Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παντως εγω πιστευω οτι ειναι το ιδιο προσωπο :roll::?

αφρο θα περιμενω....ουτε εγω θελω να αποθηλασω...εξαλλου και ο γιατρος μου ειχε πει θηλασμο για 2 χρονια σιγουρα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

se emena ebgale τιτινα!....γι'αυτο ρωτησα!

περαστικα σας βρε κοπελα μου!

Στο συγκεκριμένο θέμα η τιτίνα απάντησε στην μαρινιώ

αυτό που έκανα παράθεση είναι η 2η σελίδα του ποστ που απαντάει η τιτίνα

Ευχαριστούμε για τα περαστικά :):)

ξαναλεω πως εμενα μου βγαζει πως η τιτινα δημοσιευσε αυτο το θρεντ!Αρα

φυσικα κ ειναι το ιδιο ατομο που προφανως αλλαζει ονομα μελους οπως αλλαξαν

καποια κοριτσια πχ η μαιμουδιτσα! :P

αλλα τι μας νοιαζει?

Γτ να πρεπει να αποθηλασεις?Η Νατασα ας πουμε θα τκανει ταντεμινγκ!

Αν εχεις τα κουραγια κ αν σου αρεσει σαν ιδεα να το κανεις!

Καλησπερα κοριτσια!!!

Πολυ κολλουσε σημερα το μαμμυ... :? Και καθε φορα που πηγαινα να γραψω στο τρενο τα παιζε!!! :shock: Βρε μηπως θελει κατι να μου πει;;;; :roll::lol:

Καλα τοσα που ειπατε παλι τι να θυμαμαι... :?

Καλα εριξα πολυ γελιο με τη μαρινιω παλι!!!! :lol: Μα γιατι να γινει μωρε χαμος...ισα ισα που τα βρισκω σαν αφορμη κατι τετοια θεματακια να κανουμε λιγη πλακα να γελασουμε! Δεν υπαρχει λογος να θυμωνουμε νομιζω... ;)

Γωγω βλεπω προοδους...και μαρεγκα και μυστικα επιτυχιας...ξεφτερι σε εχουν κανει τα νοικοκυροκοριτσα εδω!!!! :lol::lol::lol: Παντως και η δικια σου συνταγη μου φανηκε πολυ σουπερ και λεω να τη δοκιμασω! Οταν βεβαια με ξαναπιασει ο ιστρος για δημιουργιες!!!! :-p

Αφροδιτη κι εγω ερχομαι στη θεση σου ποοολεεες φορες!!!!Ε ανθρωποι ειμαστε κι εμεις ποση γκρινια να αντεξουμε πια.. :-@ . Και τωρα που ερχονται και τα 2α...αντιο ησυχια... :? Τι να πει και η Γιωτα για φασαρια που σε λιγο θα ειναι με 3!!! :lol:

Θουλη εμενα αν και κακοφαγος γενικα τα τρωει τα φασολακια,αλλα σιχαινεται τις μπαμιες! :ymsick:

Και ναι ειμαστε σχεδον στην ιδια εβδομαδα με λιγες μερες διαφορα! ;)

Παντως δε νομιζω να γεννησω κοντα στην ΠΗΤ αν κρινω απο τη πρωτη εγκυμοσυνη που γεννησα σχεδον με το που μπηκα στο μηνα μου...Και τοτε δεν ειχα τοοσεες πολλες συσπασεις που εχω τωρα! :?

