Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλα ντε μη βαρας ρε Γωγω,....ειπαμε αλτσχαιμερ...να γιατι δεν μπορει να ειμαι εγω η μαρινιω...χιχιχι..δε θα θυμομουν τι σας ελεγα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λετε να κερδισει αυτη το κρεβατακι..η καμια αλλη...που δεν ειχε γαλα να θηλασει το παιδι της...και που ξεπουλησε την προικα της στο παρεντσ...και που ετοιμαζετε για δευτερο που δεν το συζητα αμα δεν ειναι φυσιολογικα;;;;;..

Καλε τι κακια με επιασε..θα φταιει που ολα μου μυριζουν... =))=))=))=))=))=))=))=))=))

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
1 πακέτο βούτυρο Σαβόι (ολόκληρο το βάζεις)!!

τι είναι το Σαβόι? :dry:

όσον αφορά στη ζάχαρη αυτή την φορά έβαλα λίγη, το δοκίμασα και αναλόγως έπραξα!!! ;) ....αν και τώρα έχω αρνητικά σχόλια θα πάω να πέσω στον Ρήνο!!!! :?:?:?:ymsmug:/:)/:):|:-p:-p

Δημοσίευση
Καλα ντε μη βαρας ρε Γωγω,....ειπαμε αλτσχαιμερ...να γιατι δεν μπορει να ειμαι εγω η μαρινιω...χιχιχι..δε θα θυμομουν τι σας ελεγα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λετε να κερδισει αυτη το κρεβατακι..η καμια αλλη...που δεν ειχε γαλα να θηλασει το παιδι της...και που ξεπουλησε την προικα της στο παρεντσ...και που ετοιμαζετε για δευτερο που δεν το συζητα αμα δεν ειναι φυσιολογικα;;;;;..

Καλε τι κακια με επιασε..θα φταιει που ολα μου μυριζουν... =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

τσ τσ τσ μα τι κακια που εισαι;;;;;εγω απαντησα παντως στην μαρινιω δεν αντεξα :twisted::twisted::twisted:
Δημοσίευση

Αρτζι το σαβόι είναι βούτυρο τύπου Κερκύρας...'Έτσι λέει πάνω..... :roll::roll::roll:

Είναι σούπερ σου λέω η βασιλόπιτα μου!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μπουρεκάκι πάω να δω τι απάντησες....

Χρύσα και Μαρία δεν κατάλαβα τα σχόλιά σας.... :twisted::twisted::twisted: Μην ξεχνάτε ότι για 1η φορά συμμετείχα κι εγώ σε αυτό το διαγωνισμό...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Βρε λέτε να το κερδίσω εγώ τελικά;;;;; =))=))=))=)):-p:-p

Δημοσίευση

καλα μαρι τρελη Γωγω..ακομα δενκαταλαβες για ποια λεω...αη αη αη αη......

Αρτζ ειναι ειτο Βουτυρο τυπου Κερκυρας η Σαβοι- τα εχουν σε ολα τα ΣΜ ειναι συνηθως σε βαζακι γιατι εχει λειωσει και ξαναπαγωσει...

ειναι σπυπερ αρωματικο παντως...

και κοινο βουτυρο αγελαδος να βαλειςκανει δουλεια απλα αυτο ειναι εξτρα αρωματικο..

Νομιζω οτι θα αρρωστησω...

πρεπει να κανω πλυση μυτης με νασαλιν και να ποιω το γιατροσοφι της πεθερας...

Δημοσίευση

Είστε κακιασμένες και πικρόχολες!! Τί σας έφταιξε βρε το κορίτσι;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπουρικογιώτα πάντως είναι πιθανό να γεννησει τον άλλο μήνα... αν το γεννησει τον 7ο! :roll::roll::roll:

Είχαμε τίποτε άλλο από τη Νατάσα;; Αχ θα σκάσω!!!! Θέλω να μάθω!!

