Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

αννα aeg :twisted: καλυτερα να επερνα μια ανωνυμη..

γιωτα το πες στο αντρα σου??? :shock:

διαβαστε τι με στειλαν..απιστευτο?

ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ....ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

Αντί να καλούμε 11888 βάζουμε πρόθεμα το 210 και στο τέλος 00,

δηλ.210 11888 00 και χρεωνόμαστε αστικό.

Το 11880 και γενικά όλες αυτές οι υπηρεσίες μας προσφέρουν την υπηρεσία σύνδεσης με έναν αριθμό.

Είναι μια υπηρεσία που την προβάλλουν γιατί εμείς χρεωνόμαστε τα κερατά μας ενώ αυτοί κερδίζουν.

Ουσιαστικά μας πιάνουν κορόϊδα και το προβάλλουν σαν παρεχόμενη υπηρεσία.

Ήρθε η ώρα να τους κοροιδέψουμε εμείς.

Από σταθερό τηλέφωνο καλούμε το 210 1188800 210 1188800 που αν έχουμε εναλάκτικό πάροχο με δωρεάν σταθερά δεν χρεωνόμαστε

αν όχι την χρεωνόμαστε σαν αστική, και τους λέμε με συνδέετε στο 69 τάδε? και σου λένε "Ευχαριστούμε σας

ενημερώνουμε ότι η χρέωση συνεχίζεται"

Τώρα δεν προτιμάτε το 11880?

Σας έχω κι άλλα. 210 1188800 210 1188800 ΟΤΕ

210 1185000 210 1185000 VIVODI

210 1183300 210 1183300 Vodafone

210 1182100 210 1182100 Δεν την ξέρει η μάνα της

Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι:

210 + υπηρεσία + 00

Οι εταιρείες αυτές ψοφάνε να τους καλέσουμε να μας συνδέσουν και να χρεωνόμαστε υποτίθεται.

Ιδίως κάτι μικρές σας το 11821

Θέλετε κι άλλα? Σας έχω

Οι πενταψήφιοι αριθμοί έγιναν για να υπερχρεωνόμαστε.

πχ το 14944 τηλεπληροφορίες ΟΤΕ (φαρμακεία νοσοκομεία οπαπ κλπ)

Σας έχω ένα ενδεικτικό πινακάκι με αυτούς τους αριθμούς κλήσης.

14744 | Αποτελέσματα Παιχνιδιού

"ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" 210 1474400 210 1474400

14844 | Ωρα Ελλάδος 210 1484400 210 1484400

14944 Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Φαρμακεία, Ιατροί (Αττικής, Θεσ/κης, Πατρών, Κρήτης,Θεσσαλίας, Μυτιλήνης)

Δρομολόγια: Πλοίων, Ολυμπιακών Aερογραμμών- ΑEGEAN, OΣΕ, ΚΤΕΛ,Προαστιακού

Αποτελέσματα: SUPER 3, EXTRA 5, ΤΖΟΚΕΡ - ΛΟΤΤΟ - ΠΡΟΤΟ - ΠΡΟΠΟ - ΠΡΟΠΟ Γκόλ, Εθνικό - Λαϊκό Λαχείο / Ιππόδρομος Ζώδια & Συνταγές (από τη Μαρία Λόη)

Δελτίο καιρού Ελλάδος & Ατμοσφαιρική Ρύπανση Αττικής

ΚΤΕΟ (Αθηνών, Θεσ/κης, Πατρών),

Διανυκτερεύοντα Βενζινάδικα Αττική) 210 1494400 210 1494400

Γενικά ότι πενταψήφιο αριθμό

ξέρετε ισχύει το 210 + αριθμός + 00

Αυτά μόνο από σταθερό από κινητό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Άντε και καλές κλήσεις μην χρεώνεστε!

NEO!!!

Καλέστε 210 11889 00 210 11889 00 και ζητήστε σύνδεση με κινητά ή σταθερά εξωτερικού προς όλον τον κόσμο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα ΜΑΜΑ και χρονια πολλα!!!!

