Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

πωπω δικο σου ειναι το τρενακι Αργυρώ? φτου και εγραψα.... :lol::lol::lol::lol:

γτ ρε ?ετσι οπως πατε θα προλαβαινα να γραψω?τη μια μερα ηταν ανοικτο το δικο μου κ την επομένη που μπηκα ειχατε επιβιβασθεί σε αλλο κ φτασατε κ στην 32 η στάση!!! αλλη μια μερα να μην έμπαινα δεν θα ανεβαινα καθόλου!!! :geek::geek::geek::geek::geek::geek:

Αφρο !!!!!! :roll:

Λενα μου αφθονο σεξ!!! :D

Βικάκι !!!!!!! 8-} σμουτς!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες!!!!!!να στε καλα...

λενακι σε εφτυσα σου ηρθε;;;;;;; :lol::lol::lol:

αθηνα υπομονη...ειναι μικρη ακομα..ναι ναι ξερω...τα ιδια θα μου λες και μενα σε λιγους μηνες :D

φιλακια

Βασιλόπιτα της Λένας:

υλικα

1.5 κουπα ζαχαρη

1 κουπα βουτυρο (λιωμενο)

3 κουπες αλευρι

5 αυγα

1 κεσεδακι γιαουρτι

3 κγ μπεικιν παουντερ

2 κουταλιες ξυσμα λεμονιου η 3 πορτοκαλιου

ανακατευω το αλευρι με το μπεικιν κ το ξυσμα

χτυπαω το βουτυρο κ τη ζαχαρη 5' στο μιξερ

ριχνω το γιαουρτι κ ανακατευω καλα

ριχνω κ τους κροκους

εχω ανακατεψει τα ασπραδια να γινουν μαρεγκα

κ ριχνω λιγη μαρεγκα λιγο αλευρι μεχρι να τελειωσουν

αδειαζω σε βουτυρωμενη φορμα και ψηνω για μια ωρα στους 190

οταν το βγαλω αφηνω 5΄πριν ξεφορμαρω

αλειφω την επιφανει με λιγο βουτυρο κ πασπαλιζω με αχνη ζαχαρη η διακοσμω οπως αλλιως θελω

εγω βαζω μιση μαυρη μιση ασπρη ζαχαρη

οσες το κανετε ελπιζω να σας αρεσει!! ειναι η αγαπημενη μου συνταγη βασιλοπιτας και παντα την πετυχαινω! ειναι πολυ ευκολη! απλα δε θελει ανοιγμα κλεισιμο η πορτα του φορνου γιατι αν χτυπησει η πορτα μπορει να "κατσει

Πωπω..μια βολτα πηγα με τον Τζεφ..και διπλη η χαρα!!!!

Τονια μουυυυυ..που χαθηκες βρε..μου ελειψες κοριτσαρα!!!

τι κανει το κουκλι μας ο Αλεξ..θα στου χαρισεις αδελφουλα;;;;..τελειααααα!!!!

Πωπω..αντε ρε παιδια πολυ μ'αρεσει ετσι οπως γιναμε..σουπερ το τρενακι..α ρε Ιουλια.....

Τελεια τελεια τελεια..

Αφρο τελικα πηγατε βολτα;;;

εμεις πηγαμε με τον μικρο στο σιτι γκειτ..αγορασαμε τα καινουρια δωρα μιας και τα παλια μας κλεψανε..οχι τιποτα σπουδαιο αλλα με πολλη αγαπη..

Σαυρογιωτα σε περιμενω να παμε για καφε!!!!!!!!

ρε κοριτσια ο θεος να με συγχωρεσαι,αλλα η γνωστη αγνωστη λεει τα ιδια που ελεγε η....καταλαβαινετε...ελεος...μια απο τα ιδια :o:o:o:o:o

αφρο σαφως και δεν κανει εγκλημα...αλλα ειναι κοροιδια να παιζεις με τον πονο τοσων κοριτσιων...οπως εκανε αλλωστε τοτε,αν ειναι αυτη τα ιδια θα εχουμε...

σες μπορεις να δεις το ip;;;;και να το συγκρινεις με την αλλη;;;;

τζααααααααααα

ηρθα κι εγω!!!