Χρύσα δε μου μιλας;;; :evil::evil::evil: Τα μανιταρια τελικά τι τα έκανες;

Εγώ πάντως νοικοκυρά δεν είμαι!! Κουραμπιεδες, μελομακαρονα, διπλες, βασιλόπιτα, όλα τα αγόρασα! Ή για να είμαι ειλικρινής δεν τα αγόρασα, μου τα έφερε ο θείος μου, ο οποίος έχει εταιρία διανομής πρωτων υλων για ζαχαροπλαστεία, οπότε καταλαβαίνεται τί γίνεται κάθε χρόνο!

Τί άλλα;; :roll::roll::roll: Αυτά! :D:D:D

Αααα!! Ρε κορίτσια (Μαριαιωαννα και Νατασσσούλα) τί ειδικότητες είναι αυτές;; Ούτε που ξέρω με τί ασχολείστε... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Σισσιω τελικα τα εκανα..η μαλλων τα κανω ακομα γεμμυστα..

Τα μισα δηλαδη γιατι πηρα κοντα στα 2 κιλα..

Τα ζεματησα περιμενω να κρυωσουν και θα κανω τη γεμμυση με πρασινο κρεμμυδακι τυρια κρεμα γαλακτος ανιθο και τα ποδαρακια των μανηταριων..

Τα υπολοιπα θα τα δοσω στην πεθερα να μαγειρεψει κατιτις μεσοβδομαδα..

Μη με βρισετε αμεσως που την εκμεταλλευομαι...παιρνω το αιμα μου πισω...χαχαχαχα...εξαλλου θα φανε και αυτοι..

Σημερα η κουνιαδα μου πηγε γυναικολογο...λετε να πηρε σοβαρα την συζητηση πουτ καναμε τις προαλες και να βαλουν επιτελους μπρος...

δεν ηθελα να την τρομαξω αλλα καθηστερει μια εγκυμοσυνη για χαζους λογους..περιμενει λεει πρωτα να γινει μονημη εκπαιδευτηκος και μετα να κανει παιδι...ειναι ηδη 35 ετων..ελεος..εχει σημασια η οποιαδηποτε αδεις μπροστα σε ενα παιδι...

μετα θα εχει αλλα..αμνιοπαρακεντηση..πιθανες επιπλοκες..στην Ελλαδα ζει..πιθανων και μια αναιτια καισαρικη..και ποιος την ειπε πως θα μινει και αμεσως- που μακαρη να μινει γιατι κριμα ειναι

Κοιτα Μαρια Ιωαννα κανουμε τελικα την ιδια δουλεια..εγω χωρις πτυχιαο..χιχιχι..εσυ διαχειρηζεσε τεχτικα εργα..εγω...διαφορα αλλα..ουσιαστικα εργα ειναι και αυτα..ξερεις ποσο σχεδιασμο και οργανωση θελει ενα Χριστουγεννιατικο ταξιδι στο Χωριο του Αη Βασιλη...και ειδικα αμα εχεις να κανεις με ενα ανωργανοτο Ελληνικο ταξιδιωτικο γραφειο;;;;;

Δημοσίευση

Κοιτα Μαρια Ιωαννα κανουμε τελικα την ιδια δουλεια..εγω χωρις πτυχιαο..χιχιχι..εσυ διαχειρηζεσε τεχτικα εργα..εγω...διαφορα αλλα..ουσιαστικα εργα ειναι και αυτα..ξερεις ποσο σχεδιασμο και οργανωση θελει ενα Χριστουγεννιατικο ταξιδι στο Χωριο του Αη Βασιλη...και ειδικα αμα εχεις να κανεις με ενα ανωργανοτο Ελληνικο ταξιδιωτικο γραφειο;;;;;

Σιγά μην ασχολούμαι εγώ με τεχνικά έργα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση
ΤΕ Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων Σισσιώ

Project Managment :-B που λένε και στο χωριό μου

Και το μεταπτυχιακό στο Ανοιχτό είναι "Διαχείριση Τεχνικών Έργων" :?