Ειμαι στο χωριό του πατέρα μου πάνω στα βουνά και το on the go μου δεν πιάνει σημα..

Όλα καλά, ο Βαγγ εφτασε στο Τοροντο, του εχασαν τις βαλίτσες αλλα σημερα του τις πήγανε σπίτι! Τωρα που επιασα λίγο σημα θα προσπαθησω να σας διαβάσω...

Φιλάκια πολλά σε όλες, η Νατάσα γεννησεεε????

καλως τη ελευθεριτσα..αφου του βρηκαν τις βαλιστες παλι καλα\ο κωσταντινος καλα?

τα φιλια μου

μα πως κρατιεσαι ρε γιωτα..καλε ασυμφορα ειναι αυτα τα τεστ..κανε χωριακη..αλλα πως να βγεις με 2 μωρα :roll::roll:

καλως τη ελευθεριτσα..αφου του βρηκαν τις βαλιστες παλι καλα\ο κωσταντινος καλα?

τα φιλια μου

μα πως κρατιεσαι ρε γιωτα..καλε ασυμφορα ειναι αυτα τα τεστ..κανε χωριακη..αλλα πως να βγεις με 2 μωρα :roll: :roll:

μπα φτηνα ειναι αυτα τα τεστ....οντως ειναι δυσκολο να παω για χοριακη γι αυτο επιμενω με τα τεστ...

ερη φιλακια!!!!!

Που σαι βρε Έρη;;

Περιμένουμε πως και πως τα νέα σας!!!

Θου το ήξερα!!!!χαχαχα

Πήρες κάμερα;;;;

Και η γιατρός αυτό λέει...

Λές να είναι το πρώτο παιδί του 2011;;;

Και εγώ γελάω!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΑΚΟΜΗ??? :D:D:D

Αντε Νατασάκι, λες να ειναι το πρώτο παιδι του 11? Παλιά κάτι έδιναν σε αυτά τα παιδιά, δώρο πάνες για εναν χρόνο και τέτοια.. :mrgreen::mrgreen:

Ο Κωστας ειναι πολυ καλά, αναπνέει καθαρό οξυγώνο το παιδι! Τρεχει πάνω κάτω και όταν δεν ειναι κολλημένος επάνω μου, τυρανάει τον παππου του..

Αυριο θα κατέβω Ξάνθη, να πάω να δω και την γιαγιά μου, να δει και το μωρό..

Θα πάω και κομμωτήριο να κάνω μαλί.. Θα κάτσω 2 μερούλες εκεί να δω τις φίλες μου, να βγω λίγο έξω... την παραμονή θα έρθω ξανα στο χωριό για Ρεβεγιον.. Θα βγάλω και φωτος...

Μια απο αυτές τις μέρες θα πάμε και στην Ονειρούπολη...

Συμπεθέρα εσεις είσαστε καλα?

Σισσάκι μου, Αφροδίτη μου, Χρυσα, Παναγιώτα, Λενάκι, Γωγουλίνι, Γιώτα, Σαυρογιώτα, Ταο Ταο μου, Αναστασι, Βενι, Καρολινάκι, αχ συγνώμη αν ξέχασα καμία.. αν δεν ξαναμπώ ως την παραμονή ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε μανούλες!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

egw xarika pou bgike o akhs :D:D:D:D:D:D

ekana mia wra na balw ton mikro gia upno ,exasa olo to mastre kai kataliksh na nomizw oti koimate kai kapoia stigmh na akousw kapoio paixnidi kai meta klamatakia ,mpenw mesa kai to briskw sto patoma .molis me eide anebike sto krebati kai klegontas paraponiarika mou leei "mama kaka " eklege kai mou elege "kaka" .eixe kanei kaka to poulaki mou kai den mporouse na koimithei .ton allaksa kai mesa se 10 lepta koimithike.

paw na ksaplosw giati ponaei o kolos mou :o:cry: kai den einai asteio .

kathome olh mera kai me exei pethanei .

