Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι κανετε οταν δε τρωει;;;

Recommended Posts

Καλησπερα!

Αγγελικη συγχαρητηρια!Που αποφοιτησες!!!

Κοριτσια τολμω να πω οτι πηραμε μπρος...Δεν τρωει ποσοτητες

αλλα ανοιγει το στομα για διαφορα!!!Απο λιγο δοκιμαζει κ ειμαι πολυ χαρουμενη!

Αληθεια γιατι τοση "καουρα" για τα φρουτα?Συγνωμη που ρωταω..Ειμαι

"Ανωριμη" στο θεμα φαγητου αλλα αν τρωνε φαγητα κ λαχανικα...Δε νομιζω πως

ντε κ καλα πρεπει να το φανε το αχλαδι-μπανανα κλπ...

Ειδικα αν πινουν κ φρ.χυμους...Ε?Λεω εγω τωρα!

Σωσω η Αννυ (φτου φτου) δεν εχει παθει ωτιτιδα...Οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω!

Ρε συ ειδα σε φωτο την Μαρθουλα σου σημερα!!!Ποσο μεγαλωσε!!!!Την θυμομουν 4 μηνων!

Ειναι κουκλιτσα αν κ το κουρεμα που της εκανες....γκουχου!!!χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 590
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σε εψησε η αδερφη μου και κοροιδευεται το κουρεμα του κομματιου;;; :lol::lol::lol::lol:

επειδη μοιαζει με πλει μομπιλ;;;

τονια πες εσυ..υποστηριξε..μας κραζουμε... ;);););)

μπραβο ρε συ αναστα που τρωι και κατι..και εγω δεν εχω τρελο κολλημα με φρουτα..συνηθως τρωει μισο με ενα..και ειμαι ευχαριστημενη..

εφαγε σημερα μπιφτεκι με αρκακα..μπορειτε να μη γελατε;;

δεν τρωει αλλιως το μοσχαρι..μονο σε κιμα..

αυριο πρωτη φορα κοτοπ με μπαμιες..τρελο γελιο..

εμενα αρχισε να μου κοβει το γαλαλ..απο 250 τρωει 150...

ε δε πειραζει και πολυ..θα δουμε..

και τωρα πρεπει να της το αλλαξω κιολας..φακ..

αγγελικη συγχαρητηεια για το τπυχιο..αντε και σε καλη μερια;;

τι θα κανεις τωρα;;

αληθεια εχετε ανει τοσες πολλες ωτιτιδες;;απιστευτο μου ακουγεται!!

μονο ωτιτιδες η εχεται αρρωστησιε και αλλες φορες περα απο τις ωτιτιδες...

;;;

ελα σες....τωρα που δε πολυ βαριεμαι..

1 φλυτζανι βρωμη,1 φλυτζανι αλρυει για ολες τισ χρησεις,1 φλυτζ μαυρη ζαχαρη,μισο φλυτζ ινδοκαρυδο,μισο φλυτ βουτυεο, 2κουτ σουπας μελι, 1κο σοτπας νερο, μισο κουτ λγυκου σοδα...

προθερ το φουρνο σοτυσ 160

καλυπτετε με λαδοχαρτο 1 ρηχο ταψι.

σε 1 μπωλ βαζετε βρωμη, αλευρι,ζαχατη,και ινδοκαρυσο και ανακατευεται.

σε 1 μικρη κατσαρολα,σε χαμηλη φωτια, βαζετε βουτυρο,μελι, και νεο και ανακατευεται με 1 κοταλα.. μεχρι να λειωσει το βουτυρο.

οταν συμβει αυτο βγαζετε το κατσαρολακι απο τη φωτια και βαζετε τη σοδα.

το μεκγμα θα αρχιζει να βγαζει φουσκαλες.

τοτε ριχνεις και το αλλο το μειγμα και ανακατευεις.

αναποδογυριζεις στο ταψι και το απλωνεις σε ολο το μηκος. πιεζωντας με τα χερια.

ψηνεις 25-30 λεπτα ωσπου να ειναι στεγνο.

το αφηνεις να κρυωσιε 10 λεπτα.