ε πες ετσι να καταλαβω!!! :shock::shock: Έτσι το λένε και στο χωριό μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α να γεια σου Χρυσα! Κατι που δεν είχα σκεφτεί... :D

Δημοσίευση

Δεν ξερω τι θα γινει με τα μανηταρια...παντως η γεμμυση ειναι πεντανοστιμη...

εφαγα οσο εμεινε..ελπιζω ολα αυα τα κρασια κρεμμυδια κρεμα γαλακτος και βουτυρα να μη μου πεσουν βαρια....

Ρε κοριτσια πειτε καμια ιδεα τι να πινω...

δε με τραβαει ο καφες τα αναψυκτικα οι χυμοι το τσαι..τιποτα μιλαμε...

αυτο το μωρο θα γινει πολυυυυ αναποδο!!!!

Δημοσίευση
Αρτζ ειναι ειτο Βουτυρο τυπου Κερκυρας η Σαβοι- τα εχουν σε ολα τα ΣΜ ειναι συνηθως σε βαζακι γιατι εχει λειωσει και ξαναπαγωσει...

ειναι σπυπερ αρωματικο παντως...

και κοινο βουτυρο αγελαδος να βαλεις κανει δουλεια απλα αυτο ειναι εξτρα αρωματικο.....

:lol::lol::lol::lol: τώρα που θα κατέβω Παπάγου θα περάσω από ΣΜ να ΄το πάρω μαζί μου!!!! χαχαχαχαχα καλέ πού θα το βρω εδώ το βούτυρο Κέρκυρας? :lol::lol::roll::roll::roll: , άλλο επιτρέπεται να βάλω?

Λένα και Μαρία πολύ ωραία η βασιλόπιτά μας !!!!! :roll::roll::roll: νοστιμότατη, το φλουρί (τελείως τυχαία 8-}8-}:D ) το κέρδισε ο Λουκάς!!!!! :D

Δημοσίευση
Ρε κοριτσια πειτε καμια ιδεα τι να πινω...

δε με τραβαει ο καφες τα αναψυκτικα οι χυμοι το τσαι..τιποτα μιλαμε...

αυτο το μωρο θα γινει πολυυυυ αναποδο!!!!

εδώ έχουμε το ανθρακούχο νερό, εγώ πολλές φορές γεμίζω ένα ποτήρι με παγάκια και το πίνω σαν ποτό!!!!

Δημοσίευση

Τρελες!!!1!!!

Αρτζ ουτε με το ανθρακουχο τα οαω καλα...

Πινω συνηθως σκετο νερο με μερικες σταγονες λεμονι..αλλα το βαρεθηκα!!!!