Έρη τί καλά!!!

Όλα θα βρουν το δρόμο τους!!!! Να περάσεις καλά αυτές τις μέρες και να χεις καλή χρονιά!!!

Σισσιώ τί κάνεις κοριτσάκι;;;

Αδειούχα;;; Τέλεια!!! Να απολαύσεις και λίγο το σπίτι σου!!! Μην ξεπατώνεσαι στις δολειές και χαλάρωσε! Όσο για τα 2 κιλά χεσ'τα...

Θα φύγουν! Γιορτές έχουμε!!! Να μή φάμε δηλαδής;;;;

Αφροδίτη η Ειρήνη το κάνει κάθε βράδυ αυτό! Αν δε χεστεί δεν κοιμάται...

Μου χει σπάσει τα νεύρα... Σα να τα κρατάει όλη μέρα για να κοιμηθεί 10 λεπτά πιο αργά το βράδυ. :twisted::twisted::twisted:

Είναι καμιά εδω;;; Επανήλθα!!

Έκανα μπάνιο τη μικρή μου και την κούρεψα! Είναι ένα κουκλί! Τους έβαλα και τους δύο για μπάνιο και καθησα να χαλαρώσω λίγο! Ουουουουουουφφφφφφ!!

Έρη Έρη Έρη μου ήμουν χθες Δευτέρα στο γάμο μιας ξαδέρφης μου και μόλις έπαιξε το τραγούδι, το γνωστό ξερεις! Ερι ερι ερι :lol::lol::lol: σε θυμήθηκα και καθώς χόρευα αναρωτιόμουν τί να κάνεις!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρθούλι και Νατάσα μην ξεχνάτε οτι εγώ δεν έχω φουσκωμένη κοιλίτσα για να τρώω τον άμπακο και να μη σκέφτομαι τα κιλά!! :roll::roll::roll: Το μόνο που με σώζει είναι οτι έχω αποφασίσει μετά τις γιορτές να πάω σε διαιτολόγο για να είμαι φιγουρίνι στο γάμο μου τον Ιούνιο, ε και αφού θέλω και μωράκι να μην πάω σε εγκυμοσύνη με επιπλέον κιλά!!

Νατασα αγωνιώ να το ξέρεις! Σε σκεφτομαι συνέχεια! :oops: Δε γεννάς και με έχεις γκαστρώσει!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα

σας διαβασα...καλε ποσα γραψατε????

και με τι θεμα :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

εμεις χθες ειμασταν ολη μερα στους γονεις μου,ηρθε και ο αδερφος μου με την νυφη μου

αααχχχ τι γλυκια κοιλιτσα που εχει!!!! μπηκε στον 8ο και εχει αρχισει και βαραινει

ο σπυρος χαρηκε τοοοοσο που τους ειδε που τους εκανε ενα σωρο κολπακια :lol::lol::lol::lol:

εγω εχω τρεξιματα αυτες τις μερες και εχω χαθει λιγακι και οταν ειμαστε στο σπιτι δεν με αφηνει και πολυ ο ανταρτης μου...πανε οι εποχες που επαιζε μονος του ;)

γιωτα-μπουρεκακι πας για το 3ο??? με το καλο!!!

χρυσα,αφροδιτακι τι κανετε οι εγκυουλες??

νατασααα ακομη εδω ε???

φιλακια πολλα σε οοοοοοοοοοοοολες

Καλημερα!!

Καλα ποσα γραψατε;;;;;

δεν κοιμαστε τα βραδια...

Εγω καλα..λεμε τωρα...

δεν αντεχω αλλο αναγουλες...και ξερατα..ποτε θα τελειωσουυυυννννν!!!!!!!

Φιλακια πολλα...

