Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι κανετε οταν δε τρωει;;;

Recommended Posts

Κοιτα οι περισσοτεροι παιδιατροι δε το συστηνουν γιατι το πολυ φρεσκο γαλα εμποδιζει την απορροφηση σιδηρου απο τον οργανισμο...

οποτε..

κοιτα οτρι και να πεις..ολα ειναι επεξεργασμενη τροφη...διαλεξε καποιο που να σε εμπνεει και να σε καλυπτει..

δεν ξερω τα αντβανσ τι μυρωδια εχουν, δεν εχω παρει..

ειχα παρει ΝΟΥΛΑΚ σε καποια φαση αλλα αυτη η κονσερβα με χαλασε..

δεν ξερω..

δες αναλογα..παντως ξερω οτι και τα περισσοτερα σκονη τριτης ηλικιας ειναι τιγκα στη ζαχαρη..

εγω του δινω φρεσκο παντως απο 13 μηνων

Μωρε την εχω καπου γραμμενη αυτην, απλα τωρα σιδερωνω και δεν εχω χρονο να ψαξω..θα τη βρω, θα την φτιαξω και αμα γινει καλη θα σας πω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 590
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σωσω εγω του ειχα δοκιμασει και το αντβανς και το νεστλε και τα εβαπορε και κατεληξα οτι το πιο "γαλα" μου φαινοταν το αλμιρον στο μπουκαλι 500ml..Ειναι εκτος ψυγειου οπως το νεστλε αλλα μολις το ανοιξεις θελει ψυγειο.

Τα εβαπορε κι εγω δε τα συμπαθω...Βασικα ειναι και τι θα δεχτει το παιδι,αλλα να σου πω ολα αυτα τα παιδικα λιγο πολυ τα ιδια ειναι.. :?

Το φρεσκο δε το συστηνουν και για αλλους λογους που ειχα γραψει της Μαριας λιγες σελιδες πισω...το ειχε πει και ο παιδιατρος εδω στο μαμμυ κι αλλο ενα μελος επισης παιδιατρος στη Γαλλια ή Γερμανια νομιζω..

Σες μπαρες δημητριακων σπιτικες;;;πολυ καλο ακουγεται! :P

Γιωτα 11 κιλα η Κωνσταντινα;;; καλα μου ακουγονται...εμενα ειναι 10-10 1/2 και ειναι 25 μηνων..

tonia...μη ψηνεσαιμε τις συνταγερς..τι θα πρωτο φτιαξω η καψερη;; :lol::lol:

Βρε για να μη πληττεις φροντιζω!!! :whistle::whistle::lol::lol::lol:

Και για να μη λες σημερα εκανα ελιοψωμο κι εβαλα και κρεμμυσακι και λιγο δυοσμο οπως μου ειπε η γνωστη μου απο τη Κυπρο,αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερο με σκετες ελιτσες..παντως το εκανα! \M/ \M/

Α εκανα και γιουβαρλακια στα οποια εξυσα και καροτο στο κιμα και εγιναν πολυ ωραια!!! :D

μονοφαγου..δωσε καλε καΙ ΣΕ ΜΑς ΚΑΤΙ...

ρε παιδια να ρωτησω και εσας...

αν καποιο παιδι ειναι κρυωμενο μονο βηχας ας πουμε,υπαρχει περιπτωση να κολησει καποιο παιδι που περνει αντιβιωση;;

'Η υπαρχει περιπτωση ενα παιδι που παιρνει αντιβιωση να κολλησει ενα αλλο ή λογω αντιβιωσεις αποδυναμωνεται ο ιος και δε μεταδιδεται;;;;

Ελατε να σας κανω το τραπεζι καλε Σωσω! :D

αν καποιο παιδι ειναι κρυωμενο μονο βηχας ας πουμε,υπαρχει περιπτωση να κολησει καποιο παιδι που περνει αντιβιωση;;

[smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Ναι Θουλακι μου πηρε θεση ευτυχως!!! :D Αλλα ειπε να μη τα παρει ολα μαζι και αφησε το βαρος στην ακρη! :y32b4:

Σαμιαμιδι θα βγαλω παλι! :lol:

Εσυ τι λεει;;; πως νιωθεις που φτανουμε στο τελος;;;

Μαρια να υποθεσω οτι αυτο σημαινει οτι δε γνωριζεις δεν απαντας;;; :lol:

νιωθω λες κ εχω 4 μηνες μπροστα μου

εχω ακομα ..ειμαι κ συν 12 κιλα..μαλλον..

