Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αρτζ και η δικια μας παιδιατρο καθε φορα που χρειαζετε να δωσει αγωγη για κατι το γραφει στο βιβλιαριο, μαζι με ολα τα συμπτωματα και την αγωγη...

μαρια δεν ειναι τιποτα, αρκει να πλενεις τα ρουχα τουλαχιστων στους 60 βαρθμουσ.

Δε νομιζω να ειναι σταφυλοκοκκος αλλα καποιος μυκιταν που εκανε το εκζεμα στην αρχη και μετα το εκανε πλυγη οποτε σε αυτη τη φαση θελει αντιβιωτικη αλοιφη τοπικα για να επανελθει.

Κολλαει ομως γι'αυτο προσεχε να μην εκθετει γυμνο δερμα που να ερχετε σε επαφη και φυσικα καλτσες και πετσετες πλυσημο σε 60 βαρθους και σηδερομα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!!

Εμείς τελικά ψησαμε τις μπριζόλες στο τζάκι και φαγαμε γαι μεσημερι στις 4:30! :shock::shock::shock:

Ευτυχώς που είχαμε ξυπνήσει στις 11:00 και δεν εχασε το παιδί τα γευματα του.

Τώρα μου κοιμουνται τα βλασταρια μου. Θα τους ξυπνησω σε 20 λεπτακια.

Α!! Εμείς με τον Παν. είμαστε 9 χρόνια μαζί. Τα τέσσερα παντρεμένοι.

Και καθόλου δε συμφωνώ οτι δεν έγινε και κάτι που μπαίνει ο νέος χρόνος!

Κάθε αρχή του χρόνου γεννιέται και η ελπίδα για καλύτερες μέρες! :D

Όπως τα Χριστούγεννα, έτσι και την Πρωτοχρονιά δε θα την βάλω για ύπνο. Έτσι κι αλλιως μεχρι τη 1:30 το πολύ θα έχει κοιμηθεί.

Α!!! Και δώρο στη μικρή φέρνει ο Αγ. Βασίλης. Τον περιμενει πως και πως. Το πρωι δεν επινε το γαλα της και μόλις την απειλησα οτι ο Αγιος δε θα της φέρει το δωρο, μια γουλια το έκανε.

Βεβαια τα Χριστούγεννα της πήρα κάτι συμβολικό και όλοι οι συγγενεις της έχουν φέρει πολλά πράγματα... :roll::roll::roll:

Μαρακι δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό. Ελπίζω μόνο να μην πονάει το κοριτσάκι σου. :(

εμενα η δικια μου η βλαμενη δεν εχει γραψει τιποτα στο βιβλιαριο και εχουμε περασει ενα σωρω φορες βρογχιολιτιδα :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μπεμπου σοβαρα καλε δενε χει γραψει τιποτα...

εμας γραφει παντα..πχ αμυγδαλυτιδα επιχρισμα αρνιτικο η θετικο αναλογα ταδε αντιβιωση τοσα γραμμαρια επι τοσες μερες.

Επισης κολλαει και τα μπαρκοντ απο τα εμβολια με τον αριθμο παρτιδας και γραφει και εαν και ποιες παρενεργιες παρουσιασε ακομα και το απλο πρηξημο στσημειο..επισης εχει γραψει με μεγαλα γραμματα τις αλλεργιες στα φαρμακα που εχει- εχει αλλεργια σε 2 αντιβιοτικα γιαι λλει ποτε δεν ξερεις.

Πρεπει να σηδεροσω και βαριεμαι.

