Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Έχω μια νύστα άλλο πράγμα...

Κουτουλάω μιλάμε. Και είναι 10.30 ακόμη :shock::shock::shock:

Με μάτιαξαν!!!

Αναστασία μου σε σκέφτομαι κάθε μέρα. Όλο λέω να σε πάρω τηλ και όλο το ξεχνάω....

Περαστικά σας μωρέ.Παγώσατε ε;;; Φιλιά στην Άννυ!!!! Και από την Ειρήνη!!!

Μαρία περαστικά ρε συ. Δεν έχω ιδέα πως μπορεί να κόλλησε. Αφού αντιμετωπίζεται να μην ανησυχείς!

Νατάσα γιατί να μην κανονίσω;;; Αφού έχω χρόνο ακόμη!!!!χαχαχα

Λένα σου έλλειψα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Η Ιουλία έχει καιρό να φανεί!

Και το popaki και η amanda.

Δημοσίευση

νατασουλα συμφωνω μαζι σου...μα μια σταση ειχαν μονο ολο το μηνα :lol::lol::lol::lol:

ευακι να χαιρεσαι τη κορουλα σου..με το καλο να τις χαρισεται ενα αδερφακι

αργι αν ξυπνουσε κ σενα 7 καθε μερα οχι 1 αλλα 4 τα χαραματα θα τον εβαλζες για υπνο..

φιλαισ ε ολες..

κανω βασιλοπιτα..

κ ακομα εχω μια ωρα σιγουρα :shock:

Δημοσίευση

γεια τι κανετε? ειπα να μη γραψω σε αυτο το τρενακι ... τελικα θα το κανω το πικροχολο σχολιο μου... :D:D:D:D:D:D:D

μεθαυριο ερχομαι οχι αυριο...

αλήθεια ,έπεσε η δουλειά στα άλλα καφέ και αρχισαν να μαζεύονται όλοι εδώ.....???? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση
:x και για να μην λετε ...εχω καθε δικαιωμα να γκρινιαζω!!! ποιος αλλος καταφερνει να εχει φαρυγγιτιδα,λαρυγγιτιδα και ιγμοριτιδα μαζι?ποιος? μια σακουλα φαρμακα παιρνω... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: ενα κινητο πτωμα εχω καταντησει :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Δημοσίευση
αυτο για τη μαρινιω ειναι γαματο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα

ρε γιωτα2 τη ργραψες κιολας..

εσυ γιωτα εισουν κ παλια καλε στο τρενο...μετα κατεβηκες :twisted:

ναι δεν ημουν στα πολυ καλα μου τοτε :oops::oops::oops::oops: και δεν ηθελα να σας ριχνω ολες σας....εκανα αποχη και απο το μαμυ...σιγουρα 3 μηνες! :roll:
Δημοσίευση

μπουρεκακι γτ να φυγεις? εγω λεω αυτο που σκεφτηκα, αλλωστε εγω πλεον δεν μπαινω συχνα...ουτε ειναι πριβέ το μαγαζί...δεν γραφει η καθε μια σας οτι της κατέβει? βουαλά ,εγραψα και εγώ... ααα! κονγκρατς κ για το μπεμπε!

Δημοσίευση
μπουρεκακι γτ να φυγεις? εγω λεω αυτο που σκεφτηκα, αλλωστε εγω πλεον δεν μπαινω συχνα...ουτε ειναι πριβέ το μαγαζί...δεν γραφει η καθε μια σας οτι της κατέβει? βουαλά ,εγραψα και εγώ... ααα! κονγκρατς κ για το μπεμπε!
σε ευχαριστω πολυ :x

απλα το ειπα γιατι οι πιο πολλες κοπελες γραφεται πολυ καιρο εδω και δεν θα ηθελα να προκαλεσω καποιο προβλημα με την παρουσια μου..αυτο ειναι ολο...καλα εκανες και το εγραψες...αλοιμονο ;)

Δημοσίευση

θουλη για να σου λυσω την απορια

ναι στον ανασταση μονο μια σταση καναμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οοοοολο το μηνα!!