Σημερα ομως που πηγα στο γιατρο μου ειπε να μη παρω χαπια εφοσον ο τραχηλος ειναι εντελως κλειστος κι εμεινε τοσο λιγο για να μπω στο μηνα μου..Μονο που θελουμε να παρει βαρος η μπεμπα γιατι ειναι 2140γρ,να γυρισει γιατι ειναι ισχιακη(δυσκολο αλλα μπορει μεχρι και τη τελευταια στιγμη) και να μη λουροδεθει γιατι ο λωρος ειναι μπροστα στο λαιμο της!!! :? Αυτο με ανησυχησε πιο πολυ... :(

Παναγιωτα εμενα με κατεστρεψαν οι ψευδοθηλες στο πρωτο(οπως και πολλα αλλα) και τωρα στο 2ο δε θελω να τις ξαναδω μπροστα μου!!! :evil: Ελπιζω να τα καταφερω αυτη τη φορα... :?

Στη Σουηδια πηγε μια γνωστη μου για λιγους μηνες και ξετρελαθηκε!!! θελει να παει να ζησει εκει! Το μονο που δε της αρεσε ειναι που εχει πολυ νυχτα το χειμωνα.. :roll:

Παντως κι εγω θα μεταναστευα αν υπηρχαν συνθηκες σαν της Ερης...βεβαια θα μου ελειπαν ο ηλιος και η θαλασσα της Ελλαδας,αλλα δε πειραζει θα ερχομουν για διακοπες και θα τα χαιρομουν περισσοτερο! ;)

Περαστικα στην Αννυ στη Νατασα και στον αντρα της ! :)

καλησπερα! Δεν αντεχω αλλο. Τον εχω βαλει απο τις 10 κι ακομα... και νυσταζει. Δεν ξερει τι θελει! Τα νευρα μου!!!

οχι κοριτσια,δε θελω να αποθηλασω ακομα.....απλα ρωταω αν ειναι φυσιολογικο αυτο που γινεται και απ οτι καταλαβα ειναι απλα πρεπει σιγα-σιγα να της βαζω ορους....για αλλο γαλα τι λετε?????να δωσω η φτανει το δικο μου ακομα????

ειναι τωρα 3 νυχτες που δεν κοιμαται με τιποτα...μονο στο κρεβατι μας κι εκει με το ζορι....

στου παπαγου πηγατε σημερα??????πως περασατε????????? :lol::lol::lol::lol::P:P:P:P

Γκρουσι αν και δεν ειμαι ειδικη σε θεματα θηλασμου νομιζω οτι και ορια μπορεις να βαλεις(κι μοταν αυτα ειναι σαφη και σταθερα τα παιδια μια χαρα προσαρμοζοντα..) και να συνεχισεις το θηλασμο αφου το θελεις! ;)

ακομα τον παλευουμε! Τα νευρα μου... Κλαιει αμα τον βαζουμε στην κουνια. Ντεπον του εδωσα, τον ταισα, του εδωσα νερο, τον αλλαξα... Τι θελει πια? Με τιποτα δεν κοιματε. Μαλλον θελει το κρεββατι μας αλλα αμα υποχωρησουμε τωρα αυριο θα ειναι χειροτερα!

τρις υπομονη...και μενα ετσι μου εκανε χθες...δεν ηξερα τι ηθελε...μαλλον δοντακι πρεπει να βγαζει γιατι και σημερα μεσα στην γκρινια ητανε...

τονια αχ!!!!!!!!!με 3 παιδια ειναι απιθανο η λεξη ησυχια....αλλα δεν πειραζει....

ευακι μια χαρα καλε φτανει το δικο σου.....ολα καλα με το γιατρο;;;πανε τα σιδερακια;;;; :)

Προσπαθησε να ηρεμησεις και μιλα του οσο πιο ηρεμα γινεται..εξηγησε του οτι ειναι νυχτα και ολοι κοιμουνται,οτι δε προκειται να τον παρεις στο κρεβατι αλλα θα εισαι κοντα του κι οτι τον αγαπας πολυ αλλα ο καθενας θα κοιμηθει στο κρεβατακι του...ναι αν το εχεις παρει αποφαση να μη κοιμαται μαζι σας και υποχωρησεις σημερα,αυριο θα ειναι χειροτερα! :?

