Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια τπτ ακομα! Δεν το πιστευω.. Ολα οσα μου ειπατε τα κανα. τπτ δεν πιανει. μεχρι και κλασσικη μουσικη του εβαλα μπας και χαλαρωσει.Και κουτουλαει... Θελει το κρεββατι μου. και πανω που νομιζα οτι το ειχαμε ξεπερασει,, :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφρο ναι ετσι που το λες δεν εχεις κι αδικο...αν τη "κανεις" σιγα σιγα καθε μερα κι απο λιγο ισως ειναι καλυτερα! :lol:

Λενα να αρχισω να φτυνω κι εγω μηπως εχουμε καλυτερο αποτελεσμα;;;; :lol::lol:

Παντως οι πονοι περιοδου δε λενε τιποτα...ειχα κανονικα συμπτωματα περιοδου και τις 2 φορες! ;)

Αννουλα μη κανεις πολλες μεθοδους μαζι γιατι μπερδευεται και δε ξερει τι να περιμενει...δες τι νομιζεις οτι σου ταιριαζει καλυτερα υιοθετησε το και να επιμεινεις σταθερα! Μονο τοτε θα το παρει κι εκεινος αποφαση! Αν καταλαβει οτι δε προκειται να αλλαξεις γνωμη και σταση ;)

po po bre anna pane 3 wres .....

den mporw na skeutw kai polla .

thilase ton na hremisei kaimipos apokimithei sto sththos ....krima to zouzounaki ....

nai apo aurio mia methodo kai oxi polla mazi ....

kai egw kai stis duo eixa ponous periodou ....

tonia kapou thn exw diabasei authn thn methodo alla den thimame pou ...

αφρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι θελεις να μου πεις??????

τρις μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου... εμενα μεχρι 15 η 16 μηνων κοιμοταν μαζι μας

ενα βραδυ τον εβαλα στο κρεβατι του, εμεινα 3-4 βραδια μαζι του κ μετα ετσι απλα κοιμαται ολομοναχος!!!

πιστευω οτι το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο.. μην αγχωνεσαι!

απλα αν ειναι να δωσεις μια μαχη πρεπει να το εχεις αποφασισει κ νατο τηρησεις!!

και αυτο που λεει η τονια.. ενα πραγμα τη φορα.. θα το δοκιμασεις 2-3 βραδια κ μετα θα αλλαξεις μεθοδο..

μπα τονια.. ο πονος στη μεση ειναι που με σιγουρευει οτι θα μου ερθει..

η μεση με ποναει μονο οταν εχω περιοδο :?

τεσπα

μετα τις 10 του μηνος θα σας δειξω η το θετικο τεστακι η το ματωμενο ταμπον :lol::lol::lol::lol:

Μπορει να μπεις 40 φορες στο δωματιο του ή να κατσεις 2 ωρες μεσα(αναλογα τι θα επιλεξεις) αλλα αν καταλαβει οτι αυτο ειναι και δεν υπαρχει αλλη επιλογη θα το παρει αποφαση! Αλλα να σε βλεπει οτι εισαι ηρεμη κι οχι πελαγωμενη γιατι τσιτωνεται πιο πολυ!

Τα καταφερα.. Ειμαι λιωμα... Εχω κανει ολες τις μεθοδους κατα καιρους.. Λειτουργει 2-3 μερες και μετα ξανα. Αλλα τετοιο παραπονο πρωτη φορα... Αφου του ελεγα οχι και εκλαιγε με παραπονο. Ξερετε αυτο με την τετραγωνη φατσουλα και δακρυα ποταμι.. Τι να πω.. Μπορει να ετυχε, Παω κι εγω. Δεν αντεχω αλλο!! Καληνυχτα!!

