Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η μικρή τα ίδια ελπίζω να γίνει καλύτερα

Τουλάχιστον δεν παραπονιέται

Ο Γ με υψηλό πυρετό συνεχίζει

Πέφτει λίγο με ντεπον και ξανά πάνω

Έκανα ότι μπορούσα να γίνει καλά

Χτες το βράδυ του μαγείρεψα, του έστιψα πορτοκάλια,

του έδωσα ντεπόν μέχρι και σεξ κάναμε, ο πυρετός εκεί :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τον είδε χτες στη δουλειά

Ίωση του είπε

Δεν έχει ούτε πονόλαιμο, ούτε συνάχι τίποτα

Στην αρχή είπαμε μήπως είναι από το δάχτυλο

που έκλεισε στην πόρτα αλλά ο γιατρός είπε δεν έχει καμία σχέση

άλλωστε δεν πονάει το δάχτυλο

Αφήστε που πρέπει να είχε πυρετο από πριν και γι'αυτό έκλεισε το δάχτυλο

στην πόρτα του αυτοκινητού.

Ένιωθε να έχει παραισθήσεις από υψηλό πυρετό

Μιλήσαμε πριν έχει 37,7 τώρα

Ε κοιτα ξερεις πως ειναι οι αντρες τωρα!!!

Ο δικος μου μια φορα τον δαγκωσε σκυλος και εκανε λες και τον κατασπαραξε λιονταρι...και μετα σου ειναι το δυνατο φυλλο- τρομαρα τους!!!

Τωρα εχει μπουκομενη μυτη και κανει..τι να σου πω!!

Εντωμεταξη σημερα πηγα στο ΙΚΑ..παιδια επεσε τρελο γελιο..ειναι μιλαμε ανισορροπος ο ανθρωπος..θα σας πω μετα τι εγινε..τωρα βαριεμαι!!!!

πολυ ησυχια σημερα στο τρενακι :roll:

εγω ακομα δουλειες....εκανα την κρεβατοκαμαρα,το μικρο μπανιο και το σαλονι...εχω ακομα κουζινα...παιδικο και μεγαλο μπανιο :(

δεν περναει και αυτη η ωρα....

καλημερα .

μολις εκλεισα ραντευου για β επιπεδου ,στισ 26 ιανουαριου θα την κανω .

κατα τα αλλα τα ιδια περναμε μεσα στο σπιτι ....κανενα νεο .

Οντως ισυχιααααα!!!!

Αφρο με το καλο η Β επιπεδου!!!!

Γιωτα παρατα τις δουλιες καλε....

Χτες ο συζηγος μου ειπε πως στην δουλει ατου θα γινουν απολυσεις και πως θα κρατησει μονο 2 τεχνικους...

ελπιζω να κρατησει τον αντρα μου!!!!!!

Ε κοιτα ξερεις πως ειναι οι αντρες τωρα!!!

Ο δικος μου μια φορα τον δαγκωσε σκυλος και εκανε λες και τον κατασπαραξε λιονταρι...και μετα σου ειναι το δυνατο φυλλο- τρομαρα τους!!!

Τωρα εχει μπουκομενη μυτη και κανει..τι να σου πω!!

:lol::lol::lol::lol:=))

καλημεραααααααααααααα !!!!!!!!!!

τι μου κανετε κουκλες?

καλημερα χρυσουλινι μου...

μου πε η πεθερά μου ότι ειναι καλύτερα...αλλα εχω ενα θεμα με τον αντρα μου ...μια διαφωνια...επεμενε ότι επειδη ειχε πιοπολυ καταρροη να της κοψω τον ορο..οπως ειχες πει και εσυ να της βαζω δυο φορες πρωι βραδυ...ε δεν με αφησε να της βαλω το βραδυ :twisted::twisted: και ξυπνησε με ενα κλαμμα και μονο αφου της βαλαμε ορο...κοιμηθηκεεεεεε ;);) τον λατρευω ..αλλα το χει παρει στραβα το θεμα του ορου...τουλ.πρωι βραδυ ελεος ποσο κακο να της κανει...θα δουμε πως θα ναι και σημερα...

