Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

Καλα ντε μη βαρας ρε Γωγω,....ειπαμε αλτσχαιμερ...να γιατι δεν μπορει να ειμαι εγω η μαρινιω...χιχιχι..δε θα θυμομουν τι σας ελεγα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λετε να κερδισει αυτη το κρεβατακι..η καμια αλλη...που δεν ειχε γαλα να θηλασει το παιδι της...και που ξεπουλησε την προικα της στο παρεντσ...και που ετοιμαζετε για δευτερο που δεν το συζητα αμα δεν ειναι φυσιολογικα;;;;;..

Καλε τι κακια με επιασε..θα φταιει που ολα μου μυριζουν... =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

λέτε???

Πάντως το απόγευμα-βράδυ μας προβλέπεται συγκλονιστικό

μη φύγει καμία!!!!!!!!

εγώ μπορεί να φύγω αργότερα αλλά θα γυρίσω

να με περιμενετε :lol:

1 πακέτο βούτυρο Σαβόι (ολόκληρο το βάζεις)!!

τι είναι το Σαβόι? :dry:

όσον αφορά στη ζάχαρη αυτή την φορά έβαλα λίγη, το δοκίμασα και αναλόγως έπραξα!!! ;) ....αν και τώρα έχω αρνητικά σχόλια θα πάω να πέσω στον Ρήνο!!!! :?:?:?:ymsmug:/:)/:):|:-p:-p

Καλα ντε μη βαρας ρε Γωγω,....ειπαμε αλτσχαιμερ...να γιατι δεν μπορει να ειμαι εγω η μαρινιω...χιχιχι..δε θα θυμομουν τι σας ελεγα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λετε να κερδισει αυτη το κρεβατακι..η καμια αλλη...που δεν ειχε γαλα να θηλασει το παιδι της...και που ξεπουλησε την προικα της στο παρεντσ...και που ετοιμαζετε για δευτερο που δεν το συζητα αμα δεν ειναι φυσιολογικα;;;;;..

Καλε τι κακια με επιασε..θα φταιει που ολα μου μυριζουν... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

τσ τσ τσ μα τι κακια που εισαι;;;;;εγω απαντησα παντως στην μαρινιω δεν αντεξα :twisted::twisted::twisted:

Αρτζι το σαβόι είναι βούτυρο τύπου Κερκύρας...'Έτσι λέει πάνω..... :roll::roll::roll:

Είναι σούπερ σου λέω η βασιλόπιτα μου!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μπουρεκάκι πάω να δω τι απάντησες....

Χρύσα και Μαρία δεν κατάλαβα τα σχόλιά σας.... :twisted::twisted::twisted: Μην ξεχνάτε ότι για 1η φορά συμμετείχα κι εγώ σε αυτό το διαγωνισμό...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Βρε λέτε να το κερδίσω εγώ τελικά;;;;; =))=))=))=)):-p:-p

καλα μαρι τρελη Γωγω..ακομα δενκαταλαβες για ποια λεω...αη αη αη αη......

Αρτζ ειναι ειτο Βουτυρο τυπου Κερκυρας η Σαβοι- τα εχουν σε ολα τα ΣΜ ειναι συνηθως σε βαζακι γιατι εχει λειωσει και ξαναπαγωσει...

ειναι σπυπερ αρωματικο παντως...

και κοινο βουτυρο αγελαδος να βαλειςκανει δουλεια απλα αυτο ειναι εξτρα αρωματικο..

Νομιζω οτι θα αρρωστησω...

πρεπει να κανω πλυση μυτης με νασαλιν και να ποιω το γιατροσοφι της πεθερας...

Είστε κακιασμένες και πικρόχολες!! Τί σας έφταιξε βρε το κορίτσι;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπουρικογιώτα πάντως είναι πιθανό να γεννησει τον άλλο μήνα... αν το γεννησει τον 7ο! :roll::roll::roll:

Είχαμε τίποτε άλλο από τη Νατάσα;; Αχ θα σκάσω!!!! Θέλω να μάθω!!