Αντε μπραβο Αννουλα,αλλα απο δω και στο εξης μια μεθοδο μονο και θα δεις που σε λιγο καιρο θα ομαλοποιηθουν τα πραγματα! ;)

Αφρο την εχω δει στη νταντα στο σκαι αυτη τη μεθοδο που λες και οντως επιανε,οπως και αυτη που λεω εγω...ειναι αναλογως το παιδι γι αυτο και λενε να "ακους" και το παιδι γιατι αυτο που πιανει στο ενα δε πιανει στο αλλο...Στον Αλεξ πχ λειτουργει τελεια το να φευγω μετα που τον βαζω στο κρεβατακι του κι αν φωναξει να του μιλησω μεν αλλα οχι να ειμαι παρουσα γιατι ξεσηκωνεται! ;) καλα αν πολυγκρινιαξει παω τον κανω μια αγκαλιτσα ξαναφευγω και ληγει εκει..

Καληνυχτα κοριτσια γιατι ποιος σηκωνεται το πρωι...

Α Λενα μεχρι 3 μερες ξερω στο ψυγειοστους 4 βαθμους κι οχι στη πορτα και 6 μηνες στη καταψηξη στους -18

καλημερα Μανουλες!!!!!!!!!!

Τι κανετε;;;

βλεπω πιασατε συζητηση χτες!!!

Λενα το καλυτερο ειναι να το βαλεις απο την καταψυξη στο ψυγειο απο την πρωηγουμενη για να αποψυχθει.

Εμενα ο Χριστοφιρος μας θεει διπλα του για να κοιμηθει.

Τον κανουμε αγκαλιτσα τον χαιδευουμε τον φιλαμε και τον βαζουμε στο κρεβατι.

Κανει μερικες τουμπες αλλα δεν του μιλαμε το πολυ πολυ να του πουμε κανενα παραμυθι αλλα μετα τερμα μονο χαιδευουμε το κεφαλακι. Μετα απο λιγο κοιμαται.

Πλεων ξυπναει μονο μια φορα τη νυχτα και θελει νερο και χαδια αλλα εμεις ξυπναμε περισσοτερο γιατι ειναι συνηθως ιδρωμενος και θελει αλλαγμα στο πιτζαμακι και μονημος ξεσκεπαστος- τον υπνοσακο τον απαρνηθηκαμε.

Ειναι βεβεια βραδια- σαν το σημερινο- που η βλεπει εφιαλτες η δεν ξερω και εγω τι που κλαιαει και τον παιρνουμε μαζι μας οποτε δεν κοιμομαστε καθολου γιατι γυρναει σαν κοκορετσι αλλα αυτο δεν τον επιρρεαζει για μετα δηλαδη την επομενη ξανακοιμαται στο κρεβατι του.

Τι ηθελα να πω...ξεχασα

σισσιω χρυσα καλημερα!!

χρυσα εχει κανονιστει κανενα καφεδακι μεσα στην εβδομαδα??

εγω δε θα μπορεσω την πεμπτη να ξερετε..

δε δουλευει ο τολης κ θα παμε να δουμε ενα φιλο που ο πατερας του εχει καρκινο στα κοκκαλα :cry:

Καλημέρα ΜΑΜΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑ!!!!

Εχω τον μικρο στον σβέρκο μου και δεν μπορώ να σας γράψω πολλά.. Την Πέμπτη θα κατέβω Αθηνα και θα μπούμε στους ρυθμούς μας...

Τι εγινε βρε κορίτσια με την Νατάσα? Πότε γεννησε?

Φιλάκια πολλά σε όλες! :YMHUG::-*:-*

Λενάκι μου σ'ευχαριστώ που με θυμηθηκες :x

μπουρεκακιιιιιιιιιι ναι!!!!

ειχα κατι πηχτο στο μετωπο μου :lol::lol::lol::lol:

σευχαριστω κ συνεχισε ετσι1!!

ελα ρε ερη!!!!!

ολο σε σκεφτομαι, τι κανετε που εισαστε...

η νατασα γεννησε προχτες οπως ηθελε!!!

ολα πηγαν τελεια!

Αφρο :lol::lol::lol: , άσε τον Μανωλιό να εκφραστεί ελεύθερα!!!! (αυτό το σχόλιο είναι για χθες το βράδυ!!)

