Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τον Χροστοφορο σε κλασσικη ιεραποστολικη..το νινι στην σταση ψαλιδακι στην ακρη του κρεβατιου...

Ε θα μας κανω συσταση ρε για ασεμνο περιεχομενοοοοο

τι ειναι το ψαλιδακι? :geek:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξαπλωνεις στην ακρι του κρεβατιου και σηκωνεις τα ποδια , τα σταυρωνεις και τα ακουμπας σαν ψαλιδακι στους ομους του καλου σου........

Καλά ρε που ξέρετε πότε μείνατε έγκυες;;;;;Πάτε καλά;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εγώ δεν ξέρω σε ποια στάση τις έπιασα τις τσούπρες.....Κάναμε σεξ ένα μηνα ελέυθερα και στις δύο χωρίς γόνιμες και βλακείες και ήρθαν....

Αλλά η αγαπημένη μας είναι στα 4.......... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Οχι ότι δεν κάνουμε άλλες..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρή Χρύσα τι είναι αυτά τα ακροβατικά που κάνεις....Σεξουλιάρα μου εσύ!!!! =))=))=))=))=))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγω.... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Φυσικα και θυμαμαι..μη ξεχνας το δευτερο το επιασα με τη μια..εξαλλου η συγκεκριμενη ειναι απο τις αγαπημενες μου...

ειχα και την συμπεθερα σου να λεει για κατακορυφα..ε κατι παρομοιο ειναι και αυτο...αλλα δεν σταματας στο καλυτερο για κατακορυφα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ σε καλο μας...

λοιπον αμα ερθουν αναφορες να ξερετε θα σας κανω συσταση...δεν κανω διακρισεις εγω!!!!!!!!

κ εγω θυμαμαι..

τον ανασταση τον ειχαμε πιασειστη ζακυνθο κ οποτε καναμε ημουν απο πανω

εκτος απο μια δυο φορες που ηταν στη θαλασσα - αλλα δεν πιστευω να ηταν εκει

τη δευτερη φορα ειχαμε κανει 2 φορες

κ τις δυο ηταν ιεραποστολικη

χρυσα εισαι αδιαφθορη μοντ! :lol::lol:

Ρε κοριτσια..αυτες τις αηδιε ςπου μαγειρευουν στο μαστερ σεφ..τρογωνται....

η εγω ειμαι πολυ συντηριτικη στο φαγητο- και μου αρεσει και το κινεζικο- η αυτοι φτιαχουν αηδιες

Γεια σας ερωτιάρες μου...σεξοσυζητηση πιάσατε ε??? Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τον Νίκο τον έπιασα σε γόνιμη μέρα και τη γοργόνα μου 3 μέρες πριν την υποτιθέμενη περίοδο που θα μου ρχόταν.

Νατάσα μαθαίνω νέα σου από την θουθου. Κρατήσου να βγει με τη νέα χρονιά να κερδίσει λίγους μήνες παιχνίδι πριν πάει σχολείο :roll:

Παναγιώτα το είπα και στη θούλη, αν δεις και αποειδείς βάλε ZINCO στις θηλές. Κάνει θαύματα.

molis ksipnisa .

koritsia einai dimosia sizitish!!!! :o:o:o:o

egw pitseuw oti ola auta einai "alla logia nagapiomatse" to deutero eprepe na htan koritsi :evil::evil::evil::evil: ektos kai an mas thn xalase toso o orgasmos :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

opos eipai kai h gwgw pios o logos na erthoume se epafh an den exoume orgasmo :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πονάει η μέση μου στα αριστερά!!!!

πιο παλιά είχα διαβάσει ότι αν θες αγόρι έχεις επαφή την ημέρα της ωορηξίας και κορίτσι ένα 48ωρο πριν!!!

Αφρο είσαι πουριτανή.... :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και τι έγινε ρε που είναι δημόσια συζήτηση;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμείς δεν ειμαστε παρθενοπιπίτσες....Είμαστε σεξουλιάρες μαμάδες.... =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Αρτζι κι αν έχεις διάθεση 48 ώρες πριν δεν κάνεις για να πετύχεις το γιο;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρή συμπεθέρα μέσα στη θάλασσα;;;;; :shock::shock::shock: Απαπαπαπαπαπα...Ντροπή....Αφού δεν "κολλήσατε" πάλι καλά....Φαντάζεσαι;;;Ρεζίλι θα γινόσασταν...Λέπια θα βγάζατε.... =))=))=))=))=))

Χρύσα γιατί βλέπεις συνταγές στο Master Chef;;;Κι εγώ είμαι παραδοσιακή νοικοκυρά...Τι μαλακίες είναι αυτές...Τα γλυκά αξίζουν...Τα φαγητά... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Παπάκι πως πας ρε;;;;Η μπουμπουκίτσα καλά;;;;Ρε κοντεύεις κι εσύ.... ;););)

an paroume sta sobara gwgw to athro tote ....den ksereis ti einai orgasmos akoma :lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))

tzampa xerese =))=))=))=))=))=)):-*:-*:-*

Aααααααααααααααααααααααααααααααααααα...... :evil::evil::evil::evil::evil: Δε ντρέπεσαι;;;;;;;;;;;;Εγώ με τους οργασμούς θα έπρεπε να έχω κάνει ένα στρατόπεδο γιους... =))=))=))=))=))=))=))=)) Αλλά επειδή είμαι σεξουλιάρα και έκανα συνέχεια σεξ, ενώ ο γιος θέλει αποτοξίνωση, δεν τον πέτυχα...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω παντως αποτοξινωση δεν εκανα..εγω εχω παντα ορεξη πριν την ωοριξια..μετα ξενερονω και ειμαι καπως πιο φλου....οποτε οτι κανουμε ειναι συνηθως πριν η στις μερες της...