Ο Οδυσσεας προσπαθει να κοιμησει τον μικρο..χαχαχαχ...εχει πολυ γελιο...του λεει παραμυθι και ο Χ παραμιλαει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου διάβασα τα νέα σας και βλέπω ότι είστε μια χαρά όλες και τα νινακια σας το ίδιο! @Xrisa95 όλα θα πάνε μια χαρά κορίτσι μου! Βλέπω ότι έχετε πλάνο και καλούς γιατρούς δίπλα σας!  Εμείς κορίτσια είμαστε καλά! Έχουμε πολύ καλή ανάπτυξη στο ύψος! Στο βάρος το ίδιο αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια! Το παιδί συνεχίζει να κοιμάται πολύ καλά την νύχτα αλλά μου βγάζει την πίστη την ημέρα μιας και δεν του αρέσει ο ύπνος 🤣 μάτι γαρίδα και θέλει όλη μέρα να του μιλάω!! Σε 10 μέρες θα γίνουμε 2 μηνών! Ακόμα δεν το πιστεύω! Τον θηλασμό τον σταμάτησα εδώ και αρκετό καιρό και δίνω μόνο ξενο πλέον και είμαστε και οι δύο χαρούμενοι! Οι κολικοί μας σταμάτησαν εντελώς με ένα φανταστικό σκεύασμα που μου έστειλε η φίλη μου από Γερμανία (sab Simplex) και έτσι μαγικά εξαφανίστηκαν! Χρειάζονται 2-3 μέρες για να δράσουν οι σταγόνες αλλά στο μωράκι μου έκανε θαύματα! Κατά τα άλλα μεγαλώνουμε γελάμε λέμε αγκου ξέρετε τα κλασικά που κάνουν τα μωρά και μας παίρνουν τα μυαλά 🥰♥️♥️
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Είμαστε πολύ καλά!! Ο μικρός όλο κ βελτιώνεται στο κάθισμα. Τον βάζω στο πάτωμα να καθήσει κ στέκεται όλο κ περισσότερο σε χρόνο χωρίς να πέφτει κ παίζει τέλεια!! Το βράδυ μου κοιμάται 11ωρο σερί κ το μεσημέρι έχω καταφέρει να μην κοιμάται στην αγκαλιά μου, αλλά στο κρεβάτι δίπλα μου να μου κρατάει το δάχτυλο 🤣. Πλέον ο ύπνος του είναι 3 μισάωρο τη μέρα. Το πρώτο με τη μαμά μου το πρωί, το δεύτερο με εμένα το μεσημέρι κ το τρίτο το απόγευμα με την πεθερά μου. Για τα δοντακια που λες πονάνε μέχρι να σκίσει το δόντι το ούλο, μετά ηρεμούν! Είναι θέμα κάποιων ημερών!! Τον παιδίατρο που ρώτησα εγώ για το τι μπορώ να βάλω στα δόντια του μου είπε από τζελ τίποτα, παρά μόνο λίγο ντεπον για να ηρεμήσει αν βλέπω ότι υποφέρει. Επίσης, λόγω των ούλων που είναι πρησμένα το ζεστό το φαγητό τον ερεθίζει κ κλαίει, οπότε του το κρυώνω και το δίνω και το τρώει μια χαρά! Πάντως για τον ύπνο είναι δύσκολο να μην κοιμάσαι κι εσύ. Μετά σέρνεσαι όλη μέρα. Πιπίλα σου παίρνει;; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κοιμάται τόσο λίγο το βράδυ και σου ξυπνάει. Τουλάχιστον να σου κοιμόταν ένα 3ωρο σερί. Η φίλη μου που θηλάζει κι αυτή αποκλειστικά ο μπέμπης της επίσης κοιμάται στο στήθος και είναι από τα δικά μας ένα μήνα μικρότερος κοιμάται όλο το βράδυ σαν τον δικό μου μόνο με θηλασμό. Σου είπε πως μπορείς να το αλλάξεις;;
    • Κι εγω ψιλοπεθανα απ τον πονο αλλα καποιες κοπελες οντως δεν πονανε! 
    • Κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι!  Επειδή είναι μεταχειρισμένο ίσως χρειάζεται να αλλαχτούν κάποια ανταλλακτικά.   Επίσης έχει σημασία το μέγεθος χοανης!  Τέλος να ξέρεις ότι τα οικιακά θήλαστρο (ακόμα και τα καλά τυπου medela) έχουν κάποια διάρκεια ζωής. Επειδή το μοτερακι που έχουν κάποια στιγμή εξασθενει..Αν δηλαδή η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έκανε συχνές αντλήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί πλέον αυτά τα θηλαστρα να είναι "αδυναμα". Αν έχεις κάποιο κατάστημα medela κοντά μπορείς να πας για να σε κατατοπισουν και να δουν το θήλαστρο αν είναι εντάξει.  Πάντως για να θηλάζεις αποκλειστικά και να έχεις ένα μωρό που μεγαλώνει κανονικά εννοείται δεν είναι αυτή η παραγωγή σου αν αυτό σε αγχώνει!   
    • @Sotiria_94 εγω παλι σκέφτομαι εκεί αρχές Μαΐου να πάω να κάνω χέρια πόδια νυχια, μη σ πω κ μια βαφή τ μαλλι να είμαι έτοιμη. Να μην τ σκέφτομαι μετά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...