Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

Σισσάκι άλλο για ατυχήμα που είναι σπάνια όπως αυτό και άλλο αυτό που λέει η συμπεθέρα μου......Όταν κάνεις ελεύθερα, ξέρεις ότι μπορείς να μείνεις...Δεν τυχαίνει....

Κι επίσης μωρή Λένα για να κάνατε τόσους μήνες ελεύθερα, σίγουρα θα θέλατε παιδάκι....Απλώς ήσασταν χαλαροί και δεν ξέρατε πότε θα κάτσει...Δεν έτυχε!!!!Πέτυχε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κι εμένα Χρύσα όταν κάθεται στο γιο γιο ή περιοδικό ξεφυλλίζει ή διαφημίσεις στην τηλεόραση κοιτάει ή παίζει με την κούκλα της που "μιαει αγγικά".... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α, δε σας είπα...Έμαθε το στόμα στα αγγλικά...Το λέει "μάου".... :lol::lol::lol::lol:

Χρύσα τα αγοράκια είναι γενικά πιο αργά... :lol::lol::lol:

καρολι τι κηλη εχεις?που??

εμεις 8.5 χρονια εχουμε χρησιμοποιησει προφυλακτικο μονο μετα τη γεννα!!

επειδη δεν ηθελα με τιποτα δευτερο στην αρχη!

και τωρα εχει 6 μηνες που κανουμε τελειως ελευθερα αλλα τιποτα ακομα.. κ ουτε προκειται στο αμεσο μελλον...

τζαμπα τα προαισθηματα που εχεις συμπεθερα μου φαινεται :lol::lol:

καλε ναι ετσι ειναι, εγω δε διαφωνω μαζι σας... οταν δεν προφυλασσεσαι παντα υπαρχει το ενδεχομενο της εγκυμοσυνης.

Ε πρόσεχε λίγο ρε Γωγω!!!! :shock::shock::shock::shock: Φαντάζομαι την τρομάρα σου.

Να το αφηνεις το κοριτσάκι σου να κάθεται στο γιογιό, σου δείχνει οτι είναι ετοιμη να εγκαταλείψει τους πάνες. Η δική μου τώρα με βγάζει και έξω απότο μπάνιο!! :lol::lol::lol:

Νυφικό θα βάλω. Μου το ζήτησε ο σύζυγος, ο οποίος αφήνιασε μόλις του είπα οτι ψάχνω ένα φόρεμα. :shock::shock::shock::shock::shock:

Ααααα!! ΟΚ αν εννοούσατε αυτό πάσο! εννοειται οτι αν δεν προφυλασσεσαι πας γυρεύοντας.

αχ θελω φωτοοοοοοοοοοοοοο Χρυσα ...εσενα με το παλιο τουτου!!!!!!!! :lol::lol: σκεφτομαι μαλλι βαψιμο φορεμα και το τουτου...ολα τα λεφτααααααααααα...

Γωγακι μου γλυκο τι επαθες βρε κοριτσακι μου.... :(:( ευτυχως δεν χτυπησες την κοιλιτσα σου ...αφου η μπεμπουλα ειναι κινητικια μια χαρουλα θα ναι...μην ανησυχεις...κανε ενα μεγαλο και τρυφερο χαδακι απο μενα και την παπενια!!!!!!!!!!!

σημερα το χω ξεφτιλισει ...δ.εχω πολυ δουλεια λειπει το αφεντικο μου και χορευουν τ αποντικια... ;);) αλλα απο βδομαδα ερχεται..δεν καθοταν κάυτος κανα μηνα...????ελπίζω να προλαβαινω να μπαινω... αλλα θα σας ψαχνω ..γεμιζετε τις σελιδες μπαμ μπαμ...

αχ καλε χρυσα ξεχασα να σχολιασω εσενα κ το αμαξι!!!!!

καλα σε φανταζομαι φτιαγμενη σινιαρισμενη με τη γοβα και να βγαινεις απο το παλιο το αμαξακι... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α δε σας ειπα

ηρθε το αμαξι μας!!!!!

προς το παρον βρισκεται στην αντιπροσωπεια και τις 3 του μηνος θα πανε στο συγκοινωνιων να παρουν τις πινακιδες!! οποτε λογικα την αλλη βδομαδα θα το εχουμε!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλε ποσα γραψατε;;;;;

κοριτσια το ετυχε σαφως και δεν παιζει....εμεις δεν χρησιμοποιηουμε καποια προφυλαξη αλλα τη γνωστη μεθοδος του τρα...τος....προφανως ο αντρας μου δεν την ξερει καλα :lol::lol::?

καλα...παω να κοιμησω μωρα και ερχομαι :mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ...ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ;;ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ... :( ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...Η ΜΙΚΡΗ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 12,30 ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ 8,20 ΗΤΑΝ ΟΡΘΙΑ...Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΛΑΙΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΟΜΩΣ...

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ;;ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;

ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΟΣ;;

Κι εμένα Χρύσα όταν κάθεται στο γιο γιο ή περιοδικό ξεφυλλίζει ή διαφημίσεις στην τηλεόραση κοιτάει ή παίζει με την κούκλα της που "μιαει αγγικά".... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δλδ έχετε το γιο γιο στο σαλόνι? εκεί κάνει κακά της? :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

Γωγώ πολύ προσοχή στις σκάλες, ο άντρας μου 2 φορές έπεσε (στο προηγούμενο διαμέρισμα), εγώ 1 φορά παραπάτησα!!!....γενικώς αν έχω την μικρή αγκαλιά και κατεβαίνω-ανεβαίνω σκάλα είμαι πολύ προσεκτική!!!!.......................όταν ήμουν έγκυος την 1η φορά ανεβοκατέβαινα την σκάλα τρέχοντας και ο άντρας μου το είπε στον γιατρό και αυτός μου τα έψαλε, μου είπε ότι είμαι υπεύθυνη για το παιδί που κουβαλώ και πρέπει να ανεβοκατεβαίνω κανονικά!!! :?

