Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μελι δινετε? εμας αλλοι μου λεγαν οχι μεχρι τα δυο ετη αλλοι ναι ...και ειχα μπερδευτει...εμενα ειναι 19 περιπου μηνων αλλα μελι της εχω δωσει πολυ λιγες φορες ελαχιστο οταν προσπαθουσα να της δωσει να φαει τα κανονικα γιαουρτακια...αλλα και παλι τζιφος...

το ταχινι ειναι μιαμι αλλα δεν ειναι πολυ λιπαρο? υποθετω βαζεις λιγο σε μια φετουλα ψωμι ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το ταχινι ειναι αλεσμενο σουσαμι

εμενα προσωπικα δε μαρεσει, μου φερνει αναγουλα

ναι το αλειφεις σε μια φετουλα

μελι εγω του εδωσα οταν ηταν 1.5 μια χαρα το τρωει

εγω το απογευμα του δινω γιαουρτακι, φρουτα, ψωμι με μαρμελαδα, ψωμι με μελι, αγγουρι με φετα, αυγοφετες, χτες τσακισε και 2 μελομακαρονα :lol::lol:

εγω με το πρωινο εχω θεμα... τα φρουτα τα τρωει αλεσμενα κ αυτο οχι παντα..

μπορει να φαει 3 αχλαδια μπορει κ να μεινει νηστικος..

δεν εχω εναλλακτικες

κ επειδη φετα με μαρμελαδα η μελι τρωει το απογευμα δε θελω να του δινω κ πρωι κ απογευμα

σε καποια φαση ετρωγε απο τα δημητριακα μου αλλα τωρα ουτε αυτα τα τρωει

Εγω για πρωινο δινω γαλα με δημητριακα η μουσλι.

Η καμια φορα σημιγδαλοκρεμα- την βαρεθηκε βεβαια και δεν τη πολυτρωει..

η Τοστακι με τυρακι που οσο να ναι το τρωει καλυτερα

Απογευμα του δινω το γιαουρτι του σκετο η με κορν φλεικσ η με κανενα κομματι κεικ αν εχω .

Το ταχινι το βαζω στα φρουτα του δεκατιανου, οταν του τα κοβω παζω μια κουταλια μεσα σαν σαλτσα..ειναι πολυ νοστιμο.

καρολ ζηλευω...θελλω κινεζικοοοοο

Γεια σας!!!

Τί κάνετε;;;;

Ησυχία σήμερα... :lol::lol::lol:

Λένα σου βούλωσαν το στόμα;;;;;; :D:D:D

Άτιμη Θου τί της κάνεις...

Εμείς είμαστε μια χαρά! Οικογενειακώς!!! Πήγαμε στο σούπερ μάρκετ το πρωί κάναμε τη βόλτα μας και όπου να ναι θα βάλω την Ειρήνη για ύπνο...

Πριν λίγο το ζιζάνιο άνοιξε την κατάψυξη πήρε ένα σακούλι με πλασμένα μπιφτεκάκια που είχα το έσκυσε και άρχισε να γλύφει ένα σαν παγωτό...

Θα την σκοτώωωωωωωωσωωωωωωωω....

Δεν παλεύεται με τίποτα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ έχω κάτι πονάκια από χθες αλλά δεν έχουν σταθερή συχνότητα. Μάλλον το ψαχούλεμα που μου έκανε η γιατρός φταίει. Άντε να δούμε!

Συγνώμη που δεν σχολιάζω αλλά βαρίεμαι.. :oops::oops::oops:

Φιλιά σε όλες!

Κοριτσια χρονια πολλα! Δεν προλαβαινω να μπω με τα παιδια στο σπιτι.. Αυριο φευγω για Αθήνα και τα εχω βαψει μαυρα... Δεν ειμαι ακομα ετοιμη. Ποναω.

Γεννησε η Λοβιε; Εχουμε καμια νεα εγκυμοσυνη;

Εμενα μου ηρθε αιμα εδω και 12 μερες. Ειναι περιοδος; Ειναι κατι αλλο; Ποιος ξερει. Με 3 παιδια και -12 βαθμους δεν παω στο γιατρο.

φιλια

γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλεφωνο βρε αθηνα;;;τα λοχεια ειχαν σταματησει;;;;

η νατασα τουλαχιστον χθες δεν ειχε γεννησει....

καινουργια εγκυμοσυνη θα ξερω σε καμοια ωρα

Γειά σας μανούλες, τί κάνετε?

Είμαι ακόμα στο γραφείο και αύριο προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολη μέρα :cry:

Δεν νιώθω και πολύ καλά, λέτε να κόλλησα???????