και το χαραζεις.

ΣΩΣΩ, ο συνδιασμος ειναι καποια κοινη ιωση απο τον παιδικο που του κανει αμεσως μυξες και μεσα στις επομενες 2-3 μερες ωτιτιδα ανευ πονου. 8 απο τις 10 ιωσεις που κολλησε απο τον παιδικο απο τον Οκτωβριο που αρχισε μεχρι και 10 μερες πριν τις γιορτες που πηγες τελευταια φορα κατεληξαν ετσι...

Το προβλημα φαινεται να ειναι οτι εχει υπερβολικα συμτωματα στο ανω αναπνευστικο, ειναι τετοιες οι ποσοτητες της μυξας που 10 φορες τη μερα ορος-ρουφηγμα δε φτανει. Τις δυο τελευταιες φορες δε χρειατηκε να περασουν καν οι 3 μερες. Τη μερα που ξεκιναει ο πυρετος και η λιγη μυξα δεν υπαρχει υγρο στο αυτι και την επομενη μερα το πρωι υπαρχει... Του δινω τωρα ενα ανοσοενισχυτικο φαρμακο για τις λοιμωξεις του αναπνευστικου και τον κραταω σπιτι μεχρι και τις 19 Φευρουαριου που θα εχει παρει και τη 2η απο τις τρεις δοσεις μπας και...

Οσο για τις μυξες, με υπερτονο ορο ειδαμε καποιο φως αλλα τη σκεφτομαι και τη συσκευη που προτεινε η Χρυσα γιατι μου φανηκε καλο οτι μπορω να το φτιαχνω και με ζεστο νερο και θα πηγαινει οπωσδηποτε και πιο μεσα απο οτι με την αμπουλα. Αλλες αρρωστιες δεν εχει περασει και πυρετο πανω απο 38,6 δεν εχω δει ποτε στο θερμομετρο, πλην της τελευταιας ιωσης που κατεληξε σε βροχιτιδα αλλα το ιδιο συνεβη και σ' εμενα και σε πολλους αλλους που την περασαν. Ηταν το σχεδιακι της ιωσης τετοιο ειπαν και ο παιδιατρος και ο παθολογος... Κι εσεις την περασατε ε? και χωρις βροχιτιδες και τετοια νομιζω... Πως ειναι το μικρουλι σου τωρα?

Αναστασια, το κολλημα με τα φρουτα ειναι γιατι δεν ειναι μαγειρεμενα και εχουν ολες τις βιταμινες σε σχεση με τα μαγειρεμενα λαχανικα (ωμα δεν τα τρωει ακομα) και το φρεσκοστυμενο χυμο. Εχουμε κι ενα θεματακι πολλων ιωσεων - τις χρειαζομαστε τις πολλες βιταμινες οπως καταλαβαινεις. Επισης μου τη δινει τρελα που καθε φορα που κατι του παει στραβα δε μασαει (οχι δεν τρωει-λιωμενα ολα τα τρωει) τη μπανανα και το αχλαδι ενω μασαει μια χαρα φρυγανιες και αλλα θεοσκληρα φαγητα.

εχω επεισεισης κεφτεδακια απο οσπρια,κατι συνταες χωρις γλουτενη,κουκι με νιφαδες βρωμη,τηγανιτες ολικης αλεσης με μπανανες,

μαφινς με δημητριακα και μελι,τηγανιτες με φρουτα,

ψωμι με φρουτα και μαπχαρικα,κρεπες με αλευρι και φαγοπυρο.

πειτε μου τι θελετε η στειλτε την διευθηνση να σας στειλω φωτοτυπιες.

ελα σες....τωρα που δε πολυ βαριεμαι..

1 φλυτζανι βρωμη,1 φλυτζανι αλρυει για ολες τισ χρησεις,1 φλυτζ μαυρη ζαχαρη,μισο φλυτζ ινδοκαρυδο,μισο φλυτ βουτυεο, 2κουτ σουπας μελι, 1κο σοτπας νερο, μισο κουτ λγυκου σοδα...

προθερ το φουρνο σοτυσ 160

καλυπτετε με λαδοχαρτο 1 ρηχο ταψι.

