Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

ο σπυρος κοιμηθηκε και εγω αραξα

ειχαμε ζορικη μερα σημερα και ηρθε η ωρα για χαλαρωση

ναι αρτζι μου τεραστια διαφορα ο νεος παιδιατρος με την παλια

μπορει η αλλη να ειχε μοντερνο ιατρειο αλλα ηταν βρωμικο,χωρις να εχει υπολογιστη για αρχειο και η αντιμετωπιση ηταν απαραδεχτη

ο καινουργιος μου εκοψε και αποδειξη!!!!

αυτον τον ειχε παιδιατρο η μαμα μου στον αδερφο μου!!!!

τελικα θα μου πει καμια τι εχει γινει??? θα σκασω απο την αγωνια :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

hellllooooooooooooooo!!!!!!!!!!!

τι κανετε;;;;;

μπεμπουλης και τρις πηγαινετε στο θεμα "λετε να εγινε το θαυμα και να μην το εχω παρει χαμπαρι;;;"ειναι στην ενοτητα θελω να γινω μαμα...θα καταλαβαιτε..πιστευω :roll:

επιτελους κοιμηθηκε και ο ταλιμπαν...ψαχναμε την πιπιλα του πανω απο μια ωρα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

πτωμα ειμαι....εκανα ολο το σπιτι σημερα...μετα εφτιαξα cheececake παγωτο...ελπιζω να γινει καλο...ειδωμεν....

σες δεν το καταλαβα αυτο που ειπες :oops:

μπεμπουλης χαιρομαι που βρηκατε σωστο παιδιατρο...ειναι πολυ σημαντικο να ειναι σωστος ο παιδιατρος ;)

αργυρω θελω και εγω πιτσα και μπυρα :(:cry:

ηρθα..βλεπω ολες με ζητησατε :lol::lol::lol::lol::lol:

συμπεθερα καλε σταματα να με περνεις τηλ :lol::lol::lol::lol:

η γωγω δε φανηκε..η νατασουλα?

λενακι μου ευχαριστω που δε γεμισες σελιδες :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x

αργι εσενα κοιμαται 12 κ μενα 10 ωρο..οποτε δε ειμαστε στα ιδια :?;)

γιωτα για ποσο θα ερθετε????????????

μαρια περαστικα στο αντρουλη σου..κριμα τετοιες μερες..\\

αναστασια μπραβο μακαρι να σας βοηθησει κ εμ το φαι\\

γιωτα 2 συγχαρητηρια..με το καλοοοοοοοοοοοοοο

χρυσα τι σου εφαγε σημερα η συναδελφος? :twisted::twisted::twisted:

αυριο δουλευω 8,30 με 6 :(

βικυ τι καλα,,.θα περασετε οικογενειακα..\\

αννα εμενα αν βρεθει με αλλα μωρα δαγκωνομαι..γτ ειναι ζορικος..

αφρο πηγατε βολτα?

ξεχασα πολλες :oops::oops:

αυριιο 7 θα ξυπνησω.. :!:

Αθηνουλα καλο πακεταρισμα κ καλο ταξιδι!! γτ ρε Τονια να σε κραξω?εγω σε ανεφερα κ πιο πριν,προτου μπεις! :D :D εχω κ κληρονομικο χαρισμα περικαλω!!!! καλα ειδα που απαντησες καπου ,βλέπω κ το δευτερο τικερ κ μένω!! μαρη δεν επιασε καμμια σας η οικονομικη κρίση? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ή σας επιασε κ δεν ειχατε λεφτά για προφ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

με το καλο κοριτσαρες!!! :D

Καλε μας επιασε η κριση γιαυτο ειπα να κανω ενα ακομα,να τα βγαλω στα φαναρια να μαζεψω κανενα φραγκο!!!!!!! :)):)):)):))

Α δεν ειδα που με ανεφερες!!!!που να διαβασω τοοοσααα πολλα που λετε;;;;;; :shock: Σπασμοδικα σας διαβαζω γιατι δε σας προλαβαινω...θα προσπαθησω παντως πιο εντατικα!Απλως ειδα το σχολιο που εκανε λιγες σελ πριν και γελασα!!! :lol::lol:

Χρυσα μου κι εμενα μου ελειψες βρε!!!! Τα λεγαμε τοσο ωραια τοτε!!!!! :-*

Ελπιζω βεβαια να προλαβαινω να τα λεμε και τωρα γιατι εισαι περισσοτερο πρωινος τυπος απο τη δουλεια κι εγω το πρωι τρεχω με το λαμογακι μου!!! :crazy:

Αφροδιτη κι εμενα το ιδιο κολλημα εχει με καλτσες και κυριως με παπουτσια!!! Μια πωλητρια σε μαγαζι με παπουτσια ειχε απορησει με την αγαπη που εδειχνε στα παπουτσια και μου λεει "Βρε λες να ειναι ο επομενος Μανολο Μπλανκο;;;;" :lol::lol:

Με τα ορθογραφικα μη σκας καθολου!Γραφε εσυ Ελληνικα κι ας μην ειναι απολυτα ορθογραφημενα! ;) Κι εγω ξερεις ποσες φορες γκουγκλαρω μια λεξη να δω αν την εγραψα σωστα;;; περισσοτερο απο δικη μου περιεργεια κι οχι για να μη πει κανεις κατι! ;)

Αυτη η Βασλοπιτα που εγραψες Αργυ μου φαινεται πολυ καλη!!! =p~ Λεω να φτιαξω κι εγω αυριο γιατι εχω γινει πολυ ανεπροκοπη και δε φτιαχνω τιποτα περα απο το καθημερινο φαγητο! :oops:

hello!!!!!!! :D:D:D

με εστειλε ο γιατρος μου για χοριακη.10 μοναδες αρνητικο μου ειπε η μικροβιολογος....δεν εχω μιλησει με το γιατρο αλλα μαλλον για βιοχημικη μου μιλησε κι αυτος.... :roll:

Καλημέρα,

σήμερα προβλέπεται πολύ δύσκολη μέρα στην δουλειά

Γιώτα καλό ταξίδι!!!!!!