΄

Αθηνά τα λόχεια είχαν τελειώσει?

Νατάσα τι σου είπε η γιατρός χθες δεν μας ειπες

Γιώτα περαστικά

Μπράβο Γιώτα! Να σου πάνε όλα καλά.

Κορίτσια τα έχω παίξει. Δεν υπάρχω. Έχω φρικάρει! Σαν το σκυλι όλη μέρα στο πόδι. Και μέσα σε όλα πρέπει να φτιάξω βαλίτσες και αύριο να θηλάζω όλη μέρα έξω. Με πιάνει απελπισία μόνο στη σκέψη.

Σας χαιρετώ!!! Τις επομενες μέρες δεν θα έχω ίντερνετ.

Αθηνα Ζωρικη η μικρη..

τι να πω...υπομονη..βαρεθηκες να το ακους!!!!!!!!!!!

Με το καλο το ταξιδη και ολα θα πανε καλα..θα μεγαλωσει και αυτη!!!

Φιλια πολλα

Γιώτα συγχαρητήρια για το 3ο μπεμπέ

Εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη

Πρέπει να πάω για ψώνια..

Θα πάω μόνη ο Γ ψληνεται στον πυρετό

Πήγε στο γιατρό σήμερα

Φαρυγγίτιδα τελικά...

Κοριτσια τι κανετε;;; με θυμαστε καλε η ελειψα τοσο πολυ καιρο;;;; :?

οι περισσοτερες δηλαδη γιατι ειναι και καποιες που δεν εχουμε ξαναμιλησει...

Πχ Το Καρολινακι,η Γωγω(αν κι εσενα σε ξερω μεσω της Χρυσας και εχω πεθανει πολλες φορες στα γελια με αυτα που λες! :lol:)

Μωρη σαυρογιωτα να μπω η θα με κραξεις;;;;;!!!!! :lol::lol::lol:

Η αληθεια ειχα ξενερωσει κι εγω με το μαμμυ με τα τοσα καφε...προτιμουσα οταν ανοιγοταν διαφορα θεματα κι ελεγε η καθε μια το μακρυ και το κοντο της και ριχναμε και κανενα καυγα να ξεθυμανουμε(το χω και ευκολακι εγω..:oops:)

Βεβαια εμπαινα αραια και που και σας διαβαζα και γελουσα με ολα αυτα που λεγατε τρελοπαιδα!!! :lol::lol:

Τελευταια ομως με επιασε μια νοσταλγια και ειπα να μπω να πω ενα γεια στη παλιοσειρα! :-p

Βλεπω οτι οι περισσοτερες ξαναγκαστρωθηκαμε(Λενακι θα ερθει και η σειρα σου μη μου αγχωνεσαι! ;) Τα τεστ ωορρηξιας τα ξερεις;;;;κανε και τον επομενο μηνα θα εισαι στανταρ!!!!εγω ετσι βρηκα οτι εκανα ωορ/α την 23 μερα και να σου η τσουπρα! ;) )

Αλλες εχουν ηδη γεννησει το 2ο ή και το 3ο!!!(να σας ζησουν κοριτσια) κι αλλες περιμενουν απο μερα σε μερα...Βρε Νατασουλα αντε θα μας σκασεις! :lol:

Αθηνα γιατι βρε δε το αφησες για λιγο αργοτερα το ταξιδι να μεγαλωσει λιγο η μπεμπα να στρωσετε και με τους θηλασμους;;; Παντως αφου το πηρατε αποφαση να σκευτεσαι οτι μια μερα ειναι θα περασει... :?

Χρυσα μου τι κανεις ο Χριστοφορος διαβαζω μια χαρα ε;;;; :D Ξερνας βλεπω παλι ε;;;:? Παντως για κορη σε κοβω κι εσενα! :-p

Μπουρεκακι αποφασισες κι εσυ να συμβαλεις στο δημογραφικο προβλημα της χωρας;;; :lol::lol: Μπραβο βρε θηριο αντε να κανεις και τη κορη!!! ;)

Φιλια και στα υπολοιπα κοριτσια!!! :-*

Δε μπορω να σχολιασω αλλα γιατι θελω 2 ωρες να σας διαβασω!!! :shock:

Δε σας προλαβαινει κανεις κι εσας σα τις μανουλες του 2008....Γλωσσα δε βαζετε μεσα γλωσσοκοπανες!!! :lol::lol:

αχ ρε αθηνα... εκτος απο υπομονη δεν ξερω τι αλλο να σου πω πραγματικα...

καλο ταξιδι να εχετε!!!