σε 1 μπωλ βαζετε βρωμη, αλευρι,ζαχατη,και ινδοκαρυσο και ανακατευεται.

σε 1 μικρη κατσαρολα,σε χαμηλη φωτια, βαζετε βουτυρο,μελι, και νεο και ανακατευεται με 1 κοταλα.. μεχρι να λειωσει το βουτυρο.

οταν συμβει αυτο βγαζετε το κατσαρολακι απο τη φωτια και βαζετε τη σοδα.

το μεκγμα θα αρχιζει να βγαζει φουσκαλες.

τοτε ριχνεις και το αλλο το μειγμα και ανακατευεις.

αναποδογυριζεις στο ταψι και το απλωνεις σε ολο το μηκος. πιεζωντας με τα χερια.

ψηνεις 25-30 λεπτα ωσπου να ειναι στεγνο.

το αφηνεις να κρυωσιε 10 λεπτα.

και το χαραζεις.

Η συνταγη για τα μαφινς ειναι αυτη?

ποιο φαρμακο δινεις αγελικη;;δε παιρνει αντιβιωση;;

και μεις καναμε 4 ωτιτιδες σε 6-7 μηνες..

σε 3 μερες κατεθειαν ..χωρις πυρετο..ειμαι σιγουρη οτι κανει και την παω να την δει..

η μικρη καλυτερα..βηχει απο τισ μυξες αλλα πολυ λιγοτερο..

νομιζω παμε καλα..

ευτηχως δε γκρινιαζει πολυ και δε μιζεριαζει..

αγγελικη εγω δε μπορω να κρατησω το παιδι μεσα..

καθε μερα την βγαζω και ας ειναι και κρυωμενη..

θα αρρωστησω και γω και αυτη..

κανενα σουπερ,καμια επισκεψη..δε μπορω να κατσω μεσα...

σα τη θουλη και γω!

εχω επεισεισης κεφτεδακια απο οσπρια,κατι συνταες χωρις γλουτενη,κουκι με νιφαδες βρωμη,τηγανιτες ολικης αλεσης με μπανανες,

Τις θελω ολες!Και τη συνταγη για το ελαιοψωμο και οτι αλλο σε συνταγη τυπου υγιεινης διατροφης εχεις... Θα σου γραψω τη διαευθυνση σε π.μ. κι οποτε μπορεις μου τις στελνεις! Σε βαζω σε κοπο, το ξερω αλλα μιας και προσφερθηκες... Ευχαριστω πολυ!

ποιο φαρμακο δινεις αγελικη;;δε παιρνει αντιβιωση;;

και μεις καναμε 4 ωτιτιδες σε 6-7 μηνες..

σε 3 μερες κατεθειαν ..χωρις πυρετο..ειμαι σιγουρη οτι κανει και την παω να την δει..

η μικρη καλυτερα..βηχει απο τισ μυξες αλλα πολυ λιγοτερο..

νομιζω παμε καλα..

ευτηχως δε γκρινιαζει πολυ και δε μιζεριαζει..

αγγελικη εγω δε μπορω να κρατησω το παιδι μεσα..

καθε μερα την βγαζω και ας ειναι και κρυωμενη..

θα αρρωστησω και γω και αυτη..

κανενα σουπερ,καμια επισκεψη..δε μπορω να κατσω μεσα...

σα τη θουλη και γω!

