Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

Σοβαρα..και μου φανηκε καλη ιδεα...δεν θα τη φτιαξω τοτε..θα του κανω μια κλασσικη ομελετα φουρνου με κασερια..και οτι βγει...

Ειπες μπανιο..εγω πρεπει να τηναξω τα χαλια να βαλλω ηλεκτρικη και να ξεσκονισω οπως παντα..

συν να πλυνω τα μπαλκονια και να σηδεροσω και φυσικα να πλυνω και το μπανιο..με βλεπω παραμονη να κοιμαμαι οπως περιση!!!!!!

Δεν ξερω ρε συ Αφρο..εχει νταντα η οποια ειναι πολυ ωραια κοπελα, εχει θειες 2 επισης νορμαλ γυναικες..θα φταιει που ο Σκρουτζ τη μεγαλωνει με αυστηρα κρητηρια...

Ελπιζω αμα μεγαλωσει να γινει πιο θυλικο...οχι γατα κλπ κλπ...αλλα γυναικα!!!

Εμας μας ηρθε η ΔΕΗ 220 εναντι...τι καιω ρε γμτ..εχουμε και ηλιακο με μποηλερ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τισ ομελετεσ που του κανω στο τηγανι (χωρισ λαδυ) του αρεσουν και τισ τρωει ...εντεξει δεν πεταει και την σκουφια του αλλα τρωει .αυτην δεν με τιποτα ...θα δοκιμασω να του την κανω πιο απλη στο τιγανι ...

lol:Αυτη η Βασλοπιτα που εγραψες Αργυ μου φαινεται πολυ καλη!!! =p~ Λεω να φτιαξω κι εγω αυριο γιατι εχω γινει πολυ ανεπροκοπη και δε φτιαχνω τιποτα περα απο το καθημερινο φαγητο! :oops:

είναι συνταγή της Λένας, να μην την οικιοποιηθώ κιόλας!!! ;):roll::roll:

χρυσα μπορει κ απο μονη της να θελει να ντυνεται ετσι, να της αρεσει

ξερεις ποσα κοριτσακια ειναι στο σχολειο που ντυνονται σαν αγορια??

κ ναδεις κατι μαναδες γυναικαρες!

κοριτσια εχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΕΡΩΤΗΣΗ

εσεις που εχετε αγορακια κανετε τπτ στο τσουτσουνι τους?

εγω εχω αλλαξει 3 παιδιατρους (για τους δικους μου λογους, δεν ειναι της παρουσης) και ουτε σε αυτη που παω τωρα ειναι πολυ ευχαριστημενη.. δε μου εμπνεει επιστοσυνη.

ο πρωτος μας ελεγε να μην το πειραζουμε

η δευτερη ελεγε να το πειραζουμε

η τωρινη μου ελεγε επισης να μην το πειραζουμε

πριν απο 2 μηνες επειδη ειχε κανει φιμωση μου ειπε να του το κατεβαζω μετα τομπανιο

πριν μια εβδομαδα ειδα οτι δεν κατεβαινε οσο πριν

κ χτες προς μεγαλο μου σοκ ειδα οτιδεν κατεβαινε καθολου!!!!!!!

κοριτσια επαθα πλακα!!!!! πανικοβληθηκα!

την πηρα τηλ κ μου ειπε οτι μπορει να συμβει κ να μην το ξαναπειραξω γιατι μπορει να δημιουργηθει καμια φλεγμονη η βαλανοπροστιτιδα(αν θυμαμαι καλα)

ημουν στο τσακ να τον παω στο νοσοκομειο!!!

τι να κανω.. φοβαμαι μη μου παθει τιποτα!!!

αφου μεχρι να κοιμηθει τον ειχα αγκαλια κ ειχα το χερι μου στο πουλακι του να βεβαιωθω οτι κατουραει!!

δε μπορουν να εχουν μια κοινη γραμμη οι κωλογιατροι για αυτο το θεμα???