Κανω του μικρου κοτοπουλο με αρακα για αυριο, εμεις θα φαμε παλη γιουβετσι

o kwstas kanei mpanio ton mikro .

egw perpataw san 8 mhnwn eguos ....polu megalose h koilia ,kai mono 2 kila exw parei :shock:

exw kai to piasimo sthn lekani kai niotho san etimogenh :(

kai emas grafei sto bibliario alla akoma den exoume polla mono ths gennas kai ta embolia ....argi giati sou fenete periergo ?

to istoriko eseis den to exete ? an pate alou h se nosokomeio pou tha broune ekei oi giatroi ti exei perasei to paidi pota kai ti idieterothta exei san organismos ?

periergo mou fenete ....

kai sto diko mou bibliari to paidiko exei ta panta kai kserw pote perasa ti kai tou kwsta to idio .

οχι χρυσα τιποτα δεν εχει γραψει!!!

μονο το αιφνιδιο εξανθημα εχει σημειωσει

και απο φαρμακα αλλο τιποτα ασε που επειδη πηγαινα στο ικα δεν τον μετραγε(βαρος-υψος)

επιχρυσμα δεν του ειχε κανει ποτε!!!!

τωρα καναμε στο νοσοκομειο και τα εχω ολα μαζι με το ιστορικο του

ακομη και την εξεταση για την παλλινδρομιση που θα κανουμε αυριο εγω του την κανω απο μονη μου γιατι απλα το υποψιαζομαι

εδω δεν εχει αρχειο στο ιατρειο της...αν χαθει βιβλιαριο καηκαμε!!!

ασε που της ειχα κανει παρατηρηση για το ιατρειο οτι ειναι μονιμως ασκουπιστο σιχαινοσουν να κατσεις

οταν ο σπυρος μπουσουλαγε ετρεμα μην τυχων μπουσουλισει εκει

θες και αλλα??? μαζευτικαν πολλα γιαυτο την αλλαζω

Αμαν βρε αναστασια...οντως αμα χαθει το βιβλιαριο;;;;

εμας μας βαζει στον υπολογιστη τα εμβολια και τις αντιβιωσεις και τις ασθενιες...

Αφρο και εγω στο βιβλιαριο μου απο 9 χρονων που ηρθαμε τα εχω ολα, επισης εχει βαλει και μεταφρασμενες φωτοτυπιες απο το Ρωσσικο βιβλιαριο με οσα εμβολια καναμε..

Θυμαμαι εμεις το μαντου το καναμε πιο μικρα απόσο στην Ελλαδα και οταν ηρθαν εδω στο σχολειο να κανουν σε ολα τα παιδια σε μενα δεν κανανε

καλησπερα κοριτσια..

τελικα εβαλα τον ταλιμπαν να το πει στον αντρα μου :lol: του λεει με το που μπαινει μεσα...."μπαμπα..μαμα μπεμπε"και εδειχνε την κοιλια μου :lol::lol::lol::lol: εμεινε ο αντρας μου....αληθεια λεει..του ειπα εγω.... =))=))=))=))=))=))=))=))=)) πολυ γελιο μιλαμε....κατα τα αλλα καλα το πηρε..οχι ας το επερνε και αλλιως :twisted::twisted::twisted: βεβαια το αγχος..αγχος....απο αυτο θα παει αυτος ο ανθρωπος :roll::?

πηρα και την γυναικολογο και μου ειπε να παω για χοριακη για να δουμε σε τη βδομαδα ειμαστε...γιατι στην ουσια περιοδο δεν ειχα...θα παω αυριο...

αυτα τα νεα μας..

καλα βρε μπεμπουλης τι σωη παιδιατρος ειναι αυτη;;; :o

μαρακι και εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο :roll: περαστικα...

φιλιαααααααααα.......

παω να κοιμησω τον ταλιμπαν και μετα εχω να σιδερωσω :evil::evil::evil:

Κάθε αρχή του χρόνου γεννιέται και η ελπίδα για καλύτερες μέρες! :D (

συμφωνώ αλλά εγώ αυτό το λέω για κάθε μέρα που ξημερώνει, την θεωρώ και ιδιαίτερη μέρα, δεν περιμένω δλδ το καινούργιο έτος και προσωπικά πιστεύω ότι ένα παιδί 2 ετών δεν μπορεί να καταλάβει τι θα πει νέο έτος για να ελπίζει και αυτό σε κάτι καλύτερο!!!!