Εννοειται οτι εχει παρει τονους αντιβιωση! Η ωτιτιδα δεν περναει αλλιως και τις δυο φορες που οι ιωσεις δεν εγιναν ωτιτιδες, ηταν γιατι εγιναν αμυγδαλιτιδες και αρχισε αντιβιωση γι αυτο, ετσι δεν υπηρχε εδαφος για ωτιτιδα. Εχω φρικαρει με αυτο το θεμα - αντιβιωση... Κι ετσι, καταληξαμε σε σχεδον εγκλεισμο (2-3 φορες τη βδομαδα παμε επισκεψεις σε αλλα σπιτια ή οταν εχει ηλιο στην παιδικη χαρα που δεν υπαρχει ψυχη) και σε ενα αμφιλεγομενο οσον αφορα στην αποτελεσματικοτητα του φαρμακο το Broncho-vaxom. Μετα απο την πρωτη φορα κι εγω ετσι απο διαισθηση τον πηγαινα στον παιδιατρο αφου δεν ειχε πονο ή αλλο συμπτωμα στα αυτια. Παντως απο την ωρα που αρχισαν κουβεντες για εγχειρησεις με σωληνακια στα αυτια, κοψιμο αμυγδαλων κ.τ.λ. δεν υπαρχει περιθωριο γκρινιας απο τη μερια μου για τις αντιβιωσεις και με το φαρμακο αυτο που ελαχιστοι παιδιατροι συστηνουν γιατι το θεωρουν πιθανως αχρηστο αλλα οχι επικινδυνο, μια μικρη φρικη την περασα αλλα να ειναι καλα οι φιλες απο το mammyland που ξαμολυθηκαν και ρωταγαν τους παιδιατρους τους... Μαζεψα 7-8 γνωμες και το εδωσα κανονικα! Τουλαχιστον μπορω να περιμενω ισως και κατι θετικο να βγει απο αυτο.

:((:((:((:((:((:((:(( Τι ειναι ολα αυτα;;;;;; ειμαι πολυυυυ αχρηστηηηη τελικααααα!!!!!!!! :((:((:((:((:((:((

Ποιος ειπε κατι κακο για το Μαρθουλινι να τον φαω;;;;;; :-w:-w Δεν υπαρχει αυτο το κοριτσι ακομη και με κουρεμα πλειμομπιλ!!! :lol::lol::x

Αναστασια αντε ρε ανοιγει το στομα η Αννυ σε διαφορα;;;;;κοσμοιστορικο γεγονος δε λεω!!!!! :lol: Ευχομαι και εις ανωτερα!!!! :-bd

Αγγελικη μπραβο ρε!!!!Πολλα πολλα συγχαρητηρια για το πτυχιο!!!!! :ymapplause::ymapplause:

Με τα φρουτα θα σου ελεγα κι εγω να μη τρελαινεσαι απο τη στιγμη ειδικα που πινει χυμους! ;)

Η ανιψια μου ειναι 3 χρονων και δεν εχει φαει ουτε φρουτοκρεμα!!! :shock:

Προβλημα μεγαλο ρε πουστη μου αυτες οι ωτιτδες... :( Ευτυχως ουτε ο δικος μου εχει ευαισθησια εκει..

Εμενα τελικα σημερα εφαγε πολυ λιγο ο κερατας...ουτε το αυγο ολοκληρο! :evil: Το κουλο ειναι οτι εδω και λιγες μερες αρχισε να πινει γαλα με τσιριος!!!! μετα απο 1,5 χρονο ξαναηπιε γαλα!!!! καλα μη φανταστειτε καμια σπουδαια ποσοτητα..γυρω στα 50-70μλ σε μπολακι με το κουταλι οπου τα μισα τα χυνει εξω.. :roll:

Ξεχασα να σας ευχαριστησω βρε κοριτσια ολες για τα καλα σας λογια!

Τονια... 1μισι χρονο αποχη απο το γαλα? Κι εγω γκρινιαζα για τους 2 μηνες του δικου μου? Τι να σου πω? Συγχαρητηρια για την υπομονη σου! Οσο για τα φρουτα... ετσι οπως το λες ειναι. Τρελα δικη μου... το καθαρμα κοντευει 2 χρονων εχει ολα τα δοντια (εκτος απο τον τελευταιο τραπεζιτη) και δε μασαει. Βαριεται... ενταξει το μοσχαρι αντε και το κοτοπουλο ειναι σκληρο και το κανουμε μπιφτεκια. Η μπανανα τι εχει? Αν προκειται βεβαια για τιποτα ιδιαιτερες νοστιμιες (κατα τη γνωμη του) ολα τα μασαει ακομα και πετρες! Με εχει πιασει τρελα λοιπον... ενταξει κυριε Ιασωνα εισαι ξεροκεφαλος αλλα απο μενα το πηρες και δουμε ποιανου θα περασει στο τελος, με το καλο παντα και πολλες πονηριες μαλλον.

kaλημερα και απο μενα..καλακοιμηθηκαμε..ειμαι δουλεια..

