουνίου!!!!, όπως εγώ δλδ :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Γωγώ τι φόρεσε η Ιωάννα τελικά?

Επίσης να προσθέσω οτι δε λέω για τα δικά σας τραγούδια! :oops::oops::oops:

Λέω γι' αυτά που σας έγραψα εγώ να μου πείτε γνώμες! :lol::lol::lol:

Εκτός της Αργυρούλας δεν ψήφισε καμία άλλη... :(:(:(:oops:

AΑρτζ μη χαιρεσαι...

θυμαστε το πολυτελες μπουρδελο διπλα μας..εκλεισει..κριμα..και χασαμε οφθαλμολουτρο...μπουχαχαχαχα

Επισης εδω στο Ελλαδισταν σηγα μη ζητησουν ταυτοτητα....

Σισσιω εγω δεν εκφερω αποψη....βαλε αυτο που αρεσει σε σενα..ο συζηγος ακολουθει

Αναστασία κι εγώ σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα.....Ότι κοιμάται πολλές ώρες μέσα στη μέρα...Όταν κοιμήθηκε μια ώρα το μεσημέρι και είχε ξυπνήσει και νωρίς (8,30) δεν ξύπνησε καθόλου μες στη νύχτα.... :?:?:? Αλλά τι να κάνω;;;; :roll::roll: Για αρχή είπα στην πεθερά μου σήμερα να μην την αφήσει το μεσημέρι να κοιμηθεί πάνω από 1.30-2 ώρες.... :?:?:?:?:? Εντωμεταξύ ρε συ σχεδόν κάθε μέρα πάει ένα 2ωρακι στην παιδική χαρά...Κουράζεται, γυρίζει πτώμα, κοιμάται 3ωρακι και μετά τη νύχτα έχει όρεξη για κουβέντα και παιχνίδι... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όταν μας δώσουν τις φώτος, θα βάλω..Όχι επειδή είναι κόρη μου, αλλά ήταν ΘΕΑ...Όλοι αυτό έλεγαν... :x:x:x:x:x:x:x:x

Επίσης, να σας πω τη γνώμη μου για την αποτρίχωση...Καλά ρε δε ντρέπεστε να πάτε να ανοίγετε τα πόδιαααα;;; :oops::oops::oops::oops: Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ ούτε λέιζερ και κερί μια φορά στα πόδια και ούρλιαξα.... :o:o:o:o:o:o Πλέον μόνο με ξυράφι...Και με την κοιλιά τούρλα κάνω αγώνα να το ξυρίσω..... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν μπορώ αξύριστη..Νιώθω βρώμικη... :roll::roll::roll::roll:

Θουλάκι ζηλεύω ρε που θα μαζευτείτε όλες....Θέλω κι εγώ.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Δεν έρχεστε στο δικό μου σπίτι που είναι και μεγάλο;;;;; :roll::roll::lol::lol::lol:

Μωρή συμπεθέρα τι όνειρα είναι αυτά;;;;; :shock::shock::shock: Έλεος μωρή ανωμαλιάρα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ δε σας είπα για τις εξετάσεις χοληστερίνης...Η συνολική χοληστερίνη έχει πέσει στο 180 από 189 που είχε τον Ιούλιο, το ιδανικό θα ήταν να είχε 170, αλλά οκ...Η κακή χοληστερίνη είναι στα φυσιολογικά ευτυχώς σταθερή, τα τριγλυκερίδια έχουν μειωθεί αλλά ούτως ή αλλως ήταν στα φυσιολογικά, αλλά ρε κορίτσια η καλή χοληστερίνη έχει πέσει..Ήταν και πριν κάτω από το όριο και ψιλοανησυχώ..Θα ρωτήσω σήμερα τον παιδίατρο... :roll::roll::roll::roll::roll::(:(:(

Αργυρούλα, καλά βρε; Δε θυμασαι τί τραγούδι διαλεξες; Ότν το ανέφερες την πρώτη φορά, νόμιζα οτι δεν είχες επιλέξει κάτι συγκεκριμενο, αλλα χορεψατε επιλογη του ΝτιΤζει! :roll::roll:

Επίσης να προσθέσω οτι αυτό που μου αρέσει εκεί είναι οτι οι νόμοι τηρούνται.

