Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του Βυζονυχτίου-Γκαστρονυχτίου Νο 27!

Recommended Posts

Γωγώ πρόσεχε ρε. Γιατί την παίρνεις αγκαλιά στη σκάλα;

Εγώ την Ειρήνη την κρατάω από το χεράκι και κατεβαίνουμε μαζί. Κατεβαίνω 2-3 σκαλοπάτια πρώτα εγώ και μετά κρατώντας την κατεβαίνουμε μαζί ενώ αυτή είναι λίγο πιο ψηλά. Μάλλον δεν κατάλαβες ε;;; :lol::lol::lol:

Εύα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Πολύχρονη να ναι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχαχαχαχα καλε κ εγω ξεχασα να βαλω λαδι!! :?:?:?:?

παλι καλα που τις εφαγε ο μικρος!

θουλαρα μου μη μου ταραζεσαι.. συμφωνω μαζι σου συμφωνω, γιαυτο κ ειχα βαλει σε εισαγωγικα το ετυχε, σχημα λογου.

οταν εχεις επαφες χωρις προφυλακτικο, ειτε τραβιεται ειτε τελειωνει κανονικα παντα υπαρχει το ενδεχομενο..

η νατασουλα που ειναι??

συμπεθερα κ εγω ηθελα να σε ρωτησω, γιατι την κρατας αγκαλια στα σκαλια???

εδω εγω δεν ειμαι εγκυος (ακομα χααα!) κ δεν τον παιρνω αγκαλια, τον κραταω απο το χερι κ τα κατεβαινει μονος του

κ αυτο που λεει η αφρο κ η νατασα ειναι δυο πολυ καλοι τροποι

Λενα ουτε εσυ εχεις πλυντηριο πιατων ....καημενοοο

Θουθου γιατι καλε..εσυ πετυχες το κελεπουρι..οχι σαν και εμας που λουστηκαμε τους μ@#$^&* πριν βρουμε το καλο!!!

Νατάσα κατάλαβαααααα.......Ναι, αυτό θα κάνω...Με πείσατε καλέ!!!! :D:D:D:D

Θουλάρα μια χαρά σας βρίσκω... ;);););) Οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ.... :D:D:D:D:D

Χρύσα, Λένα σας λυπάμαι....Εγώ και ένα πιάτο να έχω το βάζω στο πλυντήριο και όταν γεμίσει το πλυντήριο, τα πλένω.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρία κι εσείς αρκετούτσικα χρόνια είστε μαζί...

Εμείς στις 11/2 κλείνουμε 5 χρόνια μαζί, εκ των οποίων τα 2,5 παντρεμένοι..... :D:D:D:D:D:D Αλλά νομίζω ότι είμαι μια ζωή μαζί του....Σα να μην υπήρξε κανένας άλλος πριν από αυτόν!!!! :D:D:D:D:x:x:x

Φακές χωρίς λάδι;;;;;; :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

Α, θυμήθηκα τι ήθελα να σας πω..... :lol::lol::lol::lol:

Ρε κορίτσια κοιτάξτε το μωράκι μου στο τικεράκι.....Έχει κάτι φρύδια σαν του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή..... =))=))=))=))=))=))=))

Με το που γεννηθεί θα φωνάξω αισθητικό για να της τα βγάλει..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε κορίτσια κοιτάξτε το μωράκι μου στο τικεράκι.....Έχει κάτι φρύδια σαν του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή..... =))=))=))=))=))=))=))

Με το που γεννηθεί θα φωνάξω αισθητικό για να της τα βγάλει..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ 2003 Κ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟ 2006..ΥΠΗΡΧΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑΣ :lol::lol::lol: ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ Κ ΑΦΟΥ ΧΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΒΟΥΤΗΞΑ :lol::lol::lol::lol:

ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΣΑ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΟ 3,5 ΜΗΝΩΝ..ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΝΞΩ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΩ :shock:

Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΧΗ!!ΟΜΠΕΜΠΗΣ ΕΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙ...ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...

ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ..ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΝΩ ΔΟΥΛΙΕΣ Κ ΒΟΗΘΑΩ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΩ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Κ ΑΠΟΓΙΝΟΜΕ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙΡΟΙ Κ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ :lol::lol::lol::lol:

Α!ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!

Αφρο έκανα τις χοιρινές μπουκίτσες αλλά με δικιά μου παραλλαγή: επειδή μου φάνηκε πολύ λαδερό και δεν μου αρέσει έτσι, έβαλα και τοματοπελτέ και επίσης Koriander, που έχει πολύ ωραία γεύση, γιατί η συνταγή λέει μόνο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη!!!! μα είναι αυτά μπαχαρικά?!!! :?

εμείς είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι (11 Γεν.) συν 3 χρόνια σχέση! το σύνολο 11!!!!! :o:o:o

Μαρινιώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: πες το στον άντρα σου!!!! :roll::roll::roll:

Καλέ Βικουλίνι εγώ ξέχασα να συστηθώ.... :oops::oops::oops:

Είμαι η Γωγώ, 26 χρονών, έχω μια κορούλα 20,5 μηνών και είμαι έγκυος στη δεύτερη..... :D:D:D Έχω πράσινα μάτια, καστανά μαλλιά, ύψος 1,69 και βάρος..... :?:?:?:?:? άστο καλύτερα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μιλάω ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά (γρι δε θυμάμαι :lol::lol::lol: )....Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μοντελινγκ και μένω στην Αθήνα.... =))=))=))=))=))=))=))=))=)) Προς το παρόν είμαι δημοσιογράφος σε μεγάλη εφημερίδα και κάνω επιχειρηματικό ρεπορτάζ....Αυτά!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=))=)):ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Α!ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!

τι ωραία πολύ θα ήθελα να είμαι νησιώτισσα!!! :D

εγώ από Λάρισα :?

όπως λέει και το τικεράκι μου το παληκάρι μου είναι 5,5 ετών και η κοπελάρα μου 2 και 4 μήνες!!!!...α επίσης να σου πω ότι η μικρή άρχισε να κοιμάται σερί από 20 μηνών.......!!!!! :?:?

:oops::oops::oops::oops: βικουλινι και εγω ξεχασα να συστηθω...

ειμαι η γιωτα,27 χρονων..μενω αθηνα...εχω 2 παιδακια(αγορακια)2 μιση ο ενας και 1 ετους ο μικρος...και μαλλον ειμαι και παλι εγκυος....

χαρηκα :D

αχ βικουλινι τελεια η παρος!!!! εχουμε ερθει 2 φορες για διακοπες κ εναχρονο ημουον ναξο!!! τα εχω ερωτευτει αυτα τα δυο νησια!!!! :D:D:D

γωγουλα να την εχεις την αισθητικο απο διπλα! με το που θα πεταχτει η μπουμπου τσακ! μην το καθυστερησεις!!! :lol::lol::lol: τρελη!!!

αχ δεν εχουμε πλυντηριο πιατων... αλλα να σας πω δε με πολυπειραζει, ειναι απο τις λιγες δουλειες που μαρεσουν!!

αφρο κολιανδροςειναι!!

αργυρουλα εγω δεν πολυχρησιμοποιω πολλα μπαχαρικα... τα απλα κ συνηθισμενα!

αντε σε κανενα τσακιρ κεφι να ριξω κανενα δαφνοφυλλο!!!

γωγω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το λιτο κ απεριττο βιογραφικο σου!!!

με ολα τα απαραιτητα που πρεπει να ξερει καποιος για σενα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ σε καλο σου, με εκανες κ γελασα!

εμεις ειμαστε 2 χρονια παντρεμενοι (απο τα 8.5)

ti einai to koriander ?

σε εμφάνιση μοιάζει με τον μαϊντανό και το βρίσκω σε ασιατικά μίνι μάρκετς εκεί μπορεί τα μεγάλα σούπερ μάρκετς να το έχουν!