τονια μην μου αγχωνεσαι..δε νεχω κανει καμια απο τις συντασγες αυτες...

απλα ειχε 1 περιοδικο καποιες τροφες υγιεινες για παιδια και τισ ειδα...

οκ καγγελικη με την πρωτη ευκαιρια θασου τισ στειλω!!

θα δω τι αλλο εχωανκαι δε νομιζω να βρω..

και σε ξανα ρωτα...τι εχει σειρα τωρα;;τι θα κανεις απο δω και περα;;

Καλημερα!

Σωσω μου εγω παντως ειπα οτι ειναι κουκλιτσα το ..κορμι! :lol:

Το κουρεμα αυτο εχει ονομα! Ειναι το "κατσαρολακι"!!!Παλια βαζαν 1 κατσαρολακι αναποδα στο κεφαλι

του παιδιου κ κοβαν οτι περισσευε! :lol::lol:

Σε πειραζω..Το ξερεις εε?Δε σου λειπει το χιουμορ αλλωστε!

Αγγελικη καταλαβαινω πως το θεμα σου ειναι το οτι δε μασαει!...

εχεις δικιο...

Τα αλλα ομως τα μασαει,σωστα?Μονο τα φρουτα δεν εχει ορεξη?

Εγω ξαναλεω δεν ξερω πολλα...στην κατασταση που ειμαστε δε θα εσκαγα για φρουτα...

Τωρα αρχιζει να τρωει!

Α!και μην ξεχνατε οτι τα φρουτα πρεπει να τα τρωμε σε καποιο-μικρο- χρ διαστημα

απο τη στιγμη που θα τα κοψεις(με το μαχαιρι!Οχι απ'το δεντρο! :P )

Τονια πες μενου...Δλδ το "λιγο' τι ειναι?

kale το ξεχασα αυτο με το κατσαρολακι..δικι οεχεις..την επομενη φορα..και λεω αληθεια.και γω ελεγα πως θα τα κανω ισια..

και η πεθερα μου δεν ειπε τιποτα...τι να την πω! :lol::lol:

την επομενη φορα..

καλημερα και απο εδω!

καλημερα!!!

τι κανετε μανουλες;;;

εγω σημερα ξυπνησα οχι και τοσο καλα..

ξυπνησ εκαι ο μικρος στις 6 και γκαριζε για γαλα..απιστευτος ειναι

Αγγελικη να το παρεις το νασαλιν..εγω σωθηκα..τοση μηξα δεν το αλλαζω με τιποτα στον κοσμο!!

Σωσω παιζει να τα στειλεις με φαχ..;;;

φυσικα και τα θελλω τι ρωτας...

τα μπαρσ θα τα φτιαξω το ΣΚ.

χτες μετα το μεσιμεριανο..εφαγ εμονο 2 μικρα μπαστουνακαι αγγουρι...και μετα γαλα στις 9...170 γραμμ...

αχ!!!

Καλημέρα κι από μένα :)

Κι εμείς περάσαμε μεγάλο ζόρι με τις ωτίτιδες :(:cry:

Ο άλλος μου γιός (που είναι πιο καλόφαγος αν φυσικά εξαιρέσουμε το γεγονός ότι 2 χρονών έκοψε το γάλα :roll: ) έκανε τρείς φορές ωτίτιδα μέσα σε ενάμιση μήνα και τη τρίτη φορά δε τον έπιασε η αντιβίωση και νοσηλεύτηκε έξι μέρες στο νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκε ενδοφλέβια :o

Ευτυχώς ο παιδοωρυλάς που τον είδε τη περασμένη βδομάδα μας είπε ότι έχει υποχωρήσει πια το υγρό και είναι το αυτάκι του μια χαρά [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] οπότε πάει πέρασε κι αυτό.. :-bd

Πάντως φοβήθηκα λίγο και επειδή αυτές τις μέρες οι ιώσεις είναι σε έξαρση είπα να τους κρατήσω για λίγες μέρες ακόμη στο σπίτι και να τους ξαναστείλω παιδικό γύρω στα μέσα του Φλεβάρη..(ευτυχώς είναι και η μαμά μου εδώ και βοηθάει τη κατάσταση).