απο το 01 μεχρι τον Μαιο του 07 παντα μα παντα βαζαμε προφυλακτικο ....ειχαμε πλουτισει τισ εταιριες .μια φορα εσπασε και τρελαθηκαμε ...ευτυχοσ 1 μερα πριν την περιοδο .δεν ειμαι υπερ του τραβηγματοσ γιατι γινονται ατυχηματα ,αν δεν θες προσεχεις καλα ...αλο αν υπαρξει ατυχημα .

απο την εγκυμοσυνη του μανωλη μεχρι τωρα δεν βαζουμε ,αν και 16 μηνεσ που δεν θελαμε παιδι δευτερο δεν ειχα περιοδο αλλα και παλυ δεν ηταν τελειωσ ελευθερεσ οι επαφεσ .

Εγω δεν μπορω τα τραβηγματα...

θελλω την χαρη μου και την ανεση μου...παντως το καλυτερο σεξ το καναμε οταν προσπαθουσαμε για μωρο..και τις δυο φορες...

Νυσταζωωω..ποναωωω...πειναωωω

μαιμουυυυυυυ μου... :D εχω κηλη μεσοσπονδυλιου δισκου αρκετα χαμηλα....

αλλα ευτυχως δεν με πιανει οπως παλια...μου χαν πει να κανω κοιλιακους και ραχιαιους για ενδυναμωση....αλλα εγω...δεν κανω τιπποτα..με τρεχει η μπεμπα... :lol::lol:

Αρτζι στο υπόγειο που είναι το καθιστικό και τα παιχνίδια της Ιωάννας, έχει και μπανιο και εκεί έχουμε το γιο γιο...Όποτε πει κακά κλπ της το πάμε εκεί.... :?:?:?:?

Και κάθεται..... :lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ την καταλαβαίνω...Σιγά μην την αφήσω μέσα στην τουαλέτα....Βαρετά είναι!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε κι εγώ προσέχω πολύ γενικά....Συνέχεια ανεβοκατεβαίνω και με τη μικρή αγκαλιά, αλλά δενν ξέρω πως έγινε.... :roll::roll: Μάλλον η παντόφλα που φορούσα έφταιγε.... :?:?:?:?:?

Αφρο εμείς σχεδόν από την αρχή χρησιμοποιούμε τη μέθοδο του "τραβήγματος", η οποία σίγουρα δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης, αλλά ποτέ δε μας έτυχε τίποτα... :roll::roll::roll::roll::roll:

καλημερα σεξομανουλες!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σημερα εχουμε τα πρωτα μας γενεθλιααααααα!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!δεν εχω καταλαβει πως περασε ενας χρονος...... :roll: ενας χρονος αυπνιας!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

πω πω αυτο με το τραβηγμα ειναι πολυ βαρβαρο!!!

δε μας βολεψε ποτε κ καθολου!!

ρε καρολ γιατι σου φαινεται τοσο αστειο το ονοματακι μου??? :lol::lol::lol::lol:

ετσι με φωναζει ο αντρας μου!!

βικουλι εγω ειμαι δασκαλα ειμαι απο θεσσαλονικη εχω εναν μικρο χουλιγκαν κ θελω κ αλλο!!!! εσυ?

πες μας για τον εαυτο σου! να σε γνωρισουμε κ εμεις!

Ευάκι χρόνια σας πολλά!!!!!!!!!Να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου!!!!!!!!Να τα εκατοστήσει!!!!!!!Να είναι γερή και ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή!!!! :D:D:D:D:D

Εύη [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion5.gif] :ymparty::ymparty:[smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif] και εύχομαι ο επόμενος χρόνος να είναι χρόνος γεμάτος ύπνο......να το χαίρεσαι το παιδάκι σου, πάντα χαρές να σου δίνει και πολλές πολλές ώρες ξεκούρασης!!!! :roll::roll::roll::roll:

Ρυακη πολυχρονη η μπουμπου...

πωπω...περασ εκι'ολας ενας χρονος....

Βικουλινιη εγω ειμαι η Χρυσα..απο Θεσσαλονικη..εχω ενα Ταζ και περιμενω και δευτερο...ελπιζω λιγοτερο Ταζουλι...

Εμενα παντως τον Χριστοφορο πανω τον ανεβαζει η πεθερα μου..δε με εφινουν να τον κραταω ειναικαι βαρυς

εσυ γωγω τρελη αυτο ηθελα να σε πω..την Ιωαννα αγκαλια..τι παριστανεις..πν Πυρρο Δημα;;;;;

ευχαριστουμε πολυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

δεν το πιστευω οτι ειναι η μπουμπου μου 1ος!!!!!! :D:D:D:D:D

βικουλινι,σε ποιο νησι μενεις?????εγω αμοργο!!!!!!

γωγουλα μου,χρυσα μου,αρτζι μου,αφροδιτη μου,βικουλινι,ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

μόλις έλαβα τους φακούς επαφής μου!!! τους παραγείλαμε μέσω ιντερνετ την Δευτέρα το βράδυ και έφτασαν μόλις τώρα!!!! :D ...δεν περίμενα τόσο γρήγορα!!! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...