Γιατί και εδώ έχουμε νόμους, αλλά είμαστε όλοι ντιπ για ντιπ!

Σας αφήνω, έχουμε εμβόλιο σήμερα. Να δω.. θα μας το κάνει ή όχι επείδή ειναι συναχωμένη η μικρη; :roll::roll:

ααααα σισσιω εμεις στο γαμο μπηκαμε με το i want to fly over the rainbow με την εκτελεση με το βιολι

χορεψαμε το τραγουδι μας i dont want to miss a thing - aerosmith

κ κοψαμε την τουρτα με το kiss me - sixpence none the richer!

εκστασηηη σε ποια διαφημιση??? για πες!

Μα αντε κ τα διαλεξατε τα τραγουδια σας....δεν σας διαφευγει τιποτα?

κ τιτλο κ τραγουθδιστη κ εκτελεση? :lol:

Μαλλον εγω δεν εδωσα τοση σημασια!

Δεν την εχω παρατηρησει τη διαφημιση απλα ακουσα τη μουσικη κ ειπα

"τι μου θυμιζει?"...Κ προχθες μου το ειπε ο αντρας μου το τι μου θυμιζει!!! :lol:

Και αυτο κ αν ειναι παραξενο γτ αυτος δε θυμοταν καν την ημερομηνια του γαμου μας

κ ας ειχαν περασει 2 βδομαδες!!! :lol:

Δλδ ειχα βαλει στην κλειδαρια της βαλιτσας την ημερομηνια κ αυτος

δεν θυμοταν για να την ανοιξει οταν επιστρεψαμε απο το ταξιδι μελιτος :shock::shock::shock:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Η Αννυ φωναξε "μαμα" τοοοτε που σας εγραψα οτι ξυπνησε κ μετα ξανακοιμηθηκε!Εχει

κλεισει 2ωρο! :shock: Πολλα περιεργα μου συμβαινουν!!! :P

χαχαχαχαχα Σισσιω εσυ απο που ψωνιζεις?χαχαχαχαχαχααχ

Ειναι λιγακι ωρες ωρες...αλλα ευτυχως :P λειπει πολλες ωρες στη δουλεια!!!! :lol::lol:

Επίσης να προσθέσω οτι δε λέω για τα δικά σας τραγούδια! :oops::oops::oops:

Λέω γι' αυτά που σας έγραψα εγώ να μου πείτε γνώμες! :lol::lol::lol:

Εκτός της Αργυρούλας δεν ψήφισε καμία άλλη... :(:(:(:oops:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το ιταλικό που σου αρέσει είναι πολύ γρήγορο εκτός και αν μάθετε πώς χορεύεται και κάνετε πολλές πρόβες και το χορέψετε εκεί.....εμένα προσωπικά μου αρέσει και το διαφορετικό είδος χορού σάλσα κ.λπ ..... το μπλουζ είναι πολυφορεμένο!!!! ;)

Γωγω πλακα κανεις;;;;

εγω δεν μπορω το εφε του σκατζοχοιρου

αποτριχωση και παλη αποτριχωση...

επισης ετσι μεγαλωνου πιο λιγες οι τριχες και ειναι και πιο απαλες...

μονο στη μασχαλη βαζω ξυραφι και αυτο αναγκαστηκα και με εκνευριζει γιατι πρπεει να το κανω σχεδων καθε μερα..τι σχεδων..καθε μερα..

εγω δεν μπορω την τριχα

αν θα εκανα ποτε ρυζικη η λεισερ..θα εκανα στο προσωπο...μουστακι παριες και φρυδια..

γιατι με ενοχλουν απιστευτα οι τριχες.

το κακο ειναι πως ειναι λεπτη και ανοιχτοχρωμη για λειζερ και ριζικη..γκρρρρ

Επίσης, να σας πω τη γνώμη μου για την αποτρίχωση...Καλά ρε δε ντρέπεστε να πάτε να ανοίγετε τα πόδιαααα;;; :oops::oops::oops::oops: Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ ούτε λέιζερ και κερί μια φορά στα πόδια και ούρλιαξα.... :o:o:o:o:o:o

(

=))=))=))=))=))=))=))

Εχω καιρο να....ανοιξω τα ποδια μου κ ομολογω πως ανυπομονω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οχι ρε!Δεν ντρεπομαι(νομιζω!)....