Το κόλλημα με τα φρούτα το έχω κι εγώ και τους κυνηγάω όλη μέρα για να τρώνε φρούτα και να πίνουνε χυμούς (για τους οποίους και οι δυο δε τρελαίνονται και τους φρεσκοστυμένους δε ούτε να τους φτύσουν.. :-p .

Αγγελική συγχαρητήρια και για το πτυχίο σου :ymapplause::ymapplause::ymapplause: και εύχομαι να το αξιοποιήσεις όπως επιθυμείς (όχι σα και μένα που το έχω μέσα στο συρτάρι και κάνω άσχετη δουλειά απ' αυτή που σπούδασα :| )

Ήθελα να σε ρωτήσω ποιος είναι ο υπέρτονος ορός και ποια είναι η διαφορά του από τον συνηθισμένο??

Επιπλέον πώς τον ζητάμε από το φαρμακείο?

Ωτιτιδες..πονεμενο θεμα..

εμεις ευτυχως βρικαμε εναν πολυ καλο ΩΡΛ και τις γλυτοσαμε μια και καλη...

Αγγελικη και κυρικαη το nasalil το αλατι που εχει μπορειτε να τον κανετε ισοτονο η υπερτονο αναλογα..

Εγω δεν το Χρισημοποιω εχω τον ορο τον φυσιολογικο κανονικα και με βολευει αλλα σαν αφαιρετικο μηξας ειναι πραγματικα απαιχτο..

δεν εχω βρει τιποτα πιο χρισημο απο ολα οσα εχω αγορασει ποτε για το παιδι.

Ωτιτιδες..πονεμενο θεμα..

εμεις ευτυχως βρικαμε εναν πολυ καλο ΩΡΛ και τις γλυτοσαμε μια και καλη...

Αγγελικη και κυρικαη το nasalil το αλατι που εχει μπορειτε να τον κανετε ισοτονο η υπερτονο αναλογα..

Εγω δεν το Χρισημοποιω εχω τον ορο τον φυσιολογικο κανονικα και με βολευει αλλα σαν αφαιρετικο μηξας ειναι πραγματικα απαιχτο..

δεν εχω βρει τιποτα πιο χρισημο απο ολα οσα εχω αγορασει ποτε για το παιδι.

Πονεμένο δε λες τίποτα..

Το nasalil που λες είναι φάρμακο στύλ otrivin ή κάτι άλλο?

Οχι..ειναι αυτο

http://www.nikoma.gr/?page_id=16

Ειναι ουσιαστικα μια συριγγα για ρινικες πλυσεις.

Υπαρχει και συσκευη για παιδια η οποια υποτιθετε ειναι για απο 4 ετων και μετα

Εμας ο ΩΡΛ επειδη ειχαμε τις απιστευτες μηξες..πηχτες που δεν ρευστοποιουνταν με τιποτα, μας ελεγε να κανω οσο ηταν μικρο..πριν 6 μηνων 5 μλ σε καθε ρουθουνι αλλα εφτανε μια φορα μονο..

τωρα που μεγαλωσε κανουμε 10 μλ σε καθε ρουθουνι

Δεν χρισημοποιω το αλατι τους αλλα τον κανονικο ορο

Το καλο ειναι οτι δεν μπαινει τιποτα μεσ αστι μυτη ποτε μιδενικος κινδυνος τραυματισμου, μετα ειναι πιο απαλη η εισροη του υγρου δεν καταπινουν και δεν πνηγονται..

δεν ξερω αλαλ πραγματικα με εσωσε..

ειχα δοκιμασει τα παντα..

ρινικο πουαρ ηλεκτρονικο - που τα ρουφαει..

οτρισαλιν φισιομερ πουαρ και σπρει..

βρικα αυτο το καλυτερο για την πολλη τη μηξα την κιτρινη ..