τεταρτη παω γιατρο..να δουμε...

εχουμε μια μερα διαφορα ε?

εσυ εχεις πονακια?

Κι εγω στα 12 κιλα ειμαι! Πηρα μισο κιλο σε λιγες μερες γιατι ακουσα που λενε οτι η σοκολατα βοηθαει το εμβρυο να παρει βαρος και πλακωθηκα! Ε τελικα πηρε βαρος μονο η μαμα!!! :lol::lol:

Εχω πετρωματα και χθες και σημερα νιωθω το βραδυ κυριως λιγο πονο σαν αυτο της περιοδου αλλα πιο ελαφρυ κι οχι συνεχεια...ισως αρχιζουν τα προεορτια ή απλως ειναι απο τη κουραση.. :roll:

Εσυ τιποτα γιαυτο λες οτι αργεις;; στο 1ο κι εγω δεν ειχα τιποτα κι ενα πρωι εσπασαν τα νερα στο εφτακαθαρο!

Εσυ εχεις ΠΗΤ 15/2 κι εγω 13-14/2 συμφωνα με την ημερομηνια συλληψης! ;) Μαρη αντε να γεννησεις να δουμε τι θα κανεις;;;εχεις ενα ολοκληρο φορουμ στην αγωνια!!!!! :lol::lol::lol:

μηπως να τα λεγατε με πμ κοπελιες μου;;εγω ανοιξα θεμα τι κανετε οταν δε τρωει,οχι τι κανετε αν δε γεννησατε ακομα!!! :lol::lol::lol:

εσυ θουλη που εμαθες οτι πηρε θεση;; :oops::oops::oops:

12 κιλα,ε;;ανορεξικες..

μαρια ιωαννα,,οκ..καλυφθηκα...

Σωσωκα δεν εχω ιδεα...

βρηκα τη συνταγη

θα φτιαξω σημερα

αμα γινουν καλα και τα φαει..

θα σας πω και εσας...

μεχρι στιγμης εφαγε ...2 φετες ψωμι..και 4 μπισκοτα σπιτικα..

αυτααααα

μηπως να τα λεγατε με πμ κοπελιες μου;;εγω ανοιξα θεμα τι κανετε οταν δε τρωει,οχι τι κανετε αν δε γεννησατε ακομα!!! :lol::lol::lol:

εσυ θουλη που εμαθες οτι πηρε θεση;; :oops::oops::oops:

12 κιλα,ε;;ανορεξικες..

μαρια ιωαννα,,οκ..καλυφθηκα...

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

εμεις φακ..πυρετο ανεβασαεμ....τσιμπλες παλι..και δε ξερω αν ειναι απο το κρυωμα η παλι αποφραξη δακρυικου..αστο καλο..και ειχα ησυχασει..

πηγα πηρα σταγονες..για τα ματια...

χθες καναμε μμρ...υπαρχει περιπτωση να ειναι απο εκει ο πυρετος;;

αν και νομιζω οτι μας ειπε οτι μετα απο 1 βδομαδα μπορει να κανει πυρετο//...σημερ ΦΑΓΗΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...αυγο...

εκανα μοσχαρι με τραχανα...ουτε 1 κουταλια..μετα τραχανα κοτοπ..τιποτα

μισο γιαουρτι τελικα..μαλλον δε μπορει να καταπιειε απο τις μυξες..

εσυ θουλη που εμαθες οτι πηρε θεση;; :oops::oops::oops: .