απλα προβληματιστηκα γιατι στα καινουργια αλουμινια ειδε η πεθερα μου σταγονε ςνερου...ειδικα στο δωματιο της παπενιας και μου πε ο πατερας μου οτι ειναι συμπυκνωση υδρατμων απο τον μη καλο αερισμο δωματιων...και να προσεχω για να μην γινει αναπτυξη μυκητων απο υγρασια κτλ..και να ανοιγω το καλοριφερ ολη μερα καπου σταθερα και πολλες φορες αερισμο των δωματιων...ελπίζω βρε φιλεναδα να ναι απο αυτο γιατι ειναι καινουργιο το σπιτι και στεναχωριεμαι και ποσο μαλλον στο δωματιο της παπενιας...η αληθεια ειναι οτι μπαινεις....και νοιωθεις λιγο πιο κρυο...

σορυ αν σας ζαλισαααααααα :oops::oops:

Ελα ρε ορο βαζεις οσο θες..ειναι αθωο...μπουκωνει ρε το καημενο...

Οκ πρωι βραδυ αλλα και ενδιαμεσα να βαζεις μη γυρησει ωτιτιδα..θελει να εχει αλλα μετα ο αντουαν;;;;

Για την υγρασια...συμφονω..καλος αερισμος στον χωρο και πολυ καλη θεμανση στην αρχη..

επειδη το κανατε ολικη ανακαινηση ειναι σαν καινουριο, και ολα τα καουνουρια σπιτι θελουν καλο εξαερισμο και καλη θεμανση..ειναι λογικο να εχει υδρατμους..ειδικα εαν ειναι μεγαλη διαφορα στη θερμοκρασια!!!

Αφρο που να πατε;;;;;;;

δεν ξερω εχετε τιποτα καλο εκει τρυγυρω...αν οχι καντε μια βολτα απλα με το καροτσι καλυτερα οχι κουνιες κλπ..απλα βολτα να παρετε καθαρο αερα

το κακο ειναι οτι εγω δεν ειμαι για βολτες με το καροτσι .κοιταζω τωρα για το αλου φαν παρκ ....

καλα τιποτα δεν ειναι ανοικτο πρωι!!! :o:shock:

Χμμμ\..Αττικο παρκο...παρκο Ζαππειου;;;;; Βοτανικος κηπος;;;;;

και εμας εχει μια τελειαη ηλιολουστη μερα..

θα στεγνωσουν οι πετσετες που απλωσ ατο πρωη...προγραμματησα και αλλο ενα πλυντηριο με σεντονια δικα μας και του μικρου, μεχρι να ερθω θα τα εχει πλυνει, θα τα απλοσω

Πηρα τηλεφωνο την πεθερα μου..ο μικρος πηγε βολτα ποδαρατος, κανανε μεγαλη βολτα και τωρα κοιμαται του καλο καιρου.

παρκο ζαππειου ψηνω και εγω τον αντρα μου να παμε με την μικρη...καποια μερα..θα ναι όμορφα...

αφροδιτουλα πως εισαι σημερα? ποναει η μεση σου ? το ποδαρακι ειναι καλυτερα?

ειμαι καλα σημερα ,δεν εχω πονο στην λεκανη και δεν εχω και πονοκεφαλο .

εβαλα στον μικρο να κανω ομελετα φουρνου ,εβαλα μεσα αλευρι ολικησ για να δεσει καροτο και τυρι φετα .ευχομαι να την φαει και ας εχει γινει λιγο κοκκινη .....δεν τρωει κοκκινα φαγητα :?

αφρο πηγατε πουθενα τελικα?

εγω τον εβγαλα μια βολτα εδω κοντα για να ψωνισω κατι ψιλοπραγματακια κ μου εβγαλε την ψυχη.. πατησε ενα κλαμα καθως περνουσαμε το δρομο.. στα καλακαθουμενα!!

το απογευμα θελω να τον παρω να παμε σουπερ.. να δω τι θα μπορεσω να ψωνισω!!

καρολ η υγρασια ειναι ατιμο πραγμα, να το προσεξετε!

υπαρχει κ ενας αφυγραντηρας, αλλα εγω δεν εχω, δεν ξερω πως δουλευεικ αν κανει πραγματι δουλεια

κ εμεις ειχαμε μεγαλο προβλημα στο παλιο μας σπιτι κ φυγαμε γιαυτο το λογο

κ εμ τον ορο μην ανησυχειτε, ο ορος δεν ειναι τιποτα

ειναι προτιμοτερο να της το γυρισει σε καμια ωτιτιδα??

βενετια μου φυσικα κ σε πεθυμησα κοριτσι μου!!!!!! :D

αλλα εισαστε πολλες κ σας ξεχνω!!

πρεπει να αναπλητωσουμε το χαμενο χρονο!