Μπα..εμενα δεν το τρωει σε καμια μορφη, ενα διαστημα το ετρωγε μελατο με ψωμακι αλλα και αυτο γρηγορα το βαρεθηκε..ΟΚ..δε σκαω κι'ολας..ειπα να φτιαξω καμια ενισχημενη ομελετα να φαει ο Οδυσσεας μπας και ζηλεψει..θα την κανω πιο απλη, με τυρακι και μακαρη να φαει..

Εντωμεταξυ αρχησε να μου ξυπναει στις 5 και να ζηταει γαλα..

ενω πριν ξυπναγε στις 6..και δεν ξερω τι να κανω..

αμα το δοσω γαλα στις 5, θα ξυπνησει μετα στις 8 χωρις να πειναει βεβεια αλλα θα ξυπνησει, ενω αλλιως ξυπναει στις 9 ..

Πειναει οντως η απλα κανει νουμερα;;;

Εγω θα περασω απο του Τερκενλη και θα παρω μια ετοιμη...δεν εχω κουραγιο να φτιαξω φετος ειλικρινα

Για γιορτινο τραπεζι...

Θα κανω ρολο κοτοπουλο με πατατες και διαφορες σαλατες( κοτοσαλατα, βινιγκρετ, τζατζικι, καβουροσαλατα) επισης θα κανω μερικα μεζεδακια στιλ καναπεδακια με διαφορα μειγματα τυριων με σολωμο καπνιστο και μπρικ και τυρομπαλακια ξηρους καρπους, φρουτα, και πατατακια...

αυτα που γινονται ευκολα, και ολα σε περιορισμενες ποσοτηες.

Θα εχουμε τελικα στην αλλαγη του χρονου 2 φιλικα μας ζευγαρια- ο μικρος θα παει κατω να κοιμηθει.

Για την 01/01..θα φαμε εξω, θα μας βγαλει εξω ο μπαμπας που εχει και γεννεθλεια

λενα εμενα μου ειπε να μη το πειραζω καθολου.

Το κοιταξε 2 φορες οτα ηταν μικρος και μου ειπε πως μαλλων δε θα κανει φημωση και να μη το πειραξουμε..θα το ξαναδουμε οταν παει 3 ετων και βλεπουμε.

Ειπε πως σε καποια παιδια φαινετε αν θα κανει φιμωση και το κατευαζουν αλλα στον Χ δε χρειαστηκε να το πειραξει καθολου

εμεισ το εχουμε κατεβασει σχεδον στον χρονο .

βαζαμε για ενα μηνα αλοιφουλα και μετα κατεβηκε ευκολα ,πονεσε λιγακι αλλα ουτε αιματακι εβγαλε ουτε τιποτα .

αφρο εσεις του το κατεβασατε η ο παιδιατρος??

εμενα κατι αλλο που με ανησυχει ειναι οτι μου το δειχνει κ γκρινιαζει οταν τον εχω γυμνο..

αχ δε μπορω.. μα σας λεω ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ κλειστο! δεν κατεβαινει χιλιοστο

ο αδερφοσ μου εκανε επεμβαση στα 4 του χρονια γιατι δεν τησ ειπαι τησ μανασ μου ο γιατροσ να το κανει τιποτα ,ενασ ξαδερφοσ μου στα 18 !!!(οταν πηγε με κοπελα και πεθανε στον πονο )

η αποψη μου ειναι οτι καλο ειναι να κατεβαινει οσο ειναι μωρο και ειναι τρυφερο ακομα ...οχι τοσο μωρο οπωσ τησ τρις αν θυμοσαστε !!! :o

κατσε να περασουν οι γιορτεσ και πηγαινε μια βολτα απο το νοσοκομειο να παρεισ και απο εκει μια γνωμη .

ο αντρας μου για αυτο το λογο εκανε περιτoμη στα 3 του και ηταν πολυ ωδυνηρη εμπειρια, ακομα το θυμαται!!

ευχαριστω ρε αφρο νασαι καλα, μαλλον θα κανω αυτο που λες, μετα τις γιορτες θα τον παω σε ενα νοσοκομειο να τον δουν

επισης εγω δε θα κανω γιορτινο τραπζει θα παμε στη μανα μου σημερα το βραδυ κ αυριο το μεσημερι!