Της το πε ενα πουλακι με κοκκινα φτερα!!!! :)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Και σου ειπα ρε φιλεναδα γαμα το το μμρ...φαγωθηκες! :(:( Δε νομιζω οτι ειναι απο το εμβολιο αλλα ειμαι σιγουρη οτι το εμβολιο βοηθησε να εκδηλωθει πιο εντονα η ιωση και θα σε ζορισει λιγακι πιστευω γιατι τωρα εχουν πεσει οι αμυνες του οργανισμου της...Θυμασαι που σου ελεγα οτι καθε φορα που εκανε εμβολιο ο Αλεξ αρρωσταινε;;;; ε γι αυτο κι εγω της μπεμπας θα τα κανω αργοτερα μπας και γλιτωσω τιποτα!θα περασει ομως ντοντ γουορυ! :-*

Πλακωσε την στα κοτοζουμα και στα πορτοκαλια! ;)

Λοιπον..Μπαρα εγινε τελεια...θα σας γραψω συνταγη..οχι τωρα..πιο μετα..

Σωσω μια ευδομαδα μετα κανει πηρετο το ΜΜΡ...θα συμφωνισω με την αγαπητη Τονια...

Ας μου εξηγησει καποιος...αυτη η πεθερα γιατι μου τη σπαει στα νευρα τοοοοσο πολυ...

τεσπα..εισοπνοη..εκπνοη....

Εννωειτε δεν την εκανα οπως τα λεει ο τηλεμαγειρας..αλλα την μπασταρδεψα τη συνταγη...ειπαμε δεν ειμαι φαν των επεξεργασμενων..μενει να δουμε αν θα τη φαει ο γευσηγνωστης μας..τρομαρα του!!!!

Χρυσα μου για τον ιδιο λογο που μου τα σπαει και η δικια μου πεθερα!!!!! :evil::evil:

Καλα εσενα ειναι λιγο πιο σπαρσαρχιδω αλλα ειναι και απο κατω σας ρε γαμωτο και ειναι χειροτερα τα πραγματα! :?

Τα δοκιμασε ο γευσηγνωστης;;;;τι αποφανθηκε;;;; :lol:

Παντως τα μαφιν παιδια ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Τα εκανε η Σωσω(ειπαμε εγω ανεπροκοπη:y32b4:) και ξετρελαθηκα!!!Ε ο Αλεξ εφαγε λιγο και το υπολοιπο το εκανε θρυψαλα...

Σημερα κι ο δικος μου εφαγε καλα! 1 αχλαδι,λιγο μαφιν,πανω απο το μισο πιατο γιουβαρλακια,1 αυγο!!!!ξεσκιστηκε!!!! :lol:

Θα το το δοσω αυριο το πρωη που θα ειναι νιστυκος..τωρα σηγα μη το φαει...τρωει ρυζι απο τα γεμμηστα απο το πιατο του μπαμπα του...ξεχωριζει σχολαστηκα τον κημα....

Ασε ρε...σημερα μου τη ειπε που πηρα 3 πακετα παμπερσ..αφου τα ειχε - 30% και ειχ ακαι κουπονι...10 ευρω μου βγηκε η καθε συσκευασια..χαζη ειμαι να τα χρυσοπληρονω..δεν ειμαστε για σπαταλες τωρα...

τι σε κοφτει κυρα μου...απο σενα ζηταω...δικ αμου λευατ ειναι...

και δεν της αρεσε που πηρα του τζεφ σπορτεξ..μιση τιμη απο 50 τα ειχε 25..γιατι λεει δεν πηρες μεγαλυτερο νουμερο..δεν θελλω μεγαλυτερο ρε γμτ..θαλλω να τα φοραω τωρα..αη στο καλο της..

Τωρα τρωει το κρεμμυδι απο τη σαλατα...τι παιδι εχω εγω..πολυ της υγειηνης διατροφης!!!!

Α εχει μεγαλο προβλημα η δικια σου!!!! :o Ρε δε της κοβεις λιγο το βηχα λεω γω;;; την επομενη φορα πες της κουμαντο στη τσεπη της!!!! :evil:

Εγω οταν πετυχαινω ειδικα τετοιες προσφορες στα παμπερς παιρνω οσες περισσοτερες μπορω! Τη προηγουμενη φορα ειχα παρει 7-8! εγκεφαλικο θα παθαινε η δικια σου!!!! :lol::lol::lol:

Α και αυτη πες της της αρεσει να φοραει μεγαλυτερο νουμερο παπουτσι;;;;απαγορευεται λενε οι γιατροι! Βρε αισιχτιρ!!! :evil:

Κοιτα ημουν ηδη νευριασμενη..οποτε..λεω αστο..μη σφαχτω και με αυτην..

