Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βούλίτσα μου σ' ευχαριστώ για την συνέντευξη που μου παραχώρησες. Έχεις μια υπέροχη οικογένεια και σου εύχομαι οτι καλύτερο! Ύστερα απ' όλες τις προσπάθειές σου ο θεός σου χάρισε αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσες.. την Μαγουλίτσα σου!!!! Να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε πάντα!

  • Απαντήσεις 118
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βουλακι μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι κ να χαιρεστε την μαγουλιτσα σου!!!

Συγκινηθηκα πολυ στο σημειο που ειπες οτι...Χαιδευες την κοιλιτσα σου κ καλοπιανες το νινακι να μην φυγει!!!

Αχ!Και ΤΙ νινακι!!!!

Με το καλο κ ενα μαγουλοαδερφακι!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τέλεια η συνεντευξούλα!!!

Voula μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!Και να είστε καλά κι εσείς να είστε δίπλα της να τη συμβουλεύετε και να την καμαρώνετε!!!Με συγκίνησες πολύ!!!

Και σύντομα και με ένα δεύτερο μωράκι!!

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΙΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ Η ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΩΝ...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ...

Δημοσίευση

Άντε βρε Βούλα...τι μου έκανες μεσημεριάτικα;;; Κλαίω από τη συγκίνηση.. :blush::blush: κι είμαι και στο γραφείο... :P:S:P

Να'σαι καλά κοριτσάκι μου... να χαίρεσαι τη Μαγουλίτσα σου και τον αντρούλη σου και εύχομαι να'σαστε γεροί, ευτυχισμένοι και σύντομα και μ' ένα δεύτερο μωράκι!

Φιλάκια πολλά πολλά!! :):kiss::kiss:

Λένα, τι ωραία συνέντευξη;!;! Μήπως έπρεπε να γίνεις δημοσιογράφος;;; ;);):P:kiss:

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΕΣ!!!

ΑΑΑΑΧ...ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ.....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Κ ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΑΚΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΦΗ Κ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ,ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ CNN....ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!


  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...