μονο τη βασιλοπιτα θα κανω το μεσημερι

λενακι καλο ειναι να το πας σε εναν χειρουργο...αυτοι ξερουν καλυτερα τι πρεπει να γινεται...εγω στο γιωργο τον πηγα στην ηλικια του δικου σου...του εβαλε μια αλοιφη στο πουλακι του και μετα απο μιση ωρα του εκοψε λιγο το πετσακι και τερμα....απλα πονουσε λιγο οταν εκανε τσισα...αλλα οταν του εδινα ντεπον μια χαρα ητανε....το θετικο ειναι οτι δεν εχει χρειαστει ποτε κατι αλλο....

εγω εχω πονακια...κουραστηκα χθες και σημερα... :( και το βραδυ εχω και τραπεζι 15 ατομα :?

μπουρεκι να προσεχεις!!! ηρεμα με το τραπεζι, σιγα σιγα

θα δω τι θα κανω.. μπορει να τον παω κ σε κανεναν αλλο παιδιατρο. θα δουμε

χτες ειχα πανικοβληθει παντως

πω πω γιωτα αν το εκανε ο αναστασης αυτο θα ειχα πηδηχτε απο το παραθυρο!!!

εχει φαει τοσο πολυ σημερα.... πραγματικα δεν εχει σκασει????

το πρωι εφαγε εναμιση πεπονι, 2 αχλαδια, 1 ντοματα

για μεσημερι εφαγε μια πιαταρα μακαρονια με κιμα

2 ντοματες

το αλλο μισο πεπονι

ενα γιαουρτι

μισο καροτο

μα τι να πω!!!!!

κ ειναι μερες πουδεν τρωει τιποτα!

κοριτσαρες μουυυυυυυυυυυ παλεύω εδω και ωρες να μπω ...μολις τα καταφερα...μας ειπαν να φυγουμε 1.30 λογω ημερας!!!! :P:P

σας ευχομαι σε όλες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! με υγεια σε εμας και στους ανθρωπους που αγαπαμε,πολλους υπνους σε όλα τα ανησυχα μωρακια...καλές μασες!!!! :lol::lol: σε όσα δεν τρωνε πολυ ...και με το καλό να έρθουν τα αγγελουδια σε όσες ειναι εγκυούλες(με εναν πόνο), και πολλα γερά!!! σποράκια σε όσες το επιθυμούν!!!!!

να χαιρεστε όλους οσους γιορταζουν αυριο ...εμεις θα παμε στον μπαμπακα μου που γιορταζει ...τα φιλια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

αλο πεμπι!!!

τι κανει η κοριτσαρα σου?

δε σας ειπα...

το φεις με ΜΠΛΟΚΑΡΕ!!!!! δε μπορω να γραψω σε τοιχους ουτε να ποσταρω βιντεακια!!!!!!!!!!!! επειδη κ καλα ειμαι σπαμμερ!!

ουαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

ΣΕ καταλαβαν και στο φ/β?

καλα ειμαστε....εφτιαξα βασιλοπιτα...τωρα θα φτιαξω σπανακοπιτα!

εσεις τι κανετε?

τι θα κανετε αποψε?

εμεις πεθεροκατασταση!

ααα η Μ-Ι ολη μερα λεει τα καλαντα....!

εχει κ τριγωνακι??? :lol::lol:

εγω θα κανω βασιλοπιτα οταν ξυπνησει ο μικρος, θα κανω φασαρια με το μιξερ!

εμεις θα παμε στη μαμα μου κ μετα θα βγουμε!!

μεγαλη εξοδος αποψε!! αφου πηγα κ ψωνισα κιολας!!

τι εννοεις οταν λες οτι με καταλαβαν κ στο φεις??? :roll::roll:

οτι σπαμμαρω????? :lol::lol::lol::lol::mrgreen:

τη γωγω τι πρεπει να την κανουν τοτες?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

geia σας!!! Σημερα δουλειες και ετοιμασιες!! :) Περιμενω τωρα και την μαμα μου!! Ευχομαι σε ολες με το καλο να μας μπει! Οσο για το πουλακι που συζητατε εμας [θυμαστε?) μας το ειχε κατεβασει 4 μηνων και ουρλιαζε απο τους πονους το μαναρι μου. εβριζα τον παιδιατρο πηγα σε χειρουργο αλλα τελικα σε 3 μερες ηταν σουπερ!! ουτε ποναγε, ουτε τιποτα. και μεχρι σημερα ολα ειναι σουπερ και κατεβαινει ολο!! Αυτα απο μενα!!