Καλημέρα σας,

συμπεθέρα Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και σε σένα, δεν νομίζω να ξαναμπείς, έχεις πολλά να κάνεις εκεί πάνω, επομένως σου εύχομαι τα καλύτερα για την καινούργια χρονιά, όλα να πάνε καλά στο νέο σας ξεκίνημα! :x:YMHUG:

καλημερα κοριτσια!!!!!!!

εγω μαγειρευω μακαρονια με κιμα...τρελενομαι :D

το στομαχι ακομα χαλια....εκανα και αλλο ενα τεστ αυτο βγηκε πιο θετικο...ειναι πιο παχια η γραμμη...αχ!!!!!!!!!!μου φαινεται πρεπει να αρχισω να το χονευω.... :roll:

μπεμπουλης τελειος ο σπυρακος σου..δωσε του πολλα πολλα φιλια! :)

σισσιω ενταξει βρε 2 κιλα θα τα χασεις δεν ειναι τιποτα ;)

Γιωτα αρχισε να το χωνευεις..και σταματα να το γρουσουζευεις!!!!

Θα κανεις κοριτσακι αυτη τη φορα...

Μη κανεις σαν μια γνωστη μου...μιλουσα χτες με την αδελφη της..η γνωστη αυτη ειναι εγγυος στο Τριτο, τα μεγαλα της ειναι 7 και 5 ετων και δεν το ηθελε το τριτο γιατι ηταν ολο καυγαδες με τον αντρα της κλπ, και ολο ελεγε δεν θελω και δεν θελω..

και τωρα ειναι 5 μηνων και εχει επιπλοκες..2 αποκολλησεις, η αυχενικη δεν ηταν και τοσο καλη και εκανε αμνιοπαρακεντιση μετα την οποια δεν ηταν και πολυ καλα και τωρα ειναι συνεχεις ξαπλα και λεει να γεννηθει γερο και δεν θελω τιποτα αλλο στη ζωη μου!!!

Τα παιδια ειναι ευτυχια...οσο δυσκολα και να ειστε...

η ξαδελφη μου που ειναι ιδιους μηνε ςμε μενα..στα 37 της μετα απο 15 χρονια- τοσο ειναι η μικρη της κορη- εκανε Τριτο και το ηθελε πολυ..και ξερει πως οταν ξαναγυρισει στη δουλεια με το που θα περασει 1 χρονος θα την απολυσουν..γιατι αυτο κανουν σε ολες οσες γεννανε ..αλλα δεν την απασχολει...

Να φανταστεις η δουλει ατης ειναι βαρια και δεν τη δινουν ουτε αδεια ανευ αποδοχων- δεν αισθανετε και πολυ καλα και εχει μονημα χαμηλο σιδηρο και αιματοκριτη..ειδικα την τελευταια φορα την ειπε η ερχεσαι στη δουλεια η παραιτησου...

NEO!!!

Καλέστε 210 11889 00 210 11889 00 και ζητήστε σύνδεση με κινητά ή σταθερά εξωτερικού προς όλον τον κόσμο

και αυτό τι χρέωση έχει?

ρε κορίτσια σας έχει τύχει?: ένα από τα δόντια μου (δεν ξέρω ποιό!!! :o:shock: ) στο πλάι, έχω την αίσθηση ότι θα μου πέσει!!! :o:o:o:o δεν κουνιέται, αλλά όταν τρώω από εκείνη την πλευρά νομίζω ότι θα μου πέσει, βάζω το δάχτυλό μου και δεν πονά, τι να είναι αυτό? :o:o:o:o:o:?

καλημερα κουκλες!!!!!!!!!!!

καλε ποσα γραψατε απο χθες ???????και οντως επρεπε να το ονομασετε το εξπρες του σεξονυχτιου!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: διαβαζα διαβαζα...εμαθα και τι ειναι το ψαλιδι !!!!!απο την Χρυσα μας :oops::oops:

σεξουλιαρες μανουλες βαριεμαι απιστευτα σημεραααααααααα...

