Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

lena mou ti kouklakia einai auta !!!! ax thelw na gennisw twra !!!

shmera me ayto to niro egine kai kati kalo ,katalaba poso agapaw to nini ekei mesa :x

isos to xriazomouna ena tetio oniro ..... :oops:

exw tsakisei thn mish basilopita (keik) po po kiala kila me blepw na bazw ...alla einai toso teleia!!! den mporw na antistathw :roll:

Δημοσίευση

Να μαι κι εγω!

Λενακι δε ξερω ποια σου μοιαζει αλλα και οι 2 ειναι ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!Πολυ ομορφα μωρα!!!!! :x:YMHUG:

Αντε να βγει και η δικια μου τσουπρα ζηλεψα λεμε!!!!! :ymblushing:

Καλυτερα παντως που δε μοιαζουν! ;)

Η Νατασουλα γενναει ε;;;;ολες μας οι ευχες για ενα γρηγορο κι οσο το δυνατο πιο ανοδυνο τοκετο! :)

Αφροδιτη κι εγω βλεπω που και που κατι τετοιους κουλους εφιαλτες και ταραζομαι!!! εχθες εβλεπα οτι κοιμομουν και μια στιγμη ανοιγω τα ματια και βλεπω μια τεραστια μαυρη σα σαρανταποδαρουσα με μπεζ ποδια να περπαταει στο ταβανι...βαζω τις φωνες γιατι λεει θα με δαγκωνε στη κοιλια και ερχεται ο αντρας μου να τη σκοτωσει αλλα δε την εβρισκε! ε τελικα τη βρηκε λεει κατω απο τη κουνια του μωρου και τη σκοτωσε! :?

Και βεβαια το αγαπας το μωρακι στη κοιλια σου! ;) κι αν τωρα εισαι μπερδεμενη,μολις το δεις θα το λατρεψεις οπως το Μανωλακη!

Τον Αλεξ οταν εμαθα οτι ειναι αγορι,γιατι μεχρι τη β' μου ελεγαν κοριτσι,και με τις παιγμενες ορμονες που ειχα,με ειχαν πιασει ανρητικα συναισθηματα για το μωρο.. :oops:

Καλα μολις τον εβγαλε ο γιατρος και τον ειδα ξεχασα οτι μαλακια σκεφτομουν μεχρι τοτε!!! ;)

Τωρα πολλες φορες απορω πως θα αγαπησω τη μπεμπα τοσο πολυ!!! :D

Δημοσίευση

γεια σας...

ειναι η τριτη φορα που προσπαθω να γραψω και δεν με αφηνει ο ιασονας...

ειμαστε καλα εμεις ...στους γονεις μου....τωρα κοιμουνται οι υπολοιποι...

αφρο τι ονειρο ειδες βρε;;;

σες αυριο να δεις τι δουλειες εχω παλι...απο χθες δεν καταλαβαινω τιποτα...σαν μην ειμαι εγκυος...ουτε πονακια..ουτε τιποτα...αντε να ερθει η τεταρτη να παω παλι για χοριακη να δουμε αν ολα πανε καλα...

λενα τελειες οι διδυμουλες...

φιλακια κοριτσια δεν με αφηνει αλλο...θα τα πουμε το βραδυ...

ελπιζω ολα να πανε καλα για την νατασουλα...

Δημοσίευση

έλα ρε συ Αφρο ένα όνειρο ήταν....μα δεν καταλαβαίνω γιατί οι έγκυες βλέπουν τέτοια όνειρα!!!! :?

ευτυχώς η μικρή κοιμάται και ο μπαμπάς, εγώ σερφάρω, έκανα μια χριστ. κάρτα με τις φωτός μας και την στέλνω και ο Λουκάς ζωγραφίζει!!!! με λίγα λόγια ............. Η Σ Υ Χ Ι Α !!!!! :D:D:D .....χμ τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα ξαπλώσω και εγώ!!!! ;)

Δημοσίευση

Γέννησε η Νατάσα????????????????

Να σου ζήσει η μπέμπα κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ωραιότερο δώρο για το 2011

Περιμένουμε περοσσότερα νέα

Λένα κουκλιά τα κοριτσάκια σου!!!!!!!!!

Να τα χαίρεσαι

Δημοσίευση

Διάβασα καλά;;;;Γέννησε η Νατάσα;;;;;; [smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

Κοπελάρα μου να σας ζήσει η δεύτερη μπεμπουλίνα...Χαίρομαι που όλα πήγαν τέλεια...

Όποια ξέρει λεπτομέρειες ας μας πει....Θουλάρααααααααααααααααααααααα.........

Συγγνώμη που δε σχολιάζω τίποτα άλλο!!!!!!Δε διάβσα τίποτα...Μπήκα στα πεταχτά να δω αν γέννησε και ναι.......... :D:D:D:D:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Δημοσίευση

Νατασα μου να σου ζησει κουκλαρα μου!!!!

Πω πω γεννηθηκε η νυφουλα μου!!!!!

Ειδες που σου ειπα οτι θα πανε ολα τελεια!!!!Η ευχη της λεχωνας πάντα πιανει!!!!!!

Κοριτσαρες τι κανετε οι υπολοιπες;; εγω τα ιδια.Θηλαζω και ποναω που εγραφε και η Αθηνουλα.

Ρε κοριτσια αν σας πρηζω να μου το πειτε. :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

γεια σας...

νατασουλα να χαιρεσαι την μπεμπουλα...χαιρομαι που πηγαν ολα τελεια..πολλα πολλα μπραβο....αντε περιμενουμε λεπτομερειες...... :D:-bd:-bd:-bd[smilie=wav.gif]

παναγιωτα δεν μας πριζεις καθολου...μην λες βλακειες....

αφρο καουρες ε;;;;χαλια....εγω ευτυχως δεν ειχα σε καμοια απο τις 2 εγκυμοσυνες....

χαλια το ονειρο...

επανερχομαι..γιατι κλαιει ο μικρος :twisted:

Δημοσίευση

Καλε Παναγιωτα ,η λες χαζα..ακου μας πρηζεις!!!

Δε μας πρηζεις καθολου!!!

ο μικρος σημερα βαραει ιστερια...ουρλιαζει σαν λυσασμενο..δε θελει να κανει μπανιο..παω να τον κοιμησω

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Κ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

μου χαλασε τη εκπληξη...

φιλεναδαρα μου να σου ζησει η κορακλα.. :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

χαιρομαι που πηγαν οοοοολα τοσα καλα..κ γιναν οπως τα θες!!!!!!!!!!

σ αγαπω παρααααααα πολυ!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...