....argi giati sou fenete periergo ?

σε μας δεν γράφει....βέβαια ο Λουκάς το μόνο που είχε μέχρι τώρα ήταν ο στρεπτόκοκος....όλα, όμως, τα έχει περασμένα στον υπολογιστή του....στο βιβλιάριο είναι οι μετρήσεις ύψος, βάρος κ.λπ. και έχουμε ξεχωριστό βιβλιάριο για τα εμβόλια!

Αναστασία τέτοια βρωμιά και ήσουν ακόμη σε εκείνη? :o:o:o

Γειά σας μανούλες τι κάνετε?

Από το πρωϊ σας διαβάσω σταδιακά και θέλω να γράψω αλλά δεν προλαβαίνω

Και για αρχή για λύστε μου μια απορία, πως ξέρετε σε ποια στάση πιάσατε τα μωρά?

Όλο τον μήνα 1 φορά το κάνατε ή όλο τον μήνα την ίδια στάση? :?:?:?:?:?:?

Εγώ πάντως δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Τα νέα μας τώρα, η Έλενα είναι καλύτερα έχει πολύ λίγο βήχα τα γιατροσόφια τελικά κάνουν θαύματα. Ο άντρας μου πυώδεις αμυγδαλές ξεκίνησε αντιβίωση χθες και ευτυχώς είναι καλύτερα από το μεσημέρι δεν έκανε άλλο πυρετό. Ο Μιχάλης κι εγώ ευτυχώς καλά.

Στην δουλειά επικρατεί ένας πανικός και δεν προλαβαίνω να δώ τα γύρω μου, νομίζω ότι δεν μου φτάνει το 24ωρο :(:(:(

Εύη να χαίρεσαι την κορούλα σου Χρόνια της πολλά, με το καλό η γαμοβάπτισή σας

Μαρία αν είναι σταφυλόκοκκος θέλει πολύ προσοχή γιατί κολλάει. Φέτος είναι σε μεγάλη έξαρση εμείς το καλοκαίρι ταλιπωρηθήκαμε πολύ.

Λένα κάπου πήρε το μάτι μου ένα υπονούμενο για μένα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω από βδομάδα να καταφέρουμε να πιούμε καφεδάκι κι εγώ σας πεθύμησα πολύ

Η Γίωτα αύριο έρχεται?

Γιώτα2 αύριο θα πας για χοριακή?

Την Πρωτοχρονιά εμείς δεν ξέρω τι θα κάνουμε, αν είμαστε σπίτι τα παιδιά σίγουρα θα κοιμούνται αν όχι μπορεί να είναι ξύπνια.

Δώρο δεν τους παίρνω έξτρα ότι φέρει ο Αγιος Βασίλης ;)

Νατάσα μ'αρέσει που κανονίζεις και για την Πρωτοχρονιά :lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγώ από προχθές θέλω να σου γράψω για το κοκαλάκι που κατάπιε η Ιωάννα, εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα πανικοβάλομαι πολύ εύκολα, μπράβο στον άντρα σου που ήταν ψύχραιμος.

Με τις σκάλες να προσέχεις καλύτερα να μην την παίρνεις αγκαλιά αλλά όπως σου είπαν τα κορίτσια

Βικουλίνι καλώς ήρθες στο τρενάκι, εγώ είμαι η Νατάσα από Θεσ/νίκη και έχω 1 αγοράκι 6χρ. και 1 κοριτσάκι 21 μηνών.

νατασουλα ειπα εγω τιποτα για σενα??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε περαστικα γρηγορα!!!

πω πω μεχρι κ η μαρινιω γκαστρωθηκε.... εγω τιποτα???? ουααααααααααααα!!!!

αααααααααααααααααχχχχ.....