για να προσπαθησω να σας θυμηθω...Χρυσουλινι,Νατασσουλα,Αναστασια,Αφροδιτουλα,Μαιμουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!,

Γωγακι,Γιωτακι,Ελευθερια,Θουλιιιιιιιι,Αργι,Σισσιω,Μπεμπουλης...και αν ξεχασα καποια αλλη.. :oops: τα φιλια μου...

χθες μαθαμε να λεμε το ονομα μας!!!!! :D:D με το δικο μας τροπο βεβαια...ειμαστε και 18 μηνων ακομη...

μεχρι προτινος της ελεγα πως σε λενε Λυδια? και ελεγε ΛΙΛι! απο την μπεμπε λιλι!!!!!!!! :lol::lol: χθες ηταν γυμνουλα κοιταζοταν στον καθρεφτη και πηγαμε να την κανουμε μπανακι και κοιταξε τον ευατο της τον και ειπε Λαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

εγω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια...

και τωρα τελευταια λεει την αγκαλια ...γκαλια...η κατι τετοιο...

καλημερα κοριτσαρες!!

αφρο μια χαρα σας βρισκω!!! εμεις 9 κ ειμαι κ ευχαριστημενη!!

μπουρεκακι πρεπει να το παρεις αποφαση οτι γκαστρωθηκες!! :D

νατασα μακαρι να σε πιασουν οι πονοι κ να μην πας με προκληση

κ να γεννησεις ευκολα κ γρηγορα!!!! :D να παρεις αγκαλιτσα τη μπουμπου σου!!

αντε κ συντομα, δε μπορω να μπαινω καθε φορα με το αγχος οτι γεννας η γεννησες!! :lol::lol::lol:

εμεις τα ιδια, κανω φακες κ βαριεμαι, πρεπει να παω να παρω ψωμι κ γαλα για τον χουλιγκαν κ επισης βαριεμαι

λενα μου ευτυχοσ αν κοιματε διπλα μου μπορει να το τραβηξει μεχρι στισ 11 ...μετα δεν αντεχει και με παραταει :lol::lol:

κοιμηθηκε ολο το βραδυ στο κρεβατι του και ηρθε στο δικο μου στισ 8:30 .

τωρα τρωμε τσουρεκι με ανθοτυρο και ο εξυπνοσ εβαλε το τσουρεκι στο τραπεζι και πηγε το πιατο στον νεροχυτη ....δεν του χρειαζοταν :roll:

Αφροδιτουλα μου γιατι σε ποναει η λεκανη και το ποδι? απο το μπεμπε η εχεις και εσυ ευαισθησια στην μεση? εχω κηλη και οταν με πιανει..ευτυχως οχι πολυ συχνα ...ποναω πολυ στην μεση και χτυπαει και στο ποδι... περαστικουλια κοριτσακι...

τσα μαιμουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! μμμμμμμμμ φακιες φτιαχνεις? ερχομαιιιιιιιι ... :lol::lol: μου αρεσουν πολυ...αχ και εγω βαριεμαι πολυ...αντε να παει 4 να την κανω...

Αφρο γιατι ποναει η Λεκανη σου;;;;..πολυ περιεργο μου ακουγιεται...μηπως επειδη παλη ανοιγει...

και εμενα μου πονανε τα ποδια..αλλα εγω ειμαι και αρκουδα οποτε λογικο...

Γκρρρ..αυτη η κοπελα πολυ μου τι δινει..ερχετε και μου λεει παλι τι νοστημο εχεις εκει;;;;..οτι και να εχω για να το εχω σε σακουλα διπλα μου και να μη το βγαζω σημαινει πως δεν θελλω να το μοιραστω με κανενα...

και να της ειχα δωσει και θαρος...ααααα..πολυ τσατηστικα..

μου εφαγε το τελευταιο κρουασανακι!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...