ρε μαριαιωαννα ποιος σας μουτζωσε??? περαστικα!!

μπουρεκακιιιιιιι συγχαρητηρια κοριτσακι!!!!

μια ηρεμη υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

με ενα γερο η ησυχο μωρακι!!!!!!

φτυσε λιγο κ απο εδω.. γιατι με τα φυσηματα κ τα τριψιματα της κοιλιας χαιρι δεν ειδα :lol::lol::lol:

νατασουλα πολλα πολλα φιλακια!!

γεια σου ρε τονια!!!

δεν ειμαι κ πολυ καλα σημερα.. ψυχολογικα εννοω.. θα σας τα πω καποια αλλη στιγμη

σας φιλω!!

Ουφ μια κουβεντα δε προλαβα να πω και ξυπνησε ο Ταλιμπαν.... :?

Ε οταν ξαναμπω θα εχετε γραψει καμια 10ρια σελιδες παλι κι αντε να σας προλαβω.... :lol::lol:

Λενακι ποιος σε πειραξε;;;;;

κοριτσαρα αν θυμαμαι καλα ηταν στο προηγουμενο.. προς το τελος. αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη

μπα τονια δεν ειναι κατι συγκεκριμενο.. θα σας τα γραψω καποια αλλη στιγμη τωρα ειμαι πολυ φορτισμενη

σας φιλω παω βολτα τον βατραχοχουλιγκαν

Λίγες εμειναν ξεγκάστρωτες! Αυτο το τρενακι ειναι της Γιωτας. Στο επόμενο ποια θα ανακοινωσει;

Εγω μια φορα τελειωσα με τις εγκυμοσυνες. Θελω την παλια Αθηνα πισω.

Τα λοχεια τελειωσαν και το αιμα ηρθε ξανα όταν εβγαλα τα ματια μου με το ξερολούκουμό μου. Στην αρχη ήταν λίγο αλλά μετα από μια εβδομάδα άρχισε να είναι σαν περίοδος. Εδω οι γιατροι δεν κάνουν τηλεϊατρική....

Σας φιλω! Ειμαι παρεα με τη φούσκα μου και γραφω με το ενα χερι.

Αθηνουλα καλο πακεταρισμα κ καλο ταξιδι!! γτ ρε Τονια να σε κραξω?εγω σε ανεφερα κ πιο πριν,προτου μπεις! :D:D εχω κ κληρονομικο χαρισμα περικαλω!!!! καλα ειδα που απαντησες καπου ,βλέπω κ το δευτερο τικερ κ μένω!! μαρη δεν επιασε καμμια σας η οικονομικη κρίση? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ή σας επιασε κ δεν ειχατε λεφτά για προφ? :lol::lol::lol::lol::lol:

με το καλο κοριτσαρες!!! :D

Καλησπέρα σας,

εμείς από το πρωί μόλις τώρα γυρίσαμε σπίτι!!! αγοράσαμε κρεββατάκι για την Ρέα ίδιο με του Λουκά είναι λίγο ψηλό ανεβαίνεις με την σκάλα, το πήρταμε έτσι για να βάζουμε και τίποτα από κάτω!!! κανένα ράφι, βέβαια της μικρής θα της το βάλουμε να ακουμοπά στο πάτωμα ΄στην αρχή και μετά θα το σηκώσουμε πάνω!!!! φυσικά για λόγους ασφαλείας!!! :roll::roll::roll::roll: έτσι όπως γυρίζει στην κούνια......

δεν πρόλαβα να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες, μόνο θα μείνω στην Γιώτα: γιατί καλέ σνομπάρεις το τρενάκι μου? :roll::roll::roll::?:?:?:? ...άκου δεν ληθελε να γράψει καθόλου σε αυτό!!!!! :evil::evil: ....

επίσης Θούλη η Ρέα καθημερινά ξυπνά στις 7.00 ή 7.30 θα πάει για ύπνο το βράδυ όμως στις 19.30 ή 20.00 κοιμηθει ή όχι το μεσημέρι!!! άρα στα ίδια είμαστε!!! :?

επίσης καλό ταξίδι στις ταξιδεύουσες Γιώτα και Αθηνά (ήθελα να σε πάρω και τηλ. αλλά πού χρόνος!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σου εύχομαι)

Γιώτα-μπουρ. με το καλό το 3ο νινί και καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι :)

ΚΑΛΗσπερα ομορφες μανουλες!

trexoyme....! apo αυριο ρεπο!

δουλεια παλι την δευτερα!

δεν μπορεσα να σας διαβασω!

η Νατασα γεννησε? η ακομα?

κανενα μωρο σε κοιλιτσα?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις