Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημεραααα!!!

Εγω σημερα σπιτι...πηρα αδεια!!!

Αλλα νομιζω πως κανενας δενε ιναι στο γραφειο...χιχιχιχιιχ

Βλεπετε οι Ουκρανου εχουν αργια μεχρι τις 6 και το μπος μας το Ελλινικο επιστρεφει αυριο απο το ταξιδι του.

Τι λεγατε καλε..τρομαξα να σας διαβασω!!!!

Αχ οαιδια δεν ειμαι καλα..δεν ξερω τι εχω αλλα ειμαι πολυ πτωμα..

Πηγα και λαικη σημερα..λεω δεν μπορει κατιτισ θα εχει..τζιφος..μονο οι πραματευταδες ηρθαν..απο φρουτα λαχανικα τιποτα..

Πηρα μανηταρια φρεσκα..καμια ιδεα τι να τα κανω;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργυρουλα πριν περασεις απο την παναγιωτα με το τζετ σου κανε κ μια σταση απο την ταρατσα μου! μη με εχετε στην απεξω!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΟΚ θα περάσω και από την Θούλη γιατί είπε ότι θα έχει γλυκά!!!! ε να φάμε και κάτι!!! :roll::roll::roll::roll:

Παναγιώτα προσωπικά δεν συνιστώ τις ψευδοθηλές, ο Λουκάς με δυσκολία θήλαζε όταν τις χρησιμοποιούσα και μόλις τις είδε η μαία, μου τις πέταξε μακρυά, προσπάθησε να τον βάζεις να θηλάζει σωστά!!! μπορεί να είναι το 2ο αλλά μερικές φορές είναι διαφορετικά (στην δική μου περίπτωση π.χ.)....εγώ τις είχα από το νοσοκομείο, εκεί μου τις έδωσαν!!!!

Χρύσα μανιτάρια :ymsick::ymsick: μπλιαχ!!!

Ε βέβαια Χρυσα!! Άδεια!!

Μ' αρέσει που κλαιγόμουν χθες που δεν ήθελα να έρθω στο γραφείο και μου το έπαιζες χαρωπή υπάλληλος! :-w:-w:-w

Και σήμερα πήραμε αδειούλα εεεεε;;;;;; :)):)):))

Ααααααααααααααχχχχχ!!! Αλίμονο από μας!!! :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss

καλημερα κοριτσαρες !!!!!!!!!!! καλη χρονια!!!!!!!! με υγεια και πολυ πολυ αγαπη!!!!!!

νατασσουλα να σου ζησει η μπεμπουλα σου! γερη,καλοτυχη και ευτυχισμενη να ναι μαι ζωη!!!!! καλή λοχεία να χεις...

λενακι-admin τι όμορφες κουκλες καλε που χεις! πτου πτου γερες να ναι πάντα! και εσυ εισαι πολυ όμορφη στην φωτό...

Χρυσουλινι μου τι κανεις φιλεναδα? ο Ταζουλης μας ειναι καλυτερα? εσυ πως εισαι με τις ναυτίες? εύχομαι με το καινουργιο έτος να φυγουν όοοοοοοολες οι ναυτιες και οι ενοχλήσεις που κανει το μωρακι ...(κατι μου λεει ότι θα ναι ροζ...)

Μαιμουδακι μουυυυυυυυυυυυ ...που εισαι εσυ κοριτσακι μου...αντε γιναμε φιλες και στο φβ!! :lol::lol: φιλησε μου τον κουκλο...

Γωγακι μου τι κανουν οι δυο μπεμπουλες? η μικρη εμαθε τα κακακια στο γιογιο? μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!! η μικρη μπεμπουλα στην κοιλιτσα? ενα χαδακι απο μενα...

Γιωτακι μου τι κανεις?

Θουλι,Αφροδιτουλα,Αναστασια,αρτζι και όποια αλλη ξεχνω τα φιλια μουυυυυυυ...

ααααααααα δεν σας ειπα...εφαγα αυτες τις μερες του σκασμου...ειδικα γλυκα ...τα ξετιναξα... :lol::lol:ειχαμε παει στον μπαμπα μου την πρωτοχρονια ...που γιορταζε ...ομορφα ηταν και ευτυχως η λυδια αφου εδωσε ρεσιταλ απο τις 8 μεχρι τις 10.20 επεσε ξερη....μονο μια φορα ξυπνησε κατα τις 1 ..της εδωσα πιπιλα και ξαναπεσε για νανι... και στο γυρισμο που μασταν στο τουτου κοιμοταν ξυπναγε με κοιταγε και ξανακοιμοταν...ειχα ενα αγχος...αλλα όλα καλααααα!!!!!

και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θελω μωρακι!!!οποτε θα μαστε απροσεχτοι και οτι γινει!!!!!!!!!!!απο δω και περα....θελω και εγω σπορακι στην κοιλίτσα μου....

Ααααα!! Επίσης Χρύσα να τα κάνεις με κρέμα γάλακτος και κοτόπουλο!

Το αγαπημένο μου!