εγω απο τριτη θα μπορεσω να σας δω!!! παρασκευη θα ειμαστε οικογενειακα σαββατο θα ειμαι λιωμα επειδη θα εχουμε βγει την προηγουμενη κ εχουμε κ τραπεζωματα, κυριακη θα ερθει μια φιλη του τολη δευτερα θα παμε στη νονα... α πα πα πα ... παλι ενα σωρο εχουμε..

ηρθε το ζευγαρι που σας ελεγα οτι εχει προβληματα πριν απο το σπιτι

ηταν εδω 3.5 ωρες και η μικρη κοιμοταν :o:o:o:shock:

ολη μερα ετσι κανει μου λενε, κοιμαται τρωει μενει ξυπνια κανενα μισαωρο και παλι υπνος!!!

φτου φτου φτου λεω

τις εδωσαμ κ κατι καταπληκτκες οδηγιες αποθηλασμου!!1 χαρμα1!!!!! :shock::shock:

Πάντως σαν να το βλέπω καλύτερα τώρα το

δαχτυλάκι

Ο Γ έχει πυρετό 39, έκλεισε κι αυτός το δάχτυλο του

στην πόρτα του αυτοκινήοτυ χτες που είχε υπηρεσία.. :?

Κατα τα άλλα όλα καλά :o

Λενάκι μου κι εγώ αυτή την βδομάδα δεν μπορώ αλλά από βδομάδα θέλω να σας δώ οπωσδήποτε

Σύνδρομο στέρησης έχω πάθει ;)

Θα τις γκαστρώσεις όλες κι εσύ τελευταία και καλύτερη

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θού σε βλέπω :x:x

αχ καλε ναιιι αυριο ερχεται η γιωτα!!!

νατασουλα σας πεθυμησα τρομερα!!!!!

βασικα θα ηθελα πολυ να δω κ τη νατασαλαβι πρινγεννησει!!!

τη χρυσα το εχω παρει πλεον αποφαση, θα γκαστρωθω πρωτα κ μετα :lol::lol::lol::lol:

κ τη θουλαρα θελω πολυ!!!!!

αχ εισαστε πολλες που πεθυμησα!! ανασταση η λινα η ιουλια...

μαριαιωαννα πολυ θεωρητικα μπορει να κολλησε απο οπουδηποτε

πχ αν υπηρχε σα μικροβιο στο παρκο, να γρατζουνησε λιγο το χερι της.. ξερω γω...

τι μπελας κ αυτο ρεσυ... σε σκεφτομουν σημερα ολη μερα

αχ κ αυτος ο μηνας παλι χαμενος παει...

με πιανει το παραπονο ωρες ωρες κ τα λεω κ στον αντρα μου

ερχεται κ αυτος με πρησμενα τα ### του τοσες ωρες στη δουλεια κ εχει κ μενα :?

Μα απο που μπορεί να κόλλησε σταφυλόκοκκο

δε μπορω να το καταλάβω

Η Έλενα το καλοκαίρι έπαθε σταφυλόκοκκο από τσίμπημα κουνουπιού

αχ κ αυτος ο μηνας παλι χαμενος παει...

με πιανει το παραπονο ωρες ωρες κ τα λεω κ στον αντρα μου

ερχεται κ αυτος με πρησμενα τα ### του τοσες ωρες στη δουλεια κ εχει κ μενα :?

Κοίτα να το απολάυσεις τώρα που μπορείς!!!!!!!!!!!!!!!

Ρώτα κι εμένα που έχω μείνει με την όρεξη =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

ακομα εχω ενα πλυντηριο για σιδερο...ουφφφφφφφ...πονεσε η μεση μου :(

βρε λενακι μην αγχωνεσαι...το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γεννησεις πριν την μαρινιω :lol::lol::lol::lol: θα ερθει μην απογοητευσαι ;)

νατασα εγω ξερω στον ιασονα γιατι ειχα εκεινη την ημερα ωορεξια ;)

βρε αθηναιες θα πιουμε κανα καφε;;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...