ημουν σημερα σε μια γνωστη μου...αυτινης που το κοριτσακι στην ηλικια του Τζεφ δεν τρωει τιποτα εκτος απο γαλα..

ε και την εδωσε ]ενα κομματι μπανανς στο χερι οπου η μικρη περισσοτερη μπανανα πασαλειψε στους τοιχους παρα εφαγε....

ηταν εκει και μια "πανεξυπνη"..που λεει σε αυτην την ηλικια τα παιδια πρεπει να τρωνε στο τραπεζι και οχι να τρεχουν στο σπιτι με φαγητο χτο χερη..ελεος..μηλαμε για ενα παιδια που δεν τρωει ΤΙΠΟΤΑ...λες να την ενδιαφερει αυτη τη μανα που πασαλειβει τους τοιχους...προκειμενου να φαει το παιδι της...χεστηκε και για τους τοιχους και για τα παντα...ελεος...

βλαμμενη...

ελατε βρε παιδια...αντε καλε τοια..το ιθελετε κανετε το θεμα μας..

αν το χαλαει καποια δικια μος ,οκ..οι ασχετες ομως δεν εχουν καμια δουλεια.. :lol::lol:

μαζι με το μμρ καναμε και ακομα 1 εμβολιο..αυτο πρεπει να μας εκανε τη δουλεια..

ματια κατακοκκινα παλι..τσιμπλες..φακ!

βηχει και ξεροβηχει,μας κατουρει το...τοιχο...

ε καταλαβατε..

εμεις σημερα μισο γιαουρτι..δε πειραζει..δε πιεζω..

αλλα κοιμηθηκε σα πουλι..

θα μου πεις ητανε και μαστουρακι..δεν ηθελε πολυ..

καλε σες εσυ πως βαζεις τον ορο στη μυτη;;με πιεση και συριγγα η ορακι και ρουφηχηρι;;

γραψε συνταγη.

εμενα παντως ειναι καλη η πεθερα αλλα μακρυα..

αλλα πολυ γελιο ετσι πως τα γραφετε!

αυριο δουλεια..φακ!

Σωσωσ πηρα νασαλιν baby..μια συριγκα τεραστιων διαστασεων που κανει ρινικε ςπλυσεις..απαιχτο..

βαζω μεσα 2 αμπουλες ορο δεν χρισημοποιω το αλατι που εχει γιατι δεν χρειαζετε τοσο πολυ..και με ενα φσιτ φευγουν οι μηξες νερο..

εχει ενα μαντζαφλερι απο σιλικονη στην ακρη που ακουμπαει στορουθουνι και δεν μπαινει μεσα στι μιτυ με αποτελεσμα καλυτερος ελεγχος...

σωθηκα μηλαμε..με τοση μηξα που εχει ο δικος μου

Συνταγη αυριο..παω για νανι..

ευκολο ειναι να ξερετε

γεια σας κοπελιες!

Σωσω περαστικα της...

Αχ Χρυσα..εξω απ'το χορο ολοι χορευουν!Αν ειναι για το δικο τους παιδι τοτε....

Για την πεθερα σου...χαχαχαχαχα

Μην αρχισω να λεω...θα το αποτελειωσω το Σωσωθεμα! :lol::P

Σημερα μπορω να πανηγυρισω!!!Εφαγε αρκετα για τα δεδομενα της!!!!

Επαθα σοκ..Αλλα περασε πολυ χρονο ΚΑΙ με αλλους..με τον μπαμπα κ τους παππουδες της..εφαγε

ομως κ απο εμενα!

Να σας πω το μενου?Αντε να χαρω!!!!

1 κομματακι κουλουρι θεσ.νικης

1 ρυζογκοφρετα

λιγο ψωμι με λαδορηγανι(οπως βλεπετε τρομερη ποικιλια μεχρι το μεσημερι :P )

9-10 μικρομπουκιτσες κοτοπουλο κ ελαχιστο κριθαρακι

2/3 γιαουρτακι

1/2 μπουλαρ(σαν τσουρεκακι μικρο με κανελοζαχαρη-το εδωσε η μανα μου...)

1/3 μπανανα

Παθατε σοκ????εγω να δειτε!!!!!ΖΗΤΩ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...