Να ανοίξεις φύλλο και να τα κάνεις πίτα! Μιαμι μιάμι!

Επίσης η γιαγιά μου τα έκανε με κιμα κοκκινιστά... :roll::roll: Εμένα μου άρεσε αλλά δεν ξέρω αν είναι γεύση για όλους...

να τα τηγανήσεις και να τα κάνεις κρασάτα... δε μου έρχεται κάτι άλλο...

Παναγιώτα και μας μας λείπεις! Ψευδοθηλές δεν είχα χρησιμοποιήσει... Δεν ξέρω τι να σου πω.

:roll:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

τι κανετε?

εγω σημερα απογευμα και απο αυριο νυχτα!

ωραι που ηταν οσο κοθομουν.....]

θελω κι αλλο!

grousi θελεις να αποθηλασεις?

η σε ενοχλει καποιες ορες αυτο που κανει η μικρη?

εμεις θηλαζουμε σπιτι στο σαλονι μονο....

αλλου μονο αν πει η μαμα....αλλα ειναι μεγαλη και ασχολειται με αλλα πραγματα..

μπορεις να βαλεις ορους....και πιστεψε με θα τους υπακουει...

Αργυρω περνα να παρεις και εμενα.....!

γεια σας....

ολο το πρωι προσπαθω να μαζεψω το χαος........μου εχει μεινει μονο σφουγγαρισμα....τα μικρα κοιμουνται...και εγω χαλαρωνω :D

φιλιαααα κοριτσια

Ρε κοριτσια ξερετε τι ειναι ο ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ????

Ψαχνω συνεχεια στο νετ για το θεμα μου και ολοι προτεινουν αυτο αν το μωρο πιανει σφιχτα;;;;

Τι ειναι πάλι τουτο;;;;

Παναγιωτα ξεχασα πριν να σε καλημερισω... :oops:

πως εισαι ? πονας ακομη?

το μωρακι σου καλα?

βαριεμαιιιιιιιιιιιι..θελω αδεια ...σαν την Χρυσα μας...

αλλα θ απαρω την παρασεκυη να κατσω 4ημερο...

που ειστε μωλε όλες????

Γεια σας κορίτσια....Τι κάνετε;;;;Εγώ σήμερα δεν πήγα δουλειά...Η μικρή εξακολουθεί να έχει τα μαύρα της τα χάλια... :cry::cry::cry: Τρεις νύχτες είναι άυπνη από το βήχα....Χθες την πήγαμε Παίδων Πεντέλης και σήμερα ήρθε ο παιδίατρος σπίτι...Ίωση είναι και ο βήχας που έχει οφείλεται στο μπούκωμα και στις μίξες...Ορούς, οτριβίν και άεριους....Αλλά δε βλέπω άσπρη μέρα.... :cry::cry::cry::cry: Υποφέρει το λουλουδάκι μου..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Και αναρωτιέμαι...Πόσο μαλάκες είναι ορισμένοι άνθρωποι;;;;; :evil::evil::evil: Πόσο ανέυθυνοι;;;;;; :evil::evil::evil::evil: Που πάνε άρρωστα παιδιά στον παιδότοπο ρε πούστη μου;;;;;Δε ντρέπονται λίγο;;;Δε σκέφτονται ότι μπορεί να κολλήσουν κι άλλα παιδάκια;;;; :evil::evil::evil::evil:

Είμαι εξοργισμένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α, δεν πήγα δουλειά σήμερα...Έμεινα με τη μικρή...Αύριο θα τρέχω και δε θα φτάνω... :roll::roll::roll::roll:

Θουλάρα κάνε μου μια χάρη ρε....Πήγα χθες να στείλω μήνυμα στη Νατάσα και επειδή άλλαξα σιμ, έχω χάσει το νούμερό της... :cry::cry: Αν μπορείς, στειλτο μου με ενα πμ να της ευχηθώ... :roll::roll::oops::oops::oops:

Περαστικούλια ρε Γωγούλα στο κοριτσάκι σου! :(

Δυστυχως τέτοιοι υπάρχουν πολλοί! Έξω απο τον κω... μας και ας είναι και δυό δάχτυλα! :evil:

Εν τω μεταξύ η Θουλάρα τηρεί σιγή ιχθύος! :evil::evil:

Θούλη μη σε πετύχω σε καμιά γωνία..!!! :-w:-w:)):)):)):)):)):)):)):))

Τελικά Γωγούλα δεν τον ήπιαμε εκείνον τον ρημαδο ~o)

pebi (το όνομα σου?) δουλευω σαν γραμματεας σε μια ιδιωτικη εταιρεια...εσυ κοριτσακι? αθηνα μενεις?

Γωγακι μου περαστικουλια μωρε στην ομορφουλα σου... να γίνει γρηγορα καλά το κοριτσάκι σου...

εμας επιτελους μετα απο 12 μερες συναχι εγινε καλα η παπενια μου...

λειπουν σχεδον όλα τα μπος ...και ειναι τελεια...βλεπετε οταν λειπει το μεγαλο μπος...φευγουν και τα πιο μικρα...σιγα σιγα... :lol::lol: και εγω χαλαρουιταααααααααααααα μεχρι τις 4 που θα φυγω...