Γιώτα2 συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!

Κανένα νέο από τη Νατάσα????????

καλημερααα!!!

νατασα καλο κουραγιο!!!

σημερα εμεις ειμαστε το 1/3 του γραφειου...μ'αρεσει..το μεσιμερακι θα την κοπανισω και εγω να παω στον Μυλο να φαω με την κολλιτη μου σαν τον παλιο καλο καιρο...δε νομιζω να την εχω ξανα συντομα μια τετοια ευκαιρια!!!

τι μου κανετε;;;..εγω οπως παντα τα ιδια...

Τονια γιατι καλε..μπαινω και τα απογευματα απο το σπιτι οσο με αφινει ο Ταζ και λειπει ο αντρας μου..θα σε πετυχαινω που θα παει!!!

Αφρο την ομελετα την εφαγε χτες;;;..σημερα λεω να του κανω και εγω να φαει αν και δεν το βλεπω..το αυγο ειναι απο τα ελαχιστα πραγματα που δεν τρωει...αλλα τσακιζει τα ροδια το χρυσο μου!!!

Θου μολις εφαγα ετοιμο Ανθος Αραβοσιτου και σε θυμηθηκα...χιχιχιχι..το στομαχι μου χαλιαααααα...

καλημερα κοριτσια

ας παρει καποια ενα τηλ τη νατασα!!!! εγω δεν το εχω!!

μπορει να γεννησε η κοριτσαρα μας!!

η παναγιωτα τι κανει πως ειναι? μιλαει καμια μαζι της??

μπουρεκακι φτυνε φτυνε εσυ!! :lol::lol::lol:

νατασουλα κουραγιο.. εμενα ο αντρας μου δουλευει σημερα μεχρι της 5!!!! γιουπι!!!!!

δε θυμαμαι πολλα αλλα να σχολιασω, συγχωρεστε με!

ο αναστασης τρωει πεπονι :lol::lol::lol::lol: μας εφερε 4 ο αδερφος μου χτες

να δω τι θα κανυομε οταν τελειωσουν :?

εγω παλι πρεπει να κρυωσα... με ποναει η κοιλια μου κ με ενοχλει κατα φασεις το στομαχι μου... ελπιζω το βραδυ να ιεμαι οκ!

πατησα κ εναν καυγα με την κουμπαρα χτες... ειχαν πει οτι θα κλεισουν για το βραδυ κ δεν ειχαν κλεισει.. κ δε μας πηραν ενα τηλ να μας το πουν. κ εγω δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω απο τις 1 μεχρι τις 3 να βρω που θα κατσω. μια φορα στις τοσες βγαινουμε, θελω τις ωρες που θα ειμαστε εξω να το ευχαριστηθουμε, οχι να γκρινιαζω!!! τεσπα, βρηκαμε τελικα σε ενα μαγαζι στην καλαμαρια.

με τον αντρα μου ειμαστε ακομα τσακωμενοι :(

αντε να φυγει το 2010..

Συγχηστικα πρωινιατηκα...

ηρθε ο οικ. διευθυντης μας και εφερε τα δυο παιδακια του..ενα αγορακι και ενα κοριτσακι..το καημενο το κοριτσακι το εχει ντιμενο σαν αγορι- εγω το περασα για τον γιο του...

ελεος..ενταξη..ειναι χηρος...

ενταξη...δεν του κοβει...ειναι σπορ χαλαρος τυπος..

αλλα ρε σεις..εχει τοσα λευτα..ας αναθεσει στη νταντα να παει να παρει ενα κολανακι και μια φουστιτσα...τοσο δυσκολο ειναι πια...

και ειναι ενα ομορφο μουτρακι που μπαινει στην εφηβια...

Καλημερα Μαρια..καλημερα Λενα

καλημερα

χρυσα οχι δεν την εφαγε ...και εγω που δοκιμασα αναγουλιασα :o

τελικα το μαυρο αλευρι δεν ειναι για ομελετεσ ...γινεται μπιαχ :ymsick:

και κατι δεν κολουσε με το καροτο εκει μεσα :?

αχ πρεπει να κανω μπανιο ,μην με βρει ο χρονοσ με την μπιχλα :D

να καθαρισω και το μπανιο καλα ....κατα τα αλλα καλα ειναι το σπιτι ... #:-s

να παμε σουπερ ,να παρουμε βασιλοπιτα (με αποθαρυνε ο κωστασ και δεν θα φτιαξω :ymsigh: )

χρυσα μπορει το κοριτσακι να θελει να ντυνεται σαν αγορι ,εχει προτυπα αντρικα .

και εγω σαν τον αδερφο μου ηθελα να ντυνομαι .....η μαμα μου δεν ηταν κανενα θυληκο προτυπο μια γυναικα του χωριου με τα κλασικα ρουχα .

Θα πάω σούπερ μάρκετ να πάρω υλικά

και να φτιάξω τη βασιλόπιτα της Λένας

Θα πάω χωρίς το Γ με τα κορίτσια

Ακυρώθηκε και ο Αγ. Βασίλης με το ελικόπτερο

Δεν πάμε ο Γ είναι άρωστος δεν ήθελα να πάω μόνη με τα κορίτσια

Πέρασε όμως απο δω και άφησε τα δώρα κάτω από το δέντρο μας.

Θα τα ανοίξουμε το βράδυ

Μας ήρθαν και κοινόχρηστα 110 ευρώ :evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...