το ειχα ευχαριστηθει η αληθεια ιεναι!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

κ τη δευτερη φορα ειχαμε κανει μονο 2 φορες κ τις δυο στην ιδια σταση γιατι δεν ειχα ορεξη :lol::lol::lol:

γιωτα :lol::lol::lol::lol::lol:

ρε λαρισσαιααααα γιου κιλντ μι!!!! :lol::lol::lol:

νατασα ναι μου ελειψες!! εχω κ καιρο να σε δω στον υπνο μου :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

επερασαμε ομορφα,ομορφα,ομορφααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια ηταν κοριτσια!!!!τελειαααα!!!!!!!!! :D

ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι υγεια κι ευτυχια για ολες μας και για τα μωρακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααααα,και πολυ σεεεεεεεεεεεεεεξ!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερααααα

τι κανετε;;;

Γιωτακι αψογη η αντιρασ του συζυγου...χαχαχαχα..νταμπλας του ρθε..το ακουσε και απο το στομα του παιιου...

Θουθου..ελεος με τις πητες...ξεκουρασουυυυυ

Δημοσίευση

ουφεχω μια νυστα κ κατι νευρα... εριξα εναν ωραιοτατο καυγα με τον αντρα μου πρωι πρωι.. ειχαμε πολυ καιρο να τσακωθουμε ομως :?

θελω να παω σουπερ εχω να παρω παρα πολλα πραγματα

θελω να παω να ψωνισω κατι τελευταια πραγματα για την πρωτοχρονια

μας ηρθαν κ τα κοινοχρηστα 170 ευρω!!!!! αχ αυτο το πετρελαιο...

σημερα δε θα γραψω πολυ, εχω ρητη εντολη απο την θουλαρα να σταματησω να γεμιζω σελιδες :(

Δημοσίευση

καλημερα!!

τι ωραια που το ειπες γιωτα2 στον αντρα σου!!!!!! τελειος τροπος!!!!!!! :)

γιωτακι αρρωστη???? και πως θα ερθεις να φας τον κορμο γμτ????????????? :twisted:

μην γκρινιαζεις :D

εγω δεν ξεω τι θα κανουμε την πρωτοχρονια..και θελω καιβαριεμαι..

βασικα ξερω τι θελω..ρεβεγιον εξω θελω αλλα δεν προκειται οποτε.. :evil:

λενα εγω δεν σου ελειψα καλε κακια???????... :evil::evil::evil::evil:

φιλιααααααα!!!!

Δημοσίευση

ελα βρε μαιμουδιτσα δεν πειραζει!θα μονιασετε το μεσημερι ,θα κοιμηθει ο Τασης και θα κανετε μαιμουδοαγκαλιτες!!! :D:D:D:D:D

Βενακι παίρνω αντιβίωση ,σε εσένα θα έρθω καλά!!! ;)

Χρύσα καλημέρα!!

κάνω δουλειές για να αφήσω το σπίτι καθαρό! φιλιά!

Δημοσίευση

καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!

πηγα εκανα χοριακη...μετα τις 4 θα ειναι ετοιμη....και εδωσα μονο 7 ευρω :D:D:D:D:D τελεια τιμη....

κατα αλλα τα ιδια...εχω να κανω ενα σωρο δουλειες...βαριεμαι...το στομαχι μου ειναι χαλια και δεν εχω καμοια μα καμοια ορεξη :(

σαυρογιωτα περαστικα σου..

λενακι μην στεναχωριεσαι...συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες :P

παωωωωωωωωωωωω...φιλια :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Βενετια καλημερα!!!

Φιλια στον Φιλιππακο!!!

Γιατι καλε εν προκειτε εξω να πατε;;;;..ολα γινονται!!!!!!!!

Να περασετε καλα οτι και να κανετε!!!

Σαυρογιωτα αυριο ηλαη θα αναπνεουμε τον ιιο αερα...ουαου!!!!!

Λενακη μη μασας...θα τα βρειτε σηγα...