Λενε ομως οτι αν κοιμηθουν βλεποντας τη μαμα διπλα και καποια στιγμη ξυπνησουν και δε τη δουν εκει νιωθουν αγχος και ανασφαλεια,ενω αν τα παρει ο υπνος χωρις να ειναι διπλα η μαμα(αλλα να ξερουν οτι ειναι εκει κοντα) δε περιμενουν να τη δουν με το που θα ανοιξουν τα ματια τους κι ετσι δεν αγχωνονται τοσο... :?

Τωρα βεβαια τι ισχυει και τι οχι κανεις δε μπορει να ειναι σιγουρος... :roll:

αφρο ευχαριστω πολυ....τα εχω ξαναδιαβασει αυτα πριν αρκετο καιρο...ελπιζω ολα να πανε καλα...γιατι εμεις θηλαζουμε πιο πολυ απο πρωι και βραδυ....ειδωμεν....

γεια σας κοριτσια!!!

αχ ειμαι κομματια κ σημερα... αντε αυριο δεν εχουμε να παμε πουθενα (δουλευει ο τολης) να κατσω λιγο σπιτι βρε αδερφε!!

καρολινακι συγνωμη κοριτσακι μου που σε εγραψα λιγο σημερα!!

αλλα ειχα το μικρο να κατεβααζει ολα τα βιλια απο τη βιβλιοθηκη κ ηθελε να του δειχνω τα ζωακια :? και δε μαφηνε σε ησυχια

μετα ειχαμε κ φασαρια οταν πηγα να τονκοιμισω... ασε!

αχ εχω χαρει παραα πολυ με τη νατασα ρε κοριτσια!! μα παρα πολυ!!

αναστασι γυρισες και θα γραφεις παλι?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μου ελειψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες ρε!!!!!!!!!!! :x:YMHUG::YMHUG:

γιωτα οχι δεν "πρεπει" να αποθηλασεις

αποσο ξερω ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος αλλα γινεται!

και η νατασα ακομα θηλαζει την ειρηνη ;)

το ρωτησα γιατι δεν πιστευω οτι θα αποθηλασει η θουλη :lol::lol::lol:

τρις πανε κατσε στο κρεβατι του μαζι του και φυγε οταν κοιμηθει

εγω ετσι εκανα στον ανασταση τις πρωτες νυχτες

πω πω εφαγα τοοοοοσο πολυ που νομιζω θα κανω εμετο!!!!

ειχα πολυυυυυ καιρο να το κανω!

θυμαστε εκεινο το αινιγμα που σας ειχα πει πριν απο καιρο???

ε δεν το βρηκε κανεις! η απαντηση ηταν "η επανασταση"!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τωρα εχει βαλει ενα αλλο

καποιες φορες υπακουει σε οτι λες

καποιες φορες κανει ακριβως το αντιθετο

αλλα ποτε δε μπορεις να αλλαξεις το αποτελεσμα

εγω σκεφτηκα το παιδι αλλα δεν ειναι

για πειτε καμια ιδεα.... 2 μερες σε χιονοδρομικο ειναι αν το βρεις ;)

tonia simfwnw se ayto alla einai mia kalh arxh apo thn stigmh pou zorizete polu na mathei kateuthian oti feugei h mama kai koimame ....me tis meres tha kathete olo kai pio makria mexri pou tha bgenei apo thn porta ...egw etsi kanw edw kai meres kai tora stekome sthn porta kai thn afinw misanixth kai tou milaw an xriastei .

μπουρεκακι εσυ φτυνε να εχω αποθεμα για τον επομενο μηνα!!! :mrgreen:

θα μου ερθει περιοδος, το ξερω, παλι θα ερθει η ρουφιανα!!! εχει αρχισει κ με ποναει κ η μεση μου, εχω ηδη κ πονους περιοδου..

περιμενω σε μια βδομαδα ακριβως

ασε που δε νιωθω κ καθολου εγκυος :lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...