αχ κοριτσια εχει βρει καινουριο παιχνιδι

κανει οτι ερχεται να τον αγκαλιασω κ μετα κανει οτι πεφτει κ κουτρουβαλαει πανω σε κατι μεγαλα λουτρινα που εχουμε στο δωματιο

μερικες φορες ομως επειδη τα λουτρινα ειναι στο πατωμα ακουω κατι γκντουπ!!! κ κοπαναει την κεφαλα του

δεν κλαιει βεβαια αλλα με ανησυχει λιγο

μαριαιωαννα γρηγορα να σας περασουν ολα

oson afora afto pou egrapsa exthes..... eilikrina den to egrapsa gia na diokso kammia... ma einai mia aporia pou exo..thumamai oti ta meli diaspastikan se diafora kafedakia k pareitses ,kata kairous exo perasei k ego apo diafora apo afta ,k tora pou blepo oti sugkentronomaste oloi edo dierotomai epapsan oles aftes oi kopeles na mpainoun ?milame to forum katantise vareto ,oi mones gnostes eiste eseis pleon,k san na eida k tin tonia kapou...k fusika stou oktombri kapoies...

isos na ftaiei k to oti pleon k to paidi mou megalose k egguos den eimai k na min vrisko kati endiaferon (pera apo ta nea sas)...mipos irthe i ora gia na allagi?

σαυρογιωτα και εγω συμφωνω οτι το μαμμυ τεινει να γινει βαρετο...παλια δεν ηταν ετσι...απο τοτε που ξεκινησαν οι παρεες(τυπου ποιες γενναμε τοτε,κ.ο.κ.)εγινε ετσι....δεν υπαρχουν νεα θεματα...ολο τα ιδια και ιδια :(

μα δε νομιζω να σε παρεξηγησε καμια...

εγω προσωπικα δεν το βαριεμαι, μαρεσει που μπαινουμε εδω κ λεμε τα νεα μας κ μαθαινει η μια τι κανει η αλλη.. ειναι σαν ενα μεγαλο τσατ!

που αλλου να γραψουμε, δεν εχουμε αποριες πλεον περι θηλασμου (ακομα) τα παιδια μας εχουν μεγαλωσει.. κ να μην επαψαν καποιες κοπελες να μπαινουν σιγουρα εχουν αραιωσει η δεν απαντανε τοσο συχνα για τον παραπανω λογο..

κ εγω αν δεν εμπαινα εδω θα απαντουσα σε πολυ λιγα θεματα..

δεν εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα οπως οταν ηταν τα μωρα μας 5-6 μηνων!

να τσατιζομαστε για τις κρεμες, για το ξενο γαλα κ τα παμπερς!

και οι περισσοτερες αποριες λυνονται πλεον στα καφε.. κ εγω κατι που ρωταω εδω δεν το βαζω κ σε ξεχωριστο θεμα..

Αφροδιτη χαιρομαι που σαι καλυτερα! :P ελπίζω να την φαει την ομελετιτσα...

εγω της εβαζα αυγο και τριμμενη γραβιερα και οπου εβρισκε σκληρο κομματακι απο το τυρι το πεταγε..οποτε καθε φορα κατεληγα να την τρωω εγω... :D

καμμια ιδεα βρε κοριτσια για απογευματινο? το δεκατιανο της δινω μπανανα και πορτοκαλι.... αλλα το απογευμα που πειναει μεχρι το βραδυ που πινει το γαλα δεν ξερω τι να της δινω...3 φορες της εφτιαχνα ομελετα αλλα οπως ειπα δ.την πολυτρωει...τωρα της δινω γιαουρτακι ...αυτα τα παιδικα...λιγο τυρακι ...και εννεοιται θελοντας και μη μπισκοτα μιραντα 2-3 ξερει που τα βαζω μου δειχνει το ραφι και γκρινιαζει μεχρι να της δωσεις... :evil: εσεις που σετ πιο προκομμενες απο μενα... :oops: τους φτιαχνετε καμμια κρεμουλα?????????

τωρα που λειπει παλι ο γατος(αφεντικο) χορευω εγωωωωωωωωωωω στην δουλεια...θελω παρεουλααααααααααα... :lol::lol: αχ τι ωραια που ειναι !!!!!!!!

σε λιγο θα ρθει το κινεζικο που παρηγγειλα...μιαμιιιιιιιιιι...

ακους Χρυσα???????αληθεια πως εισαι σημερα ?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...