Γιωτα ντουο καλα αποτελεσματα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου διάβασα τα νέα σας και βλέπω ότι είστε μια χαρά όλες και τα νινακια σας το ίδιο! @Xrisa95 όλα θα πάνε μια χαρά κορίτσι μου! Βλέπω ότι έχετε πλάνο και καλούς γιατρούς δίπλα σας!  Εμείς κορίτσια είμαστε καλά! Έχουμε πολύ καλή ανάπτυξη στο ύψος! Στο βάρος το ίδιο αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια! Το παιδί συνεχίζει να κοιμάται πολύ καλά την νύχτα αλλά μου βγάζει την πίστη την ημέρα μιας και δεν του αρέσει ο ύπνος 🤣 μάτι γαρίδα και θέλει όλη μέρα να του μιλάω!! Σε 10 μέρες θα γίνουμε 2 μηνών! Ακόμα δεν το πιστεύω! Τον θηλασμό τον σταμάτησα εδώ και αρκετό καιρό και δίνω μόνο ξενο πλέον και είμαστε και οι δύο χαρούμενοι! Οι κολικοί μας σταμάτησαν εντελώς με ένα φανταστικό σκεύασμα που μου έστειλε η φίλη μου από Γερμανία (sab Simplex) και έτσι μαγικά εξαφανίστηκαν! Χρειάζονται 2-3 μέρες για να δράσουν οι σταγόνες αλλά στο μωράκι μου έκανε θαύματα! Κατά τα άλλα μεγαλώνουμε γελάμε λέμε αγκου ξέρετε τα κλασικά που κάνουν τα μωρά και μας παίρνουν τα μυαλά 🥰♥️♥️
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Είμαστε πολύ καλά!! Ο μικρός όλο κ βελτιώνεται στο κάθισμα. Τον βάζω στο πάτωμα να καθήσει κ στέκεται όλο κ περισσότερο σε χρόνο χωρίς να πέφτει κ παίζει τέλεια!! Το βράδυ μου κοιμάται 11ωρο σερί κ το μεσημέρι έχω καταφέρει να μην κοιμάται στην αγκαλιά μου, αλλά στο κρεβάτι δίπλα μου να μου κρατάει το δάχτυλο 🤣. Πλέον ο ύπνος του είναι 3 μισάωρο τη μέρα. Το πρώτο με τη μαμά μου το πρωί, το δεύτερο με εμένα το μεσημέρι κ το τρίτο το απόγευμα με την πεθερά μου. Για τα δοντακια που λες πονάνε μέχρι να σκίσει το δόντι το ούλο, μετά ηρεμούν! Είναι θέμα κάποιων ημερών!! Τον παιδίατρο που ρώτησα εγώ για το τι μπορώ να βάλω στα δόντια του μου είπε από τζελ τίποτα, παρά μόνο λίγο ντεπον για να ηρεμήσει αν βλέπω ότι υποφέρει. Επίσης, λόγω των ούλων που είναι πρησμένα το ζεστό το φαγητό τον ερεθίζει κ κλαίει, οπότε του το κρυώνω και το δίνω και το τρώει μια χαρά! Πάντως για τον ύπνο είναι δύσκολο να μην κοιμάσαι κι εσύ. Μετά σέρνεσαι όλη μέρα. Πιπίλα σου παίρνει;; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κοιμάται τόσο λίγο το βράδυ και σου ξυπνάει. Τουλάχιστον να σου κοιμόταν ένα 3ωρο σερί. Η φίλη μου που θηλάζει κι αυτή αποκλειστικά ο μπέμπης της επίσης κοιμάται στο στήθος και είναι από τα δικά μας ένα μήνα μικρότερος κοιμάται όλο το βράδυ σαν τον δικό μου μόνο με θηλασμό. Σου είπε πως μπορείς να το αλλάξεις;;
    • Κι εγω ψιλοπεθανα απ τον πονο αλλα καποιες κοπελες οντως δεν πονανε! 
    • Κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι!  Επειδή είναι μεταχειρισμένο ίσως χρειάζεται να αλλαχτούν κάποια ανταλλακτικά.   Επίσης έχει σημασία το μέγεθος χοανης!  Τέλος να ξέρεις ότι τα οικιακά θήλαστρο (ακόμα και τα καλά τυπου medela) έχουν κάποια διάρκεια ζωής. Επειδή το μοτερακι που έχουν κάποια στιγμή εξασθενει..Αν δηλαδή η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έκανε συχνές αντλήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί πλέον αυτά τα θηλαστρα να είναι "αδυναμα". Αν έχεις κάποιο κατάστημα medela κοντά μπορείς να πας για να σε κατατοπισουν και να δουν το θήλαστρο αν είναι εντάξει.  Πάντως για να θηλάζεις αποκλειστικά και να έχεις ένα μωρό που μεγαλώνει κανονικά εννοείται δεν είναι αυτή η παραγωγή σου αν αυτό σε αγχώνει!   
    • @Sotiria_94 εγω παλι σκέφτομαι εκεί αρχές Μαΐου να πάω να κάνω χέρια πόδια νυχια, μη σ πω κ μια βαφή τ μαλλι να είμαι έτοιμη. Να μην τ σκέφτομαι μετά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...