επίσης έβαλα και σκορδάκι!! μμμμμ

α Βικουλίνι εγώ είμαι η γιαγιά του τρένου!!!! :lol::lol::lol::lol: για κάποιες εδώ μέσα :evil::evil::evil::evil::?:?:?

bourique1983

ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ Ε;;ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ;;ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ!!!

τσααααααα ηρθα παλι...ειχα πολυ δουλεια ξαφνικα ...

εμεις με τον αντρουλη μου ειμαστε 10 χρονια μαζι!!!! και 3 χρονια παντρεμενοι...

και θα σας πω ενα ..ηταν κεραυνοβολος ερωτας!!!!!!!!ποιος θα το περιμενε οτι θα παντρευομασταν και θα καναμε και παιδακι..ημουν 21 ετων ...και ομως απο την αρχη τον ερωτευτηκα ...

οταν με το καλο γνωριστουμε απο κοντααααααα..θα σας πω την ιστορια ειναι σαν παραμυθι το πως εγινε...δεν θελω ετσι απο δω...

θελετε να γινουμε φιλες στο fb??????

οποια θελει ας μου πει πως ειναι εκει...

Γωγακι η μικρουλα ειναι κουκλα...ακου εκει για αισθητικο...χαχα

και εμενα πλακα πλακα η παπενια εχει μεγαλα φρυδια και τριχωτη πλατουλα ....χνουδακι αλλα λογικα θα πεσει ε???? :lol::lol: αλλιως θα χρειαστουμε εμεις επειγοντως αισθητικο!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

Βικουλινι τι τελεια..Παρος..ΑΧΧΧΧΧΧ!!!!!

μη μου μηλατε για ταξιδια..εχω σκασει..

και εγω δεν ειμαι ΑΘηνα να τα παιρνω παραμασχαλα και να τρεχω..Ουτε Φρανιτα...

εγω ειμαι καλομαθημενη!!!!...

Παντως παιδια στο γραφειο μ'αυτα και με κεινα..πευτει πολλλυυυυ γελιο..

τεσπα

Τι ηθελα να πω..ξεχασα...

Γωγω τρελη..αυτα ειναι γεννικα τα μωρα ρε...

και εγω οταν ειχα καουρες στον Χ..νομιζα θα κανω πιθυκακι..και..φαλακρο τελειος ηταν...5 μηνων ειχε ενα τσουλουφακι μπροστα και ενα πισω....

Μολις εφαγα εναν κουραμπιε...ωραιος ηταν ο ατιμος..

τωρα πινω ενα νεροπλυμα σαν ντεκαφεινε..μπλιαξξξξ...

Το τοστ δεν το εφαγα..το κοτοπουλο παλι το τσακησα

Ποτε θα ερθει ο Ιουλιος να γεννησω...δεν αντεχω αλλοοοοοοο

καλε χρυσα!! ακομα δεν γκαστρωθηκες11!!1! :lol::lol::lol::lol::lol:

καρολινα ποσο ειναι η μικρη??

καλα αυτα περι καουρες κ μαλλιων.... δεν πιστευω να τα πιστευετε??

ειναι ολα ακρως επιστημονικα!!

οπως αυτα περι επιλογης φυλου κ οργασμου κλπ!!! :lol::lol:

Καρολινάκι δεν λεώ για την Ιωάννα μου καλέ....Η Ιωάννα μου είναι ΘΕΑΑΑΑΑ....Κουκουβάααααααααααα :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Για την μπεμπούλα που κυοφορώ λέω...Και φαίνεται στο μαύρο τικεράκι που μετράει τις εβδομάδες..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρη Χρύσα είμαι ξεμυαλισμένη αλλά όχι χαζή..... :twisted::twisted::twisted: Λες να νομίζω ότι αυτό στο τίκερ είναι το παιδί μου;;;;; =))=))=))=))=))=))

Αρτζι όταν ερθεις Ελλάδα, θα σου συστησω τον οδοντίατρο της γιαγιάς μου.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...