Το χρισημοποιησα περιση και σε μενα που εχω ενα θεμα με αλλεργιες και βρηκα λυτρωση..τουλαχιστον το μωρο ανεπνεε καλα για πολυυυ περισσοτερη ωρα

Οχι..ειναι αυτο

http://www.nikoma.gr/?page_id=16

Ειναι ουσιαστικα μια συριγγα για ρινικες πλυσεις.

Υπαρχει και συσκευη για παιδια η οποια υποτιθετε ειναι για απο 4 ετων και μετα

Εμας ο ΩΡΛ επειδη ειχαμε τις απιστευτες μηξες..πηχτες που δεν ρευστοποιουνταν με τιποτα, μας ελεγε να κανω οσο ηταν μικρο..πριν 6 μηνων 5 μλ σε καθε ρουθουνι αλλα εφτανε μια φορα μονο..

τωρα που μεγαλωσε κανουμε 10 μλ σε καθε ρουθουνι

Δεν χρισημοποιω το αλατι τους αλλα τον κανονικο ορο

Το καλο ειναι οτι δεν μπαινει τιποτα μεσ αστι μυτη ποτε μιδενικος κινδυνος τραυματισμου, μετα ειναι πιο απαλη η εισροη του υγρου δεν καταπινουν και δεν πνηγονται..

δεν ξερω αλαλ πραγματικα με εσωσε..

ειχα δοκιμασει τα παντα..

ρινικο πουαρ ηλεκτρονικο - που τα ρουφαει..

οτρισαλιν φισιομερ πουαρ και σπρει..

βρικα αυτο το καλυτερο για την πολλη τη μηξα την κιτρινη ..

Το χρισημοποιησα περιση και σε μενα που εχω ενα θεμα με αλλεργιες και βρηκα λυτρωση..τουλαχιστον το μωρο ανεπνεε καλα για πολυυυ περισσοτερη ωρα

Ευχαριστώ καλή μου ;)

Φαίνεται πραγματικά πολύ αποτελεσματικό !!

Αν κατάλαβα όμως καλά εσύ χρησιμοποιείς μόνο τη σύριγγα, την οποία γεμίζεις με φυσιολογικό ορό, και όχι το αλάτι τους, σωστά??

Ακριβως

Οτανα γοραζεις τη συσκευη εχει μεσα 10 φαλεκακια αλλα για τα γραμμαρια που κανουμε και γι ατην συχνοτητα δε με βολεψε..

εχω ενα μπουκαλι ορο τον απλο απο το φαρμακειο και βαζω απο εκεινο

Εχει και ανταλλακτικα φακελακια..για μεγαλους που χρισημοποιουν ποσοτητα απο αυτο σηφαιρει..εμενα οχι

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ααα βρε Αγγελική τι περνάς και εσυ;

Τελικά πειστηκα πως εφταιγε η ντοματα. Οχι μονο απο αυτα που μου ειπατε. Αλλα ενω τον κροκο αυγου τον δεχεται ξανα, την ντομάτα ουτε να την δει. Και το κανει με τον τροπο που αρνειτε κατι οταν την ενοχλει!! Το εχω μάθει πλεον το παιδι μου, δοξα συ ο Θεος!!

Κουράγιο με τις ωτίτιδες!!!

Τόνια τι καλα νέα ειναι αυτα με το γάλα!!! Συγχαρητήρια!! Ελπιζω να συνεχίσει ετσι!!!

Σωσώ και εγω θα τις ηθελα αυτες τις συνταγές αν σου ειναι εύκολο!!

Να σας ρωτήσω κατι, μήπως τα τέκνα σας τρώνε και την άλλη μερα το ιδιο φαγητο;

μαρακι ναι φυσικα και τρονε...

συχνα θα ελεγα

Η πεθερα μου οταν εχει χρονο - τις περισσοτερες φορες- του μαγειρευει κατι φρεσκο- αλλα που και που τρωει το ιδιο φαγητο.

καλε εννοειται οτι και2η μερα..περιεμνω διευθηνσεις..το υπερτονο ειναι το αλατι της θαλασσας φαντασου..παραπανω αλατι απο το φυθσαιολογικοορο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...