Θούλη και της Λένας η συνταγή έχει μαρέγκα, αλλά πού το πρόβλημα με την μαρέγκα? γιατί να μην δώσεις στον Ντόντο? :o

Νατασσούλα και Μαρία μια χαρά μεταπτυχιακό σας βλέπω να κάνετε!!! :roll::roll::roll::roll:

Αναστασία ωραία φωτό, αν και μακρυνή!!!, εγώ πάντως δεν θα μπορούσ να ζήσω στις Σκανδιναβικές χώρες, πολύ κρύο!!!!!

Λένα, ξέχασα ποιό ήταν το 1ο αίνιγμα!!!!! αλλά η απάντηση μου φαίνεται πολύ κουφή!!!! όσο για το 2ο η απάντηση είναι: αυτός που το έβαλε!!!!

Τόνια έχω διαβάσει αναφορές ψυχολόγων που κατακρίνουν την νταντά του ΣΚΑΙ και λένε ότι οι μέθοδοί της είναι απάνθρωπες και αντιεκπαιδευτικές και το μόνο που δημιουργούν είναι πρόβλημα στο παιδί!!!! :?

Άννα εγώ έκανα το εξής με το μπουμπούκι: καταρχήν υπήρχε (και ακόμη υπάρχει) μια σταθερή ώρα ύπνου και όχι κάθε νύχτα και διαφορετική, στην δικι΄αμας περίπτωση την κοιμίζω στις 19.30 (τότε αρχίζουμε την διαδικασία), έχω μια πολυθρόνα στο δωμάτιό της και την παίρνω στην αγκαλιά μου μέχρι να κοιμηθεί - πιο παλιά - και τώρα για 2 λεπτά και έπειτα την βάζω στην κούνια της και κοιμάται......αν τυχόν έκλαιγε την ξαναέπαιρνα της έλεγα "νάνι κάνουμε τώρα" κ.λπ.,.....τώρα αν δεν κοιμηθεί αμέσως θα σηκωθεί μόνη της και θα αρχίσει το παιχνίδι χωρίς να μας ενοχλεί μέχρι που να την πάρει ο ύπνος!!!....χρειάζεται λίγη υπομονή.....!!!!

η Αναστασία-μπεμπ. πού είναι?

συμπεθέρα ακόμη Ξάνθη είσαι? :?:

καλημερα κοριτσια .

ερι με το καλο να μασ ερθεισ .ειδα οτι πολυ χιονι εκει πανω εχει και το χαρηκατε .

ο μικροσ ξυπνησε στις 8 σημερα και ηρθε στο κρεβατι ....

τωρα εκανα καπουτσινο να πιουμε με τον Κ και ηρθε πανω απο τισ κουπεσ και μυριζε την κανελα :lol::lol::lol::lol:

λεγαμε την πεμπτη να παμε στο αττικο παρκο αλλα κανει πολυ κρυο και μπορει να το αναβαλουμε ....

α μην ξεχασω ....λενα ...ΦΤΟΥ :lol::lol::lol::lol:

Ναι ναι Αργυρούλα μου ακομη Ξάνθη είμαι... Την Πέμπτη θα κατεβούμε κάτω...

Μπράβο στο Νατασάκι να της ζήσει το δευτερο νινάκι!!! :D

Ο αντρας μου σημερα ξεκινάει δουλειά στο Τορόντο..

χθες πούλησα το μηχανάκι μας τηλεφωνικά... τωρα μόλις κατέβω πρέπει να πουλήσω το αυτοκινητο και να αρχίζω να μαζευω...

Δειτε και μια φωτό απο την γειτονιά που μου έστειλε ο Βαγγ..

post-1311-13873934649868_thumb.jpgnei.JPG[/attachment:ww6hkmdz]

nei1.JPG[/attachment:ww6hkmdz]

post-4408-13873935949049_thumb.jpg

post-4408-13873935949117_thumb.jpg

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...