πηγαμε στον καινουργιο παιδιατρο....τον εξετασε πολυ,ηταν πολυ σχολαστικος

του ειπα οτι εγω θελω παιδιατρο ανα πασα στιγμη και οχι αν δεν παω στο ιατρειο να ειναι αδιαφορος

μετα την εξεταση μας εδωσε σιροπι για το στομαχι και παραπεμπτικο για να κανουμε γαστροσκοπηση και αλλες εξετασεις στο στομαχι(λογω της κακοσμιας του στοματος του μικρου)

τον μετρησε ειναι 12400(τωρα πως η αλλη μου τον ειχε βγαλει 12700 απορω) και 94εκ

πηρε και μισο εκατοστο στο κεφαλι :ymapplause::ymapplause:

θεωρει πως ειναι λιγο χαμηλα σε βαρος και αυτο ειναι λογω της αφαγιας και ειπε πως θα προσπαθησει να τον φτιαξει και να τρωει παλι καλα

καλος μου φανηκε και το ιατρειο του ελαμπε!!!

καλεεεε για ποια λετε?

κοιτα αν φτασει παλυ σε αποβολη κτλ ναι οκ εχεισ δικιο .

αλλα μπορει να μην ειναι και να γινετε αδικα ολο αυτο .

κατσε να δουμε που θα φτασει ;)

Γιώτα φαίνετε το μισό ....Χρυσα πολύ στεναχωρεθηκα που ξοδεφτηκες 2 φορες για να μας παρεις δώρο!νοιωθω καταυποχρεωμενη!!! τι ώρα σχολάς τη Δευτέρα? ενας καραμελ μακιατο βεντι εχει το ονομα μου επάνω!!!

Πωπω..Γιωτα χαλαλη σας..για εναν καραμελ μακιατο σκοτονω ανθρωπο!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιωτα μπουρ μπορω να δω μονο οσα ΙΡ κανουν αναφορες..αλλα δεν ξερω και το ΙΡ της γνωστης..

μη μασας..αργα η γρηγορα θα δειξει..

Αφρο εντωμεταξυ βρε τρελη η δικες σου αναφορες σε μενα ηρθαν...χαχαχαχαχαχαχα

εντωμεταξυ με εχουν πιασει τα νευρα να γραφω ελληνικα ....ολο στην επεξεργασια ειμαι και διορθωνω ορθογραφικα :evil:

ασε που τοσο καιρο συνηθισα τουσ αγκλικουσ χαρακτηρεσ και σηνεχεια γραφω το θ τη ,το ς σ το ω ς και δεν βρισκω τα γραμματα :evil::evil::evil::evil:

σε κανά μισάωρο πάει ο Λουκάς για ύπνο και μετά έχει πίτσα και μπυρίτσα!!! :D

πήγα και πήρα το άρωμά μου το Dolce & gabbana the one και το κρατούσα στο χέρι μου, έρχεται η πωλήτρια κα μου το αρπάζει και μου λέει: "όχι", κοιταζόμαστε με τον άντρα μου και μου φέρνει σε σετ το ίδιο με κρέμα σώματος στην ίδια τιμή!!! :D:D

γεια σας!!! Τι κανετε? Εμενα ειχε κολλησει το συστημα το απογευμα και δεν μπορουσα να μπω. Ειχε ερθει και η νονα μας επιτελους που ειχαμε να την δουμε απο την βαφτιση τον οκτωβρη! Ο μικρος ειναι ρακος. κι εγω επισης. ΟΟΟΟΟΟλη μερα παιχνιδι!! :lol: Καλε τι ωραια που παιζει το ζουζουνι μου με τα αλλα παιδακια!! Ειχε φερει το μωρο της, 9 μηνων και καθοντουσαν κατω κι ολο του εδινε παιχνιδακια και του χτυπαγε παλαμακια!! :D Οταν θελει ειναι καταπληκτικος ο ατιμος!! Γινετε πολυ τρυφερος... :x

Η Νατασσα γεννησε? Ωχ τελειωσε το μπανακι. Παω να τον βαλω για νανι κι επανερχομαιαιαιαιαι!!!!!!!

τελικα το παιδι μου θα γινει πολυ φετιχιστησ με τα ποδια !!!

δεν φτανει που εχει μανια να το πω ,κολλημα ,με καλτσεσ παπουτσια ,μασ κυνηγαει ακομα και εμασ να μασ φορεσει τισ παντοφλεσ και ου και αλιμονο αν βαλω τισ παντοφλεσ του μπαμπα τσιριζει με μαλωνει και μου τισ βγαζει (το ιδιο και στον πατερα του για τισ δικεσ μου ) ...το κορυφαιο ειναι οτι ερχεται και μασ φιλαει τα ποδια !!! :o:shock: ηδικα τα δικα μου ,ουτε ερωτευμενος να ητανε !!! :shock::shock::shock:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...