αρα επρεπε να εχω κορες..απο την αλλη..ειναι και ο οργασμος..ατιμο πραγμα...να δειτε που αυτος ευθυνετε και παλη αγορι θα εχω..........

μαρια και εσυ κοντευεις...

αντε ρε γεννηστε μς τη Νατασα να παρω κουραγιοοοοοοο

μολις γυρισα απο την αγορα!

πηρα ενα φορεμα για μενα κ ενα ζευγαρι μποτακια ΤΕΛΕΙΑ!! (λιγο ακριβα βεβαια)

απο μια μπλουζα για τα αδερφια μου

μια γραβατα στον πατερα μου

εναν ζιπο για μια φιλη

μια θηκη δερματινη για καπνο για τον ετσι της κουμπαρας μου

στον τολη ενα πουκαμισο αλλα θελω να του παρω κ κατι αλλο

για την κουμπαρα μου εχω παρει ενα περιεργο σετ με κορνιζες (εχει ψωρα με τις φωτο) κ για τη μαμα μου θα παω να παρω ενα βιβλιο "η τεχνη του να εισαι γιαγια" :lol::lol::lol:

ξοδεψα ολο το δωρο μου :cry::cry:

Καλέ τρελλές τί λέτε;;;;;

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Εγώ δεν μπορώ....Ντρέπομαι...

Σήμερα είχα τη μανούλα μου εδώ. Κάναμε διάφορα...

Πριν λίγο έφυγε. Έφερε στην Ειρήνη μια φάρμα με ζώα και έχει κατενθουσιαστεί!!! Όλη μέρα μαυτά παίζει!!!

Την Πρωτοχρονιά τί θα κάνετε;;;;

Εμείς θα πάμε σε ένα φιλικό ζευγάρι για την αλλαγή. Θα πάρουμκαι την Ειρήνη μαζί...

Δεν ξέρω πως θα τη βγάλει βέβαια γιατί πρώτη φορά θα την κρατήσω ξύπνια τόόόόόσο αργά. Εκτός και αν......έχω γεννήσει μέχρι τότε (λέμε τώρα :lol::lol: )

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

ΧΩΡΑΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΑΣ;;

ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΞΟΣΥΖΗΤΗΣΗ :lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!!

αφροδιτη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νατασα αν δεν εχεις γεννησει μεχρι τις 3 που ελεγες θα πας με προκληση?

εμεις θα κανουμε αλλαγη στους γονεις μου και μετα θα παμε με την κουμπαρα κ κατι φιλους στο vogue, κλεισαμε σταντακι

βικουλινι χιλιοι καλοι χωρανε!!

μη νομιζεις επειδη ειχαμε σεξοσυζητηση, ειμαστε σοβαρα κοριτσια!

τρις ευχαριστω!!!

Μπραβο..βλεπω επανηλθατε στον ισιο δρομο!!!

Δεν μπορω να μαγειρεψω..μου μοιριζουν τα παντα!!!

εβαλα μοσχαρι να βρασει να κανω γιουβετσι σε μαςκαι στον μικρο..και ειμαι μπλιαχ απο την μυρωδια..καλε σας λεω ολα μου μυριζουν..ακομα και τα καλοριφερ..αυτο το παιδι θα ειναι πιο απαιτητικο απο τον Χριστοφορο..να μου το θυμηθητε!!!!

Βικουλινι καλωηρθες...αμα ειδικα δε εχεις σκοπο να μινεις εγγυος συντομα..εισαι στο καταλληλο μερος... :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω καλε νομιζω η νατασα θα εχει γεννησει μεχρι τις 3 καλε...αφου ηδη εχει 1 διαστολη εχει εμπεδωθει η κοπελαρα και εχει μαλακο τραχηλο..ολα θα πανε τελεια....

Ο αντρας σου πως ειναι;;;;

Λενα μεγεια τα ψωνια..εφαγες μαρι 400 ευρω....ιιιιι..εισαι ασημφορηηηηηη

Εμεις παραμονη σπιτι και την πρωτοχρονια θα φαμε εξω..εχει γεννεθλεια ο μπαμπας μου και θα μας βγαλει σε ταβερνακι...

περισυ στην αλλαγη του χρονου κοιμομουν..ηλπιζα οτι θα κοιμαμαι και ολο το χρονο...μεγας μυθος!!!!!...

φετος θα τροω...χαχαχαχαχαχαχ

εμ μας απειλησες με αναφορες!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ χρυσα ασε... ασε.... αλλα πηρα σε ολους σχεδον.. κ θελω να παω να παρω κ μια τσαντα.. ο τολης αυριο θα παρει το δωρο του

αχ ναι νατασα πως ειναι ο συζυγος???

καλε σημερα με ποναει η κοιλια μου σα να εχω περιοδο

σημερα ειχα κ αιμα οχι πολυ αλλα εβαλα σερβιετα

τωρα ειναι καλυτερα αλλα οταν ημουν για ψωνια δε μπορουσα καθολου

αλλα περιμενω περιοδο γυρω στις 10 ιανουαριου

κ μη μου πειτε οτι ειναι υγρα εμφυτευσης γιατι δεν ειναι

σεξ καναμε προχτες, παραπροχτες και αντιπαραπροχτες :lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...