Χρύσα δε μου μιλας;;; :evil::evil::evil: Τα μανιταρια τελικά τι τα έκανες;

Εγώ πάντως νοικοκυρά δεν είμαι!! Κουραμπιεδες, μελομακαρονα, διπλες, βασιλόπιτα, όλα τα αγόρασα! Ή για να είμαι ειλικρινής δεν τα αγόρασα, μου τα έφερε ο θείος μου, ο οποίος έχει εταιρία διανομής πρωτων υλων για ζαχαροπλαστεία, οπότε καταλαβαίνεται τί γίνεται κάθε χρόνο!

Τί άλλα;; :roll::roll::roll: Αυτά! :D:D:D

Αααα!! Ρε κορίτσια (Μαριαιωαννα και Νατασσσούλα) τί ειδικότητες είναι αυτές;; Ούτε που ξέρω με τί ασχολείστε... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Kαλέ για τη μαρινιώ λέμεεεεε

και γι αυτούς που το πρώτο και μοναδικό τους μήνυμα

ήταν αυτό στο διαγωνισμό

αμέσως εσυυυυυυυυ :lol::lol::lol::lol::lol:

ΤΕ Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων Σισσιώ

Project Managment :-B που λένε και στο χωριό μου

Και το μεταπτυχιακό στο Ανοιχτό είναι "Διαχείριση Τεχνικών Έργων" :?

Σισσιω τελικα τα εκανα..η μαλλων τα κανω ακομα γεμμυστα..

Τα μισα δηλαδη γιατι πηρα κοντα στα 2 κιλα..

Τα ζεματησα περιμενω να κρυωσουν και θα κανω τη γεμμυση με πρασινο κρεμμυδακι τυρια κρεμα γαλακτος ανιθο και τα ποδαρακια των μανηταριων..

Τα υπολοιπα θα τα δοσω στην πεθερα να μαγειρεψει κατιτις μεσοβδομαδα..

Μη με βρισετε αμεσως που την εκμεταλλευομαι...παιρνω το αιμα μου πισω...χαχαχαχα...εξαλλου θα φανε και αυτοι..

Σημερα η κουνιαδα μου πηγε γυναικολογο...λετε να πηρε σοβαρα την συζητηση πουτ καναμε τις προαλες και να βαλουν επιτελους μπρος...

δεν ηθελα να την τρομαξω αλλα καθηστερει μια εγκυμοσυνη για χαζους λογους..περιμενει λεει πρωτα να γινει μονημη εκπαιδευτηκος και μετα να κανει παιδι...ειναι ηδη 35 ετων..ελεος..εχει σημασια η οποιαδηποτε αδεις μπροστα σε ενα παιδι...

μετα θα εχει αλλα..αμνιοπαρακεντηση..πιθανες επιπλοκες..στην Ελλαδα ζει..πιθανων και μια αναιτια καισαρικη..και ποιος την ειπε πως θα μινει και αμεσως- που μακαρη να μινει γιατι κριμα ειναι

Κοιτα Μαρια Ιωαννα κανουμε τελικα την ιδια δουλεια..εγω χωρις πτυχιαο..χιχιχι..εσυ διαχειρηζεσε τεχτικα εργα..εγω...διαφορα αλλα..ουσιαστικα εργα ειναι και αυτα..ξερεις ποσο σχεδιασμο και οργανωση θελει ενα Χριστουγεννιατικο ταξιδι στο Χωριο του Αη Βασιλη...και ειδικα αμα εχεις να κανεις με ενα ανωργανοτο Ελληνικο ταξιδιωτικο γραφειο;;;;;

Κοιτα Μαρια Ιωαννα κανουμε τελικα την ιδια δουλεια..εγω χωρις πτυχιαο..χιχιχι..εσυ διαχειρηζεσε τεχτικα εργα..εγω...διαφορα αλλα..ουσιαστικα εργα ειναι και αυτα..ξερεις ποσο σχεδιασμο και οργανωση θελει ενα Χριστουγεννιατικο ταξιδι στο Χωριο του Αη Βασιλη...και ειδικα αμα εχεις να κανεις με ενα ανωργανοτο Ελληνικο ταξιδιωτικο γραφειο;;;;;

Σιγά μην ασχολούμαι εγώ με τεχνικά έργα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

ΤΕ Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων Σισσιώ

Project Managment :-B που λένε και στο χωριό μου

Και το μεταπτυχιακό στο Ανοιχτό είναι "Διαχείριση Τεχνικών Έργων" :?