Να σου προτεινω(τωρα που μεγαλωνει η μερα) να την πηγαινουν μετα το μεσημερι στην παιδ.χαρα!

Δλδ αν γινεται να κοιμαται στις 1.30-2 κ στις 3.30-4 να πηγαινουν βολτα!

Για τις εξετασεις μπραβο!!!!

Γεια σας!! Κοιμαται το σεμπινι...

Γωγω κ μενα κοιμαται πολλες ωρες, πχ τελευταια θα χτυπησει ενα τριωρο υπνο αλλα μετα θα κοιμηθει πολυ κ το βραδυ..ευτυχως...

Σημερα εφαγε σαλατα 1 ντοματα κ 2 αγγουρακια..μονος του με το πηρουνακι του..τι γλυκας που ηταν...Κ αυριο θα του φτιαξω σπανακορυζο...εχω γινει λιγο γραφικη με το φαγητο του Σεμπ..ολο για το τι τρωει μιλαω κ με κοροιδευουν οσοι με γνωριζουν...Νομιζω ειναι η χαρα του πρωταρη!!! :oops:

Μεχρι κ ο δανος προσεξε οτι μαγειρευω κ μου λεει σαν πολυ σπιτικια δεν εχεις γινει εσυ??? κ φυσικα τωρα θελει να του μαγειρευω εγω στη Δανια...χμμμμ :o:o

Σισσιω κ λοιπες ποτε ακριβως βαζετε τραγουδια σε γαμο?? σε ποια εισοδο? κ γιατι?? Καλα ο δικος μου δεν ηταν κ γαμος ακριβως, ουτε βερες, ουτε ρουχα, ουτε καν συγγενεις δεν υπηρχαν, μια υπογραφη βαλαμε στο δημαρχειο τςη Κοπεγαχγης κ μετα γυρισαμε σπιτι με το λεωφορειο...Οποτε τι τραγουδια..Παντως εμενα ενα απο τα λατρεμενα μου ειναι το Moondance του Van Morrison..

Εχουμε εμβολιο σημερα..αντε να τελιωνουμε!!! Ηταν να παω για τρεξιμο κ δεν θα παω λογω εμβολιου...αυριο ομως δεν το χανω...

Αρζτι της φόρεσα το μπλε φορεματάκι από τα H&M που είχες ανεβάσει φωτό με μπλε καλτσόν και ασημί μπολεράκι...Κούκλα ήταν η αγάπη μου...Και δυο τέλεια κοτσιδάκια είχαμε πιάσει.... :x:x:x:x:x Και φυσικά είχε πάρει μαζί της και την τσάντα της, μια της Fisher Price ροζ που έχει μέσα λεφτά, κλειδιά, καθρέφτη, κραγιόν και την άνοιγε μες στην εκκλησία την τη τσάντα και έβαζε κραγιόν... :shock::shock::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν πήγαινε με το φόρεμα, αλλά οκ..... :lol::lol::lol::lol::lol:

Με πήρε η πεθερά μου τηλ τώρα...Για μεσημέρι η Ιωάννα κοιμήθηκε μόλις 1,5 ώρα... :D:D:D

Μωρή Χρύσα κι εγώ ξυρίζομαι...Τη σιχαίνομαι την τρίχα..Νιώθω βρώμικη σου λέω...Αλλά ντρέπομαι να πάω για λέιζερ και δεν πιστεύω και στα αποτελέσματά του και αποτρίχωση δεν παίζει....Πονάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Μασχάλη κάθε μέρα, πόδια 2 φορές την εβδομάδα και πιπί κάθε 15... :oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γιατι μωρη εσυ πριν μεινεις εγκυος πως ανοιγες τα ποδια σου στο γυναικολο σου?????

το δικο μου "γατακι" περιμενουν να δουν???? :lol::lol::lol::lol:

συμγωνω με εκσταση για το παρκο!!!

ο αναστασης παλι στα ποδια μου κοιμαται!!! :lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...