Καλη πρωτοχρονια σε ολες αν καταφερω θα ξαναμπω!

ΑΑ η Νατασσα μπορει να γεννησε αφου δεν εχει μπει καθολου!! Αν ναι ευχομαι να ειναι μια ηρεμη ευτυχισμενη μανουλιτσα με τα παιδακια της κι ο χρονος να την βρει ετσι και φυσικα πιο αναλαφρη!! :D

Γεια σας μανούλες!

Σας έχασα εντελώς αυτές τις μέρες, αλλά περάσαμε τις γιορτές με γαστρεντερίτιδα!!! Τα Χριστούγεννα η μικρή (κι ακόμα δεν έχει συνέλθει εντελώς!) από χθες τα ξημερώματα εγώ!!! :-s

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε πολύ όμορφα τις γιορτινές μέρες!

Γέννησε η Νατάσα μας;

Πολλές νέες αφίξεις στο τρενάκι, καλώς ήρθατε μανούλες! :-*

καλησπέρα ομορφες!!τί κανετε;;

εγω μαγειρευω σαν τρελη!!το βραδυ θα ερθει ο κουνιαδος μου με την κοπελα του κ κανω κοτα γεμιστη,σουφλε,εκανα κ βελουτε σουπα,σαλατες,γλυκα..ουφ!μακαρι να τρωγονται γιατι κοτα γεμιστη πρωτη φορα κανω!!!

λενα για το πουλακι που λες..εμενα ο παιδιατρος ειχε πει να μην το πειραξω ΚΑΘΟΛΟΥ!γυρω στους 10-11 μηνες,το ειδε εκεινος κ το κατεβασε κ δεν πονεσε καθολου ο Γιωργος!απο τοτε καθε μηνα το βλεπει,κ εγω,οποτε θυμαμαι,το κατεβαζω λιγακι στο μπανιο!μα γιατι αλλαζεις παιδιατρους τοσο συχνα;;αχ βρες καποιον που να σου εμπνεει εμπισστοσυνη,για να ησυχασεις βρε κοριτσακι μου!καλα να περασετε σημερα!εμεις σπιτι αλλαγη!η μαμα μου θα φυγουν κ η πεθερα ειπε να τον κρετησει ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,αλλα με το που θα γυρισουμε να παει σπιτι της!αμ δε!αν γυρισω εγω κ να κουτουλαω κ να ειναι ο λατρεμενος μου ορεξατος για παιχνιδια κ φρεσκαδουρα!δε σφαξανε!τα χριστουγεννα μετα το τραπεζι τον πηραν οι γονεις μου κ κοιμηθηκε εκι..κ ..τί εκπληξη!κοιμηθηκε παλι σερι!μονο εδω ξυπναει συνεχεια!αχ!!ας ειναι!θα μεγαλωσει κ θα στρωσει!

μπουρεκαι συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!καταλαβαινω το αγχος σου..ομως στο τελος ολα καλα θα πανε!αντε,κ με ενα κοριτσακι ευχομαι,αν κ λατρευω τα αγορακια!!αληθεια,πώς το πηρε ο ανντρουλης σου;;πώς του το ανακοινωσες;;!!

καλη χρονια σε ολες κοριτσια!με υγεια πανω απο ολα,ψυχικη κ σωματικη, για τις οικογενειες μας!!ολα τα αλλα ερχονται!

σας φιλω!!!

Maimoudaki moy πλακα εκανε σχετικα με το φ/β... μη νομιζεις εγω δεν πολυμπαινω...ασε που πολλες φορες μυ η σπαει!

και ναι η μικρη εχει και τριγωνακι....αχ εχω ενα κεφαλι κουδουνι...

ο μικρος καλα?

η Νατασα τι να εγινε?

θελω να βγω.......!

θελω να κοιμηθω!

ολα υα θελω!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...