ε πες ετσι να καταλαβω!!! :shock::shock: Έτσι το λένε και στο χωριό μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α να γεια σου Χρυσα! Κατι που δεν είχα σκεφτεί... :D

Που να καταλάβω μωρή Χρύσα σε ποια αναφέρεσαι;;;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Ευτυχώς που με ενημερώνει η Μαρία.... :lol::lol::lol::lol:

Σιγά μην κάτσω να διαβάσω τις δημοσιεύσεις αυτές...Δε με ενδιαφέρουν.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Δε βαριέστε;;;; :lol::lol::lol:

Δεν ξερω τι θα γινει με τα μανηταρια...παντως η γεμμυση ειναι πεντανοστιμη...

εφαγα οσο εμεινε..ελπιζω ολα αυα τα κρασια κρεμμυδια κρεμα γαλακτος και βουτυρα να μη μου πεσουν βαρια....

Ρε κοριτσια πειτε καμια ιδεα τι να πινω...

δε με τραβαει ο καφες τα αναψυκτικα οι χυμοι το τσαι..τιποτα μιλαμε...

αυτο το μωρο θα γινει πολυυυυ αναποδο!!!!

Αρτζ ειναι ειτο Βουτυρο τυπου Κερκυρας η Σαβοι- τα εχουν σε ολα τα ΣΜ ειναι συνηθως σε βαζακι γιατι εχει λειωσει και ξαναπαγωσει...

ειναι σπυπερ αρωματικο παντως...

και κοινο βουτυρο αγελαδος να βαλεις κανει δουλεια απλα αυτο ειναι εξτρα αρωματικο.....

:lol::lol::lol::lol: τώρα που θα κατέβω Παπάγου θα περάσω από ΣΜ να ΄το πάρω μαζί μου!!!! χαχαχαχαχα καλέ πού θα το βρω εδώ το βούτυρο Κέρκυρας? :lol::lol::roll::roll::roll: , άλλο επιτρέπεται να βάλω?

Λένα και Μαρία πολύ ωραία η βασιλόπιτά μας !!!!! :roll::roll::roll: νοστιμότατη, το φλουρί (τελείως τυχαία 8-}8-}:D ) το κέρδισε ο Λουκάς!!!!! :D

Ρε κοριτσια πειτε καμια ιδεα τι να πινω...

δε με τραβαει ο καφες τα αναψυκτικα οι χυμοι το τσαι..τιποτα μιλαμε...

αυτο το μωρο θα γινει πολυυυυ αναποδο!!!!

εδώ έχουμε το ανθρακούχο νερό, εγώ πολλές φορές γεμίζω ένα ποτήρι με παγάκια και το πίνω σαν ποτό!!!!

τώρα που είμαι εγώ συνδεδεμένη δεν είναι καμμιά άλλη!!!! :evil: :evil: :evil:

τι έγινε? βρωμάνε τα πόδια μου? :?::?: :o:?

Μπα δε μου μυρισε κατι....! :shock:

Και μενα μου συμβαίνει αυτό... Να το πάρω προσωπικα; :oops::oops::oops::roll::roll::D

Τρελες!!!1!!!

Αρτζ ουτε με το ανθρακουχο τα οαω καλα...

Πινω συνηθως σκετο νερο με μερικες σταγονες λεμονι..αλλα το βαρεθηκα!!!!

Ο Οδυσσεας προσπαθει να κοιμησει τον μικρο..χαχαχαχ...εχει πολυ γελιο...του λεει παραμυθι και ο Χ παραμιλαει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...