λενακι-Μαιμουυυυυυυυυυυ

Χρυσαααααααααα

που ειστε βρε?

οι υπολοιπες ...?

όποια θέλει ας έρθει με το τζετάκι μου!!!! :roll::roll::roll:

Παναγιώτα τι πρόβλημα έχει το παιδί και θέλεις οστεοπαθητικό? :?:

Γωγώ περαστικά, δεν σας μπήκε και πολύ καλά η χρονιά, εύχομαι οι υπόλοιποι μήνες να είναι καλύτεροι! :)

εγώ είμαι πολύ κακοδιάθετη σήμερα, δεν θέλω να μιλάω σε άνθρωπο!!!! :?

Ρε κοριτσια ξερετε τι ειναι ο ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ????

Ψαχνω συνεχεια στο νετ για το θεμα μου και ολοι προτεινουν αυτο αν το μωρο πιανει σφιχτα;;;;

Τι ειναι πάλι τουτο;;;;

εγώ διάβασα αυτό:

http://yogamamagr.blogspot.com/2010/05/ ... st_04.html

δλδ όλα τα μωρά τον χρειάζονται!!!! :o:o:o πλάκα μας κάνουν?

καμμιά φορά αναρρωτιέμαι αν οι προτάσεις ορισμένων να πάμε σε ειδικούς γίνονται για να δικαιολογηθεί η ύπαρξη των καινούργιων ειδικοτήτων!!!!! :?

τι κανετε?

με ψαχνει κανεις?

σισσιω? :lol::lol::lol::lol::lol: ολα καλα?"???

πηξιμο στη δουλεια? :(

παναγιωτα δε ξερω ρε τιποτα γιαυτο που λες..με τη αλοιφη που σε ειπε το παπακι τιποτα?

γωγω παλι αρρωστη?περαστικα μωρε...

λενα θα με κανεις να κανω παλι βασιλοπιτα..αληθεια..σε ποια σελ το εγραψες? :oops:

οσοσ για το αποθηλασμο ..κανω 2 τη μερα..αλλα τωρα που θα καθομαι κ το μεσιμερι για να κοιμηθει..ειδωμεν...

χρυσα μανιταρια?????????μπλιαχχχ

δινεις κ στο χ?

αργι ελα εχω πολλα γλυκα..στα προσφερω οοολα

παπενια μια χαρα που εισαι χαλαρα τωρα

αφρο ελπιζω να δω κανα επεισοδιο τωρα που θα καθομαι..ωστε περιεμενετε κ 2 νινι? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νατασουλα σημερα δουλεια κ συ ε? :(

εγω αυριο παω τελευταια μερα..θα μαι κ μονη...δε θα εχω κ δουλεια...τελειααα

μιλησα με νατασα,..ολα καλα..ειναι πανευτυχης το κοριτσακι μου...

βικυ ρεπο ποτε τωρα?

εδω κ ενα μηνα δε το θηλαζω τα βραδια στο κρεβατι του με κλειστο φως..αλλα στο σαλονι με φως κ μετα τον παω κρεβατι κ κοιμαται μονος..τελεια,,,

σημερα εκανα αυτο εμ το μεσιεμριανο υπνο κ επιασε μια χαρα...

αλλα στο κρεβατι του κοιμαται μονος..οταν παμε πεθερα κ μπαμπα μου για να κοιμηθει γινετε χαμος..

αχ πρεπει να το μαθει μεχρι να γεννησω...

καλε η επομενη ειμαι εγω ε?????????? :shock::shock::shock:

Θουλάρα σου δίνω εγώ συνταγή για βασιλόπιτα αν θες...Κορίτσια δεν υπάρχει η βασιλόπιτα που έκανα...Απλά θεϊκή!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Και ας την έκανα 1η φορά...Συνταγή της μανούλας.... :D:D:D:D:D

Και ναι...Η επόμενη είσαι εσύ!Η το παπάκι;;;; :roll::roll::roll::roll: Και μετά εγώ!!!!!!!! :o:o:D:D:D:D:D:D:D

τι κανετε?

παπενια μια χαρα που εισαι χαλαρα τωρα

καλε η επομενη ειμαι εγω ε?????????? :shock: :shock: :shock:

Θουλι μου πλακα πλακα σε ενα μηνα και κατι γεννας !!!!!!!!! αντε με το καλο κοριτσακι μου και ούτε με έναν πονο!!!!!!!!!!ποτε θα περασουν οι μερες ουτε που θα το καταλαβεις..σταματας και απο τη δουλεια ε? ευκαιρια να χαρεις και το αγορακι σου...

παπενια λεω την κορουλα μου ...η μανουλα της παπενιας μολις παρηγγειλε κινεζικο...παλι....

μετακομισαμε πριν λιγες μερες και εχει πεσει πολυ ντελιβερι κοριτσια...αλλα δεν μπορω να πω οτι με χαλαει... ;);)

χρυσα αδειουχα μου που εισαιιιιιιιιιιιι??????????????????? τοκ τοκ?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...